Koga biste od forumasha natakarili
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- chinese_water
Zhaba wrote:ooooooo ko to dosaochinese_water wrote:kakvo je ovo takarenje bez mene?![]()
![]()
ne smije mi zena znati da sam na ovoj temi
ali takarenje je takarenje...vrijedi rizikovati....
gdje li je onaj sai narkoman?
- irfan2
ljudi poludili ste
... sta, vratili se svi sa godisnjih odmora puni energije
:D
..vlasnik stana u kojem ce se sve to odigrati nadje kesicu i rizlu ..konta on, ma steta da je baci, a ionako ce joj brzo istec rok
..medjutim, za svaki slucaj napisao na komad papira sta da napise kad mu dodju prijatelji, u slucaju da se izgubi..odjednom zazvoni interfon..
-ko je?
-to smo mi zarez tvoji prijatelji tacka otvaraj vrata uzvicnik .....
odlucili jarani da organizuju dernek, al dogovorili se da niko ne dodje "nasmijan"Saian wrote:ma joj ja se sad vratih i sta je vama, jel neko preko modema dilo nechim, sta je ovo, raspashoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-ko je?
-to smo mi zarez tvoji prijatelji tacka otvaraj vrata uzvicnik .....
-
Zhaba
aaaaaaa bas sam htjela pitati kako je hanumachinese_water wrote:Zhaba wrote:ooooooo ko to dosaochinese_water wrote:kakvo je ovo takarenje bez mene?![]()
![]()
![]()
![]()
ne smije mi zena znati da sam na ovoj temi
![]()
![]()
ali takarenje je takarenje...vrijedi rizikovati....
![]()
gdje li je onaj sai narkoman?
![]()
kolko ja znam pajki jos
- legionarka
dobro jutro proleterci...
ja umjesto na pauzu za dorucak, dodjem da vidim takari li ko sta... i opet sve nesto hmhm.....

ja umjesto na pauzu za dorucak, dodjem da vidim takari li ko sta... i opet sve nesto hmhm.....
-
incognito071
dosao...vidim 23 stranice napisane....kontam mora da su se neki takarili kad ono nista samo suplja campri ti cumpri cccccccccc

-
*mima*
Zar smo svrsili?veca_sa wrote:za dva dana, svi bi takarili ako niko nista konkretno, ja odma reko, i ona kad je dosla odma rekla i mi svoje svrsismo, a sad je na ostalimaincognito071 wrote:dosao...vidim 23 stranice napisane....kontam mora da su se neki takarili kad ono nista samo suplja campri ti cumpri cccccccccc![]()
-
incognito071
mima wrote:Zar smo svrsili?veca_sa wrote:za dva dana, svi bi takarili ako niko nista konkretno, ja odma reko, i ona kad je dosla odma rekla i mi svoje svrsismo, a sad je na ostalimaincognito071 wrote:dosao...vidim 23 stranice napisane....kontam mora da su se neki takarili kad ono nista samo suplja campri ti cumpri cccccccccc![]()
heheheh odradio on svoje mimo a ti ...ma ko te pita za zdravlje
-
Raskosna plavusa
#475 takarim
pikiram da natakarim jednog ali moram imati dobar plan .