Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Santos
#451 Re: FK Sarajevo
Komsije nije zlonamjerno ali jeli ovo najaci sastav ili fali igraca.Nesto mi ovo puno izmjenjeno.Sretno.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#452 Re: FK Sarajevo
Ja sam spomenuo Ajax,imas nesto protiv?Para wrote:ko je spomenuo ajax? covjek ti je reko da je zeljo za razliku od sarajeva dao neke igrace koji su cijenjeni u evropi to sto nije znao da unovci je stvar zna se cega...-LIBERO- wrote:M-16 wrote:glupsone, govorimo o talentima, a ne o parama....aha, sarajevo zaradilo, bas
ili je celo i ostala mafija?
mi smo nedavno prodali malog duraka, kapitena juniorske rep., u freiburg , za dzaba maltene. ali to samo govori da smo trazena roba, jer je Zeljina skola ocito cijenjena u svijetu.dok vamo neka fukara trpa igrace na racun stilinog ugleda...fukara, a nije tuzla, zamisli
![]()
![]()
![]()
Ajax i zeljeznicar,rame uz rame..sve dragulj do dragulja
![]()
![]()
Samo sam zelio da uporedim takvu velicinu kakav je zeljeznicar,sa nekom adekvatnom
Od male zeljeznicke radionice do evropskih visina,najjaci ste...a o navijacima tek,da ne pricam
Da vas brko nije poveo u turisticki obilazak Njemacke,evrope nebi vidjeli ni narednih 10 godina,velicina antologijskih razmjera
Samo me cudi,kada ste vec svako malo mijenjali to FK,NK,FK....hmmmmmm,FK....kako se niko pametan,imate valjda takvih
-
tazmaniaBAN
#453 Re: FK Sarajevo
ćiro wrote:Mi smo zaradili na Edinu Pehliću kao vi na Džeki i Štiliću zajedno. Pravo ste moćni
A gdje je sad taj PEHlić a gdje je Džeko ?! Za tog tvog ne znam a za Džeku...
Blackburn traži reprezentativca BiH
DŽEKO KAO ZAMJENA ZA SANTA CRUZA?
izvor: sportsport
-
belissima
#454 Re: FK Sarajevo
Majko draga...hvale se sa Dzekom..a otjerali ga..rekli da ne zna igrati...toliko o vasoj strucnoj skoli... 
-
belissima
#455 Re: FK Sarajevo
A sto se tice Dzemice...draze mi je sto je u LITEXU...nego u bilo kojem drugom evropskom klubu...culi ste za LITEX...hahahahahahaha....

- Krigla_Sa
#456 Re: FK Sarajevo
fakat, ismijavali momka, vristali "taaaaleeenaaat izadji sam" , nastavnik prepozna talenat,uze momka i napravi mu karijeru i sad se oni nesto hvale, isto ko da su ga oni prodali wolfsburgu a ne poklonili teplicama. Smijesno majke mi.belissima wrote:Majko draga...hvale se sa Dzekom..a otjerali ga..rekli da ne zna igrati...toliko o vasoj strucnoj skoli...
dzemica od jucer u denizlisporu
- kofi anan
#457 Re: FK Sarajevo
I onda mi visimo na njhovoj temi

- KPNCTNJAH
#458 Re: FK Sarajevo
Mogla bi se komotno jos jedna nagradna igra organizovati... ne kontam kako neko moze ismijavati pojedine navijace Sarajeva i onda uraditi isto sto su i oni navodno na vasoj temi radili, ne znam sigurno jer nisam nikad otvarao temu o vasem klubu... Zasto nisam ? Zato sto me uopste ne zanima taj klub, a za ljude koji isto tako govore za FK Sarajevo pravo ste cesto na temi o istom, vidim da su ovdje aktivni i navijaci iz Tuzle i jos kao provociraju, ja temu o vasem klubu uopste nisam ni vidio na ovom forumu, a vas brine hocemo li mi stici nekog po aktivnosti i pisanju komentara ... Panđa za ovu nasu ligu djeluje kao igrac koji bi se mogao isticati, a rano je govoriti o nekom vecem uspjehu... treba gledati sadasnju situaciju nasih klubova, a ne pricati o igracima koji su nekad igrali u klubu i vjerovatno se nikad vise nece vratiti u isti ...
- JThomas
#459 Re: FK Sarajevo
moj prvi post na pitarskoj temiKrigla_Sa wrote:fakat, ismijavali momka, vristali "taaaaleeenaaat izadji sam" , nastavnik prepozna talenat,uze momka i napravi mu karijeru i sad se oni nesto hvale, isto ko da su ga oni prodali wolfsburgu a ne poklonili teplicama. Smijesno majke mi.belissima wrote:Majko draga...hvale se sa Dzekom..a otjerali ga..rekli da ne zna igrati...toliko o vasoj strucnoj skoli...
dzemica od jucer u denizlisporu
nažalost, ovo je 100% istina, prva istinita stvar da je belissima na ovom forumu napisao.
da, zvali smo ga "klocem" i još i gore, to je govorio i za slobodnu bosnu...jedan u nizu dalekovidnih poteza naših garnitura uprave
- kofi anan
#460 Re: FK Sarajevo
KPNCTNJAH wrote:Mogla bi se komotno jos jedna nagradna igra organizovati... ne kontam kako neko moze ismijavati pojedine navijace Sarajeva i onda uraditi isto sto su i oni navodno na vasoj temi radili, ne znam sigurno jer nisam nikad otvarao temu o vasem klubu... Zasto nisam ? Zato sto me uopste ne zanima taj klub, a za ljude koji isto tako govore za FK Sarajevo pravo ste cesto na temi o istom, vidim da su ovdje aktivni i navijaci iz Tuzle i jos kao provociraju, ja temu o vasem klubu uopste nisam ni vidio na ovom forumu, a vas brine hocemo li mi stici nekog po aktivnosti i pisanju komentara ... Panđa za ovu nasu ligu djeluje kao igrac koji bi se mogao isticati, a rano je govoriti o nekom vecem uspjehu... treba gledati sadasnju situaciju nasih klubova, a ne pricati o igracima koji su nekad igrali u klubu i vjerovatno se nikad vise nece vratiti u isti ...
- Baltazar_khan
#461 Re: FK Sarajevo
Ne bi ja to uradio, nismo mi toliko patetični kao što su oni, samo broje koliko je koji pitar dao postova na njihovoj temi. Ovo je forum, i svako ima pravo da daje svoje mišljenje, zar ne? Naravno, ako nije uvredljivo po ostale.KPNCTNJAH wrote:Mogla bi se komotno jos jedna nagradna igra organizovati...
-
nikad_izvini
#462 Re: FK Sarajevo
70 stranica na temi o Želji i 19 stranica o malenimkofi anan wrote:I onda mi visimo na njhovoj temi![]()
![]()
Ovo je najpametniji Ćirin komentar
od pedesetak komaTaćiro wrote:Samireeeeeeee, vratiiiiiiiiii seeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
E pa, dosta je bilo više, SPAM na SPAM
- Topla voda
#463 Re: FK Sarajevo
ovaj mali pandza ce zabit 10 komada u 15 tekmi,minimalno
-
leo karan
#464 Re: FK Sarajevo
belissima wrote:A sto se tice Dzemice...draze mi je sto je u LITEXU...nego u bilo kojem drugom evropskom klubu...culi ste za LITEX...hahahahahahaha....![]()
![]()