Na nijihovoj stranici samo piše da je objavljen tender, dakle pitanje je kada će se odabrati izvođač radova, i naravno koliko je efikasna ta firma, koliko će procijeniti da je potrebno.paral0c0 wrote:Kada bi ovo trebalo biti gotovo?
F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajatolah_
#451 Re: F.K. Olimpik
-
krokodil
- karanana
#453 Re: F.K. Olimpik
trznu me na prvi pogled, ja reko kupili i owena.krokodil wrote:susc_ovjek wrote:Znal' ko koliko su igrali u Posusju protiv Zrinjskog?
http://www.olimpik.ba/cms
- Lekler
#454 Re: F.K. Olimpik
Zrinjski-Olimpik 3-1
-
krokodil
#455 Re: F.K. Olimpik
karanana wrote:trznu me na prvi pogled, ja reko kupili i owena.krokodil wrote:susc_ovjek wrote:Znal' ko koliko su igrali u Posusju protiv Zrinjskog?
Tako se potrefilo kad si ušao na sajt a Oven nije htio doći radi loših terena ima kaže problema s koljenom
Pozzz
-
chelsea_ado
#456 Re: F.K. Olimpik
AZUR VELAGIC je rodjen u Minhenu,inace iz Livna ! prica Bosanski jezik prefektno tak da nema sumnje u njegov jezik !
univrzalan je igrac moze igrati svaku poziciju jer je konstruktivno dobro gradjen,ima jako dobar pas,tehnicar,dobar glavom tak da je kompletan igrac a vidjet cemo kako ce se uklopiti u ekipu jer jako je mlad igrac i prvi put je odvojen od oca i sestre pa mu moze jedino to biti problem....???? inace u livnu i duvnu je svake godine sa ekipa osvajo malonogometne turnire i bio proglasvan najboljim igracem turnira !!!
univrzalan je igrac moze igrati svaku poziciju jer je konstruktivno dobro gradjen,ima jako dobar pas,tehnicar,dobar glavom tak da je kompletan igrac a vidjet cemo kako ce se uklopiti u ekipu jer jako je mlad igrac i prvi put je odvojen od oca i sestre pa mu moze jedino to biti problem....???? inace u livnu i duvnu je svake godine sa ekipa osvajo malonogometne turnire i bio proglasvan najboljim igracem turnira !!!
BaileyS wrote:@babuka zgembo, je li igrao ovaj mali na lijevom beku sto su ga doveli iz Laktasa? Devetnest mu je godina, odmah je interesantan igrac. Jos jedno pitanje ako mozesta igra taj Azur Velagic?
-
herbion
#457 Re: F.K. Olimpik
Azur Velagic igra na poziciji zadnjeg veznog i stopera a star je 17 godina.Na lijevom bocnom je igrao Muhamed Subasic,star 19 godina,dosao iz Laktasa.chelsea_ado wrote:AZUR VELAGIC je rodjen u Minhenu,inace iz Livna ! prica Bosanski jezik prefektno tak da nema sumnje u njegov jezik !
BaileyS wrote:@babuka zgembo, je li igrao ovaj mali na lijevom beku sto su ga doveli iz Laktasa? Devetnest mu je godina, odmah je interesantan igrac. Jos jedno pitanje ako mozesta igra taj Azur Velagic?
-
Bosanderos
#458 Re: F.K. Olimpik
Kako je mali odigrao tekmu?herbion wrote:Azur Velagic igra na poziciji zadnjeg veznog i stopera a star je 17 godina.Na lijevom bocnom je igrao Muhamed Subasic,star 19 godina,dosao iz Laktasa.chelsea_ado wrote:AZUR VELAGIC je rodjen u Minhenu,inace iz Livna ! prica Bosanski jezik prefektno tak da nema sumnje u njegov jezik !
- babuka zgembo
#459 Re: F.K. Olimpik
bio sam na tekmi u posusju, mali je jak, ima dobar pregled igre i jako je siguran za svoje godine. Vidi se da je dobro tehnicki potkovan, a i trkacki dio mu nije stran. Sve u svemu Olimpik je pokazao da su, iako su trenirali svega par dana prije tekme zajedno, kompaktna ekipa koja ce mnogima pomrsiti racune vec u prvoj sezoni. Krajnji rezultat od 3:1 nije pravo mjerilo snaga, jer je husref u drugom poluvremenu zamijenio kompletnu ekipu i uveo rezerve, koje se takodjer nisu obrukale, a oba gola u drugom poluvremenu su primljena u zadnjih sedam osam minuta i to od toga jedan auto gol. Spalevic je zabio u prvom poluvremenu, a bilo je i jos nekoliko prilika za vukove. Ali ipak ni ovo nije pravo mjerilo jer treba imati na umu da je kompletnoj ekipi ovo bio prvi mec zajedno, a da prije toga nisu imali vise od desetak treninga i jednog meča kojeg su odigrali izmedju sebe. Ima tu jos dosta mjesta za uigravanje, ali mislim da uz ovakav igracki kadar husref nece imati mnogo problema da poslozi kockice na pravo mjesto. Ipak ova utakmica je na kraju skuuuupo kostala olimpik jer se povrijedio Milos Vidovic, odlican mladi igrac koji je u prosloj sezoni pokazao svoje kvalitete. stradali su mu ligamenti u jednom duelu i doktori prognoziraju minimalno 2 mjeseca van terena. Veliki gubitak za Olimpik jer je Husrtef na njega itekako racunao u predstojecoj sezoni. Nadam se ipak da su doktori u krivu i da ce Vidovic na teren sto skorije. U srijedu na Kupresu Olimpik igra naredni mec i to sa Celikom...
- Vitamin C
#460 Re: F.K. Olimpik
Babuka Zgembo je Husref. 
-
Bosanderos
#461 Re: F.K. Olimpik
hahaVitamin C wrote:Babuka Zgembo je Husref.
drago mi je za azura...dabogda zavrsio i on jednog dana u bundesligi
- babuka zgembo
#462 Re: F.K. Olimpik
bravo majstore, provalio si me svaka ti cast
hehehehe

hehehehe
- Vitamin C
#463 Re: F.K. Olimpik
Nebrojeno sam puta bio dio Sjevera koji ti je ime klicao. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#464 Re: F.K. Olimpik
"...on voli Sarajvo,pravi je hordas,Husref Musemic jedan je od nas..."
Mislim 4. kolo na Grbavici Olimpik-Sarajevo,to ce biti najvece moguce ovacije i podrska koju moze dobiti jedan protivnicki trener od navijacke grupe koja bodri klub protiv kojeg taj trener igra tu tekmu
Kamo serce da je sada na klupi Sarajeva,hladno se nebih bojao ni Slovaka ni ovog Bakua....
Mislim 4. kolo na Grbavici Olimpik-Sarajevo,to ce biti najvece moguce ovacije i podrska koju moze dobiti jedan protivnicki trener od navijacke grupe koja bodri klub protiv kojeg taj trener igra tu tekmu
Kamo serce da je sada na klupi Sarajeva,hladno se nebih bojao ni Slovaka ni ovog Bakua....
-
adisio
#465 Re: F.K. Olimpik
krokodil wrote:susc_ovjek wrote:Znal' ko koliko su igrali u Posusju protiv Zrinjskog?
najjaca stvar na stranici "FUNSHOP"
- Vitamin C
#466 Re: F.K. Olimpik
Što jest, jest, imaju lošu stranicu. Kao da su Sportin Tačka Ba, a ne stranica jednog kluba. Imaju i prodavnicu zabave. 
Ali dopada mi se ova vijest na početku. Proslijediću je odmah hidrantu.
Ali dopada mi se ova vijest na početku. Proslijediću je odmah hidrantu.
- burekodsira
#467 Re: F.K. Olimpik
ovo je dobro, sad makar znas sta ti omiljeni igrac voli da jede i pije, ko mu je najdrazi glumac, pjevac, najdrazi fudbaler 
-
krokodil
#468 Re: F.K. Olimpik
Ako je loše što pobjegneš s vijestima sportskim portalima po 10-ak sati sa vijestima i ja sam za. A Funshop tek treba biti pokrenut tako da kada bude regulisano sve sa rekvizitima iz šopa biće i objavljeni. Ipak svako ima svoje mišljenje i pravo na to.
Cilj cijele stranice je promocija kluba, ali i promocija fudbala sa redovnim vijestima iz najinteresantnijih klubova, sa dosta videa i prikaza najljepših i najneobičnijih dogadjaja. Nije nam cilj ni s kim da se mjerimo, ali pokušavamo biti ažurni koliko nam mogućnosti dozvoljavaju.
Ako imate neke prijedloge za poboljšanje sajta šaljite vaše primjedbe na [email protected]
Pozzzz
Cilj cijele stranice je promocija kluba, ali i promocija fudbala sa redovnim vijestima iz najinteresantnijih klubova, sa dosta videa i prikaza najljepših i najneobičnijih dogadjaja. Nije nam cilj ni s kim da se mjerimo, ali pokušavamo biti ažurni koliko nam mogućnosti dozvoljavaju.
Ako imate neke prijedloge za poboljšanje sajta šaljite vaše primjedbe na [email protected]
Pozzzz
- babuka zgembo
#470 Re: F.K. Olimpik
stranica je aktuelnija od bilo koje druge oficijelne stranice nekog premijerligaskog kluba. sa fudbalskim vijestima ide i po nekoliko sati prije ostalih portala, a sve vijesti koje su vezane za klub se obajvljuju pravovremeno i prije ostalih medija, sto je i cilj stranice. sto se tice fun shopa, mozda je nekima to sada smijesno, ali u buducnosti...
- DobroJutroKolumbo
#472 Re: F.K. Olimpik
Nisi ti shvatio...Nije problem sto se to zove "funshop" (prodavnica zajebancijekrokodil wrote:Ako je loše što pobjegneš s vijestima sportskim portalima po 10-ak sati sa vijestima i ja sam za. A Funshop tek treba biti pokrenut tako da kada bude regulisano sve sa rekvizitima iz šopa biće i objavljeni. Ipak svako ima svoje mišljenje i pravo na to.
Pozzzz
Sretno zelembaci ,sad bez zajebancije, imate dva dobra covjeka u klubu N.G. i Husa...Moglo bi se nesto dobro i izroditi sa ovom dvojicom na celu...Ali isto tako zahvalite Damiru H. sto ima pozitivnu viziju u vezi VAS...
- Vitamin C
#473 Re: F.K. Olimpik
Stranica je užasno koncipirana, ali eto najviše oči bode to sa ''funovima''.
Ali neka, to je uobičajeno i za šire od Olimpikove stranice, pošto se anglizam ''fan'' kod nas udomaćio za navijača, obožavaoca i sl. Izgovorom se udomaćio kao ''fun'' (http://www.howjsay.com/index.php?word=fun&submit=Submit), umjesto da bude ovako: http://www.howjsay.com/index.php?word=fan&submit=Submit.
Preko toga se može i preći, ali preko horoskopa, vremenske prognoze i sličnoga se ne može. Ne kontam čemu to, ali eto.
Preko toga se može i preći, ali preko horoskopa, vremenske prognoze i sličnoga se ne može. Ne kontam čemu to, ali eto.
-
pOZz
#474 Re: F.K. Olimpik
Bespotrebne su vijesti o drugima. To je oficijelna web stanica FK Olimpik i fakat ne kontam čemu vijest da je Marchioni prešao u Fiorentinu.
Ako već pišete vijesti, onda bar pišite aktuelne vijesti iz domaće PL BiH koja se i vas tiče.
Ovo ostalo može i proći, jbga, tek ste na početku, doći će neke stvari vremenom.
Ovo ostalo može i proći, jbga, tek ste na početku, doći će neke stvari vremenom.
-
krokodil
#475 Re: F.K. Olimpik
S početkom Premijer Lige fokus stranice će biti domaće takmičenje i dešavanja u istom. Pored dešavanja u našoj ligi pratićemo i dešavanja u najinteresantnijim ligama u Evropi popularnim "Ligama petice". Ispratićemo sva dešavanja oko bh. fudbalera u Evropskim ligama, pokušati biti servis ljudima i medijima u vezi informacija oko F.K. "Olimpik".
Pozzz
Pozzz