Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Moderator: anex
-
Borej
#451 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
a sto se onaj kolega sinoc smijao iz dushe na sahsine dosjetke, sve mi se cini da se kao trudio smijehom amortizovat njegove gluposti, onom hadzicu izgleda dopizdilo to trpit pa su malo ovog gurnuli..... 
- bato99
#452 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
FAKAT NEMA ADISA HADZIĆA VEČ NEKO VRIJEME ŠTA JE REĆ...ŠTETA ZA MENE JE ADIS NAJBOLJI KOMENTATOR UVJEK SE SPREMI FINO ZA UTAKMICU
- Ridjobrki
#453 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Rekoše da se vraća za 15 dana, čini mi se.
- nurris
#454 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
jaj jaj jaaaj...
- Van Halen
#455 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Evo kreten sad reče "dragi gledaoci mobitele u ruke i odgovorite na tačan odgovor", da je to uradio njegov kolega ismijavo bi ga pred cijelim auditorijem.
-
paja_patak
#456 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Zoran Šuko
Kuyt je proglasen za treceg najruznijeg igraca premer lige, mozete onda samo zamisliti kakva su prva dvojica"

Kuyt je proglasen za treceg najruznijeg igraca premer lige, mozete onda samo zamisliti kakva su prva dvojica"
-
ePegasus
#457 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
..
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 13:31, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#458 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Prochitah danas da je jedan od kandidata za generalnog sekretara F/NS BiH 
- Ridjobrki
#459 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
"Bolje doli ga, nego lovi ga!"

- Krigla_Sa
#460 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Uzas kako me nervira sa svojim glupim komentarima 
- Celtic_Green
#461 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Prije godinu dana u finalu njemackog kupa izmedju Bayerna i Borussie D. poslije nekoliko sansi Borussie Bayern daje gol, a Sasa ce: "Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit." 
-
musac
#462 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Malo prije, Kup UEFA, Sasa: "Ako ga ne zabijes, dobijes. Tako je i u ljubavi."Celtic_Green wrote:Prije godinu dana u finalu njemackog kupa izmedju Bayerna i Borussie D. poslije nekoliko sansi Borussie Bayern daje gol, a Sasa ce: "Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-
alijadzigibau
#463 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Vodi Lazio protiv Rome 3:1 kaze M A LJ - i LJUDI NI KRIVI NI DUZNI VODE 3:1 E E EEEEEEEE
pa stvarno dokle vise
pa stvarno dokle vise
-
dast.stanislav
#464 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Sasa je meni odlican, pravo gotivan lik i obozavam da gledam tekmu dok on prenosi... Tako da je to sve individualno sto ti govoris... Pozdrav!ePegasus wrote:OBN ima solidan sportski program ali čim se pojavi Vugdalić u ulozi komentatora, jednostavno poslije 10 minuta ili prebacim na drugi program ili stišam TV i tako odgledam tekmu.Čovjek jednostavno ne zna izgovoriti par ispravnih rečenica u nizu,ima siromašan vokabular, stalno griješi imena igraća, trenera (Morinjo i sl)..a što je najgore neku mu dao "slobodu" na OBN-u pa može ponižavati svoje kolege pred cijelim auditorijem i što on nije svjestan da ih ponižava..
Baho,
Nedavno sam doznao da si humanist i ljudina, ali prepusti poso boljim,pomiri se da su tvoji komentari odgovarali nekom drugom vremenu koje je prošlo , idi u urednike kao i većina kolega tvojih godina i bavi se više administrativnim poslovima za bolje i auditorija i OBN TV..." pusti nas " da uživamo u Italijanskoj ligi..
-
alijadzigibau
#465 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
nidze veze ovo dvojeePegasus wrote:OBN ima solidan sportski program ali čim se pojavi Vugdalić u ulozi komentatora, jednostavno poslije 10 minuta ili prebacim na drugi program ili stišam TV i tako odgledam tekmu.Čovjek jednostavno ne zna izgovoriti par ispravnih rečenica u nizu,ima siromašan vokabular, stalno griješi imena igraća, trenera (Morinjo i sl)..a što je najgore neku mu dao "slobodu" na OBN-u pa može ponižavati svoje kolege pred cijelim auditorijem i što on nije svjestan da ih ponižava..
Baho,
Nedavno sam doznao da si humanist i ljudina, ali prepusti poso boljim,pomiri se da su tvoji komentari odgovarali nekom drugom vremenu koje je prošlo , idi u urednike kao i većina kolega tvojih godina i bavi se više administrativnim poslovima za bolje i auditorija i OBN TV..." pusti nas " da uživamo u Italijanskoj ligi..
- van Basten
#466 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
mircea kod 2:1 vrši izmjenu tipa vezni - odbrana. Sabahudin:
"Mircea se zavtara, ne želi se kockati, a ko se nije kocka neće ni dobiti... doduše, ko se kocka, izgubit će, ali tako je to..."

"Mircea se zavtara, ne želi se kockati, a ko se nije kocka neće ni dobiti... doduše, ko se kocka, izgubit će, ali tako je to..."
- Van Halen
#467 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
SUDIJA KANTELAHO,ma dajjjte baa.
- abondanzieri
#468 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Isto ko' i ANĐELOTI,iako je milion puta od Adisa cuo da se izgovara drugacije,ali dzabaVan Halen wrote:SUDIJA KANTELAHO,ma dajjjte baa.
- Ghita
#469 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
i šta bi s njim, gdje je sad
jao jao pročitah svaku riječ na prvih 10 stranica
zbog njega ću zijevati sutra čitav dan
koja legendarna tema
idem spavati kuku meni
sutra nastavljam sa čitanjem
jao jao pročitah svaku riječ na prvih 10 stranica
zbog njega ću zijevati sutra čitav dan
koja legendarna tema
idem spavati kuku meni
sutra nastavljam sa čitanjem
- phillie
#470 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Vugdalicu je prije mjesto na "Farmi" "Big Brotheru" ili "Big Mama House-u" nego na mjestu komentatora utakmica Serije A. Svojim komentarima /valjda misli da je zanimljiv/, pokazuje svoju naupucenost, neprofesionalnost, nepoznavanje materije i nadasve netalentovanost za posao koji obavlja. "Kolega Hadzic" je za njega Larry King!
- felipe kajetano
#471 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Vugdalic car,sah,kralj...

- Neelix
#472 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
dok ga shvatas kao ozbiljnog komentatora, i nervirat ces se gledajuci utakmice. kad skontas da je obicna budala, onda ce ti bit legendaran. i mene je nervirao na pocetku, al onda sam skonto da normalan coj'k ne moze onakve gluposti valjat, pa mi je postao zabavancrkvice wrote:Vugdalicu je prije mjesto na "Farmi" "Big Brotheru" ili "Big Mama House-u" nego na mjestu komentatora utakmica Serije A. Svojim komentarima /valjda misli da je zanimljiv/, pokazuje svoju naupucenost, neprofesionalnost, nepoznavanje materije i nadasve netalentovanost za posao koji obavlja. "Kolega Hadzic" je za njega Larry King!
- phillie
#473 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Ja ni OBN ne smatram kao ozbiljnu TV kucu, a kako bih onda uposlenike smatrao ozbiljnim u svom poslu kojim se bave (cast zalutalim izuzecima). Al i "neozbiljnih" da ne kazem neku drugu manje kulturnu rijec, bude nakon toliko upropastenih utakmica puna kapa...nek ide sa Fadilom prenositi Kecere, to bi bas bilo u njegovom stilu...onako intelektualno!
-
samo malo
#474 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Vugdalic uopste nije sportski komentator po zanimanju, on to radi igrom slucaja, njegovo zanimanje je (i sportski) menadzer.
U svom poslu je uspjesan vec decenijama, covjek je radio za WTC, sta jos treba reci.
Ne znam sta mu je trebalo to da se blamira prenoseci utakmice, kad to ne zna raditi. Ali valjda je u nekom talu sa gazdom OBN-a pa usput komentarise utakmice, kao neki hobi. Moze mu se, libo ga racku.
U svom poslu je uspjesan vec decenijama, covjek je radio za WTC, sta jos treba reci.
Ne znam sta mu je trebalo to da se blamira prenoseci utakmice, kad to ne zna raditi. Ali valjda je u nekom talu sa gazdom OBN-a pa usput komentarise utakmice, kao neki hobi. Moze mu se, libo ga racku.
- Deriguz