Vojislav Šešelj

Post Reply
and

#451 Re: Vojislav Šešelj

Post by and »

muha_sa wrote:dobit ce lovu koju traži--10% gore dole nebitno

Edine :) misliš da ce na drugostepenoj bit osudjen :?
dobiće k.
nikad niko nije dobio.
LSD

#452 Re: Vojislav Šešelj

Post by LSD »

Toj "budaletini, sadisti, psihopati i šovinisti" su Srbi dali preko milion i pol glasova !!!! zapravo, tijesno i pod rezajašnjenim okolnostima je poražen od Miloševićevog činovnika Milutinovića.
A zasigurno mu nisu dali tolike glasove zato što im prekraćuje vrijeme i uveseljava svojim primitivnim ispadima ;-) već zato što u njemu vide jakog vođu.
Stvar je prosto u tome da današnjom Srbijom vladaju etnonacionalizam, ksenofobija, socijalna bijeda i haos, a to je za ljude poput Šešelja idealna društvena situacija....gdje god vlada ideologija "krvi i tla", tamo se čovjek od "krvi i noža" nameće kao vođa.
Ne znam zašto toliki pametni ljudi traće vrijeme trudeći se da odgonetnu tajnu njegovog uspjeha, kad im je sam Vojislav Šešelj, u Borbi d 19. juna 1994. godine, jednostavno i jezivo tačno objasnio:
"Sve dok je u Srbiji budala, ja ne moram da brinem za svoju političku karijeru."
A napominjem - milion i pol Srba mu je dalo svoje glasove :!:
jefff

#453 Re: Vojislav Šešelj

Post by jefff »

PREPOZNALA SIMBOL NJEGOVE “KOKARDE”! Sutkinja Lattanzi - jedina koja nije htjela osloboditi Šešelja
31.03.2016. u 06:12

REGIONAL

"Nakon što sam pročitala presudu većine imala sam osjećaj da sam bačena unazad u vrijeme ljudske povijesti, prije mnogo stoljeća, kad se govorilo - a to su bili stari Rimljani, kako bi opravdali svoje krvave pohode i ubistva političkih protivnika u građanskim ratovima: jer u vrijeme rata utihnu zakoni", napisala je Latanzi u suprotnom mišljenju uz presudu vođi srpskih radikala Vojislavu Šešelj

Talijanska sutkinja Flavia Lattanzi, članica raspravnog vijeća ICTY-ja koje je preglasavanjem oslobodilo Vojislava Šešelja, ocijenila je u suprotnom mišljenju da je oslobađajuća presuda suprotna iznesenim dokazima i da nije utemeljena na važećem međunarodnom pravu.

Latanzi je smatrala da je krivnja vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja dokazana u osam od devet tačaka optužnice.

"Nakon što sam pročitala presudu većine imala sam osjećaj da sam bačena unazad u vrijeme ljudske povijesti, prije mnogo stoljeća, kad se govorilo - a to su bili stari Rimljani, kako bi opravdali svoje krvave pohode i ubistva političkih protivnika u građanskim ratovima: jer u vrijeme rata utihnu zakoni", napisala je Latanzi u suprotnom mišljenju uz presudu vođi srpskih radikala Vojislavu Šešelju kojom je oslobođen odgovornosti za stradanja hrvatskog i muslimanskog stanovništva u Hrvatskoj i BiH i vojvođanskom mjestu Hrtkovcima.

Zaključci nisu potkrijepljeni dostatnim obrazloženjima

Po Lattanzi, oslobađajući zaključci dvojice sudaca - predsjedavajućeg Francuza Jeana Claudea Antonettija i Senegalca Mandiaye Nianga nisu potkrijepljeni dostatnim obrazloženjima ili ih čak niti nema. Dvojica sudaca usmjerila su se na sporadične dokaze obrane iz protuispitivanja (Šešelj nije izvodio dokaze) dok je zanemarena ukupnost tužiteljskih dokaza.

Lattanzi, primjerice, navodi da su dvojica sudaca zaključila da su nesrbi autobusima odvođeni iz svojih sela u okviru "humanitarne pomoći" što po Lattanzi nije razumni zaključak koji se može izvući iz tužiteljskih dokaza.

Lattanzi je napisala i da su dvojica sudaca u presudi rijetko navodila zakone na koje se pozivaju, a tamo gdje se pozivaju njihove su analize u suprotnosti s odredbama tih zakona, te su dodavali nove pravne standarde koji ne postoje u sudskoj praksi.

Sutkinja Lattanzi, na temelju iznesenih dokaza, smatra da je dokazan sistematičan i raširen napad u Hrvatskoj i BiH, kao i zločini protiv čovječnosti, uključivši one u Vojvodini.

Kod Šešelja postojala zločinačka namjera

Tužitelji su dokazali i da je postojao udruženi zločinački pothvat na čelu sa srbijanskim predsjednikom Slobodanom Miloševićem s ciljem izgona svih nesrba iz teritorija koji su trebali činiti veliku Srbiju, smatra Latanzi. Po njoj je Šešelja trebalo osuditi i za fizičko počinjenje progona zbog govora u Hrtkovcima.

Smatra dokazanim i da je Šešelj svojim huškačkim govorima poticao na zločine ta da je dokazana njegova uloga kao pomagača srpskim dobrovoljačkim postrojbama i zločinima koje su počinili u Hrvatskoj i BiH. Jedino što mu nije dokazano, smatra Latanzi, jest krivnja za točku optužnice koja obuhvaća pljačku imovine nesrpskog stanovništva.

Za nju je neupitno je kod Šešelja postojala zločinačka namjera.

Dvojica sudaca oslanjaju se na nevažne elemente kako bi oslobodili Šešelja pa su tako rat smatrali legitimnim zbog zaštite srpskih interesa i to su koristili kao osnovu za odbacivanje teze da je postojao raširen napad u Hrvatskoj i BiH te razaranje gradova i sela u tim državama.

"Kako bi oslobodila Šešelja, većina je zanemarila sva pravila međunarodnog humanitarnog prava koja su postojala prije stvaranja suda, kao i sve primjenjive zakone utvrđene nakon osnivanja suda", napisala je Lattanzi.

O sutkinji

Lattanzi je rođena 1940. godine u Addis Abebi. Kao novorođena beba završila je u engleskom koncentracijskom kampu u Etiopiji zajedno s majkom, dok je njen otac bio zatvoren u Ugandi. Bila je jedino dijete mlađe od tri godine, koje je preživjelo taj kamp.

Još od šezdesetih godina bavi se humanitarnim i ljudskim pravima te međunarodnim kaznenim pravom.

Predavala je na nizu Univerziteta u Italiji, ali Bocvani, surađivala s fakultetima u Njemačkoj, Španiji, Rumuniji, Češkoj, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini kao direktorica Međunarodnog magisterijskog programa o suradnji u borbi protiv međunarodnog transnacionalnog kriminala.

(The Bosnia Times, Hina)
Ličnost dana. Prava dama

Image
Patriotska_Liga

#454 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

Nek mu daju sad makar milion, mojoj sreći ne bi bilo kraja.
oridjidji

#455 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

agent_zero wrote:
hrasno38 wrote:
oridjidji wrote:
Kurca bi mi svirali u BiH bez Alije, mogu ova balijčad pričati kako nam nije valjo, pričati kako je BiH dijelio, kako je išao na ruku agresoru, kako je kosovac, izdajnik i šta već sve ne, praviti od njega Radovana, ali da njega nije bilo, kao i svih patriota koji su stali na crtu dušmanu, danas bi mi pisali sa ahiretskog klixa ili iz egzila kako je BiH bila divna zemlja i kako je šteta što je nema. Uz Tileta, najzasluzniji sto je BiH postala nezavisnom drzavom. Onaj je spasio ustavom iz 74, a ovaj tako sto je onima koji su je htijeli podijeliti međusobno stao na megdan i to daleko jačim.

:D
Cuj da nije bilo Alije??? Njega stavljati u situ recenicu sa patriotama je cisto omalovazavanje patriota i poginulih boraca A BiH.
Prosto strašno kakve gluposti i nebuloze pišu ovi ostrašćeni SDAovski luzeri...

Alija i njegova SDA bi pod hitno trebali u Hag za genocid nad vlastitim narodom (ne samo onaj fizički, nego i politički, socijalni, ekonomski, kulturološki genocid) jer su svojom glupošću i idejom fildžan islamske države stavili ovu zemlju, narod kome pripadaju i sve patriote drugih nacionalnosti pod nož i pod nakovanj Karadžićima, Mladićima i Šešeljima. I dan danas sa HDZom dijele državu.

Čuj da nije bilo Alije... strašno šta se može pročitati ovdje. Sjeme im se SDAovsko zatrlo i svima koji glasaju za njih.
Dokazi da je neko ostrascen SDA luzer, prije nego sto pocnes sa optuzbama.

Veci si ti silnik i nepravednik nad ovim narodom jer omalovazavas ljude koji su BiH sacuvali i poredis sa genocidasima, pa Aliju, SDA pa i sve one koji su stali iza te stranke i bili okosnica otpora, a bili su to mnogi Bosnjaci, njih vecina htio to priznati sebi ili ne, jos je gore sto njih dovodis u ravan sa onima koji su ih spremili u masovne grobnice sirom BiH i za svoj udruzeni zlocinacki poduhvat, zlocine protiv covjecnosti, pa i genocid sluze kazne u Hagu. Na kraju iza tog Alije stali su i oni koji sa njim u politici do rata nisu mogli skupa poput nekih komunjara, ali jbg on je najgori od sve djece, on je Radovan. Treba da te je stid. Jebem tu tvoju politicku opciju, zbog koje seres tako i omalovazavas pomenute ljude.

Da nisi Karadžićev jaran pa ti njemu pakuješ ideju islamske države? Pusti mi se te komunjarske polučetničke demagogije...
slavonskilola

#456 Re: Vojislav Šešelj

Post by slavonskilola »

Sramotna presuda koja me nije iznenadila s obzirom da je lik već na početku srpske agresije na BIH i RH vjerovatno imao političku podršku iz centara moći koje su sada donijele oslobađajuću presudu.Pljuska je to pravu i pravdi,a naj više žrtvama.Nadam se da će žalbeno vjeće raditi po ubrzanom postupku i da će poništiti ovu moralnu lakrdiju od presude.
elcaliente

#457 Re: Vojislav Šešelj

Post by elcaliente »

Vojo izgleda napametniji ispade, puno laprdo a nista nije podpisivao. Sam se odbrani jos im poruci otvoreno da se napuse K. Hajde to sve na stranu nego trazi 14 miliona eura odstete.
dragan.s

#458 Re: Vojislav Šešelj

Post by dragan.s »

Freamon Lester wrote: Ima na sudu u Vukovaru gdje mu se sudi u odsustvu. A i ako je ta nevalidna onda se lako podigne nova koja je u skladu sa normama. Kako god vojkan moze setati po Srbiji, ali kako stvari stoje i Vojvodina mu je opasna destinacija.
Nema aktivne optužnice u Vukovaru protiv njega. Ako je i postojala morala je biti povučena kad je Hag preuzeo slučaj.
Da postoji aktivna optužnica ne bi MUP RH donio odluku da mu se zabrani ulazak u zemlju već bi mudro šutili i uhapsili ga na granici.
http://www.jutarnji.hr/seselj-u-hrvatsk ... -/1552500/
Nije lako podići novu optužnicu kad je tužilaštvo u Hagu u svojoj obuhvatilo sve ono što se moglo naći o njegovom učešću u ratu u RH. Hrvatsko pravosuđe nije baš najbolje na svijetu, ali ni oni se ne bi usudili raditi pravni nonsens, posebno jer su u EU.
krater

#459 Re: Vojislav Šešelj

Post by krater »

@oridjidji :thumbup:
oridjidji

#460 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

Idriz wrote:A ljudi... covjek nije kriv i sta sad? Sto se niste isto pitali kako je Naser Oric oslobođen? E svasta...
Naser nije oslobodjen po svim tackama optuznice, on je proveo u zatvoru dvije ili tri godine, a bio je kriv po jednoj tacki optuznice za koju je dobio jednak broj godina onome koliko je proveo u zatvoru, pa je stoga pusten. Ovdje to nije bio slucaj.
VjecitiStudent

#461 Re: Vojislav Šešelj

Post by VjecitiStudent »

north wrote:Iskreno meni je smrdilo što je on presudu dočekao na slobodi, i bio sam siguran da i ako ga osude, to neće biti dovoljno da se ponovo gore vrati...Igleda da im nije bitan iz ko zna kojih razloga i radi kojih igranki, i da im jednostavno gore ne treba, ali ne iz razloga što ni za šta nije odgovoran... isto tako je činjenica da je ovo prvi slučaj da se nekome čita presuda a da je on na slobodi :-) ...tako da me ne čudi puno, iako sam mislio da će dobiti do deset godina što bi opet značilo slobodu...a jasno je da se rado o farsi, delegat ih pljuje, jebe im majke, kaže jesam išao sam na ratišta, jesam slao sam dobrovoljce, jesam crtao granice, jesam spominjao bombardovanje ustaša i muslimana, ali zaboga nema dokaza da je to bilo iz loših namjera :-) ..Poserem vam se u usta zapadnjačka :evil:
Jedan od dvojice sudija koji su oslobodili Šešelja je musliman iz Senegala.
A Talijanka je bila protiv.
oridjidji

#462 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:
Patriotska_Liga wrote:Pa tvoj haver hrasno bi sve potrp'o u fabrike, samo daj fabrike nek se prave đonovi, 10 hiljada ljudi pravi đonove za cipele.
Ma jok bolje da svi radimo za Poljine Hill!!!! Npr.

"SAD su najjača vojna i najveća ekonomska sila svijeta. SAD su najbogatija zemlja svijeta. Imaju 310 miliona stanovnika i po broju stanovnika su četvrta populacija u svijetu. Sa dva okeana geografski su izolirane od ostatka svijeta. Američka ekonomija je najveća nacionalna ekonomija od 1920. godine. U svjetskoj ekonomiji učestvuje sa 27%. Temelj američke ekonomije je slobodno tržište i preduzetništvo. SAD proizvode i troše najviše energije na svijetu. Imaju snažnu industriju i produktivnu poljoprivredu (iako u njoj radi svega 2,7% stanovništva), razvijene sekundarne a posebno tercijalne djelatnosti, u kojima radi preko 70% stanovništva. Sjedinjene države su najveći proizvođač. Proizvode petinu svjetske proizvodnje. U SAD se proizvodi gotovo sve. SAD su istraživačka laboratorija sa najviše naučnih otkrića i priznatih patenata."

Ne prozivodi se haveru u robnim kucama nego u tvornicama i halama...bez industrije nema ni ekonomije niti para za narod!!
Samo zaboravljas da su ti automatizovali sve, a mi jedva da imamo automatizovanu i mljekaru po EU standardima. :D
Skijaš

#463 Re: Vojislav Šešelj

Post by Skijaš »

VjecitiStudent wrote:
north wrote:Iskreno meni je smrdilo što je on presudu dočekao na slobodi, i bio sam siguran da i ako ga osude, to neće biti dovoljno da se ponovo gore vrati...Igleda da im nije bitan iz ko zna kojih razloga i radi kojih igranki, i da im jednostavno gore ne treba, ali ne iz razloga što ni za šta nije odgovoran... isto tako je činjenica da je ovo prvi slučaj da se nekome čita presuda a da je on na slobodi :-) ...tako da me ne čudi puno, iako sam mislio da će dobiti do deset godina što bi opet značilo slobodu...a jasno je da se rado o farsi, delegat ih pljuje, jebe im majke, kaže jesam išao sam na ratišta, jesam slao sam dobrovoljce, jesam crtao granice, jesam spominjao bombardovanje ustaša i muslimana, ali zaboga nema dokaza da je to bilo iz loših namjera :-) ..Poserem vam se u usta zapadnjačka :evil:
Musliman iz Senegala hoće da šešeljevi na izborima u Srbiji dobiju dvocifren procenat i dodatno obogate dnevnopolitički život u toj zemlji.
oridjidji

#464 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
A Seselj zna da je u pravu dozvoljeno braniti se laganjem. Budi manga pa ga provali. Cak i da se ponovi proces i da ga optuze po nekoj od tacki optuznice, on izlazi na slobodu. Tesko da ce dobiti vise od 12 godina, kojih je procardao u Hagu.
Troll_Happens

#465 Re: Vojislav Šešelj

Post by Troll_Happens »

Patriotska_Liga wrote:
oridjidji wrote: Pa jel on jedini koji treba da brine o BiH?
Koliko vidim ovdje imamo tri clana predsjednistva, imamo nadleznosti koje su im ustavom dejtonskim dodjeljene, postoji ustaljeni protokol, jel on jedini odgovoran ako se nesto ne uradi u BiH? Niti sam za njega glaso, niti za njegovu stranku, al da za postojece stanje njega samo krivim, bilo bi cisto preseravanje, ko da u ovoj drzavi ne postoji vlast, opozicija, nvo, hiljadu komponenti drzave i drustva koji trebaju da brinu o boljitku u drzavi... a svi redom su zakazali... svi svojim amaterizmom.
Imamo tri člana Predsjedništva. Jedan otvoreno radi protiv BiH, drugi ispod žita, tako da - da, samo i jedino Bakir Izetbegović ima ulogu da brani ovu državu. I kao član Predsjedništva i kao predsjedni SDA, stranke koja je pomela izbore među Bošnjacima. Znači protutnjala najbrutalnije, skoro kao 90-te.

Da li to Bakir Izetbegović i SDA rade, da li brinu? Ne rade i ne brinu i u tome je problem.
Koga bolan Bakir brani? Pa sutra da sta bude on bi se prvi pokupio. Ocito nasim ljudima nije jos doslo iz guz... u glavu. Pa bakir gleda samo svoj interes kako da popljacka i ovo malo sto je ostalo od ove napacene zemlje. Gdje su silne milijarde koje su poslane u BiH. Pitajte bakira i sive eminencije koje su nam na vlasti jos od 92. covjek imao sudjenje potuko ih do nogu i sta sad slobodan covjek. Nema sta da se tu vise komentarise i dodaje.
Patriotska_Liga

#466 Re: Vojislav Šešelj

Troll_Happens wrote:
Patriotska_Liga wrote:
oridjidji wrote: Pa jel on jedini koji treba da brine o BiH?
Koliko vidim ovdje imamo tri clana predsjednistva, imamo nadleznosti koje su im ustavom dejtonskim dodjeljene, postoji ustaljeni protokol, jel on jedini odgovoran ako se nesto ne uradi u BiH? Niti sam za njega glaso, niti za njegovu stranku, al da za postojece stanje njega samo krivim, bilo bi cisto preseravanje, ko da u ovoj drzavi ne postoji vlast, opozicija, nvo, hiljadu komponenti drzave i drustva koji trebaju da brinu o boljitku u drzavi... a svi redom su zakazali... svi svojim amaterizmom.
Imamo tri člana Predsjedništva. Jedan otvoreno radi protiv BiH, drugi ispod žita, tako da - da, samo i jedino Bakir Izetbegović ima ulogu da brani ovu državu. I kao član Predsjedništva i kao predsjedni SDA, stranke koja je pomela izbore među Bošnjacima. Znači protutnjala najbrutalnije, skoro kao 90-te.

Da li to Bakir Izetbegović i SDA rade, da li brinu? Ne rade i ne brinu i u tome je problem.
Koga bolan Bakir brani? Pa sutra da sta bude on bi se prvi pokupio. Ocito nasim ljudima nije jos doslo iz guz... u glavu. Pa bakir gleda samo svoj interes kako da popljacka i ovo malo sto je ostalo od ove napacene zemlje. Gdje su silne milijarde koje su poslane u BiH. Pitajte bakira i sive eminencije koje su nam na vlasti jos od 92.
Jel ti ovo meni repliciraš? De matere ti pročitaj post ko insan. Još će ispast da ja branim Bakira.
Mohamad Sissoko

#467 Re: Vojislav Šešelj

Post by Mohamad Sissoko »

oridjidji wrote:Dokazi da je neko ostrascen SDA luzer, prije nego sto pocnes sa optuzbama.

Veci si ti silnik i nepravednik nad ovim narodom jer omalovazavas ljude koji su BiH sacuvali i poredis sa genocidasima, pa Aliju, SDA pa i sve one koji su stali iza te stranke i bili okosnica otpora, a bili su to mnogi Bosnjaci, njih vecina htio to priznati sebi ili ne, jos je gore sto njih dovodis u ravan sa onima koji su ih spremili u masovne grobnice sirom BiH i za svoj udruzeni zlocinacki poduhvat, zlocine protiv covjecnosti, pa i genocid sluze kazne u Hagu. Na kraju iza tog Alije stali su i oni koji sa njim u politici do rata nisu mogli skupa poput nekih komunjara, ali jbg on je najgori od sve djece, on je Radovan. Treba da te je stid. Jebem tu tvoju politicku opciju, zbog koje seres tako i omalovazavas pomenute ljude.

Da nisi Karadžićev jaran pa ti njemu pakuješ ideju islamske države? Pusti mi se te komunjarske polučetničke demagogije...
:thumbup:
PM72

#468 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

šešelj je haški tribunal izvrnuo ruglu i šprdačini.S pravom.Tu mu odajem priznanje! Javno im je jebavao mater,govorio da mu popuše i da neće da im ustaje...Sad im i ja to isto kažem.
TDK-90

#469 Re: Vojislav Šešelj

Post by TDK-90 »

PeppermintSA wrote:
Šeki je, pored svega što sam naveo, ujedno i vrsan pravnik. Ko je god pratio suđenje, ponavljam, to je mogao da shvati. Čovjek čak i pomisli da je on sve svoje radnje u ratu pripremao u odnosnu na neke hipotetičke optužnice, jer je čovjek na apsolutno sve u sudnici imao odgovor, svakog se datuma sjećao, svakog imena se sjećao, svakog detalja se sjećao. Ona priča, ''razbiću haški sud'', nažalost se ispostavila tačna. On je doslovno, pravnički rečeno, razbio haški sud.

I

Šešelj je jedna budaletina, sadista, psihopata i šovinista, koji je ujedno i nevjerovatno inteligentan i nevjerovatno dobar pravnik. Dalje, Šešelj je neko ko je sijao mržnju tokom devedesetih i čije su jedinice - iako se nije uspjelo dokazati - sigurno činile zlodjela. Međutim, ova presuda po nas u BiH, a bome i po Srbiju nije bitna. Od nje se napravila velika stvar isključivo zato što je Šeki strašno namteljiv lik. Jebat ga.

Upravo
Postoji dokumentarac "Komsije" koji je Hrvatska napravila od zapljenjenih VHS kaseta koje su snimali "pobunjeni Srbi" za vrijeme okupacije dijelova Hrvatske.
Ima jedan dio otprilike na sredini kada Seselj dolazi u SAO Krajinu da miri Marticevce i Babicevce i izmedju ostalog svjetuje da se Srbi ujedine i Cetnici i JNA i Beli orlovi, i sve moguce i ostale paravojne formacije da svako nosi svoje oznake i bori se za Veliku Srbiju ALI NE NA SAV GLAS I NE OTVORENO vec nekako kao borba za Jugoslaviju itd.
A kada se steknu uvjeti, povoljna politicka klima da se moze boriti za veliku Srbiju onda javno - do tada PAMETNO ( prikriveno)

Ja sam malo ovo polose objasnio ali ko pogleda ovaj dokumentarac i saslusa kako Seselj radi i djeluje sve ce mu biti jasno sa kakvim kapacitetom raspolaze- naravno koristi ga za lose i lose ce mu se vratiti KAD TAD
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#470 Re: Vojislav Šešelj

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:
Tito_i_Partija wrote:Jok, bolje je da svi zavrse ekonomiju i pravo, pa onda pravac na biro. Jeb'o rad kad mozes dzaba kafe ispijat', ha ja.
Ma jok, bolje pravit đonove za 500 maraka.
Vjeruj mi da ih ima na hiljade i hiljade koji bi se sve udarali nogom u guzicu da mogu praviti djonove za 500 KM!!!
Patriotska_Liga

#471 Re: Vojislav Šešelj

hrasno38 wrote: Vjeruj mi da ih ima na hiljade i hiljade koji bi se sve udarali nogom u guzicu da mogu praviti djonove za 500 KM!!!
To ne znači da ne zaslužuju bolje.
dragan.s

#472 Re: Vojislav Šešelj

Post by dragan.s »

dezurni_ucenik wrote:Zanimljivo je da vise bjesni hrvatska javnost nego nasa. Ili ja pogresno tripujem.
On više usmjerava gluposti prema njima jer su se kako sam kaže "Hrvati zaletili kao 'som na dudubak". Valjda je to neki vrsta gliste koja služi kao mamac za somove.
Patriotska_Liga

#473 Re: Vojislav Šešelj

http://www.klix.ba/vijesti/bih/seseljev ... /160331149

Ja mislim ako se bolje potrudimo da je suživot moguć. To su fini ljudi samo zavedeni. Ma kad bolje razmislim mi smo sve krivi. Mi i međunarodna zajednica, al najviše mi.
and

#474 Re: Vojislav Šešelj

Post by and »

jel se vučić oglašavao?jel bilo uobičajene press konferencije?
Skijaš

#475 Re: Vojislav Šešelj

Post by Skijaš »

Patriotska_Liga wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/seseljev ... /160331149

Ja mislim ako se bolje potrudimo da je suživot moguć. To su fini ljudi samo zavedeni. Ma kad bolje razmislim mi smo sve krivi. Mi i međunarodna zajednica, al najviše mi.
Ti se trebaš naoružati te u skladu sa zakonom pripremiti za najgore. A danima i noćima pozivati na suživot i toleranciju. Vjerovati u bolje sutra kroz dijalog i suživot ne znači biti mutav i goloruk.
Last edited by Skijaš on 31/03/2016 18:36, edited 1 time in total.
Post Reply