Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
udrch

#451 Re: Manchester United FC

Post by udrch »

Ono sinoć je čista krađa..
Crveni karton bezveze, pa sudija mora znati da je Rafael mlad i neiskusan, trebao mu je oprostiti..
Olić je dao gol nakon faula, a Robenov gol je trebalo poništiti zbog ofsajda Gomeza koji je zaklanjao golmana :D ..
vanjki

#452 Re: Manchester United FC

Post by vanjki »

udrch wrote:Ono sinoć je čista krađa..
Crveni karton bezveze, pa sudija mora znati da je Rafael mlad i neiskusan, trebao mu je oprostiti..
Olić je dao gol nakon faula, a Robenov gol je trebalo poništiti zbog ofsajda Gomeza koji je zaklanjao golmana :D ..
:D :D :D :D :D bas me nasmija na jutro...ja jos pijem od sinoc i slavim furijoznu pobjedu bayerna :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#453 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Cuj slavi pobjedu Bayerna, a oni sinoc izgubili :mrgreen:
Istina, Pirova pobjeda Manche, al jbg... ne trebaju se Bayernovci puno razmahati, jos uvijek mogu ostati bez svih trofeja. Lyon :D
Nego, LP je proslost za Manchu, sad se moraju okrenuti EPL, koju nece osvojiti bez zdravog Rooneya. Arsenal nece sigurno, uzece to Chelsea na onako na snagu :oops:
udrch

#454 Re: Manchester United FC

Post by udrch »

vanjki wrote:
udrch wrote:Ono sinoć je čista krađa..
:D :D :D :D :D bas me nasmija na jutro...ja jos pijem od sinoc i slavim furijoznu pobjedu bayerna :D :D
A morao sam ovo napisati iz "ljubavi" prema MU :D ..
B34R

#455 Re: Manchester United FC

Post by B34R »

Vidim prituzbe na kartone, sudije, ovo ,ovo.....ljudi mojne licemjerstva, niko ne spominje penal koji nije sviran .....
no srati...
johntra

#456 Re: Manchester United FC

Post by johntra »

Meni je jasna ova priča oko šalova i borbe protiv Glazera, što poštujem, ali, što se ista stvar ne uradi sa dresovima? :D
Baš bi bilo cool gledati SCUM-ovce u zeleno-žutim dresovima.... 8-)
winabike

#457 Re: Manchester United FC

Post by winabike »

johntra wrote:Meni je jasna ova priča oko šalova i borbe protiv Glazera, što poštujem, ali, što se ista stvar ne uradi sa dresovima? :D
Baš bi bilo cool gledati SCUM-ovce u zeleno-žutim dresovima.... 8-)
To bi fakat bilo super :D

Nakon one jučerašnje blamaže, najbolje je da potpuno odustanu od crvene boje... :D :lol: :lol:
ja.neron

#458 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

ProbuseniDolar

#459 Re: Manchester United FC

Post by ProbuseniDolar »

Po clipovima na Youtube-u mali je dobar ... jos ce to naravno Ferguson isklesati. Konacno je dan normalan napadac uz Rooneya da igra. Protiv Blackburna se vidjelo da Berbatov nista ne moze sam. Makeda je taraba zesca. Nego sta je sa Welbeckom, mali je igrao par utakmica ove sezone ikoliko sam upratio solidan je igrac, brz, agresivan, jak?
Po meni sezona jos nije izgubljena, Chelseu valja na Anfield. Mada bojim se da bi gol razlika mogla odlucivati.
van Basten

#460 Re: Manchester United FC

Post by van Basten »

šta bi sa Obertanom? Momak je obećavao puno, ali izgubio se negdje u sivilu. Nisam upratio, možda je povrijeđen?
Roy

#461 Re: Manchester United FC

Post by Roy »

Ovo ljeto treba dovest Arona Lennona, Micah Richardsa, S Downinga, Shawcrossa... i Dzeku.

Manite mi se Mexikanaca, Brazilaca, Argentinaca, Kineza (sjecate se one dvojice?) Korejanaca, losih Srbijanaca...

Zbog amerikih glodura koji nastavljaju da ruse imidz kluba, definitivno se posve okrecem Leeds Unitedu, i donekle Romi (Toni i Totti su mi vazda bili simpaticni)

Do nekih sretnijih vremena, ZBOGOM!

Image
udrch

#462 Re: Manchester United FC

Post by udrch »

A šta bi sa onog Machede..nakon jednog gola su ga najvljivali kao super zvijezdu..
Ave, Nijaz!

#463 Re: Manchester United FC

Post by Ave, Nijaz! »

Roy wrote:Ovo ljeto treba dovest Arona Lennona, Micah Richardsa, S Downinga, Shawcrossa... i Dzeku.
Ma daj, budi ozbiljan, ovo ne mogu dovesti ni na Play Stationu.
ja.neron

#464 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Image

Image
ja.neron

#465 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

van Basten wrote:šta bi sa Obertanom? Momak je obećavao puno, ali izgubio se negdje u sivilu. Nisam upratio, možda je povrijeđen?

Aquatic B

#466 Re: Manchester United FC

Post by Aquatic B »

PAUL! PAUL! PAUL! :)))

To all citah fans:"Your players make money, our players make history!!!"

Možemo do titule, idemo ĐAVOLIIII!!! :evil: :x :evil: :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#467 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Navijaci i fanovi Man utd bi trebali biti fer pa priznati da Mancho ne bi nikad nista osvojio da nemaju ogromnu dozu srece u ovim 90+ minutama. Pa oni su pola min prije gola bili potpuno stali na centru, kao da su cekali da se zavrsi tekma, i onda, kao, da probamo jos jednom, i onaj lisac Scholes odjednom sas 11 m glavom. Mancheste Srecajden :D
Btw. Nek' kazu T'tnh'm 'fala, uzese i Arsenala i Chelsea.
AL' 90+ Man utd minuta. :)
Trasimaco

#468 Re: Manchester United FC

Post by Trasimaco »

Kad neki drugi timovi pobijede u sudijskoj nadoknadi, to je OK. Ali kad to United uradi, onda su jako sretni. :lol: Koliko je naprimjer Arsenal dobio utakmica u sudijskoj nadoknadi ove sezone? Kad se to ponavlja stalno, mislim da sreca nije bas odlucujuci faktor. Ali svaku na svoju stranu poteze, tako da se i ne vrijedi raspravljati oko toga.
Tomahawk11
Globalni moderator

#469 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Trasimaco wrote:Kad neki drugi timovi pobijede u sudijskoj nadoknadi, to je OK. Ali kad to United uradi, onda su jako sretni. :lol: Koliko je naprimjer Arsenal dobio utakmica u sudijskoj nadoknadi ove sezone? Kad se to ponavlja stalno, mislim da sreca nije bas odlucujuci faktor. Ali svaku na svoju stranu poteze, tako da se i ne vrijedi raspravljati oko toga.
Ne kazem da treba raspravljati, ali kod Uniteda je to konstantno. Pa koliko sam ih puta cekao na kladionici i nisam se sikirao sto je 90+, jer sam imao osjecaj da daju gol i ono se desi :D
Sta te briga sto su sretni i sto tako osvajaju trofeje, meni to ne bi smetalo, i to je dio igre, kad sudija odsvira kraj, onda je gotovo.
Mozda Arsenal jeste dobijao u 90+, ali Unitedove pobjede u 90+ se na kraju ispostave odlucujuce za titulu ;-)
Trasimaco

#470 Re: Manchester United FC

Post by Trasimaco »

Ja samo kazem da to ne pripisujem sreci u potpunosti. Stvar je u tome sto uvijek igraju do kraja, do zadnje sekunde. Uvijek traze gol. Drugi tim cesto popusti pod pritiskom i United dobije utakmicu. Kad se to tako cesto ponavlja, ne mozes reci da je stalno sreca u pitanju. Ako je i imaju ponekad, onda je i zasluzuju, jer je uvijek traze i sami je kuju.
ultima_palabra

#471 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Nije to sreća, to je kvalitet koji rijetki posjeduju :thumbup: Kada si fizički i mentalno spreman pa pritišćeš do kraja tekme, golovi često dođu...
Međutim, konkretno u ovoj utakmici može se reći da je bilo malo sretno, jer nije bilo nekog pritiska od strane Uniteda, City je izgledao kao tim koji bi mogao zabiti. Čak ni centaršut nije izgledao opasan, 2-3 igrača Uniteda maksimalno u 16ercu, i onda riđan izvede onakav udarac glavom sa penala :-D
udrch

#472 Re: Manchester United FC

Post by udrch »

92:41 - pa ne mogu da vjerujem..samo 19 sekundi do kraja..
Aquatic B

#473 Re: Manchester United FC

Post by Aquatic B »

Tomahawk11 wrote:Navijaci i fanovi Man utd bi trebali biti fer pa priznati da Mancho ne bi nikad nista osvojio da nemaju ogromnu dozu srece u ovim 90+ minutama. Pa oni su pola min prije gola bili potpuno stali na centru, kao da su cekali da se zavrsi tekma, i onda, kao, da probamo jos jednom, i onaj lisac Scholes odjednom sas 11 m glavom. Mancheste Srecajden :D
Btw. Nek' kazu T'tnh'm 'fala, uzese i Arsenala i Chelsea.
AL' 90+ Man utd minuta. :)
Prijatelju, ne mogu naći statistiku trenutno, ali ista kaže da je u posljednjih 5 godina u EPL-u Arsenal tim koji je dao najviše golova u sudijskoj nadoknadi. United je na trećoj poziciji, iza Chelsea (ili L'poola), ne smijem sa sigurnošću tvrdiiti, ali znam da su na trećoj poziciji :)
Stvar je u tome, što se prenosi većina utakmica Uniteda, tako da se gledaju te tekme, pa se stiče dojam da su zapravo oni ti koji daju najviše golova u nadoknadi :)
Trasimaco

#474 Re: Manchester United FC

Post by Trasimaco »

udrch wrote:92:41 - pa ne mogu da vjerujem..samo 19 sekundi do kraja..
Bar nije bilo cmizdrenja o onom produzetku dok United ne zabije gol. :roll: Posteđeni smo toga.
udrch

#475 Re: Manchester United FC

Post by udrch »

Trasimaco wrote:
udrch wrote:92:41 - pa ne mogu da vjerujem..samo 19 sekundi do kraja..
Bar nije bilo cmizdrenja o onom produzetku dok United ne zabije gol. :roll: Posteđeni smo toga.
Svejedno, titula je izgubljena ranije..
Post Reply