Garderoba za zimu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#451 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

LDxxxxxx wrote:ima li ko kakvih informacija da li ce se u Sarajevu mozda uskoro sta otvoriti neki novi brand ili slicno ovo sto imamo za sada je malo i na kraju opet svi isto obuceni ...
ma ne nadaj se bezveze...nacekacemo se mi prodavnica kao sto su h&m, pull&bear, stradivarius, bershka...

nego fino, jel prodje bozic, trk u zagreb, tamo su bolesna snizenja iza bozica i nove godine. ja sam jos prije dva mjeseca skupila pare da idem u soping :D znal ko ima li ovih snizenja u begesu da isprobam taman ovaj novi voz?
Ma.Le.Na

#452 Re: Garderoba za zimu

Post by Ma.Le.Na »

ladyblue18 wrote:
Ma.Le.Na wrote:ima li gdje kakvih snizenja??
ja jucer obisla radnje u BBIu...emeb li im digli cijene...ono sto je bilo po 20-30 sad duplo skuplje :x :x
Ja u BBI odem samo na kafu, kolac. :D
Ostalo pogledam ali zaobilazim. Nisu oni normalni. :-)
ma ne znam vise gdje da kupujem
obisla par radnji...sve zara :roll:
trazila normalne neke djempercice...to sve po 50KM...meni to skupo :-)
a ovo sto ima jeftinije ...i izgleda tako...nekakve sljokice nesta svijtluca :shock: uzas
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#453 Re: Garderoba za zimu

Post by ladyblue18 »

Da hoce doci H&M. :( Ali sipak...
A Zg i Bg su mi jos uvijek pusti snovi. :D Jedino cijelu godinu da skupljam lovu pa onda na kraju godine otici u shopping.

Ma.Le.Na ja sam napisala ovdje na temi na prosloj stranici ja mislim, da sam bila u Bagateli dole na pofalicima prije 2 sedmice i imaju strasan izbor rolki, dzempera, haljinica...a nije previse skupo. Cijene ne prelaze 30ak KM pa otidji pogledaj, a nije fus nikakav. :D
alica.k

#454 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

ladyblue18 wrote:A Zg i Bg su mi jos uvijek pusti snovi. :D Jedino cijelu godinu da skupljam lovu pa onda na kraju godine otici u shopping.
kad znas da nema ovdje...tako ja i radim, prosle godine nisam vec sam otisla sa nekom sicom slucajno u zg, i opet se ziva nakupovala. mislim, to su tako bolesna snizenja...definitivno se isplati (mogu samo da zamislim kako je npr u londonu ili amsterdamu s tim snizenjima).
*mima*

#455 Re: Garderoba za zimu

Post by *mima* »

Sta znaci ...bolesna snizenja?
alica.k

#456 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

mima wrote:Sta znaci ...bolesna snizenja?
znaci, kad kupis kaputic koji je bio 200 eura, za 35 eura :D
Kraljica_Suza

#457 Re: Garderoba za zimu

Post by Kraljica_Suza »

Narode, ja sam narucila sebi svasta nesto iz inostranstva, tacnije iz Amerike :D Znate i sami da su tamo sada ludaaaaa snizenja, a imam srece da mi prijatelji dolaze za Novu Godinu ovamo, pa su mi fino dali nekoliko stranica koje su njima dostupne, ja nasla sto zelim oni otisli u taj shoping i kupili mi :thumbup:

Npr, obuca je sva skroz jeftina, do 50% OFF i ako kupis jedne druge dobijes jos u pola cijene. Tako sam izabrala dvoje cizme za 90dolara! :thumbup: i jos sam uzela nesto odjece..knjige na snizenju sa preko 500stranica :mrgreen: za 5-10dolara itd.

ojjjj chemeriko hodera 'vamooo :lol:

PS.-neko je spominjao da se ne usudjuje uzeti obucu zbog brojeva. Ja nemam probleme s tim jer su kod njih brojevi dosta tacniji nego kod nas. jPte, ja ovdje zavisno od modela moram nekad uzeti 41 broj, a nekad 39... :-)
ladyblue18

#458 Re: Garderoba za zimu

Post by ladyblue18 »

alica.k wrote:
ladyblue18 wrote:A Zg i Bg su mi jos uvijek pusti snovi. :D Jedino cijelu godinu da skupljam lovu pa onda na kraju godine otici u shopping.
kad znas da nema ovdje...tako ja i radim, prosle godine nisam vec sam otisla sa nekom sicom slucajno u zg, i opet se ziva nakupovala. mislim, to su tako bolesna snizenja...definitivno se isplati (mogu samo da zamislim kako je npr u londonu ili amsterdamu s tim snizenjima).
Nista, onda skupljam lovu iduce godine, odem ujutru sa punim novcanikom vratim se navecer sa punim kesama. :D

A u Cemerici nemam nikoga...bas sam peh. :(
*mima*

#459 Re: Garderoba za zimu

Post by *mima* »

Svaka vam cast.....kolika vi primanja imate......
alica.k

#460 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

pa malo ustedis, malo dodas, i odma si bogat :D za soping
*mima*

#461 Re: Garderoba za zimu

Post by *mima* »

alica.k wrote:pa malo ustedis, malo dodas, i odma si bogat :D za soping

Naravno.......ali kakve su danasnje plate......dok se plate rezije......
alica.k

#462 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

mima wrote:Naravno.......ali kakve su danasnje plate......dok se plate rezije......
naravno, slazem se.
musac

#463 Re: Garderoba za zimu

Post by musac »

pocoyo wrote:uskih suknji ima u mangu ...bas sam danas isprobavala :-D

Image
Image
Image
Image
Image
Jes' meni ovo sexy. Uh.
*mima*

#464 Re: Garderoba za zimu

Post by *mima* »

Indigo-X wrote:
Aura Perez wrote:Žene. znate li gdje bih u Sa mogla naci ovo a da mi pritisak ne zakuca od cijene?

Image

ne mora biti bas isto, bitno mi je samo da je ovaj oblik i visoki struk!

hvala :)
Moj ti je savijet da pokusas naci neku dobru krojacicu, i imat ces identicnu suknju za male para.
Meni to fali ovdje jer su jako skupi, i ne mogu se mjeriti s nasim krojacicama, pa ti ja pokupim ideje te sve ljijepo na ljeto kad dodjem dole realizujem. :)

Takvu suknju je bas jednostavno sasit.
bez_ideje

#465 Re: Garderoba za zimu

Post by bez_ideje »

samo pripazi Aura na velicinu izreza ,prohodaj malo kad budes probavala ,djaba da ti je utegnuta ,ako je kratak izrez puca prema gore
ovo ti iz iskustva :oops: :oops: :oops:
♥ Julianna ♥

#466 Re: Garderoba za zimu

Post by ♥ Julianna ♥ »

bez_ideje wrote:samo pripazi Aura na velicinu izreza ,prohodaj malo kad budes probavala ,djaba da ti je utegnuta ,ako je kratak izrez puca prema gore
ovo ti iz iskustva :oops: :oops: :oops:
Da, ali šav učvrsti iglicom nekoliko puta i stavi mašnicu, nema da ide dalje...
LDxxxxxx

#467 Re: Garderoba za zimu

Post by LDxxxxxx »

ja sam bila za vikend u ZG, da se razumijemo odmah , snizenja su velika u new yorkeru , miss selfridge , dorothy perkins, topshop, fox , ja sam naime dosta stvari uzela u ZARI , ali pravoj ZARI, znaci nova roba 2009 kolekcija , u zari nema niti 10% snizenje , cijene su po meni srednje , ali vjerujte da je tolika guzva u ZARI da se ne moze mjeriti ni sa jednim trgovinama , ja sam naime bila u Avenu Mallu , koji srednje velik trgovacki centar .Forumasice koje žele u Zg preporucujem da odete odmah , jer skoro sva roba polako odlazi , jer ljudi nenormalno kupuju ... Zara ima prelijepih cipelica jaknica , bluze , jednom rijecju sve ,ja sam uzela , cizmice , cipelice za proljece,jaknu, torbu, rolke , majice ,poklon za decka , brata ,
♥ Julianna ♥

#468 Re: Garderoba za zimu

Post by ♥ Julianna ♥ »

ImageImage

ImageImage
Cholina_Lokica

#469 Re: Garderoba za zimu

Post by Cholina_Lokica »

znaci... u ove sam se upravo zaljubila... :(

Image
beautyfool

#470 Re: Garderoba za zimu

Post by beautyfool »

Dile wrote:znaci... u ove sam se upravo zaljubila... :(

Image
Imaju slicne na piku Image
Cholina_Lokica

#471 Re: Garderoba za zimu

Post by Cholina_Lokica »

vjerujem i puno jeftinije od ovih mojih :mrgreen:
black

#472 Re: Garderoba za zimu

Post by black »

Image
alica.k

#473 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

nije bas garderoba za zimu, ali zna li neko gdje kod nas mogu uzeti nesto ovako (da ne otvaram novu temu bezze). bitno je da je 1. body i 2. ovaj veliki izrez na ledjima..

Image

Image
ladyblue18

#474 Re: Garderoba za zimu

Post by ladyblue18 »

Nakon cjelodnevnog obilaska butika, trznih centara, itd. evo i izvjestaja. :D
Ponuda obuce u gradu je ocajna, postenih cizama nigdje ne nadjoh, nisam bila jos u Fenixu samo.
Za sada bez cizama, noge su mi otpale u ovoj brusenoj kozi. :(

U BBI-u klasika, zara... :-)
New Yorker nista vala vrijedno paznje.
U tally-u je snizenje, moze se naci ljetnih stvari za 15 KM, a ima i zimskih ovih vunenih halijinica, dzempera, ne pretjerano skupo.
Mango naravno paprene cijene.
Orsay sve vec vidjeno kao i u prethodnim buticima, najvise vunenih stvari svuda kako god okrenete, a dosta skupo. Najbolje ako imate nanu, ili nekoga u rodu ko plete, to je danasnji zakljucak :D
Proci cete jeftinije, a i bicete in. :D

Jedina snizenja vrijedna spomena su u Bellissimi. Kupila sam sebi kaputic za 89 KM. :D
black

#475 Re: Garderoba za zimu

Post by black »

alica.k wrote:nije bas garderoba za zimu, ali zna li neko gdje kod nas mogu uzeti nesto ovako (da ne otvaram novu temu bezze). bitno je da je 1. body i 2. ovaj veliki izrez na ledjima..

Image
to u flashdance fazonu :mrgreen:
Post Reply