Vedad Ibisevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
doboj71
#451 Re: Vedad Ibisevic
Kad bi se sve sanse i ziceri zabijali ,bili bi rezultati k'o u rukometu ,20-25 golova.
- jeza u ledja
#452 Re: Vedad Ibisevic
Ja, i?doboj71 wrote:Kad bi se sve sanse i ziceri zabijali ,bili bi rezultati k'o u rukometu ,20-25 golova.
- Gandalf
#453 Re: Vedad Ibisevic
Ibišević nije svjetska klasa, ali svakako nije ni levat - on zna zabiti gol, u Zenici se spetlj'o, možda zbog pritiska, možda zbog terena, možda što je htio njihovog golmana poniziti bombetinom u rašlje a treb'o je samo lagno potkopat, nebitno, momak se zna izboriti za priliku, ne bi me iznenadilo da dok portugalci čuvaju Džeku, Misimovića, Pjanića, iz drugog plana uleti Vedo i sjebe ima znanje.
- branimir stulic
#454 Re: Vedad Ibisevic
Vedo je svjetska klasa. Ne serite bezveze... Po ovom ispada da je Ronaldo levat jer je fulio onu sansu na tekmi... ZA sve je kriva livada na Zenici i to je to... Sada cemo vidjeti u Lisabonu ko je ko.... I najbolje tako. A nama za nauk... U slijedecim kvalifikacijama, grupa nam je super lagana... napraviti dobar stadion i prestati biti "dno evrope".
- bingov buraz
#455 Re: Vedad Ibisevic
Jebi ga Vedo sad moras u Lisabonu dva zabiti da se iskupis 
- erik2
#456 Re: Vedad Ibisevic
Preporučiti ćemo Papetu tvoju komšinicu umjesto Ibiševićajeza u ledja wrote:Zna zabiti zicer, ali mu je procenat zabijanja zicera mali.BHF_Manijak wrote:A jel vi svi tvrdite i zakljucujute da covjek NE ZNA ZABITI ZICER na osnovu ove utakmice ili?! Jebo majku otkud mu onda toliki golovi u Hoffenheimu, mora da je sve sa 20+ metara zabio, dok ne zna zabiti zicere!
Zicer se zove zicer zato sto ga moze zabiti i moja komsinica.
Ibisevicevi golovi u Hoffu su "u pravo vrijeme na pravom mjestu" golovi, ili glavom.
I za to treba imati slifa naravno.
Ali nije poznat po zabijanju zicera.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#457 Re: Vedad Ibisevic
ma nek je Vedo njih isprepado
čisto da se ne k....
A idemo opet u Lisabon ista igra, jedno 70 minuta ih patimo balonima i onda ulazi Vedo, a Portuglaci kontaju : ma ša će ovaj levat!? i Vedo im ga zabija
A idemo opet u Lisabon ista igra, jedno 70 minuta ih patimo balonima i onda ulazi Vedo, a Portuglaci kontaju : ma ša će ovaj levat!? i Vedo im ga zabija
-
udrch
#458 Re: Vedad Ibisevic
Ibišević je u odličnoj formi i treba igrati..
- jeza u ledja
#459 Re: Vedad Ibisevic
erik2 wrote:Preporučiti ćemo Papetu tvoju komšinicu umjesto Ibiševićajeza u ledja wrote:Zna zabiti zicer, ali mu je procenat zabijanja zicera mali.BHF_Manijak wrote:A jel vi svi tvrdite i zakljucujute da covjek NE ZNA ZABITI ZICER na osnovu ove utakmice ili?! Jebo majku otkud mu onda toliki golovi u Hoffenheimu, mora da je sve sa 20+ metara zabio, dok ne zna zabiti zicere!
Zicer se zove zicer zato sto ga moze zabiti i moja komsinica.
Ibisevicevi golovi u Hoffu su "u pravo vrijeme na pravom mjestu" golovi, ili glavom.
I za to treba imati slifa naravno.
Ali nije poznat po zabijanju zicera.
- fosil
#460 Re: Vedad Ibisevic
Fakat, sta je sifri po ovom forumu 
- Edin H.
#461 Re: Vedad Ibisevic
Onaj promasaj je razlika izmedju da budemo favoriti za prolaz i da smo tim koji ima neku sansu. Kuci moras pokusati dobiti, pa makar igrao sa Spanijom.udrch wrote:Ibišević je u odličnoj formi i treba igrati..
Pustite vi tu pricu igramo na strani bolje, od 6 utakmica 5 smo dobili kuci, zijanili od Francuza (istina igrano je na Kosevu gdje ionako uglavnom ne mozemo dobiti utakmicu).
Na strani smo izgubili od Rumunije, nerijeseno sa Francuzima i Albancima.
- fosil
#462 Re: Vedad Ibisevic
A Bjelorusija?Edin H. wrote:Onaj promasaj je razlika izmedju da budemo favoriti za prolaz i da smo tim koji ima neku sansu. Kuci moras pokusati dobiti, pa makar igrao sa Spanijom.udrch wrote:Ibišević je u odličnoj formi i treba igrati..
Pustite vi tu pricu igramo na strani bolje, od 6 utakmica 5 smo dobili kuci, zijanili od Francuza (istina igrano je na Kosevu gdje ionako uglavnom ne mozemo dobiti utakmicu).
- zenny
#463 Re: Vedad Ibisevic
pa vi tekme k'o da niste ni gledali.. one dvije prilike mozda ni luis nazario nebi zabio, pogotovo onu kad je lopta odskocila i otisla preko gola. eto on je los napadac sto je dopustio da lopta odskoci i nije osutao prije 
- Edin H.
#464 Re: Vedad Ibisevic
Pa nisam spominjao utakmice koje smo dobili i tamo i ovamo - Bjelorusiju i Luksemburg, premda bi bila jasnija misao da jesam.fosil wrote:A Bjelorusija?Edin H. wrote:Onaj promasaj je razlika izmedju da budemo favoriti za prolaz i da smo tim koji ima neku sansu. Kuci moras pokusati dobiti, pa makar igrao sa Spanijom.udrch wrote:Ibišević je u odličnoj formi i treba igrati..
Istina sa Bjelorusijom smo se vise mucili kuci, ali igrali smo oslabljeni.
- Edin H.
#465 Re: Vedad Ibisevic
Odkocila je i Dzeki kuci protiv Belgije u proslim kvalifikacijama pa je postigao pogodak.zenny wrote:pa vi tekme k'o da niste ni gledali.. one dvije prilike mozda ni luis nazario nebi zabio, pogotovo onu kad je lopta odskocila i otisla preko gola. eto on je los napadac sto je dopustio da lopta odskoci i nije osutao prije
Nije bilo razloga da cilja pod precku.
-
SundanceKid
#466 Re: Vedad Ibisevic
Potpisujem. Nemam ja nista protiv Vede, ali ono se ne prasi pod precku, to je glupost. Ima tu drugih rjesenja, ali dobro, ne treba ni pricat o tome uopste, napadac je, desava se svima to je ok...Edin H. wrote:Odkocila je i Dzeki kuci protiv Belgije u proslim kvalifikacijama pa je postigao pogodak.zenny wrote:pa vi tekme k'o da niste ni gledali.. one dvije prilike mozda ni luis nazario nebi zabio, pogotovo onu kad je lopta odskocila i otisla preko gola. eto on je los napadac sto je dopustio da lopta odskoci i nije osutao prije
Nije bilo razloga da cilja pod precku.
Nadam se da ce tamo da se iskupi, iako se nadam da nece igrat od pocetka, jer mislim da bi bilo pogubno otvarat se previse, sa dvojicom napadaca...
-
LSD
#467 Re: Vedad Ibisevic
Maloprije na BHT bio snimak utakmice i ona šansa Vede u 80-toj minuti
jao Vedade crni šta promaši
, moraš se iskupiti u Lisabonu - nema ti druge

- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#468 Re: Vedad Ibisevic
Ja već odavno nemam puno povjerenja u Veda iako mi je najdraži naš igrač ovako mimo igre...
Iskreno se nadam da će me u Lisabonu natjerati da se postidim zbog ovih riječi..
Iskreno se nadam da će me u Lisabonu natjerati da se postidim zbog ovih riječi..
- Obuca9
#469 Re: Vedad Ibisevic
Teško da je po onakvom terenu mogao lobovati golmana, ako misliš na onaj lob u Messijevom stilu. Messijevi, majstorski lob golovi, su ipak na lijepom terenu, dok lopta klizi kao po cilimu pa je on potkopa, a ondje je ona odskakala. Nekako, kad se pogleda najbolje rješenje bi bila plasirka, unutrašnjim na prvu stativu (jer je golman vec legao prema drugoj stativi).veljaca wrote:Vedo se sinoc nasao u dvije izgledne sanse ( i to pokazuje njegovu velicinu ) ....
Kod prve sanse reagovao je losije - los prijem lopte ....
Kod druge sanse - raspalio je iz sve snage i profulio .... Mogao je ( da je vanserijski igrac - a ipak nije ) jednostavno lobovati golmana ( jer je ovaj vec bio pao ... )
Ipak ja bih u Lisabonu poceo sa njim i Dzekom od pocetka ....
Ali lako je svima nama gledati snimak i srati preko tastature šta je trebao, a šta nije, a osim na terminima niko u zivotu nikad nije lopte sutnuo u profesionalnoj utakmici, a kamoli u onako bitnoj.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#470 Re: Vedad Ibisevic
ma kakav Vedo od početka
čuvati ga za zadnjih 15 minuta kad se portugalci umore i moliti se svim bogovima svijeta da ne fula
- ultima_palabra
#471 Re: Vedad Ibisevic
Iz iste situacije je rutinski pogodio u prijateljskoj protiv Želje... znam svi će sad reći gdje je prijateljska protiv Želje, a gdje baraž za odlazak na Euro protiv Portugalahz__semir wrote:Teško da je po onakvom terenu mogao lobovati golmana, ako misliš na onaj lob u Messijevom stilu. Messijevi, majstorski lob golovi, su ipak na lijepom terenu, dok lopta klizi kao po cilimu pa je on potkopa, a ondje je ona odskakala. Nekako, kad se pogleda najbolje rješenje bi bila plasirka, unutrašnjim na prvu stativu (jer je golman vec legao prema drugoj stativi).veljaca wrote:Vedo se sinoc nasao u dvije izgledne sanse ( i to pokazuje njegovu velicinu ) ....
Kod prve sanse reagovao je losije - los prijem lopte ....
Kod druge sanse - raspalio je iz sve snage i profulio .... Mogao je ( da je vanserijski igrac - a ipak nije ) jednostavno lobovati golmana ( jer je ovaj vec bio pao ... )
Ipak ja bih u Lisabonu poceo sa njim i Dzekom od pocetka ....
Ali lako je svima nama gledati snimak i srati preko tastature šta je trebao, a šta nije, a osim na terminima niko u zivotu nikad nije lopte sutnuo u profesionalnoj utakmici, a kamoli u onako bitnoj.
Ali odlika vrhunskog napadača je da je hladnokrvan u svim situacijama... Vedo nažalost od one povrede nije vrhunski napadač
-
sumirprimus
#472 Re: Vedad Ibisevic
koliko god ga kritizirali,ostaje takodje cinjenica da smo vedinim ulaskom poceli stvarat sanse...
dotad nije bilo ni sansi
dotad nije bilo ni sansi
- krompir i riza
#473 Re: Vedad Ibisevic
sumirprimus wrote:koliko god ga kritizirali,ostaje takodje cinjenica da smo vedinim ulaskom poceli stvarat sanse...
dotad nije bilo ni sansi
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#474 Re: Vedad Ibisevic
Kad smo ga pljuvali, vrijeđali i poredili sa tramvajem (tricom) tad je i zabijao
znaci sutra svi znamo sta nam je raditi 
-
sumirprimus
#475 Re: Vedad Ibisevic
samo da znas on plaće ko malo dijete,mojne ga ba plaho pljuvat...emotivan je na trećurashtiman wrote:Kad smo ga pljuvali, vrijeđali i poredili sa tramvajem (tricom) tad je i zabijaoznaci sutra svi znamo sta nam je raditi
znaći stalo mu je,i dobar je, i nema tu sta
igraj vedo nedaj se igraj,svi smo uz tebe ale ale aleeee
i zabi im ga sutra