Mozda je ovo neka stara školska ljubav, spojila ih sudbina na Sa-X na Valentinovo (smajlo sa krilima i strijelom) ...
U koju ste osnovnu skolu isli?
- Bonnie-Clydova mala
Uuuu potres, ti si cini mi se bio u pravu
.
Mozda je ovo neka stara školska ljubav, spojila ih sudbina na Sa-X na Valentinovo (smajlo sa krilima i strijelom) ...
- Bonnie-Clydova mala
ma svi se izgleda ovdje znamo
, samo smo sad ko ono incognito. 
Malo je Sarajevo, a svi koji su isli u VS su uglavnom sa Cobanije, Skenderije, Ferhadija, Titova...
Malo je Sarajevo, a svi koji su isli u VS su uglavnom sa Cobanije, Skenderije, Ferhadija, Titova...
-
Ripicipi
potres_mozga predstavite se: Ja sam coban sa ChobanijeBonnie-Clydova mala wrote:ma svi se izgleda ovdje znamo, samo smo sad ko ono incognito.
Bonnie-Clydova mala
Lace
Mawerick predstavite se:
P.S Mawerick i Lace sretno vam VALENTINOVO
- Bonnie-Clydova mala
Ja sam samo sa Čobanije
(shala Potres)
- Bonnie-Clydova mala
Ko ti je sestra Potres? Daj mi asocijaciju...
Jel isla u VS?
Jel isla u VS?
- Bonnie-Clydova mala
Ma da V.M, malo sam slow danas...
Aaaa to ti mene muntas
...
Aaaa to ti mene muntas
- Bonnie-Clydova mala
Svaka cast, hrabre poteze povlacis 
- Lace
jes ...al ja nisam bila skolska elita (cool kids iz tinejdzerskih filmovaploska wrote:Sta si starija godinu danapricas kao da si starija 10 godina ma ti si vjerovatno bila u razredu s Endom ,Mirnom Filipan ,Adijem ,Jankom itd...
-
ploska
Pa dobro onda ces mi ti reci ko siLace wrote:jes ...al ja nisam bila skolska elita (cool kids iz tinejdzerskih filmovaploska wrote:Sta si starija godinu danapricas kao da si starija 10 godina ma ti si vjerovatno bila u razredu s Endom ,Mirnom Filipan ,Adijem ,Jankom itd...
) ko oni pa nemas pojma ko sam
![]()
- Lace
suvise je tesko za objasnitiploska wrote:Pa dobro onda ces mi ti reci ko siLace wrote:jes ...al ja nisam bila skolska elita (cool kids iz tinejdzerskih filmovaploska wrote:Sta si starija godinu danapricas kao da si starija 10 godina ma ti si vjerovatno bila u razredu s Endom ,Mirnom Filipan ,Adijem ,Jankom itd...
![]()
![]()
-
mawerick
osoba C: ja sam mawerick i isao sam u OS Veselim Maslesapotres_mozga wrote:potres_mozga predstavite se: Ja sam coban sa ChobanijeBonnie-Clydova mala wrote:ma svi se izgleda ovdje znamo, samo smo sad ko ono incognito.
Bonnie-Clydova malapredstavite se:
Lacepredstavite se:
Mawerick predstavite se:
P.S Mawerick i Lace sretno vam VALENTINOVO
-
mawerick
ivana, dejan, cisa, lejla, amer...Lace wrote:jes ...al ja nisam bila skolska elita (cool kids iz tinejdzerskih filmovaploska wrote:Sta si starija godinu danapricas kao da si starija 10 godina ma ti si vjerovatno bila u razredu s Endom ,Mirnom Filipan ,Adijem ,Jankom itd...
![]()
- Lace
isli sa mnom u razred...ja sam bila invisible child...ono o sebi pri sebi i nisam se udruzivala u copore...nisam se isticala ni po cemu...prosla kroz osnovnu ko da je nikad nije ni bilomawerick wrote:ivana, dejan, cisa, lejla, amer...Lace wrote:jes ...al ja nisam bila skolska elita (cool kids iz tinejdzerskih filmovaploska wrote:Sta si starija godinu danapricas kao da si starija 10 godina ma ti si vjerovatno bila u razredu s Endom ,Mirnom Filipan ,Adijem ,Jankom itd...
![]()
-
Ripicipi
A jesi ti neka fina i skromna djevojkaLace wrote:isli sa mnom u razred...ja sam bila invisible child...ono o sebi pri sebi i nisam se udruzivala u copore...nisam se isticala ni po cemu...prosla kroz osnovnu ko da je nikad nije ni bilomawerick wrote:ivana, dejan, cisa, lejla, amer...Lace wrote: jes ...al ja nisam bila skolska elita (cool kids iz tinejdzerskih filmova) ko oni pa nemas pojma ko sam
![]()
- uvjek dobar gost
Slobodan Vuković i Prvi maj....
-
dinko7
#474 Re:U koju ste osnovnu skolu isli?
ima, ja sam isao prva tri razreda, '87-'90, učiteljica Velida Sijerčić.pekarce wrote:Nema mi raje iz Razije Omanovic u Logavinoj.....
poslije u Silvije strahimir Kranjčević, učiteljica Nada radović, a razrednica verica, zaboravih prezime, matematiku predavala..
- karanana
#475 Re: U koju ste osnovnu skolu isli?
vau, zar je vec proslo dvije godine otkad je ova tema aktivna bila? a kao da sam jucer na njoj bio. ljudi sad vam je facebook njabolji nacin za spajanje ljudi koji su zajedno isli u osnovne skole i iste razrede.