F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#451 Re: Inter

Post by Logovan »

hz__semir wrote:A koga je to ovaj upropastio?

Valensiju tako šro je doveo do dvije titule prvaka Španije?
Ili Liverpula, koji je godinama mogao osvajait samo nekakve Liga kupove, što ih je dove do Lige prvaka i finala istog takmičenja dvije godine kasnije?

svaka mu čast za te uspjehe ali nije više kao što je nekad bio....uradio je bruku gluposti u liverpoolu
2407

#452 Re: Inter

Post by 2407 »

zlo87 wrote:
hz__semir wrote:A koga je to ovaj upropastio?

Valensiju tako šro je doveo do dvije titule prvaka Španije?
Ili Liverpula, koji je godinama mogao osvajait samo nekakve Liga kupove, što ih je dove do Lige prvaka i finala istog takmičenja dvije godine kasnije?

svaka mu čast za te uspjehe ali nije više kao što je nekad bio....uradio je bruku gluposti u liverpoolu
A kada je to nekada bilo? Prije 50 godina? Ili prije samo 3 godine(finale lige prvaka)? Ili prosle sezone(vice prvaci engleske)?
Šibicar

#453 Re: Inter

Post by Šibicar »

Benitez će u Italiji biti odličan trener,čak bolji od Murinja,on se baš ubio za te taktičke lige,gdje se,za razliku od Engleske,kompletno prvenstvo zasniva na tome kako ne primiti gol,a u napadu šta bude...
sarajevski_mangupi

#454 Re: Inter

Post by sarajevski_mangupi »

hahahahah isto ovakve price su bile i kad je The special one trebao doci, sta vam je on je jedan od najvecih trenutno strucnjaka u evropi, vidjecete ove sezone sta cemo radit u evropi...
ratata

#455 Re: Inter

Post by ratata »

Šibicar wrote:Benitez će u Italiji biti odličan trener,čak bolji od Murinja,on se baš ubio za te taktičke lige,gdje se,za razliku od Engleske,kompletno prvenstvo zasniva na tome kako ne primiti gol,a u napadu šta bude...
Jel mogu da znam, cisto informativno, ako Mourinho osvoji Skudeto dva puta za redom, Coppa Italiu, Ligu Prvaka i Super Kup Italije, kako ce i na koji nacin Benitez biti i bolji od Mourinha za Inter ? :shock:
hau jes no

#456 Re: Inter

Post by hau jes no »

ratata wrote:
Šibicar wrote:Benitez će u Italiji biti odličan trener,čak bolji od Murinja,on se baš ubio za te taktičke lige,gdje se,za razliku od Engleske,kompletno prvenstvo zasniva na tome kako ne primiti gol,a u napadu šta bude...
Jel mogu da znam, cisto informativno, ako Mourinho osvoji Skudeto dva puta za redom, Coppa Italiu, Ligu Prvaka i Super Kup Italije, kako ce i na koji nacin Benitez biti i bolji od Mourinha za Inter ? :shock:
tako sto ce i osvojiti evropski super kup i biti prvak svijeta :oops: :D
sarajevski_mangupi

#457 Re: Inter

Doveli smo Lucu Castelazzija, 34-godisnjeg golmana Sampdorie...
rIder

#458 Re: Inter

Post by rIder »

Otjeran quaresma, mancini definitivno uvaljen milanu :thumbup:
il capitano munta mascherana da predje u inter :thumbup:
ratata

#459 Re: Inter

Post by ratata »

pricate o igracima a dosao vam trener koji za pet godina u Engleskoj nije bio u stanju biti sampion :lol: i sad mu zahvaljujuci uspjehu Intera u prethodnoj sezoni dolazi sansa da za dz osvoji dva trofeja valjda je zato i potpisao RAFAelcic za plave :mrgreen:
sarajevski_mangupi

#460 Re: Inter

al je zato za pet godina uzeo ligu prvaka, sto mnogim trenerima nije poslo za rukom....
rIder

#461 Re: Inter

Post by rIder »

bogtemazo sta je ovo :? :? :roll:

Image
Image
Image
Logovan

#462 Re: Inter

Post by Logovan »

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: kakvi su ovo dresovi :-) :lol: ovi domaći dresovi su bas ružni :roll: a gostujući dresovi imaju nekakav japanski stil :-) :D :D :D nekakvi zmajevi
rIder

#463 Re: Inter

Post by rIder »

nije zmaj bolan vec zmija :D

Animals are often used to represent football clubs in Italy, the grass snake, called Il biscione or Serpente representing Inter. The snake is an important symbol for the city of Milan, appearing often in Milanese heraldry as a coiled viper with a man in its jaws. The symbol is famous for its presence on the coat of arms of the House of Sforza (who ruled over Italy from Milan during the Renaissance period), the city of Milan, the historical Duchy of Milan (a 400 year state of the Holy Roman Empire), and Insubria (a historical regional area which the city of Milan falls within). For the 2010–11 season Inter's away kit will feature the serpent.
Logovan

#464 Re: Inter

Post by Logovan »

rIder wrote:nije zmaj bolan vec zmija :D
:D više liči na zmaja :lol: a šta ovo izlazi iz usta :? :D ako je vatra onda bi trebao biti zmaj a ne zmija
Obuca9

#465 Re: Inter

Post by Obuca9 »

Ovo se neko dijete zajebavalo i napravilo dres :D
vruce pivo

#466 Re: Inter

Post by vruce pivo »

Fakat ruzni dresovi.

Inter trenutno dijeli prvo mjesto sa Barsom prema IFFHS-u, lista jeste pomalo retardirana ali je opet fino vidjeti Inter na prvom mjestu, mora se reci sasvim zasluzeno!

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f5350f
ratata

#467 Re: Inter

Post by ratata »

Kako bolan da bude bolji ovaj Beni ???

Jedini lik koji je donio titulu Lige Prvaka Interu, sve osvojio prosle sezone sto se moglo osvojiti, stvarno ili brzo zaboravljate ili volite Benija .

I jedva cekam da vidim kako ce Beni da se snadje u Ligi u kojoj se na svakoj utakmici promjeni taktika po 4 ili 5 puta u okviru 90 minuta, o njegovom doprinosu Liverpulu na putu ka osvajanju titule Premiershipa gdje za 5 godina nije napravio nista osim sto je otjerao najbolje i najkvalitetnije igrace da ne govorim, provjerite na sajtovima navijaca Liverpula sta misle o Benitezu a ne sta Vam nasi tv komentatori govore o njemu.

Benitez je ne jedan, nego 1000 koraka nazad za Inter.
ultima_palabra

#468 Re: Inter

Post by ultima_palabra »

Benitez bi mogao da bi bude dobar u Seriji A, radi se opsesivnom tipu, koji je opsjednut taktičkim zamislima i postavljanjima, rotacijama u ekipi i sličnim stvarima...a Inter je toliko superioran ostatku lige da se može i zajebavat :D
Što se tiče Mourinha, Benitez mu je vazda bio trn u oku, jedini je razlog zašto Mourinho nije osvojio CL i sa Chelseajem ;-)
Šibicar

#469 Re: Inter

Post by Šibicar »

ratata wrote:
Kako bolan da bude bolji ovaj Beni ???

Jedini lik koji je donio titulu Lige Prvaka Interu, sve osvojio prosle sezone sto se moglo osvojiti, stvarno ili brzo zaboravljate ili volite Benija .

I jedva cekam da vidim kako ce Beni da se snadje u Ligi u kojoj se na svakoj utakmici promjeni taktika po 4 ili 5 puta u okviru 90 minuta, o njegovom doprinosu Liverpulu na putu ka osvajanju titule Premiershipa gdje za 5 godina nije napravio nista osim sto je otjerao najbolje i najkvalitetnije igrace da ne govorim, provjerite na sajtovima navijaca Liverpula sta misle o Benitezu a ne sta Vam nasi tv komentatori govore o njemu.

Benitez je ne jedan, nego 1000 koraka nazad za Inter.
Kad si mi već 2 puta citirao post koji je star pola godine,da ti odgovorim. :mrgreen: U Engleskoj je Benitez bio rinaka od trenera,ali je Murinja u svim glavnim utakmicama,većinom,nadmudrio.Lik je jednostavno odličan za igru "kako ne primiti gol",na čemu se većinom zasniva Italijanska liga.Baš ćemo vidjeti kako će se snaći u Italiji,eto ja sam siguran da će biti više nego dobar.Da si rekao da je Benitez,izuzev nekoliko igrača,većinom dovodio kloceve u Liverpool,to bi imalo smisla,ali ovako ću te otvoreno pitati,koje je to Benitez najbolje i najkvalitetnije igrače otjerao iz Liverpoola(nemoj mi navoditi Owena,jer on nije htio da produži ugovor i htio je da ide)?
emirchata

#470 Re: Inter

Post by emirchata »

benitez je odlican trener..ja mislim da moze osvojiti uhren cup,ali pod jednim uslovom : da igraju dinamo tirana,albirex niigata i shangai shenua! :cry:
ratata

#471 Re: Inter

Post by ratata »

emirchata wrote:benitez je odlican trener..ja mislim da moze osvojiti uhren cup,ali pod jednim uslovom : da igraju dinamo tirana,albirex niigata i shangai shenua! :cry:
hahahah najjaci komentar o Beniju !!! :)
Charuga
Globalni moderator

#472 Re: Inter

Post by Charuga »

FT Inter Milan [3 - 0] Manchester C.
21' P. Vieira (r.c.)
38' [1 - 0] V. Obinna
54' [2 - 0] V. Obinna
74' [3 - 0] Biraghi
rIder

#473 Re: Inter

Post by rIder »

Plavih_11 wrote: 74' [3 - 0] Biraghi

:dance:
rIder

#474 Re: Inter

Post by rIder »

Benitez nema nikakvu ulogu u transferima ili vrlo malu sto je dobro, sportski direktor Branca nije gresku napravio u transferima zadnjih sezona :thumbup:

"O Balotelliju ne znam ništa, ja sam samo trener!"
Španski strateg Rafael Benitez, odnedavno novi trener talijanskog i evropskog nogometnog prvaka Intera, otvoreno priznaje kako ne zna ništa o budućnosti svog napadača Marija Balotellija.
ratata

#475 Re: Inter

Post by ratata »

rIder wrote:Benitez nema nikakvu ulogu u transferima ili vrlo malu sto je dobro, sportski direktor Branca nije gresku napravio u transferima zadnjih sezona :thumbup:

"O Balotelliju ne znam ništa, ja sam samo trener!"
Španski strateg Rafael Benitez, odnedavno novi trener talijanskog i evropskog nogometnog prvaka Intera, otvoreno priznaje kako ne zna ništa o budućnosti svog napadača Marija Balotellija.
ako ponovi trostruku krunu...onda je dobar :), zapravo, ako uopste osvoji Skudeto u prvoj sezoni, onda je predobar
Post Reply