English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Danss

#451 Re: English Premier League

Post by Danss »

Better Man wrote:Man. UTD. konačno tamo gdje mu je mjesto, a to je na samom vrhu tabele.
Nek su i oni i Chelsea (ko nekad na pocetku sezone Liverpool :mrgreen: ) dali gol u 90. min.
dimu

#452 Re: English Premier League

Post by dimu »

imao je manchester prilika samo im se nije dalo

zasluzeno su pobijedili, bolton nije golu prisao kako treba...

a chelsea preokrenu u 3 minute nadoknade... ja nisam vjerovao txt-u reko greska... :lol:
Šibicar

#453 Re: English Premier League

Post by Šibicar »

Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...
shadow

#455 Re: English Premier League

Post by shadow »

Šibicar wrote:Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...

U subotu je bila guzovaca, sto jest jest. Do neke 70. minute Villa je igrala nerjeseno, United nerjeseno, Chelsea gubio i na kraju se svi provukose majku im. Arsenal je ipak uzeo 2 razlike tako da nije u ovoj grupi. :-D.
United se u zadnje vrijeme najvise provlaci, u zadnjih 5,6 tekmi samo su Chelsea pregazili a sve ostalo pobjede od 1:0, od toga dvije u 90+ minuti. Nije da nisu bolji u vecini ovih meceva i te pobjede na kraju ipak budu zasluzene ali mogli bi se nekad i oni okliznuti jebo im alex mater.
Nejse, danas x u Liverpoolu :dance:
odvijac

#456 Re: English Premier League

Post by odvijac »

daj zna li iko u koliko je ovaj derbi,sve mi se satnice pobrkale,i naravno puno srece evertonu!!!
shadow

#457 Re: English Premier League

Post by shadow »

kod mene u 3, kod tebe u 9 :D ..za desetak minuta.
rado_vidjen

#458 Re: English Premier League

Post by rado_vidjen »

shadow wrote:
Šibicar wrote:Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...

U subotu je bila guzovaca, sto jest jest. Do neke 70. minute Villa je igrala nerjeseno, United nerjeseno, Chelsea gubio i na kraju se svi provukose majku im. Arsenal je ipak uzeo 2 razlike tako da nije u ovoj grupi. :-D.
United se u zadnje vrijeme najvise provlaci, u zadnjih 5,6 tekmi samo su Chelsea pregazili a sve ostalo pobjede od 1:0, od toga dvije u 90+ minuti. Nije da nisu bolji u vecini ovih meceva i te pobjede na kraju ipak budu zasluzene ali mogli bi se nekad i oni okliznuti jebo im alex mater.
halo bing,

kako brat? 8)

Image

samo da everton bod izvuce...
abondanzieri

#459 Re: English Premier League

Post by abondanzieri »

zavuce ga Gerrard

a Boga mi i Cahill :D
Last edited by abondanzieri on 19/01/2009 22:50, edited 1 time in total.
LongDong

#460 Re: English Premier League

Post by LongDong »

abondanzieri wrote:zavuce ga Gerrard
Zavuče ga i Cahil :D
dragonz

#461 Re: English Premier League

Post by dragonz »

vidi se ko je šampion MAN UTD
Edin H.

#462 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

dragonz wrote:vidi se ko je šampion MAN UTD
Stand up if you hate Man Utd. :oops:

Chelsea uzima, ali rutinski :-)
Samo da nagovore Drogbu da igra, posto mu je mrsko :dance:
shadow

#463 Re: English Premier League

Post by shadow »

rado_vidjen wrote:
shadow wrote:

halo bing,

kako brat? 8)
pioniri maleni, dje zapelo? :)

Rekoh ja da ce na Anfieldu biti remi. Liverpool je ispustio prvo mjesto, sad samo nek nastave silaznom putanjom na njihovu tradicionalnu 4. poziciju :-D

Man. City danas obustavio pregovore s Kakom. Zato su se naljutili i odmah doveli Bellamy-a :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#464 Re: English Premier League

Post by Charuga »

Liverpoolu je usla voda u usi i sad kad ih je Mancho prestigao i kad oni njih moraju ganjati nema dobre igre ... Daj Boze da grijesim ali bojim se da Redsi zadugo nece odigrati kao u onom djelu sezone kad su razbijali sve redom ... A samim tim i pobjede ce dolaziti u pitanje ...
Trenutno Manchester (kad igra) ima za klasu bolju igru od Liverpoola a do kada ce to biti ne znam samo se nadam da ce i oni jednu kiksati a Liverpool proigrati .. A i kad ne igra lijepo, Manchester dobija i to trenutno pokazuje koja je ekipa zrelija za titulu ... U Liverpoolu su sami su krivi za ovo sto im se desava jer se ne moze titula ganjati sa 5 X-eva na domacem terenu ... To je 10 bodova manjka kuci .. Ako nastave i jedni i drugi sa ovakvim igrama bojim se da ce Manchester da stigne Liverpool sa brojem titula ...
belafonte

#465 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Ne jede meso onaj ko ima vec onaj ko je naviko...
ManU-u kapa dole, mozemo mi navijat za Chelsea, Arsenal, Liverpool, ali treba pogledat istini u oci i reci najjaca ekipa na svijetu je ManU...
Mozemo mi pricati imaju srece, zabijaju u sudijskom golove, mozda i imaju srece, ali i srecu treba isprovocirati (sto bi reko kloc Vugdalic :D ) a oni definitivno zasluzuju tu srecu svojom igrom, jednostavno melju sve pred sobom, nije ono da pregaze protivnike u sekundi, nego ih melju polako, meze ih sto bi se reklo.
Ja sam mislio da ce ih ovaj tempo utakmica svaka 3 dana slomit, ali oni to fenomenalno podnose, mozda padnu pred kraj sezone, ali definitivno je sad sve u njihovim rukama.
Drago mi je da je Rafa govno pojeo u popularnim 'mind games', haj sto je gomilu gluposti reko vec je bezze glupan sjebo svoju ekipu, extra je ispalo, pojeo govno i jos podrigno - fino mu se primilo :D

Mooooj Rafa, lepo kaze Charles Barkley : Ne ulazi u duel ako si slabiji :D :D
Charuga
Globalni moderator

#466 Re: English Premier League

Post by Charuga »

belafonte wrote:Ne jede meso onaj ko ima vec onaj ko je naviko...
ManU-u kapa dole, mozemo mi navijat za Chelsea, Arsenal, Liverpool, ali treba pogledat istini u oci i reci najjaca ekipa na svijetu je ManU...
Slazem se sa svim osim sa ovom boldiranom recenicom .. Po meni trenutno najjaca ekipa (iliti ekipa koja igra najjaci i najljepsi fudbal) je Barcelona ...
Better Man

#467 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Plavih_11 wrote:
Slazem se sa svim osim sa ovom boldiranom recenicom .. Po meni trenutno najjaca ekipa (iliti ekipa koja igra najjaci i najljepsi fudbal) je Barcelona ...
Barcelona možda igra trenutno najljepši fudbal, ali snaga Man UTd.-a je u tome što su u stanju da kontrolišu utakmicu bez obzira dali vode 3:0 ili je 1:0 i Man UT: ima veče opterečenje, jer odigrati 3 utakmice u 7 dana i dobiti sve 3 nije mala stvar. Pogledajte Rooneya, možemo ga vidjeti i u napadu i u odbrani ili Nemanju Vidića koji se nerijetko nađe u napadu i rješava utakmice). Ne samo da je Man UTD. prvi favorit Premiershipa, već su i jedan od glavnih favorita za LP, a da ne spominjemo da ih vodi najveći trener svih vremena u istoriji nogometa Ser Alex Ferguson.
Charuga
Globalni moderator

#468 Re: English Premier League

Post by Charuga »

Better Man wrote:
Plavih_11 wrote:
Barcelona možda igra trenutno najljepši fudbal, ali snaga Man UTd.-a je u tome što su u stanju da kontrolišu utakmicu bez obzira dali vode 3:0 ili je 1:0 i Man UT: ima veče opterečenje, jer odigrati 3 utakmice u 7 dana i dobiti sve 3 nije mala stvar. Pogledajte Rooneya, možemo ga vidjeti i u napadu i u odbrani ili Nemanju Vidića koji se nerijetko nađe u napadu i rješava utakmice). Ne samo da je Man UTD. prvi favorit Premiershipa, već su i jedan od glavnih favorita za LP, a da ne spominjemo da ih vodi najveći trener svih vremena u istoriji nogometa Ser Alex Ferguson.
Ma ne sporim ja nista za Manchester, cak sam ih i nahvalio i ako sam navijac Liverpoola ... Rekao sam da igraju odlicno, jako, muski i da pobjedjuju i kad lose igraju ali igra Barse je skroz nesto drugo ... Oni igraju prelijep fudbal i za razliku od Arsenala (koji ima slican stil) oni trpaju protivnike ... O kontroli igre da ne govorim jer ja do sada nisam gledao ni jednu utakmicu Barse u kojoj su oni imali posjed lopte manji od 60-65% ... Vracali su se i kad su gubili 0:1 i 2:1 i pobjedjivali su (Osasuna) u 5 minuta a razbili su svih 4-5 ekipa koje konkurisu za titulu ... Glavnu snagu treba da pokazu u LP-a i tu ce da polazu zavrsni ispit ..

Ali posto je ovo tema o engleskim timovima necu dalje o Barsi ... Nastavlja se borba za prvaka Engleske izmedju, sad vec, 4-5 ekipa ...
rIder

#469 Re: English Premier League

Post by rIder »

Aston Villa igra najljepši fudbal u engleskoj (na fm-u razvaljuju :D )

C'mon Villa you'll never walk alone :-) :D
dimu

#470 Re: English Premier League

Post by dimu »

svaka cast Barceloni, ali oni imaju poprilicno suplju odbranu nekada, bukvalno im bilo koja ekipa moze zabiti gol...

a sto se tice liverpoola padaju u formi polako, koliko su zadnjih utakmica nerijeseno odgirali ? koliko utakmica kuci 0:0... sto su bili na prvom mjestu bili su... manchester je propustao kola pa se cinilo da je liverpool nezaustavljiv, a chelsea je kiksao kad i liverpool pa se nisu odvojili...
Para

#471 Re: English Premier League

Post by Para »

Arsenal kada je u formi igra najljepsi fudbal na svijetu kakva crna Barcelona, Arsenal igra puno brze od njih samo nema srece a i nije vise u formi ipak siguran sam da ce na kraju sezone uzeti bar jedan trofej...
rado_vidjen

#472 Re: English Premier League

Post by rado_vidjen »

liverpool nikad nece biti prvak sve dok ih vodi pickica raffa. mijenjaj napadaca, zatvaraj sa leivom, jel bekane? :dance: glupko jos ne konta sta je premiership.
da ne pominjem da nikad nece znati iskombinovati igrace kao ser alex, da bi uspjesno gurao na 4 fronta , a opet zadrzao svjezinu i motivisanost ekipe.

sinoc su ga popusili samo zbog ovog brada-filiozofa, pa nek mu looseri opet pjevaju pjesme. :dance:

mancho uzima 18u, tu nema dileme. :thumbup:
odvijac

#473 Re: English Premier League

Post by odvijac »

au kako me obradovao onaj cahill sinoc,malo je reci da je nekad trofejni engleski klub everton zasluzio bod!!!
ja.neron

#474 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

rIder wrote:Aston Villa igra najljepši fudbal u engleskoj (na fm-u razvaljuju :D )

C'mon Villa you'll never walk alone :-) :D

Image
Edin H.

#475 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Nasser Al-Kharafi iz Kuvajta je u pregovorima sa Tom Hicksom o preuzimanju Liverpoola.

Hicks sa drugim vlasnikom George Gilletom namjerava da slozi Liverpool za oko £550 milona, premda su ga kupili za £218 miliona.

Ako ima forumasa koji su zainteresovani da cvaknu Liverpool preporucio im da pozure.
Post Reply