Star Trek

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Skyfox

#451 Re: Star Trek

Post by Skyfox »

shambho wrote:Pa vrati.. :D

..Meni je bilo dobro..
Nego sad pocinje i Star Trek Enterprise.. :-?
Jopet :shock: :evil: :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#452 Re: Star Trek

Post by pici »

http://www.youtube.com/watch?v=7YuodWzQkM0&feature=fvst

:(

ev zadnja epizoda

onima kojima se gleda komplet imaju od 1 do 10 na youtubetu

http://www.youtube.com/watch?v=hdVNPUzQ ... re=related

znači samo šaltajte part 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 i imate CC ikonu za transkripciju...prvo transcibe audio pa pritisnite OK onda opet na CC i pritisnite transcribe captions ,i nadji hrvatski ili srpski,bosanskog nejma :mrgreen: i Voilà
shambho

#453 Re: Star Trek

Post by shambho »

.
Last edited by shambho on 18/04/2011 00:11, edited 1 time in total.
Ma.Le.Na

#454 Re: Star Trek

Post by Ma.Le.Na »

sumirprimus

#455 Re: Star Trek

Post by sumirprimus »

Image

Image

i nije greota ni umrijet poslije njih dvije :evil:

i jos kaze neko ne prati star trek... :dance:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#456 Re: Star Trek

Post by pici »

Image

sarajevska sevenica......AJLOVJUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!! :dance: :thumbup:
sheilak

#457 Re: Star Trek

Post by sheilak »

Ja kategoricno odbijam gledati ovaj novi Enterprise! Necu! Nikako!

Preskocite ovu seriju i predjite na Keptn Kirk-a, vi sa HTV-a! :-D
vox-populi

#458 Re: Star Trek

Post by vox-populi »

Ja upravo na pola cetvrte sezone DS9. Rekoh da obnovim gradivo, nije se odavno. Poslije DS9 gledam VOY pa TNG. A onda cemo vidjeti, vjerovatno TOS, TAS pa ENT.

Neelix, pogleda li ti ikad DS9? Evo da ti jos jednom preporucim, odlican je.
Neelix

#459 Re: Star Trek

Post by Neelix »

Nabavio sam DS9, ali gledam TNG trenutno :) Kirk je lafac samo takav 8-) :D
sheilak

#460 Re: Star Trek

Post by sheilak »

Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma :-D

Samo se ovaj Enterprise :-?

U kojem se stoljecu radnja desava uopste? :?
Karabaja

#461 Re: Star Trek

Post by Karabaja »

sheilak wrote:Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma :-D

samo za ove početnike: :D

Image
sheilak

#462 Re: Star Trek

Post by sheilak »

thnx dude :D
vox-populi

#463 Re: Star Trek

Post by vox-populi »

bingov buraz

#464 Re: Star Trek

Post by bingov buraz »

sheilak wrote:Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma :-D

Ne zelis da saznas kako je nastala federacija?Putovanje sa warp 3 :mrgreen: nema holodeka,teleportacija u povoju.
Epizode sa xindi arc su fantasticne mislim da je to treca sezona cak i onu pop pjesmicu zagotivis poslije nekog vremena :mrgreen:
Archer je Tito :mrgreen: pa onda Andorijanci i commander Shran jedan od najcool likova u svim ST serijalima,T'Pol khm... 8-) Taj serijal je prekinut bas kad je prica dobila pravi shmek.Mislim da su zato krive prve dvije realno losije sezone a poslije je bilo kasno za ispravke.

Dajte im sansu Enterprise je s vremenom sve bolji :thumbup:
Neelix

#465 Re: Star Trek

Post by Neelix »

bingov buraz wrote:

Ne zelis da saznas kako je nastala federacija?Putovanje sa warp 3 :mrgreen: nema holodeka,teleportacija u povoju.
Epizode sa xindi arc su fantasticne mislim da je to treca sezona cak i onu pop pjesmicu zagotivis poslije nekog vremena :mrgreen:
Archer je Tito :mrgreen: pa onda Andorijanci i commander Shran jedan od najcool likova u svim ST serijalima,T'Pol khm... 8-) Taj serijal je prekinut bas kad je prica dobila pravi shmek.Mislim da su zato krive prve dvije realno losije sezone a poslije je bilo kasno za ispravke.

Dajte im sansu Enterprise je s vremenom sve bolji :thumbup:

:thumbup: i ja sam na pocetku skepticno usao u gledanje Enterprisea, ali sam se navuko, i pravo se sjebah kad odgledah i zadnju epizodu :D T'Pol je najbolja koka u ST svemiru :D Tucker seljacina samo takva :D Archer me je na pocetku nervirao, ali kasnije kada je poceo donositi prave odluke, a ne u pickastom stilu necemo se mijesati bla bla :D i on mi je "sjeo". Jedino mi je onaj Reed antipatican, fol tactical officer, a ne bih ga ni po zvake poslo :D

EDIT: Dje cu Phloxa zaboravit :shock: mada se mnogi nece sloziti (Voy), meni je Phlox najjaci doktor u ST serijalima :D
bingov buraz

#466 Re: Star Trek

Post by bingov buraz »

Neelix wrote: EDIT: Dje cu Phloxa zaboravit :shock: mada se mnogi nece sloziti (Voy), meni je Phlox najjaci doktor u ST serijalima :D
:thumbup: i ja sam na pocetku skepticno usao u gledanje Enterprisea, ali sam se navuko, i pravo se sjebah kad odgledaj i zadnju epizodu :D T'Pol je najbolja koka u ST svemiru :D Tucker seljacina samo takva :D Archer me je na pocetku nervirao, ali kasnije kada je poceo donositi prave odluke, a ne u pickastom stilu necemo se mijesati bla bla :D i on mi je "sjeo". Jedino mi je onaj Reed antipatican, fol tactical officer, a ne bih ga ni po zvake poslo :D
Jest vala metar i cevap a tactical officer :-) a po brodu vazda nekih uljeza ''Enterprise'' ko han kako ko hoce zauzima most itd,hajd bar kasnije dovedu vojsku.
vox-populi

#467 Re: Star Trek

Post by vox-populi »

Neelix wrote: T'Pol je najbolja koka u ST svemiru :D Tucker seljacina samo takva :D Archer me je na pocetku nervirao, ali kasnije kada je poceo donositi prave odluke, a ne u pickastom stilu necemo se mijesati bla bla :D i on mi je "sjeo". Jedino mi je onaj Reed antipatican, fol tactical officer, a ne bih ga ni po zvake poslo :D

EDIT: Dje cu Phloxa zaboravit :shock: mada se mnogi nece sloziti (Voy), meni je Phlox najjaci doktor u ST serijalima :D
T''Pol jeste najbolja zenska u cijelom ST-u. A Tucker fakat jeste najveca seljacina koja se pojavila u svim serijalima, ne sjecam se da mi je neki lik bio vise iritntan od njega. I onda ove dvije krajnosti zavrse zajedno!! Pa i ja bih prekinuo snimanje i producente poslao na robiju.

E fakat Reed pa tactical officer? Lose skroz.

I Phlox meni licno nije najbolji doktor, jebiga, tesko ko moze prevazici The Doctor-a iz VOY, ali eto, close second.

P.S. sjetih se ko me je jos nevjerovatno iritirao, Wesley Crusher sa TNG-a. Kako je samo taj lik bio bespotreban, cudo jedno.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#468 Re: Star Trek

Post by Chmoljo »

vox-populi wrote: T''Pol jeste najbolja zenska u cijelom ST-u. A Tucker fakat jeste najveca seljacina koja se pojavila u svim serijalima, ne sjecam se da mi je neki lik bio vise iritntan od njega. I onda ove dvije krajnosti zavrse zajedno!! Pa i ja bih prekinuo snimanje i producente poslao na robiju.

E fakat Reed pa tactical officer? Lose skroz.

I Phlox meni licno nije najbolji doktor, jebiga, tesko ko moze prevazici The Doctor-a iz VOY, ali eto, close second.

P.S. sjetih se ko me je jos nevjerovatno iritirao, Wesley Crusher sa TNG-a. Kako je samo taj lik bio bespotreban, cudo jedno.
pichkonja pravi :roll:

ali ne dirajte mi u doktora, misha vam :mrgreen:

Image
Neelix

#469 Re: Star Trek

Post by Neelix »

Tucker mene nije nervirao :D

na zivce mi je vazda isao Riker, fol neki zavodnik, zene padaju na njega ovo ono, a krmak zesci :D nikakvog autoriteta, ruzan, dosadan u pm....fakat, kad razmislim, on mi je jedina crna tacka (rupa :D ) ST-a :skoljka:
vox-populi

#470 Re: Star Trek

Post by vox-populi »

Ma nije samo on, imao je skoro svaki serijal nekoga iritantnog.

TOS/TAS - Uhura. Shvatam njenu ulogu, kao african american u serijalu iz 60-tih ali fakat, pozicija telefonske sekretarice u 23. vijeku, ne znam koliko je to bilo potrebno, mogli su joj nesto drugo naci.

TNG - spomenuti Wesley Crusher, odvratno iritantan. A slazem se da je Rilker precjenjen. Al. jebiga, ukus i 80-te bas i ne ide zajedno.

DS9 - kai Winn mi je onako propisno nervirala a od glavnih likova nikako mi nije legao Bashir. Mada je podnosljiv.

VOY - uh, tezak izbor. Chakotay prije svega, dosadan i nepotreban skroz. Kapetanica se nije trebala baviti glumom u zivotu, al eto. Paris mi onako sav ljigav. Vidi se da mi ovo nije bas omiljeni serijal

ENT - spomenuti papak Tucker.

Eto, moji worst of the worst.
stachu

#471 Re: Star Trek

Post by stachu »

Sulibannnn.... :D :D
Ma.Le.Na

#472 Re: Star Trek

Post by Ma.Le.Na »

ovo nesto novo na HRTu me strasno nervira
nekakvi novi likovi nista ne mogu pofatat :x
jel zna iko da li pustaju od pocetka il su krenuli od xy sezone??
Neelix

#473 Re: Star Trek

Post by Neelix »

dobra lista :thumbup: uhura me ne nervira, ima dobre sise :D cuj telefonska sekretarica :lol: :thumbup:

crusher me za divno cudo nije toliko nervirao, valjda mi je dosta negativnosti bilo kad rajkera vidim :D a za voyagera se slazem sve :D chakotay je levat pravi. Jedino Neelix vrijedi cemu :D :P i tuvok donekle.

a kapetanica mi praaaavo na hashima ide. posebno nakon epizode u kojoj naidju na planetu koja ima tehnologiju uz ciju pomoc se odmah mogu vratiti na zemlju, ali im iz nekog principa ne zele otkriti kako. i umjesto da otmu (sto ne bi nastetilo toj civilizaciji nikako), ona nece, kao postuje volju bla bla, i ode dalje :lol:
shambho

#474 Re: Star Trek

Post by shambho »

Zna li neko kako se zove ova plavusa sa velikom frizurom..Iz oridžinal Star Trek-a..Ona je meni bila idol.. :mrgreen:

Image

BTW ev' jos zena.. :mrgreen:

Image
Neelix

#475 Re: Star Trek

Post by Neelix »

Janice Rand ;)

Image
Last edited by Neelix on 03/04/2010 01:25, edited 1 time in total.
Post Reply