"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
REALISTA77
#451 Re: "Veza bez obaveza"
Evo bas danas,kod nas dosli u prodavnicu dvoje crnaca engleza,i kao on hoce njoj da kupi parfem,i ona se sad lomi izmedju 3 koja ce,a on uze sve 3,a ona KAO puno je,(a uze ih koooo)a on kaze ne brini se OTPLATICES TI NJIH,meni bi nezgodno,a njoj nista,ona se samo ono nasmija potvrdno uze parfeme i sva sretna,konta valjda jeftino je prosla
,samo nek ne daje kes

-
jamiroquai
#452 Re: "Veza bez obaveza"
onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
jednostavno to je vec prica o podsvjesti a ne o nacinu tvog razmisljanja o zenama
jednostavno to je vec prica o podsvjesti a ne o nacinu tvog razmisljanja o zenama
-
jamiroquai
#453 Re: "Veza bez obaveza"
a vi ste suhe ko barut poslije sexa?cLo wrote: Nisam ja rekla da ste vi životinje, nego da ste fiziološki potpuno drugačiji, a to je opštepoznata stvar. Vi se morate po svojim fiziološkim osobinama prazniti, jer proizvodite spermu. Nas sex oslobađa stresa, ali ničega konkretnog, kao vas, ako me razumiješ.
znaci stres je dobio tecno agregatno stanje u zena
- ultima_palabra
#454 Re: "Veza bez obaveza"
To nije tačno.jamiroquai wrote:onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
-
jamiroquai
#455 Re: "Veza bez obaveza"
tacno je samo treba potrefiti tajmingultima_palabra wrote:To nije tačno.jamiroquai wrote:onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
jbg meni se nekad ne digne ni na ne znam koju misicu ako nisam rapolozen
- cLo
#456 Re: "Veza bez obaveza"
To nije to, to što smo mi vlažne to je signal koji šalje mozak tamo dole, da je partner accepted tj. da ti se sviđa. To nema veze sa pražnjenjem. wtf!?jamiroquai wrote:a vi ste suhe ko barut poslije sexa?cLo wrote: Nisam ja rekla da ste vi životinje, nego da ste fiziološki potpuno drugačiji, a to je opštepoznata stvar. Vi se morate po svojim fiziološkim osobinama prazniti, jer proizvodite spermu. Nas sex oslobađa stresa, ali ničega konkretnog, kao vas, ako me razumiješ.
- KPNCTNJAH
#457 Re: "Veza bez obaveza"
jamiroquai wrote:tacno je samo treba potrefiti tajmingultima_palabra wrote:To nije tačno.jamiroquai wrote:onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
Tebi ako se digne na Raziju Mujanovic onda si derpe
To mozda jedino neki zagor sto je bio u samici jedno 20 godina, ali takvom ce se dici i da gleda parenje na Animal Planetu...
-
jamiroquai
#458 Re: "Veza bez obaveza"
pa ne digne mi se zato jer nisam bio u situaciji da ne vidim nista zgodnijeKPNCTNJAH wrote:Tebi ako se digne na Raziju Mujanovic onda si derpe
kao sto rekoh do tajminga je
- Cherry-Cherry
#459 Re: "Veza bez obaveza"
Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
-
jamiroquai
#460 Re: "Veza bez obaveza"
pa i mi imamo signalecLo wrote:To nije to, to što smo mi vlažne to je signal koji šalje mozak tamo dole, da je partner accepted tj. da ti se sviđa. To nema veze sa pražnjenjem. wtf!?jamiroquai wrote:a vi ste suhe ko barut poslije sexa?cLo wrote: Nisam ja rekla da ste vi životinje, nego da ste fiziološki potpuno drugačiji, a to je opštepoznata stvar. Vi se morate po svojim fiziološkim osobinama prazniti, jer proizvodite spermu. Nas sex oslobađa stresa, ali ničega konkretnog, kao vas, ako me razumiješ.
nije ni kod nas samo praznjenje u pitanju
kao sto rekoh sve je do tajminga
da je tako kako si do sada opisala svi bi hodali uspravnih jarbola
i sarajevo bi imalo svoju ac marinu na potezu bbi bascarsija
-
jamiroquai
#461 Re: "Veza bez obaveza"
imala je muza tako da ne vjerujem da mu se nikad nije digao dok je bio s njomCherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
- cLo
#462 Re: "Veza bez obaveza"
jamiroquai wrote:
pa i mi imamo signale
nije ni kod nas samo praznjenje u pitanju
kao sto rekoh sve je do tajminga
da je tako kako si do sada opisala svi bi hodali uspravnih jarbola
i sarajevo bi imalo svoju ac marinu na potezu bbi bascarsija
Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
Last edited by cLo on 25/05/2014 14:24, edited 1 time in total.
- cLo
-
jamiroquai
#465 Re: "Veza bez obaveza"
e vidis tvoj "hendikep" je u tome sto ne znas sta se desava kad se ne ispraznimocLo wrote: Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
i to nije bas konstantan proces kao sto ti govoris
organizam proizvodi i krv pa se ne izbacuje tako cesto
isto tako i zena se prazni kao sto kazes za muskarce samo sto vi to drugacije gledate
naravno ne znam sta i kako al i kod vas organizam proizvodi nesto za taj sexualni nagon da kazem pa se morate onda isprazniti
- lavorpunvode
#466 Re: "Veza bez obaveza"
de ne lupetaj ziv biojamiroquai wrote:e vidis tvoj "hendikep" je u tome sto ne znas sta se desava kad se ne ispraznimocLo wrote: Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
isto tako i zena se prazni kao sto kazes za muskarce samo sto vi to drugacije gledate
naravno ne znam sta i kako al i kod vas organizam proizvodi nesto za taj sexualni nagon da kazem pa se morate onda isprazniti
- insomnia78
#467 Re: "Veza bez obaveza"
A ti inace se kreces u drustvu misicajamiroquai wrote:tacno je samo treba potrefiti tajmingultima_palabra wrote:To nije tačno.jamiroquai wrote:onda nema te zenske osobe na svijetu koja te na neki nacin nece privuci i da ti se ne digne
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- cLo
#468 Re: "Veza bez obaveza"
Dešava se to da imate jake bolove. Kako onda objašnjavaš činjenicu da mi nemamo bolove? A nemoj sada da ti pričam šta naše tijelo proizvodi, a što izbacujemo mjesečno, to valjda znaš. Reproduktivni organi su različiti, pa i rade na različite načine.jamiroquai wrote:e vidis tvoj "hendikep" je u tome sto ne znas sta se desava kad se ne ispraznimocLo wrote: Baš je ovako kako sam napisala, jer vi se morate prazniti. Ako to ne učinite sa ženom, učinite sami, svakodnevno. To je priroda. Organizam proizvodi tvar koju morate izbaciti, jer je to konstantan proces, baš kao što mi moramo piškiti, isto je to. Ako se ne praznite nemam pojma šta se desi, ništa dobro, to je udar na organizam i njegove funkcije.
- KPNCTNJAH
#469 Re: "Veza bez obaveza"
Sad po tvom ispade da nesto manje lijepa zena ne moze i ne treba imati muskarca, nisam to uopste htio reci... Razu samo dajem k'o primjer... meni je recimo Kirsten Dunst odvratna i nema teorije da se digne na njuCherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.
Kad smo trijezni naravno...
- cLo
#470 Re: "Veza bez obaveza"
Pa ne znam stvarno, Kristijan , kako bih to drugačije nazvalaKPNCTNJAH wrote:Sad po tvom ispade da nesto manje lijepa zena ne moze i ne treba imati muskarca, nisam to uopste htio reci... Razu samo dajem k'o primjer... meni je recimo Kirsten Dunst odvratna i nema teorije da se digne na njuCherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.hocu da kazem da i mi muskarci (bar neki) biramo s kim cemo se "prazniti" kako clo kaze
![]()
![]()
Kad smo trijezni naravno...![]()
-
jamiroquai
#471 Re: "Veza bez obaveza"
jake bolove imamo?
jeste to je ono kad kazemo boli nas k*****
znam da smo razliciti i znam koliko toliko kako kod vas to "radi"
al ne mozes reci da se mi samo praznimo
opet sve je do tajminga
kao sto rekoh ranije praznjenje je ako si bio 20 godina u samici a onda ti dodje raza
al koliko takvih slucajeva ima? 1 od 10000000
tako isto zenskih ne postoji na svijetu da se sve zenske vode osjecajem jer ima i kod vas "praznjenja" i sigurno u vecem broju slucajeva nego ovaj s razom
opet sve je do tajminga
kao sto rekoh ranije praznjenje je ako si bio 20 godina u samici a onda ti dodje raza
tako isto zenskih ne postoji na svijetu da se sve zenske vode osjecajem jer ima i kod vas "praznjenja" i sigurno u vecem broju slucajeva nego ovaj s razom
- insomnia78
#472 Re: "Veza bez obaveza"
Pa kad bi Kirsten sjela pored tebe i kad bi ga uzela u ruku nesto sumnjam da bi osto ravnodusanKPNCTNJAH wrote:Sad po tvom ispade da nesto manje lijepa zena ne moze i ne treba imati muskarca, nisam to uopste htio reci... Razu samo dajem k'o primjer... meni je recimo Kirsten Dunst odvratna i nema teorije da se digne na njuCherry-Cherry wrote:Vjerujem da ima pičkopaćenika, kojima se diže i na Raziju Mujanović.hocu da kazem da i mi muskarci (bar neki) biramo s kim cemo se "prazniti" kako clo kaze
![]()
![]()
Kad smo trijezni naravno...![]()
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- cLo
#473 Re: "Veza bez obaveza"
Ja te stvarno pokušavam razumjeti, ali ovo je totalni communication breakdownjamiroquai wrote:jake bolove imamo?
opet sve je do tajminga
-
jamiroquai
#474 Re: "Veza bez obaveza"
da pokusamo ponovocLo wrote:Ja te stvarno pokušavam razumjeti, ali ovo je totalni communication breakdownjamiroquai wrote:jake bolove imamo?
opet sve je do tajminga
d a - l i - m e - r a z u m i j e s?
n i s u - s a m o - m u s k a r c i - t i - k o j i - s e - p r a z n e - e t o - o n a k o
i - n e - p r a z n i - s e - v e c i n a - k a o - s t o - m i s l i s
muka ziva ovako pisati
ps ovo u postu ne odvaja kao sto sam ja odvojio u pisanju
Last edited by jamiroquai on 25/05/2014 14:47, edited 1 time in total.
-
jamiroquai
#475 Re: "Veza bez obaveza"
ma jok mi to samo zbog praznjenjaveze s vezom wrote:Hos rec da uzivate?
naravno da uzivamo