Elvir Lakovic - LAKA
Moderator: _BataZiv_0809
-
nocna_mora1001_noci
kod mene je sve ok sa linkom Lakinim, jos i sinoc sam ga odmah nakon premijere na youtube mogla slusat, tj. gledat
-
nocna_mora1001_noci
Mircerko stani u redmIRCerka wrote:DaysleepeR wrote:jes vala Erato bi nas predstavile u pravom svijetluimanX wrote:Presmijesan je ali u negativnom smislu i uopste nam ne treba jos i ova bruka. Biti umjetnik znaci nesto drugo a ponajvise proizvesti ozbiljna djela..![]()
Trans za MAJ...
LAKA OZENI ME!
-
pljuskavice
Da, da, sjecam se te pjesme i stvarno je bila dobra. Steta sto je pala u zaborav. Bitno je da Nino Prses i dandanas pjeva Hano hajdede, jer mu je to dosad jedina pjesma. I na onom klizanju u Zetri je to pjevao, raja ga izvizdala.floki wrote:Svojevremeno se i grupa PUNKT sa pjesmom No Name uzdigla na malo veći nivo od ustaljenih ritmova pa ništa , ode čini mi se Dino Pršeš.... A za Lakinu izvedbu i koreografiju , pa zar je za očekivat bilo nešto drugačije od njegovog " širokog " opusa muzičkih hitova koje nam je plasirao dosad ... Ali eto, Bosanac i Hercegovac
je i samim tim mu mogu poželiti sreću pa bilo to makar i kako to već dosad neko spomenu, trećerazrednu manifestaciju.
Laka? Pa znala sam ja da se nece obrukati. Laka je defacto umjetnik. Sretno u BG,
A da je trecerazredna manifestacija, bas i nije. Istina, ne treba se loziti na Eurosong kao bitnu stvar u muzickoj industriji, ali uzmimo u obzir da taj cirkus po istrazivanjima gleda vecina gledaoca u preko 40 zemalja. To je najgledaniji TV show poslije utakmica Lige Sampiona - kazu brojke.
- kicky
vidim ima nezadovoljnih, pa komentari tipa: kakva država takva pjesma!
eh da nam je država ko ova pjesma! kakva švica!
uostalom, laki i našim koji su predložili laku - naklon do poda jer su skontali da je eursonga zakurac, i na takve zakurce treba slati ovake zajebante ko što je laka! mi smo vrh jer smo prva balkanska zemlja koja je to skontala (barem smo po tome prvi)
laka samo naprijed...što se mene tiče možeš i 2 boda osvojiti...koga jebe!
eh da nam je država ko ova pjesma! kakva švica!
uostalom, laki i našim koji su predložili laku - naklon do poda jer su skontali da je eursonga zakurac, i na takve zakurce treba slati ovake zajebante ko što je laka! mi smo vrh jer smo prva balkanska zemlja koja je to skontala (barem smo po tome prvi)
laka samo naprijed...što se mene tiče možeš i 2 boda osvojiti...koga jebe!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
ma sve to stoji, ali nekako mislim da ce postic vecu zapazenost sa engleskim..dunnoDado dijasporitus wrote:Fakat bi mi bilo zao kad bi pjevao englesku verziju. Rijeci nisu ni blizu duboke kao bosanska verzija a i daleko tecnije zvuci na nasem. Vidi se da je neko uradio prevod samo eto da ima.ladyblue18 wrote:ja mislim da ce pjevat na eng, jel zna neko na kojem ce jeziku pjevat?![]()
Svidja mi se toliko na eng. da to nije normalno![]()
I nije da laka ne zna engleski i da mu je naglasak uzasan, vec je to fora ja bih rekla bas onakav unakazeni engleski![]()
Sto neko rece haman bili i zadnji pravo mi je drago sto cem imati autentican nastup, tipican nas. Nek je narod sretan izborom pa sta bilo, bilo
A more bit i da ode sa bosanskim.
A i meni se cini da je engleski cisto sklepan sto ti kazes da ne zafali
- Korisnicko ime
Eurosong je bezeze...ali je zato Laka KRALJ...da je Bogd'o u ovoj zemlji vise ljudi kao Laka...
A za one kojima se ne svidja evo im brate Maja Tatic, Alma Cardzic, Feminem i Nino Prses pa nek' uz njih pjevuse one stupidne pjesmice a'la "kam, kamon" (prevod s naseg "hajde de" na kojem nam se sirom Evrope ljudi koji imaju i elementarno znanje engleskog pisali od smijeha)...
P.S. Vidim da je navala zena na Laku...ja stajem u red za sestricu jer je mala je bombona...(nadam se da mi zena nece ovo procitati)...
A za one kojima se ne svidja evo im brate Maja Tatic, Alma Cardzic, Feminem i Nino Prses pa nek' uz njih pjevuse one stupidne pjesmice a'la "kam, kamon" (prevod s naseg "hajde de" na kojem nam se sirom Evrope ljudi koji imaju i elementarno znanje engleskog pisali od smijeha)...
P.S. Vidim da je navala zena na Laku...ja stajem u red za sestricu jer je mala je bombona...(nadam se da mi zena nece ovo procitati)...
- kriticarka_nikova
Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
- ladyblue18
Culi smo sinockriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
Postade Laka sex simbol jos malo
Jao kad smo vec kod toga nedavno sa faxa se vracam sa jaranicom navecer i usle u orsay da razgledamo sta ima kad eto ti Lake sa sestricom dali se u razgledanje odjece...gleda ga narod ono kao vidi Lake kupuje odjecu sa sestrom...isto kao da je pao sa Marsa
Te odose u mango itd...super su mi
A sestrica je med medeni a haljinica ona sinoc na tufnice...uhhh maznula bih joj je
-
sulesavic
Sve ne¹to tra¾im ovih dana s nekim o tme da promauhabetim koju... samo da im po¾ivi onaj èièica do 24. svibnja - nastavi li onim ritmom, bojim se... Naravno, uz du¾no ¹tovanje prema èièicinom liku & djelu.kriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niðe veze...i jo¹ se neko naso kritikovat Laku...
A ¹to se pjesme tièe - to je samo jedan poku¹aj nekog humora...
- kriticarka_nikova
Hahaha, nisu racunali na to da cica moze odapet ko strijela, al' neise.sulesavic wrote:Sve nešto tražim ovih dana s nekim o tme da promauhabetim koju... samo da im poživi onaj čičica do 24. svibnja - nastavi li onim ritmom, bojim se... Naravno, uz dužno štovanje prema čičicinom liku & djelu.kriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
A što se pjesme tiče - to je samo jedan pokušaj nekog humora...
Meni ona pjesma ni malo nije duhovita. Zabezeknuta sam. Hrvati koji drze toliko do sebe da ono posalju na Eurosong....ono iskreno mene bi bilo stid.
- ladyblue18
Al oni su stvarno nahvalili pjesmu ja sam jedva cekala da cujemkriticarka_nikova wrote:Hahaha, nisu racunali na to da cica moze odapet ko strijela, al' neise.sulesavic wrote:Sve nešto tražim ovih dana s nekim o tme da promauhabetim koju... samo da im poživi onaj čičica do 24. svibnja - nastavi li onim ritmom, bojim se... Naravno, uz dužno štovanje prema čičicinom liku & djelu.kriticarka_nikova wrote:Ja ne znam jel' iko cuo kod Hrvata pjesmu??? Pa hajde usporedite je sa nasom, niđe veze...i još se neko naso kritikovat Laku...
A što se pjesme tiče - to je samo jedan pokušaj nekog humora...
Meni ona pjesma ni malo nije duhovita. Zabezeknuta sam. Hrvati koji drze toliko do sebe da ono posalju na Eurosong....ono iskreno mene bi bilo stid.
Rekli su kako je nesto novo, drugacije, svjeze
Rekose cak da bi i pobjedu mogli prizeljkivati
- kriticarka_nikova
@lady pa svako svoga konja hvali, ali ovaj put ja naseg predstavnika hvalim sa pravom 
- ladyblue18
Naravnokriticarka_nikova wrote:@lady pa svako svoga konja hvali, ali ovaj put ja naseg predstavnika hvalim sa pravom
Ko je na facebook-u nek se ubaci u grupu Laka
- Dori
ladyblue18 wrote:Naravnokriticarka_nikova wrote:@lady pa svako svoga konja hvali, ali ovaj put ja naseg predstavnika hvalim sa pravom![]()
Ko je na facebook-u nek se ubaci u grupu Laka
http://www.facebook.com/group.php?gid=9948316069
-
Bajko
zar nije ovo njegov http://www.myspace.com/lakaelvir 
-
Kimur
Koje god mjesto Laka osvojio, po meni, pjesma mu je OK kako eng. tako i bosan. verzija, što je najbitnije originalan je i ne kopira druge - jednostavno fura svoj fazon
p.s. i ja sam na početku imao predrasuda jer lik jest shega
ali s ovom evrovovizijskom pjesmom, nastupom i originalnošću dokazao je suprotno
p.s. i ja sam na početku imao predrasuda jer lik jest shega
- Dori
Nisam znala za taj....hm?Bajko wrote:zar nije ovo njegov http://www.myspace.com/lakaelvir
Da ostavim grupu ili da je izbrisem