Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
rado_vidjen

#451 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by rado_vidjen »

Neelix wrote:bas zato sto je radio zna koliko se gluposti, lazi i neistina na ovom forumu iznosi o avazu :)
ima i neistina, ali ima istine. :D ja im samo zamjeram NEDOSLJEDNOST! budi nacionalista, budi klero-nacionalista, ali budi dosljedan. ne mozes ti brenu nazivat cetnikusom, pa je onda dovodit u sarajevo i romantizirat njenu biografiju, kao da se nista nije desilo.
to je lobotomija. a takvih je primjera na desetine. :roll: covjek je u stanju manipulisat majkama srebnrenice, samo da ostvari sopstvenu korist.

sve ostalo je poza za siroke narodne mase. nazivanje karadzica "krvnikom", "monstrumom", "koljacem", meni nista ne znaci, ali znam da tim rijecnikom cilja i podilazi sirokim narodnim masama. na taj jeftini patriotski stos mene nece navuci.
neka patriota objavi pravu biografiju miskovica, koji predstavlja stvarnu opsasnost po bosnjake, a ne da se bavi cipelarenjem mrtvaca. ali ne, on misku omogucuje ekonomsku kolonizaciju bosnjaka, a pritom gaji imidz "zastitnika bosnjackih nacionalnih interesa" ... e jbg, ne moze

i samo da kaze, prezirem i Dane i SB, jedanako kao i avaz.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#452 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

Koliko žuči, panike i agresivnosti, kao da je zakonom određeno da se kupuje avaz svaki dan. Ne kupuj, ne čitaj i svima lijepo.

Sad ću ja preći u paranoju, kao posljedica čitanja ovih postova pa pomisliti da se javljate iz štaba Muje Selimovića :D
KatarinaKosaca

#453 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

kakavdanakneiskustvu wrote:
KatarinaKosaca wrote:Koliko žuči, panike i agresivnosti, kao da je zakonom određeno da se kupuje avaz svaki dan. Ne kupuj, ne čitaj i svima lijepo.

Sad ću ja preći u paranoju, kao posljedica čitanja ovih postova pa pomisliti da se javljate iz štaba Muje Selimovića :D

nemoj gledati tasimovo šamaranje žene pred sudom bih i svima lijepo
Uspoređuješ neusporedivo. Jedno je čin, drugo je pisanje. Malo sebi rastumači pojmove i sellam ćeš Muji :D
Bandierra Rossa

#454 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Bandierra Rossa »

rado_vidjen wrote:
Neelix wrote:bas zato sto je radio zna koliko se gluposti, lazi i neistina na ovom forumu iznosi o avazu :)
ima i neistina, ali ima istine. :D ja im samo zamjeram NEDOSLJEDNOST! budi nacionalista, budi klero-nacionalista, ali budi dosljedan. ne mozes ti brenu nazivat cetnikusom, pa je onda dovodit u sarajevo i romantizirat njenu biografiju, kao da se nista nije desilo.
to je lobotomija. a takvih je primjera na desetine. :roll: covjek je u stanju manipulisat majkama srebnrenice, samo da ostvari sopstvenu korist.

sve ostalo je poza za siroke narodne mase. nazivanje karadzica "krvnikom", "monstrumom", "koljacem", meni nista ne znaci, ali znam da tim rijecnikom cilja i podilazi sirokim narodnim masama. na taj jeftini patriotski stos mene nece navuci.
neka patriota objavi pravu biografiju miskovica, koji predstavlja stvarnu opsasnost po bosnjake, a ne da se bavi cipelarenjem mrtvaca. ali ne, on misku omogucuje ekonomsku kolonizaciju bosnjaka, a pritom gaji imidz "zastitnika bosnjackih nacionalnih interesa" ... e jbg, ne moze
i samo da kaze, prezirem i Dane i SB, jedanako kao i avaz.
i što je najsmiješnije,prije dvije,tri godine čedu jovanovića,jedino u avazu i nigdje drugo na svijetu,nazvaše potencijalnim četnikom i čovjekom koji ima opasne namjere po bih
Ali je zato Miroslav-Delta Mišković iz pozicije četnika i potpredsjednika Miloševićeve vlade prekomandovan u poziciju investitora i vrlo uglednog biznismena.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
KatarinaKosaca

#455 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

MOgu prihvatiti da pisanje shvataš kao šamar. Onda nemoj biti mazohista. I to sa Tasimovim činom nema veze, usporedba neusporediva. Nađi bolju ;-)
BarbaDue

#456 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by BarbaDue »

dr.gog wrote:
kažem ti,pitaj avaz ako te zanima ovo oko laži i istine,nebitno ko je ovo gore napisao,oko laži i istine je najboljie konsultovati avaz
Izvini-ne zamjeri- ali nisi li malo opsjednut tom tiskovinom :) ..mislim..prelazi u besmisao.. :roll:
nisam,barem ja mislim da nisam.
ja bi isto rekao da jesi, pravis od ove teme isto ono od cega lafo povracas
callmethebreeeze

#457 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by callmethebreeeze »

Neelix wrote:
callmethebreeeze wrote: sjajno ga je opisao. ovaj clanak svi "avazovci" na ovom formu trebaju citati. i citati. i opet procitati dok ne skontaju zasto je avaz smece.

to onom gebelsovom, - i laz postaje istina, ako se ponovi dovoljno puta, jel? :-)
nije, vec po onoj logicnoj, ako se dovoljno argumentovano nesto objasni mozda i bosanac skonta.
:run: :D :bih:

avaz je smece, ekvivalent bogatom, jakom, nasilnom psihopati koji ima lovu.
:D
strujnik

#458 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by strujnik »

Koliko se samo postova ponavlja,
ne volim galamiti, ali po meni je NAJVECI PROBLEM DNEVNOG AVAZA TAJ STO ZAGLUPLJUJE LJUDE KOJI CITAJU TU NOVINU :D Zao mi je nas Bosanaca i Hercegovaca koji smo toliko maloumni da smo dopustili da nam se nametne taj sistem vrijednosti koji promovise (po meni) primitivni Dnevni avaz. Necu reci da su druge novine i magazini zlatni (uzasavam se tekstova Senada Pecanina i njegove opsjednutosti reisom Mustafom a i Senada Avdica i njegovom opsjednutosti likom i djelom Alije Izetbegovica), jer mi to lici na opsjednutost avazovih piskarala likom i djelom lidera "krnjeg SDP-a", ali ono sto "nudi" dnevni Avaz nikako ne moze zdrav mozak sazvakati.
Better Man

#459 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Better Man »

Neelix wrote:da, podrzavam rad avaza.

a te svoje optuzbe lagano na sud pa dokazi, i sprijeci "odavanje informacija" ubuduce. od laprdanja na forumu ces samo zivce izgubit :-)
Onda podržavaš i sve kriminalce koje oni štite, kao i polupismene novinare tipa Fadil Manddal.
Neelix

#460 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Neelix »

nazivati nekoga polupismenim a praviti greske pisuci i bosanski i engleski, kao sto ih ti po forumu pravis, je u najmanju ruku licemjerno.
addem

#461 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by addem »

strujnik wrote:Koliko se samo postova ponavlja,
ne volim galamiti, ali po meni je NAJVECI PROBLEM DNEVNOG AVAZA TAJ STO ZAGLUPLJUJE LJUDE KOJI CITAJU TU NOVINU :D Zao mi je nas Bosanaca i Hercegovaca koji smo toliko maloumni da smo dopustili da nam se nametne taj sistem vrijednosti koji promovise (po meni) primitivni Dnevni avaz. Necu reci da su druge novine i magazini zlatni (uzasavam se tekstova Senada Pecanina i njegove opsjednutosti reisom Mustafom a i Senada Avdica i njegovom opsjednutosti likom i djelom Alije Izetbegovica), jer mi to lici na opsjednutost avazovih piskarala likom i djelom lidera "krnjeg SDP-a", ali ono sto "nudi" dnevni Avaz nikako ne moze zdrav mozak sazvakati.
Slazem se sa svim navedenim. Novinarstvo (mislim tu prije svega na one najcitanije) je odavno dotaklo dno u ovoj zemlji. Bore se za razlicite lobije, gledaju svoj licni interes a istina je ono sto se u novinama ne moze pronaci.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#462 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Truba »

Neelix wrote:nazivati nekoga polupismenim a praviti greske pisuci i bosanski i engleski, kao sto ih ti po forumu pravis, je u najmanju ruku licemjerno.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jedan je plaćen jer je "pismen" a drugi tipka za dž :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nije isto
Better Man

#463 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Better Man »

Neelix wrote:nazivati nekoga polupismenim a praviti greske pisuci i bosanski i engleski, kao sto ih ti po forumu pravis, je u najmanju ruku licemjerno.

Nekog ko zna samo pljuvati po nalogu i govoriti naodvratnije riječi nije licemjerno nazvati polupismenom osobom, čak je to i blago rečeno, jer je on nepismen totalno. Moje greške su posljedica brzine kucanja.
KatarinaKosaca

#464 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:

Nekog ko zna samo pljuvati po nalogu i govoriti naodvratnije riječi nije licemjerno nazvati polupismenom osobom, čak je to i blago rečeno, jer je on nepismen totalno. Moje greške su posljedica brzine kucanja.
A odakle ti znaš ko i kako piše po nalogu? Imaš ugovor tog forumaša sa njegovim nalogodavcem? Na primjer, ja imam osjećaj da ti pišeš po nalogu. Jer, obično, vojnik o skraćenju i kurva o poštenju i ti o nalogu......... Taj nalog ti je slab argument. :roll:
HAVANA

#465 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by HAVANA »

Ja ga hebem ko katarinu uprati.Tito dobar pa nije dobar,avaz valja pa avaz ne valja,ateisti nisu dobri pa su onda dobri a i ona je ateista,opozicija ne valja a ona nije u poziciji al nema ništa protiv opozicije :-) legalno se vjenčali al nisu legalno boravili u zemlji pa je ipak legalno...De dogovori se sama sa sobom,zamanta mi se. :-)
Bandierra Rossa

#466 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

HAVANA wrote:Ja ga hebem ko katarinu uprati.Tito dobar pa nije dobar,avaz valja pa avaz ne valja,ateisti nisu dobri pa su onda dobri a i ona je ateista,opozicija ne valja a ona nije u poziciji al nema ništa protiv opozicije :-) legalno se vjenčali al nisu legalno boravili u zemlji pa je ipak legalno...De dogovori se sama sa sobom,zamanta mi se. :-)
:-) :-) :-) :-) :-)
KatarinaKosaca

#467 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

HAVANA wrote:Ja ga hebem ko katarinu uprati.Tito dobar pa nije dobar,avaz valja pa avaz ne valja,ateisti nisu dobri pa su onda dobri a i ona je ateista,opozicija ne valja a ona nije u poziciji al nema ništa protiv opozicije :-) legalno se vjenčali al nisu legalno boravili u zemlji pa je ipak legalno...De dogovori se sama sa sobom,zamanta mi se. :-)
Tvoje je problem što ti vidiš stvari crno bijele. Dakle qui non mecum contra me est. Hajdemo ovako... Legalista sam, ne vrijeđam ljude niti sugovornike, poštujem odluke suda, ne volim SDP ovakav kakav jeste, lijeve sam orijentacije, nenacionalista, ateista, Bosanka, Sarajka (ovo pomalo i previše lokal patriota i nisma ponosna na tu svoju isključivost), poštujem privatnost (o činu vjenčanja), volim konkurenciju i tržišne zakone, avaz čitam samo tendere i ko je umro, ali ga ne napadam, jer me nitko ne tjera da ga kupim. Ne podnosim etiketiranje, niti isključivosti, jer ništa nije crno bijelo, nego je sve sivo. Kako vidiš, ja jako sa sobom dogovorena... Ili kako kažu Španci, ne zna đavo što je đavo, nego što je star.
splavar šime

#468 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by splavar šime »

:-) :-) :-) Ona ti je ko ovi iz vlasti, sada kritikuju zakone a oni ih donijeli, sada se pitaju ko to pokra donacije a oni pokrali, nije im jasno otkud im toliki paušali a oni glasali za povećanja i td itd... ali stvarno i meni se evo manta kada čitam komentare Katarine,pa ne mogu doć do vitrine da se osvježim uz flašu bez alkoholne Sarajevske najbolje pive.(Možda dadne sad komentar da me je ovo Mujo Selimović navratio da napišem)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Bandierra Rossa

#469 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Dobro,ba,ljudi.Tema je Avaz a ne Katarina...

Evo da ja doprinesem,barem djelimično,ovoj temi:

U Expressu možete pročitati iznimno važnu vijest u ovim teškim vremenima:

Izo Gegaj ne da sestri Hajriji da se razvede (ili uda,ne sjećam se...).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#470 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

splavar šime wrote: :-) :-) :-) Ona ti je ko ovi iz vlasti, sada kritikuju zakone a oni ih donijeli, sada se pitaju ko to pokra donacije a oni pokrali, nije im jasno otkud im toliki paušali a oni glasali za povećanja i td itd... ali stvarno i meni se evo manta kada čitam komentare Katarine,pa ne mogu doć do vitrine da se osvježim uz flašu bez alkoholne Sarajevske najbolje pive.(Možda dadne sad komentar da me je ovo Mujo Selimović navratio da napišem)
Ma, nek si mi ti dobar. Mislim alkos :D :D

btw. Da, na komentar o Gegalj. vidiš ja da pravim novinu, bila bi roza novina. Dakle, tračevi, poznati, ko se sa kim, kad i kako. Ima puno čitalaca, voli se tračati, ne tuže te puno ako dokažeš, vole ti kupovati novinu. U Europi je to cijela industrija roza štampe i dobro im ide.
Last edited by KatarinaKosaca on 07/05/2009 16:53, edited 1 time in total.
splavar šime

#471 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by splavar šime »

Bandierra Rossa wrote:Dobro,ba,ljudi.Tema je Avaz a ne Katarina...

Jašta nego su to ozbiljne vijesti ali ima još ozbiljnih :
Koketa zajmio komšijski pas!
ja čitavo veče nisam mogao zaspati kada sam čuo u tranvaju da komentarišu taj gnusni slučaj, ma ko šljivi recesiju i ovaj kriminal u državi naspram ove vijesti.
splavar šime

#472 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by splavar šime »

KatarinaKosaca wrote:
splavar šime wrote: :-) :-) :-) Ona ti je ko ovi iz vlasti, sada kritikuju zakone a oni ih donijeli, sada se pitaju ko to pokra donacije a oni pokrali, nije im jasno otkud im toliki paušali a oni glasali za povećanja i td itd... ali stvarno i meni se evo manta kada čitam komentare Katarine,pa ne mogu doć do vitrine da se osvježim uz flašu bez alkoholne Sarajevske najbolje pive.(Možda dadne sad komentar da me je ovo Mujo Selimović navratio da napišem)
Ma, nek si mi ti dobar. Mislim alkos :D :D

btw. Da, na komentar o Gegalj. vidiš ja da pravim novinu, bila bi roza novina. Dakle, tračevi, poznati, ko se sa kim, kad i kako. Ima puno čitalaca, voli se tračati, ne tuže te puno ako dokažeš, vole ti kupovati novinu. U Europi je to cijela industrija roza štampe i dobro im ide.

Katarina, katarina :-) :-) pa što ne pročitaš kako treba rekao sam bez alkoholnu pivu a to je razlika sa alkoholnom pivom, al neki su mi ovi veliki nacionalisti hodže rekli da nema razlike, al eto ja Titov pionir pa ne probah alkoholnu već samo bez alkoholnu al povjerovao sam im da im je okus haman isti.Al nek je samo naše to jeste Sarajevsko a čuh Sedmo u svijetu(MAŠALA) :thumbup:
Neelix

#473 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Neelix »

splavar šime wrote:

ja čitavo veče nisam mogao zaspati kada sam čuo u tranvaju da komentarišu taj gnusni slučaj, ma ko šljivi recesiju i ovaj kriminal u državi naspram ove vijesti.
ni ja veceras necu moc zaspat (od smijeha)... ko sve uzima za pravo da kritikuje avaz :D

better man, ma jest, brzina kucanja :D najlakse je tako :D
splavar šime

#474 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by splavar šime »

Neelix wrote:
splavar šime wrote:

ni ja veceras necu moc zaspat (od smijeha)... ko sve uzima za pravo da kritikuje avaz :D

better man, ma jest, brzina kucanja :D najlakse je tako :D
Ma haj što se omakne greška pri kucanju ali mnogi u Sarajevu neznaju ni kako otkucati kartu za trajvan (kako ga zovu) a eto oni upravljaju kako državom tako i u našem kantonu a mnogi su i na dobrim funkcijama pa čak i kule i nebodere grade od naših para, haj eto i to da ti napišem pa da se imaš čemu smijati dok budeš čekao trajvan da ti ne umakne.
KatarinaKosaca

#475 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

Neelix wrote:better man, ma jest, brzina kucanja :D najlakse je tako :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj tako, čovjek je urbanista, proglašava aksiomima svoje urbanističke ukuse. Nije lingvista :lol: :lol: Smeta mu samo što se Sarajevo gradi. Ili mu smeta Fahro :? . Ili ga plaća Mujo :shock:
Post Reply