Dioda wrote:nikad_ja_to_ne_bi wrote:pa nije ovo 16 stoljece,a i t5voji su roditelji isto radili prije braka,a nadam se i u braku,a u Bosni je to postalo normalno prije braka iako ti ja ne vjerujem da si nevina jer ipak imas 18 god i zivis u evropi a ne u nekom zabrdu
@baby_girl, znaci potpuno je svejedno da li si nevina ili nisi, jer ovako razmislja vecina bosanaca
znaci, ako imas 18 godina, ti ne mozes biti nevina cak i ako jesi

da
Kakvih sve insana (da se ne izrazim gore) ima u ovom drustvu to nije normalno.
Ti koji nikada to ne bi, da ti kazem ja koju, onako civilizovano, a mogla bih i jezikom primitivca posto cini se da ti samo taj razumijes.
Ja evo imam skoro 20 i po' godina, i gle cuda nevina sam, i jos vece cudo zivim u Evropi, u srcu Evrope - kazu da se Sarajevo tako zove.

Znaci, nije u pitanju zabrdje.
I de mi ti sada daj dijagnozu, jesam li primitivna? Il' mozda lazem? :
A nista mi ne fali, zdrava i prava bogami.
Neces vjerovati ali postoje cure u Evropi kojima nije stalo da se dadnu tek tako prvom kandidatu koji naidje, a da sam htjela mogla sam biti do sada jako iskusna na tom polju, ali nisam, cisto jer nijedan nije zasluzio bio da mu se ja dam.
Ako ce neko biti sa mnom samo da bi me povalio prije ili kasnije, moze sebi ustediti trud odmah i zaobici me, jer se ja jos ne dadoh nekome tako olako.
Ako ce me neko ostaviti zato sto sam ja nevina, njegov problem ne moj.
Kada sam imala 17. mama mog tadasnjeg momka mu je rekla da me ostavi, jer ne vrijedi trositi vrijeme na mene, jer su nevine uvijek ters, nece da daju, komplikovane i teske.
I on me ostavio, zbog maminog uticaja. Jer za mamu je djevojcica od 17 godina koja nija bila iskusna na polju sexa bili primitivna. Tada me je to zabolilo, ali danas me to kada se sjetim uzasava.
Ljudi ovdje ne znaju za sredinu, idu iz krajnosti u krajnost.
Tvoj komentar je toliko primitivan, da je gori od onih koji tvrde kako su savremeni a ustvari su jako konzervativni.
I prosto me zaboli, za misljenja okoline.

Nit sam cudna, nit primitivna, ni zaostala, ni invalid u mozgu i slicne gluposti.
Samo drzim do nekih stvari koje su meni vazne, a dat cu se onome koji to bude zasluzio, a ova djeca do sada to nisu bila zasluzila
A ti bolje ti je pobrini se za svoj propuh u glavi, nego sto baljezgas ovako bez argumenata
Do tada, imas veliki pozdrav od jedne (skoro pa) savremene Evropljanke