Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Santos

#451 Re: FK Sarajevo

Post by Santos »

Komsije nije zlonamjerno ali jeli ovo najaci sastav ili fali igraca.Nesto mi ovo puno izmjenjeno.Sretno.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#452 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Para wrote:
-LIBERO- wrote:
M-16 wrote:glupsone, govorimo o talentima, a ne o parama. :D ...aha, sarajevo zaradilo, bas :lol: ili je celo i ostala mafija?
mi smo nedavno prodali malog duraka, kapitena juniorske rep., u freiburg , za dzaba maltene. ali to samo govori da smo trazena roba, jer je Zeljina skola ocito cijenjena u svijetu. :wink: dok vamo neka fukara trpa igrace na racun stilinog ugleda...fukara, a nije tuzla, zamisli :dance:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ajax i zeljeznicar,rame uz rame..sve dragulj do dragulja :D :D :D
ko je spomenuo ajax? covjek ti je reko da je zeljo za razliku od sarajeva dao neke igrace koji su cijenjeni u evropi to sto nije znao da unovci je stvar zna se cega...
Ja sam spomenuo Ajax,imas nesto protiv?
Samo sam zelio da uporedim takvu velicinu kakav je zeljeznicar,sa nekom adekvatnom :lol: :lol: ,evropskom velicinom :run:

Od male zeljeznicke radionice do evropskih visina,najjaci ste...a o navijacima tek,da ne pricam :D :D

Da vas brko nije poveo u turisticki obilazak Njemacke,evrope nebi vidjeli ni narednih 10 godina,velicina antologijskih razmjera :P

Samo me cudi,kada ste vec svako malo mijenjali to FK,NK,FK....hmmmmmm,FK....kako se niko pametan,imate valjda takvih :skoljka: , nije sjetio i dodao vam u imenu veliki zeljeznicar,sto,bas bi vam super stajalo :skoljka:
tazmaniaBAN

#453 Re: FK Sarajevo

Post by tazmaniaBAN »

ćiro wrote:Mi smo zaradili na Edinu Pehliću kao vi na Džeki i Štiliću zajedno. Pravo ste moćni :lol:

A gdje je sad taj PEHlić a gdje je Džeko ?! Za tog tvog ne znam a za Džeku...

Blackburn traži reprezentativca BiH
DŽEKO KAO ZAMJENA ZA SANTA CRUZA?
izvor: sportsport

:thumbup:
belissima

#454 Re: FK Sarajevo

Post by belissima »

Majko draga...hvale se sa Dzekom..a otjerali ga..rekli da ne zna igrati...toliko o vasoj strucnoj skoli... :lol:
belissima

#455 Re: FK Sarajevo

Post by belissima »

A sto se tice Dzemice...draze mi je sto je u LITEXU...nego u bilo kojem drugom evropskom klubu...culi ste za LITEX...hahahahahahaha.... :lol: :lol: :lol:
Krigla_Sa

#456 Re: FK Sarajevo

Post by Krigla_Sa »

belissima wrote:Majko draga...hvale se sa Dzekom..a otjerali ga..rekli da ne zna igrati...toliko o vasoj strucnoj skoli... :lol:
fakat, ismijavali momka, vristali "taaaaleeenaaat izadji sam" , nastavnik prepozna talenat,uze momka i napravi mu karijeru i sad se oni nesto hvale, isto ko da su ga oni prodali wolfsburgu a ne poklonili teplicama. Smijesno majke mi.

dzemica od jucer u denizlisporu ;)
kofi anan

#457 Re: FK Sarajevo

Post by kofi anan »

I onda mi visimo na njhovoj temi :? :? :roll:
KPNCTNJAH

#458 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Mogla bi se komotno jos jedna nagradna igra organizovati... ne kontam kako neko moze ismijavati pojedine navijace Sarajeva i onda uraditi isto sto su i oni navodno na vasoj temi radili, ne znam sigurno jer nisam nikad otvarao temu o vasem klubu... Zasto nisam ? Zato sto me uopste ne zanima taj klub, a za ljude koji isto tako govore za FK Sarajevo pravo ste cesto na temi o istom, vidim da su ovdje aktivni i navijaci iz Tuzle i jos kao provociraju, ja temu o vasem klubu uopste nisam ni vidio na ovom forumu, a vas brine hocemo li mi stici nekog po aktivnosti i pisanju komentara ... Panđa za ovu nasu ligu djeluje kao igrac koji bi se mogao isticati, a rano je govoriti o nekom vecem uspjehu... treba gledati sadasnju situaciju nasih klubova, a ne pricati o igracima koji su nekad igrali u klubu i vjerovatno se nikad vise nece vratiti u isti ...
JThomas

#459 Re: FK Sarajevo

Post by JThomas »

Krigla_Sa wrote:
belissima wrote:Majko draga...hvale se sa Dzekom..a otjerali ga..rekli da ne zna igrati...toliko o vasoj strucnoj skoli... :lol:
fakat, ismijavali momka, vristali "taaaaleeenaaat izadji sam" , nastavnik prepozna talenat,uze momka i napravi mu karijeru i sad se oni nesto hvale, isto ko da su ga oni prodali wolfsburgu a ne poklonili teplicama. Smijesno majke mi.

dzemica od jucer u denizlisporu ;)
moj prvi post na pitarskoj temi :wink: rekoh da vidim šta je s igračkim kadrom pošto sam davno prestao čitati dnevnu štampu, pa mi ovo upade u oči :wink:

nažalost, ovo je 100% istina, prva istinita stvar da je belissima na ovom forumu napisao.

da, zvali smo ga "klocem" i još i gore, to je govorio i za slobodnu bosnu...jedan u nizu dalekovidnih poteza naših garnitura uprave :roll:
kofi anan

#460 Re: FK Sarajevo

Post by kofi anan »

KPNCTNJAH wrote:Mogla bi se komotno jos jedna nagradna igra organizovati... ne kontam kako neko moze ismijavati pojedine navijace Sarajeva i onda uraditi isto sto su i oni navodno na vasoj temi radili, ne znam sigurno jer nisam nikad otvarao temu o vasem klubu... Zasto nisam ? Zato sto me uopste ne zanima taj klub, a za ljude koji isto tako govore za FK Sarajevo pravo ste cesto na temi o istom, vidim da su ovdje aktivni i navijaci iz Tuzle i jos kao provociraju, ja temu o vasem klubu uopste nisam ni vidio na ovom forumu, a vas brine hocemo li mi stici nekog po aktivnosti i pisanju komentara ... Panđa za ovu nasu ligu djeluje kao igrac koji bi se mogao isticati, a rano je govoriti o nekom vecem uspjehu... treba gledati sadasnju situaciju nasih klubova, a ne pricati o igracima koji su nekad igrali u klubu i vjerovatno se nikad vise nece vratiti u isti ...
:thumbup: :thumbup:
Baltazar_khan

#461 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

KPNCTNJAH wrote:Mogla bi se komotno jos jedna nagradna igra organizovati...
Ne bi ja to uradio, nismo mi toliko patetični kao što su oni, samo broje koliko je koji pitar dao postova na njihovoj temi. Ovo je forum, i svako ima pravo da daje svoje mišljenje, zar ne? Naravno, ako nije uvredljivo po ostale.
nikad_izvini

#462 Re: FK Sarajevo

Post by nikad_izvini »

kofi anan wrote:I onda mi visimo na njhovoj temi :? :? :roll:
70 stranica na temi o Želji i 19 stranica o malenim :roll:

Ovo je najpametniji Ćirin komentar
ćiro wrote:Samireeeeeeee, vratiiiiiiiiii seeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
od pedesetak komaTa :D

E pa, dosta je bilo više, SPAM na SPAM :D
Topla voda

#463 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ovaj mali pandza ce zabit 10 komada u 15 tekmi,minimalno
leo karan

#464 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

belissima wrote:A sto se tice Dzemice...draze mi je sto je u LITEXU...nego u bilo kojem drugom evropskom klubu...culi ste za LITEX...hahahahahahaha.... :lol: :lol: :lol:
:D
M-16

#465 Re: FK Sarajevo

Post by M-16 »

cuo sam...
M-16

#466 Re: FK Sarajevo

Post by M-16 »

da...
M-16

#467 Re: FK Sarajevo

Post by M-16 »