Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!
- Alfons Kauders
da su makar rekli da placas za jednog i po pa hajd..._BosanaC wrote:Ja je placam za dvoje - zato sto imam psaAlfons Kauders wrote: od mene su trazili prije 2 godine da placam vodu za dvojea sam u stanu
kao puno se tusiram i perem ves
i cesto imam goste...
:D
a inace cuko ti se tusira svako jutro pred poso ? i brije ?
- Alfons Kauders
koji luksuz_BosanaC wrote:Ma ja da se ne okupam svake nedjelje ne znam kako bih zaspao navece
- Alfons Kauders
ti i dalje mislis da mi imamo opoziciju ?komi wrote:samo da vam kažem da od opozicije ne možeš ništa očekivati
bio sam na nekim sjednicama
ni riječi o poskupljenju...
- Alfons Kauders
meni nish ne smetakaranana wrote:Jebote svaki dan sve tmurniji i tmurniji. Cijene skacu, uvidjam s kim zivim, forum vise ne radi neg radi....katastrofa.
- DobroJutroKolumbo
Poskupljenje, A haa , poskupljenjeee ,
noci su duge, a zima je hladna ,
poskupljenjeee , a haa , poskupljenje,
drzave nema , pala je vlada ,
dva entiteta , koliko jos ljeta ,
do novih izbora, da se cekaaa, a ha,
poskupljenje, a haa, poskupljenjeeeee,
malo im plata , malo im vic Suljo i Fata,
drzava zajebancija , kuca sa Tri sprata,
Poskupljenje, a haa , poskupljenjeeee,
dajte nam paraa, a haa , u zeludcu nam vrenje,
cipele suplje , snijeg po tabanima pravi trenje,
Poskupljenje a haa ,poskupljenje....
Napisah od muke parodiju na jednu pjesmu...

noci su duge, a zima je hladna ,
poskupljenjeee , a haa , poskupljenje,
drzave nema , pala je vlada ,
dva entiteta , koliko jos ljeta ,
do novih izbora, da se cekaaa, a ha,
poskupljenje, a haa, poskupljenjeeeee,
malo im plata , malo im vic Suljo i Fata,
drzava zajebancija , kuca sa Tri sprata,
Poskupljenje, a haa , poskupljenjeeee,
dajte nam paraa, a haa , u zeludcu nam vrenje,
cipele suplje , snijeg po tabanima pravi trenje,
Poskupljenje a haa ,poskupljenje....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ma mislim da imamo...Alfons Kauders wrote:ti i dalje mislis da mi imamo opoziciju ?komi wrote:samo da vam kažem da od opozicije ne možeš ništa očekivati
ako ništa ono na papiru
opozicija su sve stranke koje nisu na vlasti
- Alfons Kauders
s naglaskom na ono "na papiru..."komi wrote:ma mislim da imamo...Alfons Kauders wrote:ti i dalje mislis da mi imamo opoziciju ?komi wrote:samo da vam kažem da od opozicije ne možeš ništa očekivati
ako ništa ono na papiru
opozicija su sve stranke koje nisu na vlasti:D:D
- chuchumbamayumbe
Ko da se vlasi ne ziguju?!Prpa.ba wrote:Natalitetom protiv vlahaobuca wrote: jebi se narode
- van Basten
Sa ovim poskupljenjem grijanja zbog slabe naplate dobili smo sasvim jasnu poruku - nemojte plaćati, mi ćemo već naći budale koje će platiti za vas.
Made in BiH
Made in BiH
-
newone
Tacno!Ovakav se sistem vec desetljecima sprovodi u Sjedinjenim Drzavama i poznat je kao Credit History. I jako je ucinkovit. Jednom nesto ne plati od komunalija ili preskoci ratu kredita banci, nacekaces se majcin sine kada ces opet ikada ista od banke kao kredit dobiti.Ostanes i bez kreditnih kartica a dug ti raste i raste i raste. A imas i privatne agencije za utjerivanje dugova pa kada ti oni sjednu za vrat, zazalis sto si se ikada rodio. Ode ti i criminal record u helach na kraju.Svi poslodavci imaju uvid u Credit History pa oni sa losim Credit History tesko da mogu naci i posao jer poslodavci ne zele u svojoj kompaniji imati nekoga ko ne odradjuje svoje finansijske obaveze.Alfons Kauders wrote:ja sam vazda govorio da bi trebalo napraviti jedinstveni racun za sve komunalijekaranana wrote:To je upravo ono o cemu ja pricam. Sirotinja ce u vecini slucajeva ako ima platiti pa makar to znacilo i ukidanje nekih drugih potrebnih stvari kao sto su hrana, odjeca, obuca...A shugama ala skorojevici je vaznije kupiti novu plazmu ili sinu auto a nek glupe komsije placaju. ovo ce se nastaviti i dalje i dugovi ce rasti a i cijene koje cemo opet mi placati, a skorojevici moraju izdvojiti da sjeci kupe novi Playstation 3.Alfons Kauders wrote: bile su u tz vazda te liste...i jedna od imucnijih porodica u ulazu
(skorojevici)
je nagurala oko 2800km zadnji put kad sam pogledo
bazu podataka
pa kada neko zajebe i duguje x para za grijanje
ne moze ni registrovat auto, ni ukljucit telefon, ni dizat kredit nit koji kurac...
doduse, nasim je idiotima trebalo 10 godina da naprave bazu podataka za zirante, tako da jedni te isti ljudi ne mogu levatit narod
itd...
-
in33sa
Nisam bas u toku, jesu svi taksi prevoznici digli cijene za duplo (bosanski patent, mashallah, nista manje nego 100% poskupljenje) ili samo Sarajevotaxi?
Zuti je isto digao cijene????
Crveni???
Inace, pricam jucer sa likom sto radi tamo u udruzenju taksista, kaze da im je posao pao rapidno, ranije nisu mogli stici u jutarnjima satima opsluziti gradjane, nedostajalo je taksista, a sad kaze taksisti maltene tuku se za musterije jer niko se ne vozi ako bas ne mora.
Neka, tako vam i treba.
Zuti je isto digao cijene????
Crveni???
Inace, pricam jucer sa likom sto radi tamo u udruzenju taksista, kaze da im je posao pao rapidno, ranije nisu mogli stici u jutarnjima satima opsluziti gradjane, nedostajalo je taksista, a sad kaze taksisti maltene tuku se za musterije jer niko se ne vozi ako bas ne mora.
Neka, tako vam i treba.
- uvjek dobar gost
Sarajevo taxi je zaprijetio žutom da će mu zapaliti vozni park ako i oni ne poskupe start i tarifu.....
-
in33sa
Mogu ga povuci za q (ako je to istina sto kazes)uvjek dobar gost wrote:Sarajevo taxi je zaprijetio žutom da će mu zapaliti vozni park ako i oni ne poskupe start i tarifu.....
Mogli su dici tarifu i na 2 km po kilometru, sta ima veze... koji debili jebote, kao ne isplati im se poslovati sa onim cijenama, pa p vam materina odakle vam najmodernija vozila ako ne mozete zivjeti? najvise placu i kukaju, a najvise zaradjuju ti taksisti.
Vec su oni jednom dizali startnu, pa ih je Zuti i ostali privatnici zajebali i morali su vratiti na 1 km. I sad opet hoce dupli profit...
Jebem ti drzavu ovakvu, ukratko receno, da je jebem po sred dupeta. Za sta poginuse onakvi ljudi, ljudine, za ovo...
- uvjek dobar gost
Samo da znaš da je živa istina.....in33sa wrote:Mogu ga povuci za q (ako je to istina sto kazes)uvjek dobar gost wrote:Sarajevo taxi je zaprijetio žutom da će mu zapaliti vozni park ako i oni ne poskupe start i tarifu.....![]()
Mogli su dici tarifu i na 2 km po kilometru, sta ima veze... koji debili jebote, kao ne isplati im se poslovati sa onim cijenama, pa p vam materina odakle vam najmodernija vozila ako ne mozete zivjeti? najvise placu i kukaju, a najvise zaradjuju ti taksisti.
Vec su oni jednom dizali startnu, pa ih je Zuti i ostali privatnici zajebali i morali su vratiti na 1 km. I sad opet hoce dupli profit...
Jebem ti drzavu ovakvu, ukratko receno, da je jebem po sred dupeta. Za sta poginuse onakvi ljudi, ljudine, za ovo...
- black
zar mislis da je samo taxiranje njihov izvor zarade..pa nema vecih svercera od taxista..in33sa wrote:
Mogu ga povuci za q (ako je to istina sto kazes)![]()