"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
REALISTA77

#451 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Evo bas danas,kod nas dosli u prodavnicu dvoje crnaca engleza,i kao on hoce njoj da kupi parfem,i ona se sad lomi izmedju 3 koja ce,a on uze sve 3,a ona KAO puno je,(a uze ih koooo)a on kaze ne brini se OTPLATICES TI NJIH,meni bi nezgodno,a njoj nista,ona se samo ono nasmija potvrdno uze parfeme i sva sretna,konta valjda jeftino je prosla :D :izet: ,samo nek ne daje kes :-D :-) :izet:
jamiroquai

#452 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
jednostavno to je vec prica o podsvjesti a ne o nacinu tvog razmisljanja o zenama
jamiroquai

#453 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

cLo wrote: Nisam ja rekla da ste vi životinje, nego da ste fiziološki potpuno drugačiji, a to je opštepoznata stvar. Vi se morate po svojim fiziološkim osobinama prazniti, jer proizvodite spermu. Nas sex oslobađa stresa, ali ničega konkretnog, kao vas, ako me razumiješ.
a vi ste suhe ko barut poslije sexa?
znaci stres je dobio tecno agregatno stanje u zena
ultima_palabra

#454 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ultima_palabra »

jamiroquai wrote:onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
jednostavno to je vec prica o podsvjesti a ne o nacinu tvog razmisljanja o zenama
To nije tačno.
jamiroquai

#455 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

ultima_palabra wrote:
jamiroquai wrote:onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
To nije tačno.
tacno je samo treba potrefiti tajming

jbg meni se nekad ne digne ni na ne znam koju misicu ako nisam rapolozen
cLo

#456 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

jamiroquai wrote:
cLo wrote: Nisam ja rekla da ste vi životinje, nego da ste fiziološki potpuno drugačiji, a to je opštepoznata stvar. Vi se morate po svojim fiziološkim osobinama prazniti, jer proizvodite spermu. Nas sex oslobađa stresa, ali ničega konkretnog, kao vas, ako me razumiješ.
To nije to, to što smo mi vlažne to je signal koji šalje mozak tamo dole, da je partner accepted tj. da ti se sviđa. To nema veze sa pražnjenjem. wtf!?
KPNCTNJAH

#457 Re: "Veza bez obaveza"

Post by KPNCTNJAH »

jamiroquai wrote:
ultima_palabra wrote:
To nije tačno.

Tebi ako se digne na Raziju Mujanovic onda si derpe :oops:
To mozda jedino neki zagor sto je bio u samici jedno 20 godina, ali takvom ce se dici i da gleda parenje na Animal Planetu...
jamiroquai

#458 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

KPNCTNJAH wrote:Tebi ako se digne na Raziju Mujanovic onda si derpe :oops:
pa ne digne mi se zato jer nisam bio u situaciji da ne vidim nista zgodnije
kao sto rekoh do tajminga je
Cherry-Cherry

#459 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Cherry-Cherry »

Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
jamiroquai

#460 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

cLo wrote:
jamiroquai wrote:
To nije to, to što smo mi vlažne to je signal koji šalje mozak tamo dole, da je partner accepted tj. da ti se sviđa. To nema veze sa pražnjenjem. wtf!?
pa i mi imamo signale
nije ni kod nas samo praznjenje u pitanju
kao sto rekoh sve je do tajminga
da je tako kako si do sada opisala svi bi hodali uspravnih jarbola
i sarajevo bi imalo svoju ac marinu na potezu bbi bascarsija
jamiroquai

#461 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

Cherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
imala je muza tako da ne vjerujem da mu se nikad nije digao dok je bio s njom :)
cLo

#462 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

jamiroquai wrote:

pa i mi imamo signale
nije ni kod nas samo praznjenje u pitanju
kao sto rekoh sve je do tajminga
da je tako kako si do sada opisala svi bi hodali uspravnih jarbola
i sarajevo bi imalo svoju ac marinu na potezu bbi bascarsija

Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
Last edited by cLo on 25/05/2014 14:24, edited 1 time in total.
cLo

#463 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

.
Last edited by cLo on 25/05/2014 14:22, edited 1 time in total.
cLo

#464 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

.
jamiroquai

#465 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

cLo wrote: Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
e vidis tvoj "hendikep" je u tome sto ne znas sta se desava kad se ne ispraznimo
i to nije bas konstantan proces kao sto ti govoris
organizam proizvodi i krv pa se ne izbacuje tako cesto
isto tako i zena se prazni kao sto kazes za muskarce samo sto vi to drugacije gledate
naravno ne znam sta i kako al i kod vas organizam proizvodi nesto za taj sexualni nagon da kazem pa se morate onda isprazniti
lavorpunvode

#466 Re: "Veza bez obaveza"

Post by lavorpunvode »

jamiroquai wrote:
cLo wrote: Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
e vidis tvoj "hendikep" je u tome sto ne znas sta se desava kad se ne ispraznimo
isto tako i zena se prazni kao sto kazes za muskarce samo sto vi to drugacije gledate
naravno ne znam sta i kako al i kod vas organizam proizvodi nesto za taj sexualni nagon da kazem pa se morate onda isprazniti
de ne lupetaj ziv bio :D
insomnia78

#467 Re: "Veza bez obaveza"

Post by insomnia78 »

jamiroquai wrote:
ultima_palabra wrote:
To nije tačno.

A ti inace se kreces u drustvu misica

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
cLo

#468 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

jamiroquai wrote:
Dešava se to da imate jake bolove. Kako onda objašnjavaš činjenicu da mi nemamo bolove? A nemoj sada da ti pričam šta naše tijelo proizvodi, a što izbacujemo mjesečno, to valjda znaš. Reproduktivni organi su različiti, pa i rade na različite načine.
KPNCTNJAH

#469 Re: "Veza bez obaveza"

Post by KPNCTNJAH »

Cherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
Sad po tvom ispade da nesto manje lijepa zena ne moze i ne treba imati muskarca, nisam to uopste htio reci... Razu samo dajem k'o primjer... meni je recimo Kirsten Dunst odvratna i nema teorije da se digne na nju :mrgreen: hocu da kazem da i mi muskarci (bar neki) biramo s kim cemo se "prazniti" kako clo kaze :-) :mrgreen:
Kad smo trijezni naravno... :oops: :mrgreen:
cLo

#470 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

KPNCTNJAH wrote:
Sad po tvom ispade da nesto manje lijepa zena ne moze i ne treba imati muskarca, nisam to uopste htio reci... Razu samo dajem k'o primjer... meni je recimo Kirsten Dunst odvratna i nema teorije da se digne na nju :mrgreen: hocu da kazem da i mi muskarci (bar neki) biramo s kim cemo se "prazniti" kako clo kaze :-) :mrgreen:
Pa ne znam stvarno, Kristijan , kako bih to drugačije nazvala :wink:
jamiroquai

#471 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

jake bolove imamo?
jeste to je ono kad kazemo boli nas k*****

znam da smo razliciti i znam koliko toliko kako kod vas to "radi"
al ne mozes reci da se mi samo praznimo
opet sve je do tajminga
kao sto rekoh ranije praznjenje je ako si bio 20 godina u samici a onda ti dodje raza
al koliko takvih slucajeva ima? 1 od 10000000

tako isto zenskih ne postoji na svijetu da se sve zenske vode osjecajem jer ima i kod vas "praznjenja" i sigurno u vecem broju slucajeva nego ovaj s razom
insomnia78

#472 Re: "Veza bez obaveza"

Post by insomnia78 »

KPNCTNJAH wrote:
Pa kad bi Kirsten sjela pored tebe i kad bi ga uzela u ruku nesto sumnjam da bi osto ravnodusan

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
cLo

#473 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

jamiroquai wrote:jake bolove imamo?

opet sve je do tajminga
kao sto rekoh ranije praznjenje je ako si bio 20 godina u samici a onda ti dodje raza

tako isto zenskih ne postoji na svijetu da se sve zenske vode osjecajem jer ima i kod vas "praznjenja" i sigurno u vecem broju slucajeva nego ovaj s razom
Ja te stvarno pokušavam razumjeti, ali ovo je totalni communication breakdown :-D
jamiroquai

#474 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

cLo wrote:
jamiroquai wrote:jake bolove imamo?

opet sve je do tajminga

Ja te stvarno pokušavam razumjeti, ali ovo je totalni communication breakdown :-D
da pokusamo ponovo

d a - l i - m e - r a z u m i j e s?

n i s u - s a m o - m u s k a r c i - t i - k o j i - s e - p r a z n e - e t o - o n a k o
i - n e - p r a z n i - s e - v e c i n a - k a o - s t o - m i s l i s

muka ziva ovako pisati
ps ovo u postu ne odvaja kao sto sam ja odvojio u pisanju
Last edited by jamiroquai on 25/05/2014 14:47, edited 1 time in total.
jamiroquai

#475 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

veze s vezom wrote:Hos rec da uzivate?
ma jok mi to samo zbog praznjenja

naravno da uzivamo
Post Reply