HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zrinjski-Mostar
#451 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Hvala BOGU srušili smo i tu tradiciju gubljenja na Grbavici...Odigrali smo hrabro sa Željom 1:1...Penal,poništeni gol neću komentirati ...A što se tiće navijača žalosno je bilo vidjeti da negdje oko 150 momaka ostaje u Mostaru JER SU NAS IZRADILI ZA PRIJEVOZ...Nadam se da ćemo izači mnogo jači, jer smješno je da se komšijama daje gradski prijevoz ,a nama ULTRASIMA ne...
Jedan klip našeg navijanja
http://www.youtube.com/watch?v=UGtFJ7K44aM
ZRINJSKI JE PONOS MOJE HERCEGOVINE
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Jedan klip našeg navijanja
http://www.youtube.com/watch?v=UGtFJ7K44aM
ZRINJSKI JE PONOS MOJE HERCEGOVINE
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
riko-ga
#452 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Vazno je da je "medo brundo" stigao na tekmu.
Inace kako je momak jeli dosao sebi

Inace kako je momak jeli dosao sebi
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
adisio
#454 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Respektabilan broj navijaca u gostima moram priznati. A sad da je to ponos hercegovine neznam. Red army-ja bude barem 3 puta vise na gostovanju na Grbavici. Sta ces ipak se zaostaje nekih 80 godina tradicije za Rodjenim.
-
everybody hurts
#455 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Pa dobro..ove slike prije jesu grozne, ali to ne znaci da je apsolutno svaki Ultras nacista ili sta ja znam.....jednostavno to nije moguce...meni najvise smeta sto se prozivajuThe 51st State wrote:
manje protiv zrinskog, koliko protiv neonacistickih ultrasa...
ovi koji su otvorili temu...i sve se njima potura...a mislim da su stvarno ok ljudi
- Šibicar
#456 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ja sam postavio tom tvom "ok liku" zoki pitanje,kakav on ima stav i jesu li svi takvi,a on mi ne odgovori nikako,samim tim sam zaključio da to radi i podržava,jer šutnja je znak odobravanja...everybody hurts wrote:Pa dobro..ove slike prije jesu grozne, ali to ne znaci da je apsolutno svaki Ultras nacista ili sta ja znam.....jednostavno to nije moguce...meni najvise smeta sto se prozivajuThe 51st State wrote:
manje protiv zrinskog, koliko protiv neonacistickih ultrasa...
ovi koji su otvorili temu...i sve se njima potura...a mislim da su stvarno ok ljudi
-
everybody hurts
#457 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Pa valjda ce odgovoriti..mada iskreno ne znam kome i zasto se on (kao pojedinac) ima pravdati i objasnjavati? Pogotovo poslije ovih prozivanja, napada u cijelom topicu kojiŠibicar wrote: Ja sam postavio tom tvom "ok liku" zoki pitanje,kakav on ima stav i jesu li svi takvi,a on mi ne odgovori nikako,samim tim sam zaključio da to radi i podržava,jer šutnja je znak odobravanja...
izgleda ne prestaju..
-
zoka213
#458 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ko je bio na grbavici čitavu utakmicu mogao je vidjeti Ultrase i njihovo ponašanje. Naravno sve je bilo ok i ti isti navijači nisu se obazirali na horska skandiranja jednog dijela domaćih navijača i uvreda na svakoj mogućoj osnovi. Od nacionalnih do bilo koji drugih. Valjda su trebala momci navijati za domaći klub pa bi sve dobro bilo. Ova tema će svakako biti zatvorena iz jednostavno razloga jer frustrirani nacionalisti i ekstremisti redovito dolaze da popljuvaju sve što ima ikakav predznak HŠK Zrinjski. Ovim putem se ispričavam svim dobronamjernim navijačima bilo kojeg kluba u BiH jer ono što sam napisao ni u snu se ne odnosi na normalne ljude i navijače. A za ove što se osjećaju osobno prozvanim i što kipte od bijesa i mržnje ne od večeras nego već više godina Patite i dalje. Pozz.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
-
Plemkinja
#460 Re: HŠK Zrinjski Mostar
zahvaljujem na ponovnom aktiviranju teme i molim sve da dostojanstveno odignoriramo svaku provokaciju koja bi se eventualno mogla naći ovdje.
Mi smo plemići i takvi trebamo i ostati a rasprava se može voditi i na kulturan način (makar s naše strane)
Mi smo plemići i takvi trebamo i ostati a rasprava se može voditi i na kulturan način (makar s naše strane)
-
Zrinjski-Mostar
#461 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski nastavlja niz bez poraza od četiri utakmice,ali tek sad upisuje prvu pobjedu...Predstojeća stanka će nam odlično doći kako bi se mogli konsulidovati igračku križaljku...Od danas po informacijama jaći smo i za još jednog igrača Pezu, povratnika u naše redove...Ali ima i loših vijesti da i dalje nakon predstojeće pauze od 15 dana i dalje su van stroja Žiža,Dragičević i Đida...Tako da i dalje nemožemo zaigrati sa planiranom prvom postavom...Ali sve na stranu niz bez poraza se mora nastaviti i sljedeće kolo...SVI U BANJALUKU...
IDEMO PO NOVE POBJEDEE
IDEMO PO NOVE POBJEDEE
- karanana
#462 Re: HŠK Zrinjski Mostar
a protiv borca igrate iduce kolo? e navijacu da uzmete bod.
-
Zrinjski-Mostar
#463 Re: HŠK Zrinjski Mostar
HŠK ZRINJSKI - FK Rudar 3:1
Jedan klip navijanja sa te utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=tqCU3iHEa8w
IDEMO PO NOVE POBJEDE
http://www.youtube.com/watch?v=tqCU3iHEa8w
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
Plemkinja
#464 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ne jedan nego tri hehehe prvi put imamo iste željekaranana wrote:a protiv borca igrate iduce kolo? e navijacu da uzmete bod.
ova sezona stvarno nosi neočekivane situacije
-
Zrinjski-Mostar
#465 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Prošlo vrijeme odmaranja, svi u BANJA LUKU...Prošle sezone gore je bila ludnica...Napunili smo gostujuću tribinu i uzeli smo bodove uz neopisivu atmosferu na tribinama...Idemo to ponoviti...
http://www.youtube.com/watch?v=ZhqTE_A3eb4
IDEMO PO NOVE POBJEDE
http://www.youtube.com/watch?v=ZhqTE_A3eb4
IDEMO PO NOVE POBJEDE
- simonese
-
Zrinjski-Mostar
#467 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ZRINJSKI zasluženo izgubio u Banja Luci...Ali mi ULTRASI smo se pokazali u odličnom izdanju iako je sigurno standarnih oko 100-150 ULTRASA ostalo u Mostaru...Jebaji ga potrefe se baš tada (subota) troje svatova...
Klip sa utakmice Borac - ZRINJSKI
http://www.youtube.com/watch?v=1NXufmMF03o
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Klip sa utakmice Borac - ZRINJSKI
http://www.youtube.com/watch?v=1NXufmMF03o
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
Zrinjski-Mostar
#468 Re: HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski je danas u svim elementima igre nadigrao FK Slobodu rezultatom 2.0, a gosti mogu kući otići zadovoljni jer realno trebali su primiti još neki pogodak. Odavno na stadionu pod Bijelim Brijegom nije gostovala ekipa koja u 90 minuta nije uputila niti jedan udarac u okvir vrata Plemića.
Prava je šteta što na zapadnoj tribini nije bilo više gledatelja, dok je stajanje i ovaj puta bilo dobro ispunjeno Ultrsima koji su bodrili svoje ljubimce svih 90 minuta. Trener Jović je na teren poslao slijedeći sastav: Melher, Šunjić, Afedize, Selimović, Musa, Žuržinov, Ivanković, Marković , Kordić , Zadro, Aničić. Utakmica je počela napadima Plemića koji su pod svaku cijenu iako oslabljeni negiranjem nekoliko igrača što prije željeli do pogotka. U tim prvim minutama zabilježili smo par dobrih pokušaja naših nogometaša, a do vodstva i velikog slavlja naši nogometaši su došli u 12 minuti. Strijelac je bio Zadro na asistenciju Aničića.
I nakon vodstva nastavlja se pritisak Plemića, dok su se gosti isključivo orijentirali na obranu svojih vrata. Vidjeli smo pokušaje Kordića, Zadre, Muse, pa onda opet Kordića, ali rezultat se nije mijenjao. Posebno aktivna bila je naša sredina koja je zadavala velike muke gostima, a sve njihove pokušaje ugrožavanja Melhera osujetili su naši obrambeni nogometaši. Naš kapetan osim odlično odrađenih obrambenih zadataka pokušao je iz slobodnog udarca i bio zamalo neprecizan. Do kraja smo vidjeli još nekoliko dobrih akcija naših nogometaša, ali na odmor se otišlo sa 1:0.
Drugo poluvrijeme dosta slično prvom, sa napadima Zrinjskog i grčevitim obranom gostiju iz Tuzle. Slučajni promatrač pomislio bi da gosti imaju dobar rezultat te ga čuvaju, a kada se sve oduzme i zbroji oni i jesu imali pozitivan rezultat sa samo jednim pogotkom u svojoj mreži. U tom drugom dijelu imali su Plemići nekoliko vrlo dobrih prilika preko Žuržinova, Kordića, Muse ali rezultat se nije mijenjao. U 66 minuti lakše se povrijedio Marković, a umjesto njega ušao je Mateo Sušić. Konačan rezultat od 2:0 postavio je Kordić nakon ubačaja Muse iz kuta u 75 minuti.
Do kraja još nekoliko akcija naših nogometaša, ulazak Pehara i Princea umjesto Kordića i Muse, a kada je sudac odsvirao kraj nastalo je slavlje Ultrasa i nogometaša Zrinjskog za pobjedu koja Plemiće vraća polako prema vrhu tablice. Za kraj čestitke našim nogometašima na odličnoj igri, sir Draganu Joviću na postavljenoj taktici te Ultrasima na još jednom fenomenalnom izdanju.
(preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)
Klip našeg navijanja sa utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=Ak6evySH ... r_embedded
Ukratko nadam se da pokrećemo seriju pobjeda,a sad nam slijedi teško gostovanje u Modrići...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Prava je šteta što na zapadnoj tribini nije bilo više gledatelja, dok je stajanje i ovaj puta bilo dobro ispunjeno Ultrsima koji su bodrili svoje ljubimce svih 90 minuta. Trener Jović je na teren poslao slijedeći sastav: Melher, Šunjić, Afedize, Selimović, Musa, Žuržinov, Ivanković, Marković , Kordić , Zadro, Aničić. Utakmica je počela napadima Plemića koji su pod svaku cijenu iako oslabljeni negiranjem nekoliko igrača što prije željeli do pogotka. U tim prvim minutama zabilježili smo par dobrih pokušaja naših nogometaša, a do vodstva i velikog slavlja naši nogometaši su došli u 12 minuti. Strijelac je bio Zadro na asistenciju Aničića.
I nakon vodstva nastavlja se pritisak Plemića, dok su se gosti isključivo orijentirali na obranu svojih vrata. Vidjeli smo pokušaje Kordića, Zadre, Muse, pa onda opet Kordića, ali rezultat se nije mijenjao. Posebno aktivna bila je naša sredina koja je zadavala velike muke gostima, a sve njihove pokušaje ugrožavanja Melhera osujetili su naši obrambeni nogometaši. Naš kapetan osim odlično odrađenih obrambenih zadataka pokušao je iz slobodnog udarca i bio zamalo neprecizan. Do kraja smo vidjeli još nekoliko dobrih akcija naših nogometaša, ali na odmor se otišlo sa 1:0.
Drugo poluvrijeme dosta slično prvom, sa napadima Zrinjskog i grčevitim obranom gostiju iz Tuzle. Slučajni promatrač pomislio bi da gosti imaju dobar rezultat te ga čuvaju, a kada se sve oduzme i zbroji oni i jesu imali pozitivan rezultat sa samo jednim pogotkom u svojoj mreži. U tom drugom dijelu imali su Plemići nekoliko vrlo dobrih prilika preko Žuržinova, Kordića, Muse ali rezultat se nije mijenjao. U 66 minuti lakše se povrijedio Marković, a umjesto njega ušao je Mateo Sušić. Konačan rezultat od 2:0 postavio je Kordić nakon ubačaja Muse iz kuta u 75 minuti.
Do kraja još nekoliko akcija naših nogometaša, ulazak Pehara i Princea umjesto Kordića i Muse, a kada je sudac odsvirao kraj nastalo je slavlje Ultrasa i nogometaša Zrinjskog za pobjedu koja Plemiće vraća polako prema vrhu tablice. Za kraj čestitke našim nogometašima na odličnoj igri, sir Draganu Joviću na postavljenoj taktici te Ultrasima na još jednom fenomenalnom izdanju.
(preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)
Klip našeg navijanja sa utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=Ak6evySH ... r_embedded
Ukratko nadam se da pokrećemo seriju pobjeda,a sad nam slijedi teško gostovanje u Modrići...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
Zrinjski-Mostar
#469 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Tiskovna nakon utakmice HŠK ZRINJSKI - FK Sloboda
http://www.youtube.com/watch?v=xUENBf5__JU
IDEMO PO NOVE POBJEDE
http://www.youtube.com/watch?v=xUENBf5__JU
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
Zrinjski-Mostar
#470 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Evo još jedan klip navijanja sa spomenute utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=TMuuY-SO1kY
IDEMO PO NOVE POBJEDE
http://www.youtube.com/watch?v=TMuuY-SO1kY
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
Zrinjski-Mostar
#471 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski je danas u Modriči ostvario prvu pobjedu u gostima i konačno se Plemićima vratilo sve ono što im je izmicalo tijekom ove sezone. Uoči ove utakmice trener Jović je upozorio da je ovo jedna od najvažnijih utakmica koju Plemići ne bi smjeli izgubiti. I na kraju, Plemići ne da nisu izgubili nego su pobijedili favorizirane domaćine i tako zatvorili usta svim pametnjakovićima i oporbenjacima koji su pričali o ostavkama i smjenama.
Pobjeda je veća utoliko što je trener Jović na daleki put prema Modriči poveo samo 16 igrača, dok su svi ostali u Mostaru povrijeđeni. Na stadionu Milan Jelić u Modriči skupilo se nekoliko stotina gledatelja, dok je Zrinjski bodrili stotinjak odvažnih heroja kojima niti jedan stadion nije daleko ako na njemu igraju Plemići u svetom dresu sa lentom. Zrinjski je počeo u slijedećem sastavu: Melher, Marković, Šunjić, Ivanković, Aničić, Žuržinov, Afadize, Musa, Selimović,Zadro i Kordić.
Utakmicu su puno bolje otvorili nogometaši Zrinjskog koji su od prve minute krenuli ka golu gostiju. Iz tih prvih minuta i napada Zrinjskog izrodio se i kazneni udarac iz koga je Ivanković pretvorio u pogodak i vodstvo Zrinjskog. Kaznenom udarcu prethodilo je čisto igranje rukom jednog od domaćih obrambenih igrača nakon ubacivanja Selimovića. I nakon vodstva naši nogometaši imali su više od igre te su i dalje pokušavali ugroziti vrata domaćina. Domaći igrači tih prvih petnaestak minuta čuvali su svoja vrata i niti jednom nisu ozbiljnije ugrozili Melhera. Dobra igra Plemića donijela je i drugi pogodak koga je strijelac bio Žuržinov u 24 minuti za veliko slavlje nogometaša i navijača Zrinjskog. Tek nakon 0:2 bude se domaćini, te ozbiljnije pokušavaju napasti na vrata Zrinjskog, ali osim nekoliko nerezonskih udaraca nije bilo opasnosti po Melhera.
Sredinom prvog dijela igru je zbog povrede napustio Afadize, a ušao je Mateo Sušić. I u ovom periodu igru Zrinjski je bio dosta opasniji,te smo zabilježili sjajnu priliku Kordića nakon udarca iz kuta koga je izveo Musa. U tim trenucima Zrinjski je bio oštećen i za jedan kazneni udarac jer su domaćini na jednu kanonadu udaraca odgovorili spašavanjem svojih vrata svime, pa i klasičnom vratarskom obranom braniča Modriče pred svojim vratima. Sa druge strane domaćini su dobili kazneni udarac nakon navodnog igranja Zadre, a nakon toga si domaćini preko smanjili na 1:2, a strijelac je bio Stajić. 1:2 je bio i konačni rezultat prvog dijela.
U drugi dio domaći ulaze dosta odlučniji da pokušaju preokrenuti rezultat u svoju korist, dok se naši nogometaši orijentiraju na obranu svojih vrata, te na pokušajima kontra udara. U ovakvom odnosu snaga nogometaši Modriče imali su nekoliko prilika, ali obrana Zrinjskog na čelu sa Melherom nije se dala iznenaditi. Sa druge strane Plemići imaju jednu odličnu šansu preko Kordića, ali domaći vratar je dobro postavljen. Umjesto Žuržinova u igru ulazi Šarac, a domaći ubacuju u veću brzinu. Ne znam da li bi naši nogometaši izdržali ovaj pritisak da im u tim trenucima Ultrasi nisu pružili potporu uz kakvu se ne može igrati slabo. Imali su naši nogometaši još nekoliko dobrih prilika, prvo preko Selimović ispred koga je domaći vratar izbacio loptu u zadnji čas, a zatim i nakon dobre akcije Šarca i Zadre ovaj zadnji puca ravno u vratara.
Domaćini ostaju sa igračem manje desetak minuta do kraja jer je Stokić dobio crveni karton, ali i dalje navaljuju ka golu Melhera. Zabilježili smo par dobrih udaraca, ali niti jedan nije išao u okvir vrata. Najveću priliku domaćin je imao u zadnjoj minuti kada domaći nogometaš izlazi sam ispred Melhera, a ovaj sjajno brani, te tom obranom pečati prvu gostujuću pobjedu Zrinjskog. Do kraja još jedna više taktička zamjena kada umjesto Šarca ulazi Cvitković. Ubrzo nakon toga sudac Mrković svira kraj susreta i tada nastaje veliko slavlje nogometaša Zrinjskog i Ultrasa koje je potrajalo neko vrijeme.
Stadionom u Modriči orila se pobjednička pjesma, a na pres konferenciji domaći trener dao je neopozivu ostavku, dok je Sir Dragan Jović izrazio zadovoljstvo pobjedom te se zahvalio domaćinima na gostoljubivosti. Na kraju čestitke nogometašima Zrinjskog na vrijednoj pobjedi, i naravno Ultrasima koji su i danas bili 12 igrač svog Zrinjskog, a poseban pozdrav ide Ultrasima iz Žepča.
(Preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)
http://www.youtube.com/watch?v=Nb1NqlSR ... r_embedded
Idemo dalje, na redu je Koševo u srijedu u 18:30...Nadam se punom stadionu,lijepoj nogometnoj atmosferi i povoljnom rezultatu za nas...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Pobjeda je veća utoliko što je trener Jović na daleki put prema Modriči poveo samo 16 igrača, dok su svi ostali u Mostaru povrijeđeni. Na stadionu Milan Jelić u Modriči skupilo se nekoliko stotina gledatelja, dok je Zrinjski bodrili stotinjak odvažnih heroja kojima niti jedan stadion nije daleko ako na njemu igraju Plemići u svetom dresu sa lentom. Zrinjski je počeo u slijedećem sastavu: Melher, Marković, Šunjić, Ivanković, Aničić, Žuržinov, Afadize, Musa, Selimović,Zadro i Kordić.
Utakmicu su puno bolje otvorili nogometaši Zrinjskog koji su od prve minute krenuli ka golu gostiju. Iz tih prvih minuta i napada Zrinjskog izrodio se i kazneni udarac iz koga je Ivanković pretvorio u pogodak i vodstvo Zrinjskog. Kaznenom udarcu prethodilo je čisto igranje rukom jednog od domaćih obrambenih igrača nakon ubacivanja Selimovića. I nakon vodstva naši nogometaši imali su više od igre te su i dalje pokušavali ugroziti vrata domaćina. Domaći igrači tih prvih petnaestak minuta čuvali su svoja vrata i niti jednom nisu ozbiljnije ugrozili Melhera. Dobra igra Plemića donijela je i drugi pogodak koga je strijelac bio Žuržinov u 24 minuti za veliko slavlje nogometaša i navijača Zrinjskog. Tek nakon 0:2 bude se domaćini, te ozbiljnije pokušavaju napasti na vrata Zrinjskog, ali osim nekoliko nerezonskih udaraca nije bilo opasnosti po Melhera.
Sredinom prvog dijela igru je zbog povrede napustio Afadize, a ušao je Mateo Sušić. I u ovom periodu igru Zrinjski je bio dosta opasniji,te smo zabilježili sjajnu priliku Kordića nakon udarca iz kuta koga je izveo Musa. U tim trenucima Zrinjski je bio oštećen i za jedan kazneni udarac jer su domaćini na jednu kanonadu udaraca odgovorili spašavanjem svojih vrata svime, pa i klasičnom vratarskom obranom braniča Modriče pred svojim vratima. Sa druge strane domaćini su dobili kazneni udarac nakon navodnog igranja Zadre, a nakon toga si domaćini preko smanjili na 1:2, a strijelac je bio Stajić. 1:2 je bio i konačni rezultat prvog dijela.
U drugi dio domaći ulaze dosta odlučniji da pokušaju preokrenuti rezultat u svoju korist, dok se naši nogometaši orijentiraju na obranu svojih vrata, te na pokušajima kontra udara. U ovakvom odnosu snaga nogometaši Modriče imali su nekoliko prilika, ali obrana Zrinjskog na čelu sa Melherom nije se dala iznenaditi. Sa druge strane Plemići imaju jednu odličnu šansu preko Kordića, ali domaći vratar je dobro postavljen. Umjesto Žuržinova u igru ulazi Šarac, a domaći ubacuju u veću brzinu. Ne znam da li bi naši nogometaši izdržali ovaj pritisak da im u tim trenucima Ultrasi nisu pružili potporu uz kakvu se ne može igrati slabo. Imali su naši nogometaši još nekoliko dobrih prilika, prvo preko Selimović ispred koga je domaći vratar izbacio loptu u zadnji čas, a zatim i nakon dobre akcije Šarca i Zadre ovaj zadnji puca ravno u vratara.
Domaćini ostaju sa igračem manje desetak minuta do kraja jer je Stokić dobio crveni karton, ali i dalje navaljuju ka golu Melhera. Zabilježili smo par dobrih udaraca, ali niti jedan nije išao u okvir vrata. Najveću priliku domaćin je imao u zadnjoj minuti kada domaći nogometaš izlazi sam ispred Melhera, a ovaj sjajno brani, te tom obranom pečati prvu gostujuću pobjedu Zrinjskog. Do kraja još jedna više taktička zamjena kada umjesto Šarca ulazi Cvitković. Ubrzo nakon toga sudac Mrković svira kraj susreta i tada nastaje veliko slavlje nogometaša Zrinjskog i Ultrasa koje je potrajalo neko vrijeme.
Stadionom u Modriči orila se pobjednička pjesma, a na pres konferenciji domaći trener dao je neopozivu ostavku, dok je Sir Dragan Jović izrazio zadovoljstvo pobjedom te se zahvalio domaćinima na gostoljubivosti. Na kraju čestitke nogometašima Zrinjskog na vrijednoj pobjedi, i naravno Ultrasima koji su i danas bili 12 igrač svog Zrinjskog, a poseban pozdrav ide Ultrasima iz Žepča.
(Preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)
http://www.youtube.com/watch?v=Nb1NqlSR ... r_embedded
Idemo dalje, na redu je Koševo u srijedu u 18:30...Nadam se punom stadionu,lijepoj nogometnoj atmosferi i povoljnom rezultatu za nas...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
- Baltazar_khan
#472 Re: HŠK Zrinjski Mostar
U kupu vam pokazujemo koliko ste u biti mali klub 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#473 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Fakat zrinjevci niste imali srece sa zrijebom.
Izvukli ste najveci klub u drzavi,ali dobro,barem cete imati cast ispasti od velikog Sarajeva u dvije odlicne utakmice.
To sto vam cijenim je sto ne igrate pickasto kao dosta drugih klubova,prizeljkujem puno golova i odlicnu igru
Izvukli ste najveci klub u drzavi,ali dobro,barem cete imati cast ispasti od velikog Sarajeva u dvije odlicne utakmice.
To sto vam cijenim je sto ne igrate pickasto kao dosta drugih klubova,prizeljkujem puno golova i odlicnu igru
-
Zrinjski-Mostar
#474 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Žrijeb nam nije bio naklonjen jer je Sarajevo u usponu i dižu formu,ali šta je tu je...Odigrati muški obe utakmice i šta bude bude...-LIBERO- wrote:Fakat zrinjevci niste imali srece sa zrijebom.
-
Zrinjski-Mostar
#475 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Znam da je sad vrijeme kup utakmice sa Sarajevom na Koševu ,ali evo jedan klip za neke koji neznaju TKO JE ZRINJSKI
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUv ... re=related
IDEMO PO NOVE POBJEDE
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUv ... re=related
IDEMO PO NOVE POBJEDE