Nek su i oni i Chelsea (ko nekad na pocetku sezone LiverpoolBetter Man wrote:Man. UTD. konačno tamo gdje mu je mjesto, a to je na samom vrhu tabele.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Danss
#451 Re: English Premier League
-
dimu
#452 Re: English Premier League
imao je manchester prilika samo im se nije dalo
zasluzeno su pobijedili, bolton nije golu prisao kako treba...
a chelsea preokrenu u 3 minute nadoknade... ja nisam vjerovao txt-u reko greska...
zasluzeno su pobijedili, bolton nije golu prisao kako treba...
a chelsea preokrenu u 3 minute nadoknade... ja nisam vjerovao txt-u reko greska...
- Šibicar
#453 Re: English Premier League
Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...
-
dragonz
-
shadow
#455 Re: English Premier League
Šibicar wrote:Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...
U subotu je bila guzovaca, sto jest jest. Do neke 70. minute Villa je igrala nerjeseno, United nerjeseno, Chelsea gubio i na kraju se svi provukose majku im. Arsenal je ipak uzeo 2 razlike tako da nije u ovoj grupi.
United se u zadnje vrijeme najvise provlaci, u zadnjih 5,6 tekmi samo su Chelsea pregazili a sve ostalo pobjede od 1:0, od toga dvije u 90+ minuti. Nije da nisu bolji u vecini ovih meceva i te pobjede na kraju ipak budu zasluzene ali mogli bi se nekad i oni okliznuti jebo im alex mater.
Nejse, danas x u Liverpoolu
- odvijac
#456 Re: English Premier League
daj zna li iko u koliko je ovaj derbi,sve mi se satnice pobrkale,i naravno puno srece evertonu!!!
-
shadow
#457 Re: English Premier League
kod mene u 3, kod tebe u 9
..za desetak minuta.
- rado_vidjen
#458 Re: English Premier League
halo bing,shadow wrote:Šibicar wrote:Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...
U subotu je bila guzovaca, sto jest jest. Do neke 70. minute Villa je igrala nerjeseno, United nerjeseno, Chelsea gubio i na kraju se svi provukose majku im. Arsenal je ipak uzeo 2 razlike tako da nije u ovoj grupi..
United se u zadnje vrijeme najvise provlaci, u zadnjih 5,6 tekmi samo su Chelsea pregazili a sve ostalo pobjede od 1:0, od toga dvije u 90+ minuti. Nije da nisu bolji u vecini ovih meceva i te pobjede na kraju ipak budu zasluzene ali mogli bi se nekad i oni okliznuti jebo im alex mater.
kako brat?
samo da everton bod izvuce...
- abondanzieri
#459 Re: English Premier League
zavuce ga Gerrard
a Boga mi i Cahill
a Boga mi i Cahill
Last edited by abondanzieri on 19/01/2009 22:50, edited 1 time in total.
-
LongDong
#460 Re: English Premier League
Zavuče ga i Cahilabondanzieri wrote:zavuce ga Gerrard
-
dragonz
#461 Re: English Premier League
vidi se ko je šampion MAN UTD
- Edin H.
#462 Re: English Premier League
Stand up if you hate Man Utd.dragonz wrote:vidi se ko je šampion MAN UTD
Chelsea uzima, ali rutinski
Samo da nagovore Drogbu da igra, posto mu je mrsko
-
shadow
#463 Re: English Premier League
pioniri maleni, dje zapelo?rado_vidjen wrote:halo bing,shadow wrote:Šibicar wrote:Ma jašta,kad Liverpool zabije gol u zadnjoj minuti to je odma nafaka,sadaka,ovo ono,a kad to isto urade Man,Chelsea ili Arsenal onda je to zasluženo,pokazali ste koliko ste realni.Ma bjaaaažžžiiii...
U subotu je bila guzovaca, sto jest jest. Do neke 70. minute Villa je igrala nerjeseno, United nerjeseno, Chelsea gubio i na kraju se svi provukose majku im. Arsenal je ipak uzeo 2 razlike tako da nije u ovoj grupi..
kako brat?![]()
Rekoh ja da ce na Anfieldu biti remi. Liverpool je ispustio prvo mjesto, sad samo nek nastave silaznom putanjom na njihovu tradicionalnu 4. poziciju
Man. City danas obustavio pregovore s Kakom. Zato su se naljutili i odmah doveli Bellamy-a
- Charuga
- Globalni moderator
#464 Re: English Premier League
Liverpoolu je usla voda u usi i sad kad ih je Mancho prestigao i kad oni njih moraju ganjati nema dobre igre ... Daj Boze da grijesim ali bojim se da Redsi zadugo nece odigrati kao u onom djelu sezone kad su razbijali sve redom ... A samim tim i pobjede ce dolaziti u pitanje ...
Trenutno Manchester (kad igra) ima za klasu bolju igru od Liverpoola a do kada ce to biti ne znam samo se nadam da ce i oni jednu kiksati a Liverpool proigrati .. A i kad ne igra lijepo, Manchester dobija i to trenutno pokazuje koja je ekipa zrelija za titulu ... U Liverpoolu su sami su krivi za ovo sto im se desava jer se ne moze titula ganjati sa 5 X-eva na domacem terenu ... To je 10 bodova manjka kuci .. Ako nastave i jedni i drugi sa ovakvim igrama bojim se da ce Manchester da stigne Liverpool sa brojem titula ...
Trenutno Manchester (kad igra) ima za klasu bolju igru od Liverpoola a do kada ce to biti ne znam samo se nadam da ce i oni jednu kiksati a Liverpool proigrati .. A i kad ne igra lijepo, Manchester dobija i to trenutno pokazuje koja je ekipa zrelija za titulu ... U Liverpoolu su sami su krivi za ovo sto im se desava jer se ne moze titula ganjati sa 5 X-eva na domacem terenu ... To je 10 bodova manjka kuci .. Ako nastave i jedni i drugi sa ovakvim igrama bojim se da ce Manchester da stigne Liverpool sa brojem titula ...
- belafonte
#465 Re: English Premier League
Ne jede meso onaj ko ima vec onaj ko je naviko...
ManU-u kapa dole, mozemo mi navijat za Chelsea, Arsenal, Liverpool, ali treba pogledat istini u oci i reci najjaca ekipa na svijetu je ManU...
Mozemo mi pricati imaju srece, zabijaju u sudijskom golove, mozda i imaju srece, ali i srecu treba isprovocirati (sto bi reko kloc Vugdalic
) a oni definitivno zasluzuju tu srecu svojom igrom, jednostavno melju sve pred sobom, nije ono da pregaze protivnike u sekundi, nego ih melju polako, meze ih sto bi se reklo.
Ja sam mislio da ce ih ovaj tempo utakmica svaka 3 dana slomit, ali oni to fenomenalno podnose, mozda padnu pred kraj sezone, ali definitivno je sad sve u njihovim rukama.
Drago mi je da je Rafa govno pojeo u popularnim 'mind games', haj sto je gomilu gluposti reko vec je bezze glupan sjebo svoju ekipu, extra je ispalo, pojeo govno i jos podrigno - fino mu se primilo
Mooooj Rafa, lepo kaze Charles Barkley : Ne ulazi u duel ako si slabiji

ManU-u kapa dole, mozemo mi navijat za Chelsea, Arsenal, Liverpool, ali treba pogledat istini u oci i reci najjaca ekipa na svijetu je ManU...
Mozemo mi pricati imaju srece, zabijaju u sudijskom golove, mozda i imaju srece, ali i srecu treba isprovocirati (sto bi reko kloc Vugdalic
Ja sam mislio da ce ih ovaj tempo utakmica svaka 3 dana slomit, ali oni to fenomenalno podnose, mozda padnu pred kraj sezone, ali definitivno je sad sve u njihovim rukama.
Drago mi je da je Rafa govno pojeo u popularnim 'mind games', haj sto je gomilu gluposti reko vec je bezze glupan sjebo svoju ekipu, extra je ispalo, pojeo govno i jos podrigno - fino mu se primilo
Mooooj Rafa, lepo kaze Charles Barkley : Ne ulazi u duel ako si slabiji
- Charuga
- Globalni moderator
#466 Re: English Premier League
Slazem se sa svim osim sa ovom boldiranom recenicom .. Po meni trenutno najjaca ekipa (iliti ekipa koja igra najjaci i najljepsi fudbal) je Barcelona ...belafonte wrote:Ne jede meso onaj ko ima vec onaj ko je naviko...
- Better Man
#467 Re: English Premier League
Barcelona možda igra trenutno najljepši fudbal, ali snaga Man UTd.-a je u tome što su u stanju da kontrolišu utakmicu bez obzira dali vode 3:0 ili je 1:0 i Man UT: ima veče opterečenje, jer odigrati 3 utakmice u 7 dana i dobiti sve 3 nije mala stvar. Pogledajte Rooneya, možemo ga vidjeti i u napadu i u odbrani ili Nemanju Vidića koji se nerijetko nađe u napadu i rješava utakmice). Ne samo da je Man UTD. prvi favorit Premiershipa, već su i jedan od glavnih favorita za LP, a da ne spominjemo da ih vodi najveći trener svih vremena u istoriji nogometa Ser Alex Ferguson.Plavih_11 wrote:Slazem se sa svim osim sa ovom boldiranom recenicom .. Po meni trenutno najjaca ekipa (iliti ekipa koja igra najjaci i najljepsi fudbal) je Barcelona ...belafonte wrote:Ne jede meso onaj ko ima vec onaj ko je naviko...
- Charuga
- Globalni moderator
#468 Re: English Premier League
Ma ne sporim ja nista za Manchester, cak sam ih i nahvalio i ako sam navijac Liverpoola ... Rekao sam da igraju odlicno, jako, muski i da pobjedjuju i kad lose igraju ali igra Barse je skroz nesto drugo ... Oni igraju prelijep fudbal i za razliku od Arsenala (koji ima slican stil) oni trpaju protivnike ... O kontroli igre da ne govorim jer ja do sada nisam gledao ni jednu utakmicu Barse u kojoj su oni imali posjed lopte manji od 60-65% ... Vracali su se i kad su gubili 0:1 i 2:1 i pobjedjivali su (Osasuna) u 5 minuta a razbili su svih 4-5 ekipa koje konkurisu za titulu ... Glavnu snagu treba da pokazu u LP-a i tu ce da polazu zavrsni ispit ..Better Man wrote:Barcelona možda igra trenutno najljepši fudbal, ali snaga Man UTd.-a je u tome što su u stanju da kontrolišu utakmicu bez obzira dali vode 3:0 ili je 1:0 i Man UT: ima veče opterečenje, jer odigrati 3 utakmice u 7 dana i dobiti sve 3 nije mala stvar. Pogledajte Rooneya, možemo ga vidjeti i u napadu i u odbrani ili Nemanju Vidića koji se nerijetko nađe u napadu i rješava utakmice). Ne samo da je Man UTD. prvi favorit Premiershipa, već su i jedan od glavnih favorita za LP, a da ne spominjemo da ih vodi najveći trener svih vremena u istoriji nogometa Ser Alex Ferguson.Plavih_11 wrote:Slazem se sa svim osim sa ovom boldiranom recenicom .. Po meni trenutno najjaca ekipa (iliti ekipa koja igra najjaci i najljepsi fudbal) je Barcelona ...belafonte wrote:Ne jede meso onaj ko ima vec onaj ko je naviko...
Ali posto je ovo tema o engleskim timovima necu dalje o Barsi ... Nastavlja se borba za prvaka Engleske izmedju, sad vec, 4-5 ekipa ...
- rIder
#469 Re: English Premier League
Aston Villa igra najljepši fudbal u engleskoj (na fm-u razvaljuju
)
C'mon Villa you'll never walk alone

C'mon Villa you'll never walk alone
-
dimu
#470 Re: English Premier League
svaka cast Barceloni, ali oni imaju poprilicno suplju odbranu nekada, bukvalno im bilo koja ekipa moze zabiti gol...
a sto se tice liverpoola padaju u formi polako, koliko su zadnjih utakmica nerijeseno odgirali ? koliko utakmica kuci 0:0... sto su bili na prvom mjestu bili su... manchester je propustao kola pa se cinilo da je liverpool nezaustavljiv, a chelsea je kiksao kad i liverpool pa se nisu odvojili...
a sto se tice liverpoola padaju u formi polako, koliko su zadnjih utakmica nerijeseno odgirali ? koliko utakmica kuci 0:0... sto su bili na prvom mjestu bili su... manchester je propustao kola pa se cinilo da je liverpool nezaustavljiv, a chelsea je kiksao kad i liverpool pa se nisu odvojili...
-
Para
#471 Re: English Premier League
Arsenal kada je u formi igra najljepsi fudbal na svijetu kakva crna Barcelona, Arsenal igra puno brze od njih samo nema srece a i nije vise u formi ipak siguran sam da ce na kraju sezone uzeti bar jedan trofej...
- rado_vidjen
#472 Re: English Premier League
liverpool nikad nece biti prvak sve dok ih vodi pickica raffa. mijenjaj napadaca, zatvaraj sa leivom, jel bekane?
glupko jos ne konta sta je premiership.
da ne pominjem da nikad nece znati iskombinovati igrace kao ser alex, da bi uspjesno gurao na 4 fronta , a opet zadrzao svjezinu i motivisanost ekipe.
sinoc su ga popusili samo zbog ovog brada-filiozofa, pa nek mu looseri opet pjevaju pjesme.
mancho uzima 18u, tu nema dileme.
da ne pominjem da nikad nece znati iskombinovati igrace kao ser alex, da bi uspjesno gurao na 4 fronta , a opet zadrzao svjezinu i motivisanost ekipe.
sinoc su ga popusili samo zbog ovog brada-filiozofa, pa nek mu looseri opet pjevaju pjesme.
mancho uzima 18u, tu nema dileme.
- odvijac
#473 Re: English Premier League
au kako me obradovao onaj cahill sinoc,malo je reci da je nekad trofejni engleski klub everton zasluzio bod!!!
- ja.neron
#474 Re: English Premier League
rIder wrote:Aston Villa igra najljepši fudbal u engleskoj (na fm-u razvaljuju)
C'mon Villa you'll never walk alone![]()

- Edin H.
#475 Re: English Premier League
Nasser Al-Kharafi iz Kuvajta je u pregovorima sa Tom Hicksom o preuzimanju Liverpoola.
Hicks sa drugim vlasnikom George Gilletom namjerava da slozi Liverpool za oko £550 milona, premda su ga kupili za £218 miliona.
Ako ima forumasa koji su zainteresovani da cvaknu Liverpool preporucio im da pozure.
Hicks sa drugim vlasnikom George Gilletom namjerava da slozi Liverpool za oko £550 milona, premda su ga kupili za £218 miliona.
Ako ima forumasa koji su zainteresovani da cvaknu Liverpool preporucio im da pozure.