sutra izmedju 5 i 6, dio grada: Stari
komada kesa:dosta (tako mi rece)
ciljana dob: za dijete oko 1.5 godinu
podatke dobije dobrovoljac na pp
Tako je Pearl, reci Him! Glavu gore people!Pearl wrote:ma ljudi samo polako.. ovo su neobradjeni spiskovi... ja rekla cifru da vas motivisem a ne ucrnjacim![]()
ovo jos mora da se pregleda sve...
sad imamo skupljeno novca za 150 paketica.. bez stvari, slatkisa, igracaka koje smo dobili... zato polako... nek vas ne prepada cifra..
Zar tebi nisu iskljucili internet?jasminasab wrote:Tako je Pearl, reci Him! Glavu gore people!Pearl wrote:ma ljudi samo polako.. ovo su neobradjeni spiskovi... ja rekla cifru da vas motivisem a ne ucrnjacim![]()
sad imamo skupljeno novca za 150 paketica.. bez stvari, slatkisa, igracaka koje smo dobili... zato polako... nek vas ne prepada cifra..
Meni? To se ne moze. Ja sam direktno spojena na mrezu.konyan wrote:Zar tebi nisu iskljucili internet?jasminasab wrote:Tako je Pearl, reci Him! Glavu gore people!Pearl wrote:ma ljudi samo polako.. ovo su neobradjeni spiskovi... ja rekla cifru da vas motivisem a ne ucrnjacim![]()
sad imamo skupljeno novca za 150 paketica.. bez stvari, slatkisa, igracaka koje smo dobili... zato polako... nek vas ne prepada cifra..![]()
Afedersum.konyan wrote:Intravenozno primas internet. Dosta zacatavanja.
![]()
Greskanadira wrote:Na arhitekturi i gradjevini sredjeno da jedan dan skupljamo priloge
Nije bilo nikakvih problema!
Ja cu dezurati i imam jos jednu dobrovoljku
Predlazem ponedjeljak 17.12. za skupljanje
nadira wrote:Greskanadira wrote:Na arhitekturi i gradjevini sredjeno da jedan dan skupljamo priloge
Nije bilo nikakvih problema!
Ja cu dezurati i imam jos jednu dobrovoljku
Predlazem ponedjeljak 17.12. za skupljanje
Mislila sam na ponedjeljak 24.12. jer je ekonomija ovaj pon. i uto., a Bajram se jos ne zna kad je
zbog ovoga vrijedi AKCIJA ljudi! IDEMO DALJE!!!!# Ines kaže:
5. December 2007 u 11:22
Ne mogu vjerovati da takvih dobrih ljudi jos ima,jedna sam od majki cija djeca nece dobiti paketice nigdje,niti sam u mogucnosti da ih kupim,jer sam samohrana majka,nezaposlena,a jedno od djece je bolesno. Svaka cast majkama koje su vas odgojile tako humane,trebaju biti ponosne.
# maja kaže:
13. December 2007 u 1:04
…a one *** od gradonacelnice nigdje, u turskoj ladi ***, a ne daju dom mladih! javlja se covijek iz neke gradjevinske firme da plati zakup doma mladih sad sam cula na efm-u!pozzzzzzz
Ivy wrote:
…a one *** od gradonacelnice nigdje, u turskoj ladi ***, a ne daju dom mladih! javlja se covijek iz neke gradjevinske firme da plati zakup doma mladih sad sam cula na efm-u!pozzzzzzz
Pearl nije nikako dosla sebi, radim na pola snagejasminasab wrote:Mali update od mene (pospana sam od party-ja, Pearl nadam se da si ti dosla sebi):
- slasticarna Kup - zbavila sam gazdin broj mobitela, ko ce zvat?
- ostavila nekoliko letaka na benzinskoj pumpi i kod cuvara na mom parkingu (i to su prometna mjesta...)