Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Valensiju tako šro je doveo do dvije titule prvaka Španije?
Ili Liverpula, koji je godinama mogao osvajait samo nekakve Liga kupove, što ih je dove do Lige prvaka i finala istog takmičenja dvije godine kasnije?
svaka mu čast za te uspjehe ali nije više kao što je nekad bio....uradio je bruku gluposti u liverpoolu
Valensiju tako šro je doveo do dvije titule prvaka Španije?
Ili Liverpula, koji je godinama mogao osvajait samo nekakve Liga kupove, što ih je dove do Lige prvaka i finala istog takmičenja dvije godine kasnije?
svaka mu čast za te uspjehe ali nije više kao što je nekad bio....uradio je bruku gluposti u liverpoolu
A kada je to nekada bilo? Prije 50 godina? Ili prije samo 3 godine(finale lige prvaka)? Ili prosle sezone(vice prvaci engleske)?
Benitez će u Italiji biti odličan trener,čak bolji od Murinja,on se baš ubio za te taktičke lige,gdje se,za razliku od Engleske,kompletno prvenstvo zasniva na tome kako ne primiti gol,a u napadu šta bude...
hahahahah isto ovakve price su bile i kad je The special one trebao doci, sta vam je on je jedan od najvecih trenutno strucnjaka u evropi, vidjecete ove sezone sta cemo radit u evropi...
Šibicar wrote:Benitez će u Italiji biti odličan trener,čak bolji od Murinja,on se baš ubio za te taktičke lige,gdje se,za razliku od Engleske,kompletno prvenstvo zasniva na tome kako ne primiti gol,a u napadu šta bude...
Jel mogu da znam, cisto informativno, ako Mourinho osvoji Skudeto dva puta za redom, Coppa Italiu, Ligu Prvaka i Super Kup Italije, kako ce i na koji nacin Benitez biti i bolji od Mourinha za Inter ?
Šibicar wrote:Benitez će u Italiji biti odličan trener,čak bolji od Murinja,on se baš ubio za te taktičke lige,gdje se,za razliku od Engleske,kompletno prvenstvo zasniva na tome kako ne primiti gol,a u napadu šta bude...
Jel mogu da znam, cisto informativno, ako Mourinho osvoji Skudeto dva puta za redom, Coppa Italiu, Ligu Prvaka i Super Kup Italije, kako ce i na koji nacin Benitez biti i bolji od Mourinha za Inter ?
tako sto ce i osvojiti evropski super kup i biti prvak svijeta
pricate o igracima a dosao vam trener koji za pet godina u Engleskoj nije bio u stanju biti sampion i sad mu zahvaljujuci uspjehu Intera u prethodnoj sezoni dolazi sansa da za dz osvoji dva trofeja valjda je zato i potpisao RAFAelcic za plave
nije zmaj bolan vec zmija
Animals are often used to represent football clubs in Italy, the grass snake, called Il biscione or Serpente representing Inter. The snake is an important symbol for the city of Milan, appearing often in Milanese heraldry as a coiled viper with a man in its jaws. The symbol is famous for its presence on the coat of arms of the House of Sforza (who ruled over Italy from Milan during the Renaissance period), the city of Milan, the historical Duchy of Milan (a 400 year state of the Holy Roman Empire), and Insubria (a historical regional area which the city of Milan falls within). For the 2010–11 season Inter's away kit will feature the serpent.
Inter trenutno dijeli prvo mjesto sa Barsom prema IFFHS-u, lista jeste pomalo retardirana ali je opet fino vidjeti Inter na prvom mjestu, mora se reci sasvim zasluzeno!
Kako bolan da bude bolji ovaj Beni ???
Jedini lik koji je donio titulu Lige Prvaka Interu, sve osvojio prosle sezone sto se moglo osvojiti, stvarno ili brzo zaboravljate ili volite Benija .
I jedva cekam da vidim kako ce Beni da se snadje u Ligi u kojoj se na svakoj utakmici promjeni taktika po 4 ili 5 puta u okviru 90 minuta, o njegovom doprinosu Liverpulu na putu ka osvajanju titule Premiershipa gdje za 5 godina nije napravio nista osim sto je otjerao najbolje i najkvalitetnije igrace da ne govorim, provjerite na sajtovima navijaca Liverpula sta misle o Benitezu a ne sta Vam nasi tv komentatori govore o njemu.
Benitez je ne jedan, nego 1000 koraka nazad za Inter.
Benitez bi mogao da bi bude dobar u Seriji A, radi se opsesivnom tipu, koji je opsjednut taktičkim zamislima i postavljanjima, rotacijama u ekipi i sličnim stvarima...a Inter je toliko superioran ostatku lige da se može i zajebavat
Što se tiče Mourinha, Benitez mu je vazda bio trn u oku, jedini je razlog zašto Mourinho nije osvojio CL i sa Chelseajem
Kako bolan da bude bolji ovaj Beni ???
Jedini lik koji je donio titulu Lige Prvaka Interu, sve osvojio prosle sezone sto se moglo osvojiti, stvarno ili brzo zaboravljate ili volite Benija .
I jedva cekam da vidim kako ce Beni da se snadje u Ligi u kojoj se na svakoj utakmici promjeni taktika po 4 ili 5 puta u okviru 90 minuta, o njegovom doprinosu Liverpulu na putu ka osvajanju titule Premiershipa gdje za 5 godina nije napravio nista osim sto je otjerao najbolje i najkvalitetnije igrace da ne govorim, provjerite na sajtovima navijaca Liverpula sta misle o Benitezu a ne sta Vam nasi tv komentatori govore o njemu.
Benitez je ne jedan, nego 1000 koraka nazad za Inter.
Kad si mi već 2 puta citirao post koji je star pola godine,da ti odgovorim. U Engleskoj je Benitez bio rinaka od trenera,ali je Murinja u svim glavnim utakmicama,većinom,nadmudrio.Lik je jednostavno odličan za igru "kako ne primiti gol",na čemu se većinom zasniva Italijanska liga.Baš ćemo vidjeti kako će se snaći u Italiji,eto ja sam siguran da će biti više nego dobar.Da si rekao da je Benitez,izuzev nekoliko igrača,većinom dovodio kloceve u Liverpool,to bi imalo smisla,ali ovako ću te otvoreno pitati,koje je to Benitez najbolje i najkvalitetnije igrače otjerao iz Liverpoola(nemoj mi navoditi Owena,jer on nije htio da produži ugovor i htio je da ide)?
emirchata wrote:benitez je odlican trener..ja mislim da moze osvojiti uhren cup,ali pod jednim uslovom : da igraju dinamo tirana,albirex niigata i shangai shenua!
Benitez nema nikakvu ulogu u transferima ili vrlo malu sto je dobro, sportski direktor Branca nije gresku napravio u transferima zadnjih sezona
"O Balotelliju ne znam ništa, ja sam samo trener!" Španski strateg Rafael Benitez, odnedavno novi trener talijanskog i evropskog nogometnog prvaka Intera, otvoreno priznaje kako ne zna ništa o budućnosti svog napadača Marija Balotellija.
rIder wrote:Benitez nema nikakvu ulogu u transferima ili vrlo malu sto je dobro, sportski direktor Branca nije gresku napravio u transferima zadnjih sezona
"O Balotelliju ne znam ništa, ja sam samo trener!" Španski strateg Rafael Benitez, odnedavno novi trener talijanskog i evropskog nogometnog prvaka Intera, otvoreno priznaje kako ne zna ništa o budućnosti svog napadača Marija Balotellija.
ako ponovi trostruku krunu...onda je dobar , zapravo, ako uopste osvoji Skudeto u prvoj sezoni, onda je predobar