Elvir Lakovic - LAKA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Edmond

Post by Edmond »

Možeš i ovdjepogledati spot. Pozz
nocna_mora1001_noci

Post by nocna_mora1001_noci »

kod mene je sve ok sa linkom Lakinim, jos i sinoc sam ga odmah nakon premijere na youtube mogla slusat, tj. gledat
nocna_mora1001_noci

Post by nocna_mora1001_noci »

mIRCerka wrote:
DaysleepeR wrote:
imanX wrote:Presmijesan je ali u negativnom smislu i uopste nam ne treba jos i ova bruka. Biti umjetnik znaci nesto drugo a ponajvise proizvesti ozbiljna djela..
jes vala Erato bi nas predstavile u pravom svijetlu
:lol:

Trans za MAJ...

LAKA OZENI ME!
Mircerko stani u red :D :D ima nas jos kandidatkinja :D :D :D :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Evo i na sendspaceu

Laka i Poku¹aj
pljuskavice

Post by pljuskavice »

floki wrote:Svojevremeno se i grupa PUNKT sa pjesmom No Name uzdigla na malo veći nivo od ustaljenih ritmova pa ništa , ode čini mi se Dino Pršeš :roll: .... A za Lakinu izvedbu i koreografiju , pa zar je za očekivat bilo nešto drugačije od njegovog " širokog " opusa muzičkih hitova koje nam je plasirao dosad ... Ali eto, Bosanac i Hercegovac :bih: je i samim tim mu mogu poželiti sreću pa bilo to makar i kako to već dosad neko spomenu, trećerazrednu manifestaciju.
Da, da, sjecam se te pjesme i stvarno je bila dobra. Steta sto je pala u zaborav. Bitno je da Nino Prses i dandanas pjeva Hano hajdede, jer mu je to dosad jedina pjesma. I na onom klizanju u Zetri je to pjevao, raja ga izvizdala.

Laka? Pa znala sam ja da se nece obrukati. Laka je defacto umjetnik. Sretno u BG,
A da je trecerazredna manifestacija, bas i nije. Istina, ne treba se loziti na Eurosong kao bitnu stvar u muzickoj industriji, ali uzmimo u obzir da taj cirkus po istrazivanjima gleda vecina gledaoca u preko 40 zemalja. To je najgledaniji TV show poslije utakmica Lige Sampiona - kazu brojke.

:-D
kicky

Post by kicky »

vidim ima nezadovoljnih, pa komentari tipa: kakva država takva pjesma!
eh da nam je država ko ova pjesma! kakva švica!
uostalom, laki i našim koji su predložili laku - naklon do poda jer su skontali da je eursonga zakurac, i na takve zakurce treba slati ovake zajebante ko što je laka! mi smo vrh jer smo prva balkanska zemlja koja je to skontala (barem smo po tome prvi)
laka samo naprijed...što se mene tiče možeš i 2 boda osvojiti...koga jebe!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Dado dijasporitus wrote:
ladyblue18 wrote:ja mislim da ce pjevat na eng, jel zna neko na kojem ce jeziku pjevat? :?

Svidja mi se toliko na eng. da to nije normalno :D
I nije da laka ne zna engleski i da mu je naglasak uzasan, vec je to fora ja bih rekla bas onakav unakazeni engleski :D :D
Fakat bi mi bilo zao kad bi pjevao englesku verziju. Rijeci nisu ni blizu duboke kao bosanska verzija a i daleko tecnije zvuci na nasem. Vidi se da je neko uradio prevod samo eto da ima.

Sto neko rece haman bili i zadnji pravo mi je drago sto cem imati autentican nastup, tipican nas. Nek je narod sretan izborom pa sta bilo, bilo :thumbup:
ma sve to stoji, ali nekako mislim da ce postic vecu zapazenost sa engleskim..dunno :roll:
A more bit i da ode sa bosanskim.
A i meni se cini da je engleski cisto sklepan sto ti kazes da ne zafali :D
Korisnicko ime

Post by Korisnicko ime »

Eurosong je bezeze...ali je zato Laka KRALJ...da je Bogd'o u ovoj zemlji vise ljudi kao Laka...

A za one kojima se ne svidja evo im brate Maja Tatic, Alma Cardzic, Feminem i Nino Prses pa nek' uz njih pjevuse one stupidne pjesmice a'la "kam, kamon" (prevod s naseg "hajde de" na kojem nam se sirom Evrope ljudi koji imaju i elementarno znanje engleskog pisali od smijeha)...

P.S. Vidim da je navala zena na Laku...ja stajem u red za sestricu jer je mala je bombona...(nadam se da mi zena nece ovo procitati)...
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

kriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
Culi smo sinoc :D 75 cents je kul cikica samo cekaj kad odapne na sceni ocam' :lol: :lol: Ja mislila neko se zeza kad ono fkt :shock:
Postade Laka sex simbol jos malo :D
Jao kad smo vec kod toga nedavno sa faxa se vracam sa jaranicom navecer i usle u orsay da razgledamo sta ima kad eto ti Lake sa sestricom dali se u razgledanje odjece...gleda ga narod ono kao vidi Lake kupuje odjecu sa sestrom...isto kao da je pao sa Marsa :lol: :lol: :lol: :D
Te odose u mango itd...super su mi :D :D
A sestrica je med medeni a haljinica ona sinoc na tufnice...uhhh maznula bih joj je :roll: :D :D
sulesavic

Post by sulesavic »

kriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niðe veze...i jo¹ se neko naso kritikovat Laku...
Sve ne¹to tra¾im ovih dana s nekim o tme da promauhabetim koju... samo da im po¾ivi onaj èièica do 24. svibnja - nastavi li onim ritmom, bojim se... Naravno, uz du¾no ¹tovanje prema èièicinom liku & djelu.

A ¹to se pjesme tièe - to je samo jedan poku¹aj nekog humora...
kriticarka_nikova

sulesavic wrote:
kriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
Sve nešto tražim ovih dana s nekim o tme da promauhabetim koju... samo da im poživi onaj čičica do 24. svibnja - nastavi li onim ritmom, bojim se... Naravno, uz dužno štovanje prema čičicinom liku & djelu.

A što se pjesme tiče - to je samo jedan pokušaj nekog humora...
Hahaha, nisu racunali na to da cica moze odapet ko strijela, al' neise.
Meni ona pjesma ni malo nije duhovita. Zabezeknuta sam. Hrvati koji drze toliko do sebe da ono posalju na Eurosong....ono iskreno mene bi bilo stid.
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

kriticarka_nikova wrote:
sulesavic wrote:
Sve nešto tražim ovih dana s nekim o tme da promauhabetim koju... samo da im poživi onaj čičica do 24. svibnja - nastavi li onim ritmom, bojim se... Naravno, uz dužno štovanje prema čičicinom liku & djelu.

A što se pjesme tiče - to je samo jedan pokušaj nekog humora...
Hahaha, nisu racunali na to da cica moze odapet ko strijela, al' neise.
Meni ona pjesma ni malo nije duhovita. Zabezeknuta sam. Hrvati koji drze toliko do sebe da ono posalju na Eurosong....ono iskreno mene bi bilo stid.
Al oni su stvarno nahvalili pjesmu ja sam jedva cekala da cujem :?
Rekli su kako je nesto novo, drugacije, svjeze :oops:
Rekose cak da bi i pobjedu mogli prizeljkivati :D :D
kriticarka_nikova

@lady pa svako svoga konja hvali, ali ovaj put ja naseg predstavnika hvalim sa pravom :)
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

kriticarka_nikova wrote:@lady pa svako svoga konja hvali, ali ovaj put ja naseg predstavnika hvalim sa pravom :)
Naravno :bih:
Ko je na facebook-u nek se ubaci u grupu Laka :D
Dori

Post by Dori »

ladyblue18 wrote:
kriticarka_nikova wrote:@lady pa svako svoga konja hvali, ali ovaj put ja naseg predstavnika hvalim sa pravom :)
Naravno :bih:
Ko je na facebook-u nek se ubaci u grupu Laka :D
:D
http://www.facebook.com/group.php?gid=9948316069
Dori

Post by Dori »

Jos jedan pokusaj....ne mogu vjerovati da ga nije bilo :shock:

http://groups.myspace.com/elvirlakoviclaka
Bajko

Post by Bajko »

Kimur

Post by Kimur »

Koje god mjesto Laka osvojio, po meni, pjesma mu je OK kako eng. tako i bosan. verzija, što je najbitnije originalan je i ne kopira druge - jednostavno fura svoj fazon 8-)

p.s. i ja sam na početku imao predrasuda jer lik jest shega :-D ali s ovom evrovovizijskom pjesmom, nastupom i originalnošću dokazao je suprotno
sesalmir

Post by sesalmir »

Samo se nadam da se nece puno izmjeniti koreografija samog nastupa u beogradu, tj. da ce horoz i tamo nastupiti, nevjerovatno mi je kako nije skocio nigdje uz svu onu galamu i svjetla, horoz kralj.
Dori

Post by Dori »

Bajko wrote:zar nije ovo njegov http://www.myspace.com/lakaelvir :?
Nisam znala za taj....hm?

Da ostavim grupu ili da je izbrisem :?
Neelix

Post by Neelix »

glavni su mi ovi sto se ubise dokazivajuci kako ne shvataju eurosong ozbiljno :D :D :D
Kimur

Post by Kimur »

sesalmir wrote:Samo se nadam da se nece puno izmjeniti koreografija samog nastupa u beogradu, tj. da ce horoz i tamo nastupiti, nevjerovatno mi je kako nije skocio nigdje uz svu onu galamu i svjetla, horoz kralj.
hehe zaboravio sam horkana :thumbup:
travar

Post by travar »

Ma hrvatska odron žešći, nešta će biti:
ili će ona cura slomiti vrat dok se bude nako bacala na sve strane, ili ned'o Bog :D, kad bude ispred čikice pravila zvizdu :dance:, a on joj vidi :shock: , onda će čikica fakat odapet'!
Anyways klapa fosila!
newone

Post by newone »

Ma Lakina pjesma je AWESOME raja!

:-)

Jos pjesmu popratiti otkacenom koreografijom pa kud pukne, nek pukne!
Engleska verzija je barem meni bolja.
Post Reply