Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:
Objektivniji je sigurno od onog srpskog portala koji je prenio ovu izmisljotinu u vezi prostitucije sa americkog fake news portala, koju je i Downey Jr. i sam demantov'o, a za koju se kace pojedini bolesnici ovdje.
Tito_i_Partija wrote:
Objektivniji je sigurno od onog srpskog portala koji je prenio ovu izmisljotinu u vezi prostitucije sa americkog fake news portala, koju je i Downey Jr. i sam demantov'o, a za koju se kace pojedini bolesnici ovdje.
par slika iz njene knjige
I, sta? To kao neki dokaz da tu ima nesto? Jer nije izbacila knjigu sa slikama starih nena, vec gologuzih modela?
Sjo jbt, holivudska madam nam tako otvoreno daje dokaze da ima lanac prostitutki, ruga nam se u facu, a nama levatima jednostavno nista ne ide u glavu.
During her marriage, her husband became the highest paid banker in London due in part to a deal she negotiated with Qatar. I would further speculate that these deal involved Eastern European human trafficking, as it continues to do today through the Clinton Foundation. If you want to find a link between the foundation and the trafficking supply chain, she is it.
Tito_i_Partija wrote:
I, sta? To kao neki dokaz da tu ima nesto? Jer nije izbacila knjigu sa slikama starih nena, vec gologuzih modela?
Sjo jbt, holivudska madam nam tako otvoreno daje dokaze da ima lanac prostitutki, ruga nam se u facu, a nama levatima jednostavno nista ne ide u glavu.
Gdje se moze naci njena knjiga - slike agresije i napacene djece BiH '92-'95.
Joj jeste smorovi vecina i ne znate ukljucit taj mozak..
Promiskuitetna Sanela našla sebi prljavo bogatog lika za žrtvu koji nije previše ružan bila s njim pun k godina uzela pare nakon razvoda..
Nakon toga nastavila s promiskuitetnim ponašanjem i da prostite 'ebavanjem s likovima poput Chris Browna i ostalim i eto..
Kakve ba crne prostitucije i neke gluposti pišete doduše tako je pocela, a dok je s ovim u braku bila sigurno joj ništa falilo nije.
Što se tice ostalog i masu para koje je ovdje dala u ove ili one svrhe svaka joj cast...
Ne znam samo što smarate i pišete danima o ovom idite trcite radite nešto.
Tito_i_Partija wrote:
Ja,inace ja sam konto da u holivudu i na tim zabavama klanjaju svih 5 vakata,jedu halve i igraju tavle.Bas me iznenadilo da se guze i smrcu bijelo.
Dakle jos neke cinjenice isplivase na povrsinu, "slucajno" upoznala bankera dan nakon se on razveo a cuj slucajnosti jos kod njega na faxu bila na predavanjima
meteorit135531 wrote:
Da je i meni picka, pa da se probam prodati do statusa bozanstva.
meteorit135531 wrote:
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti.
Nije mi lijeno, ponovo.
Postovi prijavljeni zbog mizoginije.
Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama ili devojčicama. Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija
SaraFina wrote:
Jao pop psihologije Magde W. iz Glorije. Nije bolan. Ne doživljavam ja osobno ni tudje uspjehe ni ne uspjehe. Nego "zdravo". Ljudski i moralno neopterećena.
Zato ja mogu reći "hvala Sano za svaku marku kome je pomogla i hvala pa meni i mojim ne treba".
A ti i tebi slični, da ste ravnodušni ne bi po stoti put pominjali njen razvod i isticali ga kao jedini životni uspjeh. Kapiraš?
Što se tiče tih retardiranih prekodrinskih gluposti, vjerujem da si kao obožavatelj "Farme" / "Zadruge " i ostalih bolesnih gluposti mjerodavniji i kao žiri za zvezde.
Ja se gnušam "cajki " i bosanskih a ne tih prekodrinskih
Ja za razliku od tebi slicnih, ne sramim se sto gledam Farmu, Zadrugu, jedino sto ne bacam pare na glasanje i ne drkam kurac na to hoce li Adil iz Kalesije ili Marko iz Rame Prozora pobijediti u Srbiji.
Kad vec citas temu o rijalitiju, pridruzi se raspravi, nece te niko ujesti. Nece ti forumska cijena pasti
SaraFina wrote:
Jao pop psihologije Magde W. iz Glorije. Nije bolan. Ne doživljavam ja osobno ni tudje uspjehe ni ne uspjehe. Nego "zdravo". Ljudski i moralno neopterećena.
Zato ja mogu reći "hvala Sano za svaku marku kome je pomogla i hvala pa meni i mojim ne treba".
A ti i tebi slični, da ste ravnodušni ne bi po stoti put pominjali njen razvod i isticali ga kao jedini životni uspjeh. Kapiraš?
Što se tiče tih retardiranih prekodrinskih gluposti, vjerujem da si kao obožavatelj "Farme" / "Zadruge " i ostalih bolesnih gluposti mjerodavniji i kao žiri za zvezde.
Ja se gnušam "cajki " i bosanskih a ne tih prekodrinskih
Ja za razliku od tebi slicnih, ne sramim se sto gledam Farmu, Zadrugu, jedino sto ne bacam pare na glasanje i ne drkam kurac na to hoce li Adil iz Kalesije ili Marko iz Rame Prozora pobijediti u Srbiji.
Kad vec citas temu o rijalitiju, pridruzi se raspravi, nece te niko ujesti. Nece ti forumska cijena pasti
Bilo mi je čudno što Amazonka temu pokrenula, pa sam bacila oko na uvod i što je nju navelo da takvo što napravi
Onda sam vidjela "učesnike u diskusiji" na zadatku i tebe. Nisi mi po dosadašnjem forumskom opusu djelovao kao osoba koja bi pratila takve TV šundove i ostadoh šokirana tvojom obaviještenošću i iskustvom. Očigledno dugogodišnjim. Ja nemam u stanu TV kanale na HR jeziku ili bilo kojem sa prostora EX Yuge
A nisam ni fan mnogo kvalitetnih stranih gluposti tog oblika
Jos samo fale masoni, illuminati, i David Icke da kompletiraju cijelu sliku.
Ja ne kontam sto se ti toliko opterecujes sta ljudi pisu o Saneli ?
Da joj nisi PR
Jah, evo ubi se od opterecivanja. Sta ti je bolan, kakvo opterecivanje, zar ne vidis da smo dedo i ja na pravom derneku?
Jedino sto mi smeta na ovoj temi je podivljana mizoginija i nekaznjavanje imbecilnih komentara tipa "prodavanje picke", al' i dobro je sto mi to smeta, jer po tome znam da sam jos normalan.
Jos samo fale masoni, illuminati, i David Icke da kompletiraju cijelu sliku.
Ja ne kontam sto se ti toliko opterecujes sta ljudi pisu o Saneli ?
Da joj nisi PR
Jah, evo ubi se od opterecivanja. Sta ti je bolan, kakvo opterecivanje, zar ne vidis da smo dedo i ja na pravom derneku?
Jedino sto mi smeta na ovoj temi je podivljana mizoginija i nekaznjavanje imbecilnih komentara tipa "prodavanje picke", al' i dobro je sto mi to smeta, jer po tome znam da sam jos normalan.