Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Borej

#451 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Borej »

a sto se onaj kolega sinoc smijao iz dushe na sahsine dosjetke, sve mi se cini da se kao trudio smijehom amortizovat njegove gluposti, onom hadzicu izgleda dopizdilo to trpit pa su malo ovog gurnuli..... :D
bato99

#452 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by bato99 »

FAKAT NEMA ADISA HADZIĆA VEČ NEKO VRIJEME ŠTA JE REĆ...ŠTETA ZA MENE JE ADIS NAJBOLJI KOMENTATOR UVJEK SE SPREMI FINO ZA UTAKMICU
Ridjobrki

#453 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Ridjobrki »

Rekoše da se vraća za 15 dana, čini mi se.
nurris

#454 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by nurris »

jaj jaj jaaaj...
Van Halen

#455 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Van Halen »

Evo kreten sad reče "dragi gledaoci mobitele u ruke i odgovorite na tačan odgovor", da je to uradio njegov kolega ismijavo bi ga pred cijelim auditorijem.
paja_patak

#456 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by paja_patak »

Zoran Šuko

Kuyt je proglasen za treceg najruznijeg igraca premer lige, mozete onda samo zamisliti kakva su prva dvojica"
:D
ePegasus

#457 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by ePegasus »

..
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 13:31, edited 1 time in total.
burek_in_space

#458 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by burek_in_space »

Prochitah danas da je jedan od kandidata za generalnog sekretara F/NS BiH :?
Ridjobrki

#459 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Ridjobrki »

"Bolje doli ga, nego lovi ga!"

:lol: :lol: :lol:
Krigla_Sa

#460 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Krigla_Sa »

Uzas kako me nervira sa svojim glupim komentarima :x
Celtic_Green

#461 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Celtic_Green »

Prije godinu dana u finalu njemackog kupa izmedju Bayerna i Borussie D. poslije nekoliko sansi Borussie Bayern daje gol, a Sasa ce: "Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit." :lol:
musac

#462 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by musac »

Celtic_Green wrote:Prije godinu dana u finalu njemackog kupa izmedju Bayerna i Borussie D. poslije nekoliko sansi Borussie Bayern daje gol, a Sasa ce: "Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit." :lol:
Malo prije, Kup UEFA, Sasa: "Ako ga ne zabijes, dobijes. Tako je i u ljubavi."

:lol: :lol: :lol: :lol:
alijadzigibau

#463 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by alijadzigibau »

Vodi Lazio protiv Rome 3:1 kaze M A LJ - i LJUDI NI KRIVI NI DUZNI VODE 3:1 E E EEEEEEEE :D :lol:
pa stvarno dokle vise
dast.stanislav

#464 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by dast.stanislav »

ePegasus wrote:OBN ima solidan sportski program ali čim se pojavi Vugdalić u ulozi komentatora, jednostavno poslije 10 minuta ili prebacim na drugi program ili stišam TV i tako odgledam tekmu.Čovjek jednostavno ne zna izgovoriti par ispravnih rečenica u nizu,ima siromašan vokabular, stalno griješi imena igraća, trenera (Morinjo i sl)..a što je najgore neku mu dao "slobodu" na OBN-u pa može ponižavati svoje kolege pred cijelim auditorijem i što on nije svjestan da ih ponižava..

Baho,
Nedavno sam doznao da si humanist i ljudina, ali prepusti poso boljim,pomiri se da su tvoji komentari odgovarali nekom drugom vremenu koje je prošlo , idi u urednike kao i većina kolega tvojih godina i bavi se više administrativnim poslovima za bolje i auditorija i OBN TV..." pusti nas " da uživamo u Italijanskoj ligi..
Sasa je meni odlican, pravo gotivan lik i obozavam da gledam tekmu dok on prenosi... Tako da je to sve individualno sto ti govoris... Pozdrav!
alijadzigibau

#465 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by alijadzigibau »

ePegasus wrote:OBN ima solidan sportski program ali čim se pojavi Vugdalić u ulozi komentatora, jednostavno poslije 10 minuta ili prebacim na drugi program ili stišam TV i tako odgledam tekmu.Čovjek jednostavno ne zna izgovoriti par ispravnih rečenica u nizu,ima siromašan vokabular, stalno griješi imena igraća, trenera (Morinjo i sl)..a što je najgore neku mu dao "slobodu" na OBN-u pa može ponižavati svoje kolege pred cijelim auditorijem i što on nije svjestan da ih ponižava..

Baho,
Nedavno sam doznao da si humanist i ljudina, ali prepusti poso boljim,pomiri se da su tvoji komentari odgovarali nekom drugom vremenu koje je prošlo , idi u urednike kao i većina kolega tvojih godina i bavi se više administrativnim poslovima za bolje i auditorija i OBN TV..." pusti nas " da uživamo u Italijanskoj ligi..
nidze veze ovo dvoje
:-) Baho je najbolji !
van Basten

#466 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by van Basten »

mircea kod 2:1 vrši izmjenu tipa vezni - odbrana. Sabahudin:
"Mircea se zavtara, ne želi se kockati, a ko se nije kocka neće ni dobiti... doduše, ko se kocka, izgubit će, ali tako je to..." :lol: :lol:
Van Halen

#467 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Van Halen »

SUDIJA KANTELAHO,ma dajjjte baa.
abondanzieri

#468 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by abondanzieri »

Van Halen wrote:SUDIJA KANTELAHO,ma dajjjte baa.
Isto ko' i ANĐELOTI,iako je milion puta od Adisa cuo da se izgovara drugacije,ali dzaba :D
Ghita

#469 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Ghita »

i šta bi s njim, gdje je sad

jao jao pročitah svaku riječ na prvih 10 stranica
zbog njega ću zijevati sutra čitav dan
koja legendarna tema :lol:

idem spavati kuku meni
sutra nastavljam sa čitanjem
phillie

#470 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by phillie »

Vugdalicu je prije mjesto na "Farmi" "Big Brotheru" ili "Big Mama House-u" nego na mjestu komentatora utakmica Serije A. Svojim komentarima /valjda misli da je zanimljiv/, pokazuje svoju naupucenost, neprofesionalnost, nepoznavanje materije i nadasve netalentovanost za posao koji obavlja. "Kolega Hadzic" je za njega Larry King!
felipe kajetano

#471 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by felipe kajetano »

Vugdalic car,sah,kralj... :lol: :lol: :lol:
Neelix

#472 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by Neelix »

crkvice wrote:Vugdalicu je prije mjesto na "Farmi" "Big Brotheru" ili "Big Mama House-u" nego na mjestu komentatora utakmica Serije A. Svojim komentarima /valjda misli da je zanimljiv/, pokazuje svoju naupucenost, neprofesionalnost, nepoznavanje materije i nadasve netalentovanost za posao koji obavlja. "Kolega Hadzic" je za njega Larry King!
dok ga shvatas kao ozbiljnog komentatora, i nervirat ces se gledajuci utakmice. kad skontas da je obicna budala, onda ce ti bit legendaran. i mene je nervirao na pocetku, al onda sam skonto da normalan coj'k ne moze onakve gluposti valjat, pa mi je postao zabavan :D
phillie

#473 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by phillie »

Ja ni OBN ne smatram kao ozbiljnu TV kucu, a kako bih onda uposlenike smatrao ozbiljnim u svom poslu kojim se bave (cast zalutalim izuzecima). Al i "neozbiljnih" da ne kazem neku drugu manje kulturnu rijec, bude nakon toliko upropastenih utakmica puna kapa...nek ide sa Fadilom prenositi Kecere, to bi bas bilo u njegovom stilu...onako intelektualno!
samo malo

#474 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

Post by samo malo »

Vugdalic uopste nije sportski komentator po zanimanju, on to radi igrom slucaja, njegovo zanimanje je (i sportski) menadzer.

U svom poslu je uspjesan vec decenijama, covjek je radio za WTC, sta jos treba reci.

Ne znam sta mu je trebalo to da se blamira prenoseci utakmice, kad to ne zna raditi. Ali valjda je u nekom talu sa gazdom OBN-a pa usput komentarise utakmice, kao neki hobi. Moze mu se, libo ga racku.
Post Reply