sorcerer wrote:romeomoraprezivjeti wrote:sorcerer wrote:nemoj tako ,specijalizovani su za reparaciju zadnjeg mosta

Za vas forumske majstore, oni su pravi majstori,koliko ja znam?!
poslano s moga Sonija Ze:-D
o djes romeo ne prepoznah te odmah,ja sam niko i nista drago mi je ,al znam reparirati most i promijeniti 2 lezaja i komad cijevi koji se potrosi i poslije toga ofarbat most crnim sprejem a torzione sipke zutim ili crvenim ,takodje ne bi nikome imao obraza za to naplatiti 500 maraka.necu to da radim iz principa nikome,to ti moze potvrditi i majstor bakir

jer sam mu isto odgovorio kad me nagovarao da to pocnem raditi ,da ja imam pezoica nekog sebi bi rado uradio ,drugima jok.
Pazi,ja nisam rekao da si ti niko i nista,ne poznajem te licno i ne mogu suditi o tome. Mozda si ti bolji majstor od njih,ali bi to morao dokazati svojim djelom prvo?!.

Ja sam zadovoljan njihovom uslugom,bio je jedan problem koji nisu znali rijesiti,pa sam pored njih trazio rjesenja i nisam nasao. Problem je toliko bio banalan,ali eto,valjda majstorima nije bio najbolji dan.

Ako moze na pp,samo da mi napises cime se konkretno bavis,k'o zna,mozda promijenim majstore?!;-)
poslano s moga Sonija Ze:-D