Arminovski wrote:Comrad wrote:Gledao sam bas dok je Mirza igrao, nadam se da ce se uspjeti snaci. Sigurno mu je malo neobicno, ali mozda bi ipak trebao da poradi i na ulazu, malo blizim sutevima, malo vise 1 na 1, pa nije ni on junior. Nece moci do kraja sezone stajati na 7m i cekati.
Prve su utakmice, ali ni u pripremnim nije bas briljirao sa tricama. U nekim tekmama gdje budu u egalu, sumnjam da ce mu trener dati da se ispucava.
Sve u svemu, samo neka igra, dok se navikne bice to dobro.

Da te pitam posto si gledao: Je li dobio te minute u drugom poluvremenu kad su gubili sa dvadeset+ i jesu li trice bile preko ruke ili je bio sam iza linije pa fulio? Ne mora biti bukvalno preko ruke vec samo ono da je imao nekoga ispred sebe sa pruzenom rukom barem...
Usao je u trecoj cetvrtini, kad je Miami vec bio napravio razliku i kad se vec vidjelo da ce Netsi izgubiti. Dok su bili u egalu, Mirza nije ulazio. Sto je mislim i logicno, ipak je on za njih novi kosarkas koji treba da se dokaze.
Sutevi su bili vecinom cisti, mislim koliko mogu biti cisti. Na kraju trece su napravili akciju, bilo je nesto malo ostalo 1 sekunda, gdje je Mirza dobio loptu u cosku i tad je osutao preko ruke, veoma blizu, ali opet promasaj.
Imao je i dobru odbranu na Lebronu u nekoliko navrata.
Ne znam, opet nesto kontam da bi trebao mozda unijeti i malo ulaza, malo blizih suteva u igru, cisto da se malo oslobodi i da igra, da se zabavlja. Mislim da ga trener moze puno bolje iskoristiti, osim suteva za tri poena. Ali ne sumnjam u to da ce se Mirza popraviti, ipak su ovo tek poceci.