Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Genije wrote:za ove što mi pofališe dinu
samo da reknem da pojma nemaju
ja je nisam mogao pojesti
opanak ko i mahir
škrto, sparušeno i neukusno
picerija davinči
u interexovom objektu pofalići
im profesor može biti
U kojem Dini, posto ih ima vise. Probaj na Dobrinji, brace Mulic. Ista stvar ko sa u2, samo bolja pica. Onaj u2 u gradu je eto bio nesto dobar, poslije ne, a u ostalim se tad nije moglo jesti.
Preporucujem i Minelli, cvila tamo u onim zgradama iza cvjecare sa desne strane.
Ne znam ime, ali je meni dobra na Otoci, kada se krene od Merkura prema Bosmalu, ulica kuda ide troljebus, pa nakon nekih 100-200m ima slastičarna i picerija, zajedno (mada su kao odvojeni).
Doduše, još nikada nisam jeo picu, kao u jednoj piceriji u Londonu. Ogromna picerija, pa čekaš po 40 minuta na picu, ali koja je to perverzija bila.....
The Realist wrote:Ne znam ime, ali je meni dobra na Otoci, kada se krene od Merkura prema Bosmalu, ulica kuda ide troljebus, pa nakon nekih 100-200m ima slastičarna i picerija, zajedno (mada su kao odvojeni).
Doduše, još nikada nisam jeo picu, kao u jednoj piceriji u Londonu. Ogromna picerija, pa čekaš po 40 minuta na picu, ali koja je to perverzija bila.....
Montana prije OHRa ... Podsjeca me na onu iz vize(sada Konzumu) na Stupu.Haman pa iste , mada ne znam kakva je sad tamo pizza znam da prije nego je Konzum kupio vizu bila predobra.
The Realist wrote:Ne znam ime, ali je meni dobra na Otoci, kada se krene od Merkura prema Bosmalu, ulica kuda ide troljebus, pa nakon nekih 100-200m ima slastičarna i picerija, zajedno (mada su kao odvojeni).
mislim da se zove tomato
Jeste Tomato, bili su na eKuponu.
I od mene preporuka
Meni su trenutno najbolje pizze u Cheersu i Peppersu. Nije loša ni u Drugoj kući. Naravno meni je i Mahir bio vrh. (specifičan okus, mada moram priznati da je odavno nisam jeo.
Na Dobrinji je meni bolje pizza u Sahat kuli nego u Dini (u stvari pizze su u pet deka, ali je cijena dosta prihvatljivija u Sahat kuli.)
Black swan wrote:ako hvalite galiju nemate pojma
beze pizza
niš posebno
Dobra je Galija samo skupa.
Sigurno nema pice u gradu gdje ti stave onoliko i jos kvalitetnih sastojaka, od sira do šunke.
Onako kad je tek vidis kontas mala neces se najesti, medjutim zbog natrpanosti sastojcima bude ti i vise nego dovoljno da se kvalitetno najedes.