johntra wrote:jedan cappuccino, molim![]()
![]()
Juce sam vidio ovakvog, zutog sa titanijumskim felgama... Nije mi bilo dobro
Moderators: _BataZiv_0809, anex
johntra wrote:jedan cappuccino, molim![]()
![]()
moze li ovo umjesto capuccina , a mislim da se dobro slaze s ovim space shuttle-omjohntra wrote:jedan cappuccino, molim![]()

On je 49.000 a sad sta je u pitanju ne ynam. Mozda treba za klimu doplatiti, ipak je to BMWado-šampion wrote:Haha, pusti se akcija.jefferson wrote:
E nije![]()
Na akciji BMW 318d 49.000, Avensis 42.000!Čim je BMW na akciji to je meni sumnjivo. Šta li su mu uradili da mu spuste cijenu za čitav 17 milja?!
Ma jok ba, evo gledam ovo nije normalno.jefferson wrote:On je 49.000 a sad sta je u pitanju ne ynam. Mozda treba za klimu doplatiti, ipak je to BMWado-šampion wrote:Haha, pusti se akcija.jefferson wrote:
E nije![]()
Na akciji BMW 318d 49.000, Avensis 42.000!Čim je BMW na akciji to je meni sumnjivo. Šta li su mu uradili da mu spuste cijenu za čitav 17 milja?!
Kazem ti ja.Ma jok ba, evo gledam ovo nije normalno. Slušaj sad opreme:
- sportski kožni upravljač;
- automatska klima;
- PDC;
- senzor za kišu;
- radio BMW professional;
- alu-felge;
Ovdje je jebao lud zubnjenog. Ovo je sniženje od preko 20 milja.
Pa ispade da je ovo najpovoljnija ponuda u klasi. ado-šampion
Private message

znam jednu stvar kod V8 Vantage, a to je da ne postoji auto sa ljepsim zvukom...Beg_Babic wrote:meni V8 Vantage ljepsi![]()
![]()
Nemam sta pravdat:corolla02 wrote:...sad ce BMW loveri opet da pravdaju, ovu tradiciju!
jefferson wrote:Nemam sta pravdat:corolla02 wrote:...sad ce BMW loveri opet da pravdaju, ovu tradiciju!
I sta bi sad ljudi trebali, prestat kupovat Toyotu?