Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
General_Jackson

#451 Re: Televizija OBN

Post by General_Jackson »

Zaletio se tip nadajući se pozitivnim kritikama, pa sad kad je vidio šta uradi razletio se jadan na sve strane da začepi rupe :D :D
Gospoda Ministarka

#452 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

General_Jackson wrote:Zaletio se tip nadajući se pozitivnim kritikama, pa sad kad je vidio šta uradi razletio se jadan na sve strane da začepi rupe :D :D
Smijesno je to sto recimo nakon svake emisije "Vox Populi" na OBNu on bude taj koji se prvi javi, digne temu i nahvali kao da je Mimo dosao do nekih vanserijskih naucnih dostignuca :lol:
General_Jackson

#453 Re: Televizija OBN

Post by General_Jackson »

Gospoda Ministarka wrote:
General_Jackson wrote:Zaletio se tip nadajući se pozitivnim kritikama, pa sad kad je vidio šta uradi razletio se jadan na sve strane da začepi rupe :D :D
Smijesno je to sto recimo nakon svake emisije "Vox Populi" na OBNu on bude taj koji se prvi javi, digne temu i nahvali kao da je Mimo dosao do nekih vanserijskih naucnih dostignuca :lol:
:thumbup: baš tako :lol: :lol: bar nas malo nasmije. Inače nije nimalo pristrasan :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#454 Re: Televizija OBN

Post by pici »

Jela je meni UH UH :dance: :thumbup:

Image

Jelena Jugović je novo lice OBN televizije i djevojka koja se pored voditeljskog posla ostvaruje i na polju modelinga i turizma. Iako ima tek 22 godine iza sebe ima diplomu Fakulteta za turizam, pobjedu u zahtjevnom takmičenju „OBN Star Model by Dejana Rosuljaš“, izbor za „Beauty Queen“ u Kini i mnoštvo uspješno okončanih projekata. Rad pred kamerama joj nije stran zahvaljujući iskustvu u snimanju reklama i promotivnih spotova.

Profesionalni izazovi i želja za napredovanjem su je doveli na OBN televiziju gdje trenutno radi na projektima „Top 10“ i „Nedeljno popodne“ dok intenzivno priprema svoj nadolazeći modni projekat.

Jelena vjeruje u timski rad, organizaciju, posvećenost i lojalnost kao vrijednosti koje su neophodne za uspješan rad, kako u medijima tako i u modelingu i turizmu. Odmor i oporavak od poslovnih aktivnosti Jelena pronalazi u sportu, plesu i putovanjima.

JEEEELLOOOOOO AJJLOOOVJUUUUUUUU !!!!!
Neelix

#455 Re: Televizija OBN

Post by Neelix »

moram te razocarat pici, jela je zauzeta :D voda je nekakav lik ruzan ko grob, al nekog jebenog audija vozi :-)
samo malo

#456 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Neelix wrote:moram te razocarat pici, jela je zauzeta :D voda je nekakav lik ruzan ko grob, al nekog jebenog audija vozi :-)
Sto li me ovo ne cudi
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#457 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Tema: Televizija OBN !
Ripicipi

#458 Re: Televizija OBN

Post by Ripicipi »

....
udrch

#459 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

Televiziju OBN treba ukinuti rezolucijom Kongresa SAD-a..
burekodsira

#460 Re: Televizija OBN

Post by burekodsira »

zalijecu se danci da ih kupe :D
ma_hajde

#461 Re: Televizija OBN

Post by ma_hajde »

i stvarno me interesuje, da ne citam unazad 20 stranica, koje pobijedio u prvoj sezoni stola za 4?
Globus

#462 Re: Televizija OBN

Post by Globus »

ma_hajde wrote:i stvarno me interesuje, da ne citam unazad 20 stranica, koje pobijedio u prvoj sezoni stola za 4?
Cini mi se da mi starci rekose Jasmin iz Zenice da je uzeo ..Vidi se da smo mi zenicani dobri kuhari :D :oops:
ma_hajde

#463 Re: Televizija OBN

Post by ma_hajde »

hvala puno
moje_ime

#464 Re: Televizija OBN

Post by moje_ime »

Loulou wrote:OBN :lol:

Njihovi prevoditelji/ce me ne prestaju "fascinirat" još od vremena kad su, u jednoj od svojih kolažnih emisija, naziv filma "Legends of the Fall" preveli kao - "Legenda o padu" :D

Prije par dana gledam one emisije- Fashion police i Sexiest i to ovako nekako izgleda:

- More than 6ft tall; prijevod - visok više od 170 cm :D

- I'm looking for something breathable (o odjeći); - tražim nešto što oduzima dah :lol:

- This ex Playboy; - ovaj bivši dečko za igu

- My hearth be still (priča o momentu kad je ugledala nekog tipa koji ju je "oborio s nogu"); - moje će srce biti mirno :D

- this virtually impossible task (lik je trebao nešto uraditi)- ovaj virtualno nemogući zadatak

OBN :lol:
Hahaha, evo naletih na ovo u potrazi za vise informacija o poslu prevoditelja na OBN-u.

Uglavnom, neki dan sam naletila na reklamu na OBN-u kako traze prevoditelja, ali nisam zapisala ni e-mail ni kvalifikacije i dokumentaciju koju traze u prijavi, a na njihovoj stranici nema nikakvih detalja o ovom mjestu pa me zanima gdje se to moze pronaci? Bilo kakve dodatne info su isto dobrodosle!

Hvala unaprijed!

Pozz
sedamsecera

#465 Re: Televizija OBN

Post by sedamsecera »

izvinjavam se ako je ovo vec bilo, ali zanima me, da li se iko sjeca kada je i na koji nacin je obn zapoceo produkciju svog programa u bih? kako je dosao do frekvencija i do relejnih stanica? zna li se koliko je to kostalo?
hvala :-D
nellington

#466 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

sedamsecera wrote:izvinjavam se ako je ovo vec bilo, ali zanima me, da li se iko sjeca kada je i na koji nacin je obn zapoceo produkciju svog programa u bih? kako je dosao do frekvencija i do relejnih stanica? zna li se koliko je to kostalo?
hvala :-D
OBN je nastao iz TVin, ako se ne varam. a TVin je bilo čedo Međunarodne zajednice.
Globus

#467 Re: Televizija OBN

Post by Globus »

il je tvzetel ? :D :lol:
duboka_misao

#468 Re: Televizija OBN

Post by duboka_misao »

moje_ime wrote:
Loulou wrote:OBN :lol:

Njihovi prevoditelji/ce me ne prestaju "fascinirat" još od vremena kad su, u jednoj od svojih kolažnih emisija, naziv filma "Legends of the Fall" preveli kao - "Legenda o padu" :D

Prije par dana gledam one emisije- Fashion police i Sexiest i to ovako nekako izgleda:

- More than 6ft tall; prijevod - visok više od 170 cm :D

- I'm looking for something breathable (o odjeći); - tražim nešto što oduzima dah :lol:

- This ex Playboy; - ovaj bivši dečko za igu

- My hearth be still (priča o momentu kad je ugledala nekog tipa koji ju je "oborio s nogu"); - moje će srce biti mirno :D

- this virtually impossible task (lik je trebao nešto uraditi)- ovaj virtualno nemogući zadatak

OBN :lol:
Hahaha, evo naletih na ovo u potrazi za vise informacija o poslu prevoditelja na OBN-u.

Uglavnom, neki dan sam naletila na reklamu na OBN-u kako traze prevoditelja, ali nisam zapisala ni e-mail ni kvalifikacije i dokumentaciju koju traze u prijavi, a na njihovoj stranici nema nikakvih detalja o ovom mjestu pa me zanima gdje se to moze pronaci? Bilo kakve dodatne info su isto dobrodosle!

Hvala unaprijed!
dodatne informacije : radije cisti hale nego radi kod njih jer ne placaju nikako (kada kazem nikako ne mislim slabo nego NIKAKO

Pozz
StupskaBitanga

#469 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Večeras Irena je eytra odradila intervjuu sa Zlatkom L. i posebno mi je bilo drago što ga je oslovljavala sa prof.dr
čisto opušteni ok razgovor baš simpa
a novi vlasnik znat će se vrlo skoro šuška se šuška a Ćaleta će da prevagne ko će biti
Gospoda Ministarka

#470 Re: Televizija OBN

StupskaBitanga wrote:Večeras Irena je eytra odradila intervjuu sa Zlatkom L. i posebno mi je bilo drago što ga je oslovljavala sa prof.dr
čisto opušteni ok razgovor baš simpa
a novi vlasnik znat će se vrlo skoro šuška se šuška a Ćaleta će da prevagne ko će biti
Stupska Bitango, majke ti jel to ti stvarno gledas OBN :? :shock:
StupskaBitanga

#471 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

ma ne samo gledam OBN info+ imaju katkad dobrihh i finih sagovornika
Gospoda Ministarka

#472 Re: Televizija OBN

StupskaBitanga wrote:ma ne samo gledam OBN info+ imaju katkad dobrihh i finih sagovornika

Haj dobro :roll: povjerovat cu ti...
Ali nemoj ni to nikom pricat, sramota :D
StupskaBitanga

#473 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Gospoda Ministarka wrote:
StupskaBitanga wrote:ma ne samo gledam OBN info+ imaju katkad dobrihh i finih sagovornika

Haj dobro :roll: povjerovat cu ti...
Ali nemoj ni to nikom pricat, sramota :D
heheheali oni dovedu ljude koje rijetko ili nikako nema ja državnim televizijama
nor: Mirnes Ajanović, Tanja Topić, Cenićka ima svoju rubriku
nije loše
Gospoda Ministarka

#474 Re: Televizija OBN

Mene i dalje stid same sebe da gledam OBN, po dva po tri dana nemogu sama sebi da oprostim.
theTruePath

#475 Re: Televizija OBN

Post by theTruePath »

i posebno mi je bilo drago što ga je oslovljavala sa prof.dr

sto ti je to Allahati bilo drago
Post Reply