Uh, evo mene opet nakon duzeg vremena
prolistajte tamo negdje na pocetku, pisao sam o fontele, pa su me prozivali da radim za njih i nabijali na neku stvar
onda mi se desio belaj kod njih/ pokvario se zenin tel mjesec pred istek garancije (tri telefona kupljena, 2 u maju prosle godine i jedan u decembru/ nama su dali punu godinu garancije na sve...ne radim za njih i ne razumijem zasto ostali tvrde da je samo na software garancija...

), vozali me haman pa 2mj, bio sam 5 puta u radnji dok zadnji put, taman kad sam pokupio sve brojeve od inspekcija i policije, nisam naletio na gazdu (mladjeg momka) kojeg nije bilo u BiH nekoliko mjeseci, tek se vratio kaze...
Ja mu rekao sve sta je bilo, fino kulturno rekao sta ce biti ako ne dobijem nista konkretno, on mi rece da ne moze naci isti okvir za samsung jet/ bijeli/ jer je ekran otisao u helaTj a s njim mora zamjeniti i tijelo koje ima samo u crnoj boji...
Nismo se vala ni natezali nesto puno, ja doveo zenu

ona rekla da nece ni da cuje za polovan crni, hoce "popravljen" bijeli, on rekao da nema i ponudio nam da izaberemo koji hocemo...ona odabrala isti crni al' "nov" u kutiji/ dobili novu garanciju na 12mj opet...telefon radi xtra, sve je u redu...jos nam se covjek izvinuo barem 10 puta...ugl, mi zadovoljni...
Eh sad, jel' do moje zene il' do neceg drugog fakat ne'nam
pozzz