IgorB. wrote:komeba wrote:IgorB. wrote:
Dal je Dodik na skupovima govorio o oceplenju RS ne znam jer nisam iso na DS-ove konvencije. Reci mi sta je za Vukovar? Reci mi sta Tadic moze da ucini u vezi Srebrenice, osim da da izvinjenje, da moze da izruci Mladica i siguran sam da bi to uradio ali tu je Kostunjavi koji 99,9% Ucestvuje u skrivanju Mladica a tu je i Bulatovic, Kostunicin kadar koji drzi BIA. Slazem se Dodik je obicno djubre i idiot, a na skupovima je bio cisto zbog jeftinih politickih poena.
To je to.Ja kazem,sva suplja izvinjenja su nebitna.Meni je npr. bitno da je Mesic svojom politikom pokazao da je veliki prijatelj BiH,sto je svojim djelima pokazao za sta se zalaze.
Pitas sta Tadic moze uciniti za Srebrenicu nego se izvinjavati...izvinjenje nikome ne treba! Srbija treba uhapsiti Karadzica i Mladica.Meni nista ne znaci sto Kostunica pomaze njihovo skrivanje,Tadic je u koaliciji s njim.Niko ga ne tjera,a i ne vidim da se Tadic trudi da se uhapse ratni zlocinci.Istovremeno na svojim predizbornim skupovima Tadic dovodi Dodika sto ovaj koristi i prica protiv BiH.
Jbg politicka realnost je takva da mora da kohabitira sa Kostunicom. Zasto na nivou BiH saradjuje Silajdzic sa Dodikom? Naravno ne zato sto hoce vec zato sto moraju tako jer druge mogucnosti ne postoji. I ja bi voleo videt Mladica i Karadzica u Hagu. Karadzica kriju amerikanci, a Mladica njegovi jataci Kostunica i Bulatovic. Lako je sve zivo kritikovat.
@Pesak znaci zaista sad izjednacavati Tomu i Tadica.. Ne znam sta da ti kazem pesak. Sta kazes na ove poslednje ponude Jovanovica Tadicu? O najavama o blizoj saradnji naseg Cede sa "CETNIKOM" Tadicem?
Kao sto rekoh najlakse je srat i kritikovat sve zivo. A tesko je se stavit u kozu drugih ljudi..
Budi pristojan pre svega. A drugo, ja nisam politicar kao Ceda, pa da moram da "saradjujem" sa Tadicem. Njih ima mnogo i to je po meni jedini razlog za razgovor. Mislim slicno zavrzlami. Nisam vodja partije, nisam vise ni clan , tako da mogu slobodno da razmisljam, a i da sam clan, valjda bih imala pravo na slobodu.
Meni je , licno zasmetalo u LDP-u okretanje prema DS-u, ali dobro, kazem, nisam politicar . Svako treba da saradjuje. Ne mozemo sami srusiti kostunicu, radikale i velju selju. Za to vreme, ocigledno, moramo mal.o da zaboravimo na razlike. Ali ja licno,. ne moram.
JBT. Nisam ja ovde da bih osfuravala stavove LDPa, vec svoje, koji se doduse cesto poklope sa stavovima LDPa, ali ne uvek.