Poslije ove subote zaista sam se osjetila ispuhano... jadno... sve je to divno ali na ovaj nacin vise ne ide. Ne ide ni sa radikalnim metodama jer smo pokazali i dokazali da smo civilizirani ili civilizovani.
1. MEGAFON - stalno izvikivanje i pozivanje....
2. TAXISTI
3. MOTORISTI (RAJVOSA) - 2 I 3 proizvodi buku
4 govor pred katedralom treba svesti na samo nekoliko recenica, transparenti govore sami po sebi
Meni je zaista smijesno izvikivanje dole fasizam, jer ovo nije fasizam, ovo je robovlasnistvo, a od robovlasnistva do fasizma ima stepenica i stepenica
Trojanski konj Radonjcic je takode neko kome je dozvoljeno da gradi...
Puno je godina proslo i deponija smeca na svim razinama je prevelika za sacicu od 1000 ljudi.
Dogovreno nema politike, al politika nam je i cijena kruha, hljeba ili hleba.
5. SVIM MEDIJIMA UPUTITI MEJL O PONOVNOM SKUPLJANJU, ODMAH, jer 202-ku, ifm i jos pokoji sitan radio slusa jako malo ljudi, i uglavnom oni koji jesu na protestima
6. ne davati djeci (Romima) kao ovaj zadnji put da pronosaju poslije protesta AVAZ je vas, ...mi smo na internetu...djeluje neozbiljno- NEMA VEZE SA RASIZMOM, NACIONALIZMOM, SOVINIZMOM...
MORA SE RAZMISLJATI O SVIM DETALJIMA
molba: GDJE MOGU DATI LOVE ZA FINANSIRANJE, MORAMO IMATI MEGAFON!!!!
I nazalost jos uvijek pokusavam neim ljudima objasniti zasto smo subotom na ulicama, a ne na planinama
Bjelasnica bi bila idealna za delikventski smjestaj, pa toliko su objekata napravili da bi mogli to pokloniti...