60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
udrch
#452 Re: 60 MINUTA - All about
Nemoj ni pokušavati da mu nešto dokažeš..KatarinaKosaca wrote:zonbirile wrote:da nije svjetlija Radonjak osniva stranku,rezidencija se gradi,mali Deen u Milanu se fuka,šta ima još,aha Švrakić polaže temeljac kamen za đamiju.
Šta ima još? Uh, pa kako si zaboravio................
Gradska vlast uzima reket i od naših para pravi televiziju u korist vlastite političke promidžbe i ostanka na vlasti još nekoliko decenija. Jedna i jedna politička opcija ima nekoliko nevladinih organizacija u šaci za koje se navodno ne zna ni ko su ni čiji su ni ko ih financijra, ali gle, čuda uvijek demostriraju uvijek u korist jedne političke opcije.
On je plaćen da radi ono što najbolje zna i uzaludan ti trud..
Možeš fasovati samo neku uvredu najgore vrste..
Svejedno je njemu reći da si ti ono što je on, da ti sjediš u nekom uredu i da agitiraš za neke svoje, da si ti mutava, zatucana, neobrazovana, glupa i šta već..
Konkretan odgovor na bilo koje pitanje nikad nećeš dobiti..
-
portal01
#453 Re: 60 MINUTA - All about
KatarinaKosaca wrote:zonbirile wrote:da nije svjetlija Radonjak osniva stranku,rezidencija se gradi,mali Deen u Milanu se fuka,šta ima još,aha Švrakić polaže temeljac kamen za đamiju.
Šta ima još? Uh, pa kako si zaboravio................
Gradska vlast uzima reket i od naših para pravi televiziju u korist vlastite političke promidžbe i ostanka na vlasti još nekoliko decenija. Jedna i jedna politička opcija ima nekoliko nevladinih organizacija u šaci za koje se navodno ne zna ni ko su ni čiji su ni ko ih financijra, ali gle, čuda uvijek demostriraju uvijek u korist jedne političke opcije.
Nije u korist jedne nego u korist vise politickih opcija koje se ne uklapaju u danasnju vlast
- nosara
#454 Re: 60 MINUTA - All about
Svaki oblik zivota koji u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi kritikuje opoziciju zasluzuje uvrede, pljuvanje, omalovazavanje, ismijavanje...
Ljigavci najgore vrste... Bakterije na crvima koji se hrane gnojem...
-
udrch
#455 Re: 60 MINUTA - All about
Što ti sebe i svog pajdaša častiš..nosara wrote:Svaki oblik zivota koji u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi kritikuje opoziciju zasluzuje uvrede, pljuvanje, omalovazavanje, ismijavanje...
Niko ne kritikuje ovdje nikakvu opoziciju, već one sitne stranačke poslušnike koji se ne miču sa ovog foruma i samo pljuju po drugačijem..
A čak i da neko ovdje kritikuje SDP, nisu oni nikakva opozicija, već pozicija na mnogo mjesta, kantona, gradova, sela i mjesnih zajednica
Kriminalci su braća, pa tako ti kad braniš ono što zoveš opozicijom, u biti braniš krimanalce kakvi su i oni koje napadaš, a koje zoveš pozicijom..
Meni te nekako žao što svakakvih ružnih riječi reče sebi lično..
A žao mi te što ne vidiš da su svi o kojima pričaš i dobro i loše isti kriminalci koji imaju samo različite dresove..
- nosara
#456 Re: 60 MINUTA - All about
Konfuzan si, nista te ne razumijem...udrch wrote:Što ti sebe i svog pajdaša častiš..nosara wrote:Svaki oblik zivota koji u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi kritikuje opoziciju zasluzuje uvrede, pljuvanje, omalovazavanje, ismijavanje...
Niko ne kritikuje ovdje nikakvu opoziciju, već one sitne stranačke poslušnike koji se ne miču sa ovog foruma i samo pljuju po drugačijem..
A čak i da neko ovdje kritikuje SDP, nisu oni nikakva opozicija, već pozicija na mnogo mjesta, kantona, gradova, sela i mjesnih zajednica..čak su pozicija na mnogim forumima, televizijama, u novinama i sl..a ono što ti nazivaš pozicijom su opozicija u gradu u kojem živimo, u opštini u kojoj ja živim, pa mi nemoj reći da onaj ko nešto kaže protiv SDA, SBiH i sličnih da se ovo gore odnosi na njih..
Kriminalci su braća, pa tako ti kad braniš ono što zoveš opozicijom, u biti braniš krimanalce kakvi su i oni koje napadaš, a koje zoveš pozicijom..
A žao mi te što ne vidiš da su svi o kojima pričaš i dobro i loše isti kriminalci koji imaju samo različite dresove..
-
udrch
#457 Re: 60 MINUTA - All about
Znam da ne razumiješ..o tome sam i govorio..nisam to ni očekivao..navratiće kasnije Zonbrile pa će ti objasniti..nosara wrote:Konfuzan si, nista te ne razumijem...udrch wrote:Što ti sebe i svog pajdaša častiš..nosara wrote:Svaki oblik zivota koji u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi kritikuje opoziciju zasluzuje uvrede, pljuvanje, omalovazavanje, ismijavanje...
A čak i da neko ovdje kritikuje SDP, nisu oni nikakva opozicija, već pozicija na mnogo mjesta, kantona, gradova, sela i mjesnih zajednica..čak su pozicija na mnogim forumima, televizijama, u novinama i sl..a ono što ti nazivaš pozicijom su opozicija u gradu u kojem živimo, u opštini u kojoj ja živim, pa mi nemoj reći da onaj ko nešto kaže protiv SDA, SBiH i sličnih da se ovo gore odnosi na njih..
A žao mi te što ne vidiš da su svi o kojima pričaš i dobro i loše isti kriminalci koji imaju samo različite dresove..![]()
- nosara
#458 Re: 60 MINUTA - All about
Zonbirile je drug koji je uvijek dobro dosao...udrch wrote:
Znam da ne razumiješ..o tome sam i govorio..nisam to ni očekivao..navratiće kasnije Zonbrile pa će ti objasniti..
-
zonbirile
#459 Re: 60 MINUTA - All about
evo stigoh da se javim i odgovorim.Pa generalno može se reći da su svu kriminalci,ali vododjelnica je između njih,njihovi rezultati.Za 19g jedni napraviše katastrofu nesagledivih razmjera i neznanog kraja i vremena trajanja.Drugi biše u tome samo 2g.Meni je dobar veliki Helmut Kol,heroj ujedinjenja,ovo ono...pade čovjek radi 10000 maraka u izbornoj trci,falš potrošenih.Jebi ga opet osta zabilježeno njegovo djelo.Šaban bio i ovakav i onakav,ali jebi ga evo i dan danas se prodaje njegovo djelo.Znaš onu narodnu,uzmi 1000 000 ,ali daj meni milju da i ja živim-e toga kod ovih nema.Djela i samo djela,suditi će o uspješnosti/neuspješnosti i smiješno je prizivati SDP za katastrofu i bol učinjen Bosni i Bosancima.
-
udrch
#460 Re: 60 MINUTA - All about
Znao sam ja da ćeš ti doći i Nosari objasniti..
Znao sam naravno i da ćeš braniti Tihićevog i Silajdžićevog brata po zanatu..
-
zonbirile
#461 Re: 60 MINUTA - All about
-----------------------------------------udrch wrote:Znao sam ja da ćeš ti doći i Nosari objasniti..
ovakava intelektualna rasprava se vodi sigurno i u najbjednijoj zemlji svijeta Madagaskaru.Svi su krivi,niko nije kriv,možda jest Kukulele,ali još više Drpikule,jesu nisu,pravo im fino imaju o čemu raspravljati.E vidiš Bosna je to u Evropi,e sada ti počni kako nije,a i ako jest nije kriv Otac,ni mama (Turska),kriv je pekaar koji pravi krive kifle.
- 11sumirp
#462 Re: 60 MINUTA - All about
Krivi su legalno izabrani predstavnici valsti,...zonbirile wrote:-----------------------------------------udrch wrote:Znao sam ja da ćeš ti doći i Nosari objasniti..
ovakava intelektualna rasprava se vodi sigurno i u najbjednijoj zemlji svijeta Madagaskaru.Svi su krivi,niko nije kriv,možda jest Kukulele,ali još više Drpikule,jesu nisu,pravo im fino imaju o čemu raspravljati.E vidiš Bosna je to u Evropi,e sada ti počni kako nije,a i ako jest nije kriv Otac,ni mama (Turska),kriv je pekaar koji pravi krive kifle.
Treba li poimenice,....
-
udrch
#463 Re: 60 MINUTA - All about
Madagaskar nije najbjednija država na svijetu..Bog im nije dao i teško mogu nešto da promijene..zonbirile wrote:-----------------------------------------udrch wrote:Znao sam ja da ćeš ti doći i Nosari objasniti..
Sjeverna Koreja je najbjednija..Bog im dao, ali ne znaju..mislim da im političko uređenje nešto smrdi
-
zonbirile
#464 Re: 60 MINUTA - All about
@udrch
po HDI imaš jedno 50 zemalja u kojim ne bih prenoćio,a kamoli živio.Svi vode ovakve diskusije i kuhaju se u vlastitim govnima,tuga je tim veća što smo zadnji u prvoj Evropi i po jevrejskom prokletsvu imali pa nemali.
po HDI imaš jedno 50 zemalja u kojim ne bih prenoćio,a kamoli živio.Svi vode ovakve diskusije i kuhaju se u vlastitim govnima,tuga je tim veća što smo zadnji u prvoj Evropi i po jevrejskom prokletsvu imali pa nemali.
-
udrch
#465 Re: 60 MINUTA - All about
Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
Kakva je daje, moja je..zadnja u Evropi, pa šta?
Bolje dostojanstveno u BiH, nego pognute glave u zemlji u kojoj 57,5% stanovništva smetaju munare..
Kakva je daje, moja je..zadnja u Evropi, pa šta?
Bolje dostojanstveno u BiH, nego pognute glave u zemlji u kojoj 57,5% stanovništva smetaju munare..
- Vodenjak
#466 Re: 60 MINUTA - All about
E bas zbog takvog razmisljanja vecine vas poslusnika, sve ono sto sto je valjalo u toj nasoj zemlji - ili je vani ili se sprema otici van!udrch wrote:Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
Kakva je daje, moja je..zadnja u Evropi, pa šta?![]()
A ti uzivaj u smradu kleronacionalizma konstitutivnih kleronacija pljujuci po onima koje taj smrad gushi i koji traze nacin da provjetre tu prdekanu od kvazimodo-drzave!
- ultima_palabra
#467 Re: 60 MINUTA - All about
bravo bakire, prije 7 dana si pozivao ćiru da ostane, a sada je on "lokomotiva kriminalnog saveza"
ili tako nešto.
avdo mu je pjevao infantilne pjesmuljke, a sad neće smjet ni u avion, zaboga
blatio si bhf još nakon osla, kako "ruše ugled države" i "dovode u pitanje kvalifikacije", a sad su njihova pisma odjednom relevantna.
prijateljski savjet, ubuduće kad vidiš da se ekran na tv-u zeleni, odmah prebaci kanal...
avdo mu je pjevao infantilne pjesmuljke, a sad neće smjet ni u avion, zaboga
blatio si bhf još nakon osla, kako "ruše ugled države" i "dovode u pitanje kvalifikacije", a sad su njihova pisma odjednom relevantna.
prijateljski savjet, ubuduće kad vidiš da se ekran na tv-u zeleni, odmah prebaci kanal...
- jasko_ba
#468 Re: 60 MINUTA - All about
joj kako sanjin beciragic fino rece za onog lea pickinica da je deklarirani ustasa
pa nek lea sad brane vlaisavljevicka i galijasevic
-
lolo_lolo
#469 Re: 60 MINUTA - All about
ultima_palabra wrote:bravo bakire, prije 7 dana si pozivao ćiru da ostane, a sada je on "lokomotiva kriminalnog saveza"ili tako nešto.
avdo mu je pjevao infantilne pjesmuljke, a sad neće smjet ni u avion, zaboga![]()
a sve kontam,jesam li ja jedini koji je ovo skontao
- ultima_palabra
#470 Re: 60 MINUTA - All about
ali ja onog lika merdanovića, koji miš mekinjaš
kancelarija i odijelo ko iz tesne kože
direktor marketinga, nema pojma šta god da ga pitaš
kancelarija i odijelo ko iz tesne kože
- 11sumirp
#471 Re: 60 MINUTA - All about
Aaa na kojem radnom mjestu se trenutno nalazite?ultima_palabra wrote:ali ja onog lika merdanovića, koji miš mekinjaš![]()
kancelarija i odijelo ko iz tesne kože![]()
Nemaaaaam pojmaaa,men su samo rekli dvaest postoo
-
imposible
#472 Re: 60 MINUTA - All about
Izvinjavam se zbog off topica ali zna li neko varijantu gledanja 60 minuta preko neta,kad god pokusam da gledam preko zvanicne stranice kaze mi:Server has reached its capacity and can serve no more streams. Please try again later.
rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/60minuta091116.rm
Znam sta to znaci,ali ima li neka druga varijanta jer nemam Federalne i mogu li downloadovati i puncu da se i on malo nasikira !
Unaprijed hvala.

rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/60minuta091116.rm
Znam sta to znaci,ali ima li neka druga varijanta jer nemam Federalne i mogu li downloadovati i puncu da se i on malo nasikira !
Unaprijed hvala.
- kamen spoticanja
#473 Re: 60 MINUTA - All about
slazem se,samo pitao bih nesto?nosara wrote:Svaki oblik zivota koji u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi kritikuje opoziciju zasluzuje uvrede, pljuvanje, omalovazavanje, ismijavanje...
kako je moguce da je pored ovakvog oblika zivota konstatno vladaju isti,a u opoziciji su konstatno isti,a na celu opozicije je uvijek onaj isti,a ta ista opozicija ima samo jedan politicki cilj,na teritoriji federacije reinkarnirat jugoslaviju istim boljsevickim metodama(cega je doticna politicka emisija najljepsi pokazatelj),a odricati se 49% djela teritorije jedine nam domovine?
kako dodjavola
mene ako pitas SDP=SDA=SBIH
ah i da da me odmah ne etiketirate i SBBBIH je prikljucena
a svi koji misle da nisam upravu ostavljam tebi da ih etiketiras kako pozelis
- Vodenjak
#474 Re: 60 MINUTA - All about
Hajd nek i to cuh...kamen spoticanja wrote:slazem se,samo pitao bih nesto?nosara wrote:Svaki oblik zivota koji u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi kritikuje opoziciju zasluzuje uvrede, pljuvanje, omalovazavanje, ismijavanje...
kako je moguce da je pored ovakvog oblika zivota konstatno vladaju isti,a u opoziciji su konstatno isti,a na celu opozicije je uvijek onaj isti,a ta ista opozicija ima samo jedan politicki cilj,na teritoriji federacije reinkarnirat jugoslaviju istim boljsevickim metodama(cega je doticna politicka emisija najljepsi pokazatelj),a odricati se 49% djela teritorije jedine nam domovine?
kako dodjavola
mene ako pitas SDP=SDA=SBIH
ah i da da me odmah ne etiketirate i SBBBIH je prikljucena
a svi koji misle da nisam upravu ostavljam tebi da ih etiketiras kako pozelis
-
udrch
#475 Re: 60 MINUTA - All about
Nisam ja ničiji poslušnik, ja samo do beskraja volim svoju zemlju..Vodenjak wrote:E bas zbog takvog razmisljanja vecine vas poslusnika, sve ono sto sto je valjalo u toj nasoj zemlji - ili je vani ili se sprema otici van!udrch wrote:Ja bih prenoćio u većini zemalja svijeta, ali živio bih samo u jednoj i jedinoj BiH..
Kakva je daje, moja je..zadnja u Evropi, pa šta?![]()
A ti uzivaj u smradu kleronacionalizma konstitutivnih kleronacija pljujuci po onima koje taj smrad gushi i koji traze nacin da provjetre tu prdekanu od kvazimodo-drzave!
Ako sam nacionalist što nisam spizdio kad sam mogao kao što si ti uradio neka sam..
Nikoga ja ne pljujem, ja volim skoro sve ljude u ovoj zemlji i neke koji su van nje..
Iz ove zemlje se spremaju otići vani samo oni koji ni Savu ni Drinu nisu prešli..