Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nekooo

Post by nekooo »

i jos nesto sam zaboravio napisat.kad bi se ponovo vratio i mogo birati,znajuci kakav ce biti kraj,isto bi postupio...
zato, veca_sa,vjeruj da se isplati,kolko god na kraju boljelo,ipak je vrijedno toga.....
sad bi jos trebo napisat ono iz "Sve za ljubav",VOLITE NEKOG I NEKA NEKO VOLI VAS!!! :D :lol:
neshto

Post by neshto »

neshto wrote:haj da se i ja prijavim, fakat izgleda da je ovo ljeto preloše za veze :lol:

18mjeseci, meni 29, njoj 25...
djeci imena davali, sexali se bez razmišljanja na posljedice...
prvi put u životu plakakali skupa sa nekim, čisto onako jer je lijepo plakat skupa...
po 10 dana nije išla kući od mene...
posao/fax rizikovali, sve za nas...
znali po 2 dana ne spavati jer nam je dobro...
sigurni bili da je to to i da nema dalje...

onda je zapostavih jednom, izvinuh se ali svađe nastaviše i mjesec dana kasnije (prije 4 dana) reče: " volim te ali ne želim više ovako, ovo mi izgleda kao novi pokušaj a u to ne vjerujem" (jebo te) :x
ja joj sve rekao što mi je na srcu ali uzalud, planirao sam mnoge romantične/egzotične/sulude stvari da napravim ali nisam. čestitah joj rođendan prije dvije noći i jedini njen odgovor je bio jedan kratki "cim"! nakon toga sam izgubio volju da napravim bilo šta iako to jako želim, iako sam i lud i romantičan...

Terapija:
puuuuuuuuuno sporta, puno druženja, puno hobija i ono malo vremena što ostane interneta:) negativnu energiju iskoristiti na pozitivan način je najbolji put! alkohol još nisam dohvatio i nemam želje ni potrebe više nego obično.
i naravno ona stara "klin se klinom izbija"!!! jes da u početku čovjek u svakoj novoj djevojci traži "nju" ali nakon par iskustava i to splasne a ti si opet onaj stari (skoro)...
:(
cureeeee, u pomoć, savjet savjet savjet.. :)
napravih "autocitat" da vas podsjetim na svoju muku...

javila mi se danas nakon 5 dana, ne može bez mene pati, bla bla...
djeluje fakat iskreno ali ima jedna mala caka gdje ne mogu sam skontati kako da reagujem. trenutno sam na godisnjem i trebali smo skupa na more ali se desilo sta se desilo. ona sada kaže da bi par dana na more sa jaranicama, diplomiraju sve ubrzo a ima ih sa svih strana pa ono kao neki oprostaj... ako to uradi nama preostaju 2-3 dana što me ne čini baš sretnim. nisam šupak koji bi joj zabranio da ide sa rajom na more ali opet nakon raskida nisam očekivao da nećemo provesti veći dio godišnjeg skupa...
šta da radim? :-)
hajd budite fine pa i ja vas posavjetujem kad zapne :)

muške ne pitam za savjet jer vjerovatno bi me samo podržali u namjeri da je odjebem a ja bi ipak pokušao zadržati razum...
debela

Post by debela »

neshto wrote:muške ne pitam za savjet jer vjerovatno bi me samo podržali u namjeri da je odjebem a ja bi ipak pokušao zadržati razum...
eto ti odgovor.
danas

Post by danas »

debela wrote:
neshto wrote:muške ne pitam za savjet jer vjerovatno bi me samo podržali u namjeri da je odjebem a ja bi ipak pokušao zadržati razum...
eto ti odgovor.
deba, ti pravo nemilosrdna :D :D :D :lol:
debela

Post by debela »

nisam bona ali ne mogu, ma joj, znas vec :D
zena21

Post by zena21 »

danas wrote:
debela wrote:
eto ti odgovor.
deba, ti pravo nemilosrdna :D :D :D :lol:
deba odmah sakom u vugla :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

nekooo wrote:ak si mislio na mene svojim zadnjim postom...ma ne znam sta da ti kazem.ni ona ne zna sta vise hoce.kaze,dosadilo joj,ne zeli vezu,veza joj je opterecenje,a opet nece da raskine...a vala necu ni ja,ja nemam razloga za to... :-? tako da ko i onda,ja ne znam na cemu sam :? :? :?

joj sve sam pokusavala da drzim jezik za zubima, mlad si jos....uvijek je "kill the messanger" :oops: ali da ti ja to fino prevedem sa zenskog "ona se odljubila....i pokusava tebi do znanja da TI raskines, ako nista da ti umanji udarac raskida, jer ipak boli malu mrvicu manje kad smo mi ti koji raskidamo, ako nista jer ego dozivljava manji sok".....nece ti to jos dugo :(
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:
eto ti odgovor.
potpisujem :oops:

P.S. ona se cesto predomislja ne iz ljubavi nego iz razuma.....ne voli te vise....ali se pita hoce li se zajebati ako te ostavi jer si ocigledno fenomenalna osoba koja je jako voli :oops: sto je izuzetno sebicno :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:
Neelix wrote:ma sta mi napricaste :D

lijepo je to sve cut, al 3 najbolje godine :x :x u pm otisle, s tim se ne mogu pomirit nikako :roll:

ahmede druze, pa na koji nacin Ga mogu nagovorit da intervenise po mom pitanju??? :-D obecavam danecu vise psovat kad me probude u pola 5 ujutru (svako jutro) , samo nek se vrati :roll: :D
ama, koji ce ti klinac da se vrati kad te ne voli i nece s tobom? sta ces od nje?
joj kako to deba strucno odgovori :oops: kratko, jasno i usred srijede....

sreco moja, poenta u svemu ovome je da si ti vec u "bargaining" stadiju :D ide tebi oporavak brze nego sto to mislis :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
debela wrote:
eto ti odgovor.
potpisujem :oops:

P.S. ona se cesto predomislja ne iz ljubavi nego iz razuma.....ne voli te vise....ali se pita hoce li se zajebati ako te ostavi jer si ocigledno fenomenalna osoba koja je jako voli :oops: sto je izuzetno sebicno :roll:
to je to :wink:
a bice mu allahimanet cim naleti na nekog na koga je ona slaba... a u medjuvremenu ce ga rado pustiti da joj on ugadja i leta oko nje :D :D pa znam sta pricam, ko da nisam ovo radila u svoj vakat :-) :D :oops:
danas

Post by danas »

debela wrote:nisam bona ali ne mogu, ma joj, znas vec :D
znam :D :D :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote: P.S. ona se cesto predomislja ne iz ljubavi nego iz razuma.....ne voli te vise....ali se pita hoce li se zajebati ako te ostavi jer si ocigledno fenomenalna osoba koja je jako voli :oops: sto je izuzetno sebicno :roll:
a bice mu allahimanet cim naleti na nekog na koga je ona slaba... a u medjuvremenu ce ga rado pustiti da joj on ugadja i leta oko nje :D :D pa znam sta pricam, ko da nisam ovo radila u svoj vakat :-) :D :oops:
:lol: :lol: :lol: koja si ti :D ja stvarno nisam nikom to radila :roll: ja li volim il ne volim, kad ne volim razgulim :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:
anais_nin wrote: P.S. ona se cesto predomislja ne iz ljubavi nego iz razuma.....ne voli te vise....ali se pita hoce li se zajebati ako te ostavi jer si ocigledno fenomenalna osoba koja je jako voli :oops: sto je izuzetno sebicno :roll:
:lol: :lol: :lol: koja si ti :D ja stvarno nisam nikom to radila :roll: ja li volim il ne volim, kad ne volim razgulim :D
e jebiga :D :D zato ovima govorim da ne kukaju da se pomire sa njom, nego da se fataju noge :lol: :lol: :lol:

a davno je to bilo bona, omaklo mi se :D ima 20 godina :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote: e jebiga :D :D zato ovima govorim da ne kukaju da se pomire sa njom, nego da se fataju noge :lol: :lol: :lol:

a znam bona :kiss: nemaju oni pojma koliku im uslugu cinis sto im ovo govoris :oops: :D skontace jednom :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote: e jebiga :D :D zato ovima govorim da ne kukaju da se pomire sa njom, nego da se fataju noge :lol: :lol: :lol:

a znam bona :kiss: nemaju oni pojma koliku im uslugu cinis sto im ovo govoris :oops: :D skontace jednom :D
pa pokusavam djeci :D da objasnim razliku izmedju onoga sto je strefilo onog nesretnog esheka... kad se oni ono vole, ali eto tako naopako poslo i zajebalo se... i ovih raskida...

ja (nakon godina bogatog iskustva :D :D ) samouvjereno tvrdim da je over kad je over i da se to ne treba gurati nazor ni 'reda radi' ni iz navike... i ne govorim o obicnim svadjama gdje izjebete jedno drugom mater ali veza se ne dovodi u pitanje :D ali kad dodje na ovo -- mi ne treba da smo skupa vise -- to je meni jako indikativno da tu nesto debelo ne stima... i da nece doci na svoje nikada vise... i najgore je kad je jedno ono ravnodusno a drugo se ono upire da 'ugodi' ne bi li kupilo staru ljubav (nekako mi se cini dok se svadjaju i gloze, makar ima nekih emocija, kakvih takvih...)

i opet ponavljam bolje nista nego bilo sta... bolje nikakva veza nego ona iz navike i rutine... ono kad se zabavljaju po 8 godina, razvlace ko macija crijeva, ni tamo ni vamo... i na kraju raskinu i oboje se ozene sa nekim trecim poslije 6 mjeseci... :roll: :roll: :roll:

but this is me :)
pitt

Post by pitt »

ta tvoja prahistorijska iskustva se ne pikaju....nova vlast-nova nafaka....i tv u boji :D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:ta tvoja prahistorijska iskustva se ne pikaju....nova vlast-nova nafaka....i tv u boji :D:D:D
a tek mobitel i e-mail :lol: :lol: :lol: :lol:

PS a znas da sam u pravu :D :P
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Image

Ok - znaèi sistem je da je krave vazda bolje loviti sa kobile nego pjehoke? :D Ili ja miss ne¹to u ovoj prièi? :D
Last edited by ztluhcs on 30/07/2007 18:13, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

i'll take the fifth..... :D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote: ja (nakon godina bogatog iskustva :D :D ) samouvjereno tvrdim da je over kad je over i da se to ne treba gurati nazor ni 'reda radi' ni iz navike... i ne govorim o obicnim svadjama gdje izjebete jedno drugom mater ali veza se ne dovodi u pitanje :D ali kad dodje na ovo -- mi ne treba da smo skupa vise -- to je meni jako indikativno da tu nesto debelo ne stima... i da nece doci na svoje nikada vise... i najgore je kad je jedno ono ravnodusno a drugo se ono upire da 'ugodi' ne bi li kupilo staru ljubav (nekako mi se cini dok se svadjaju i gloze, makar ima nekih emocija, kakvih takvih...)

i opet ponavljam bolje nista nego bilo sta... bolje nikakva veza nego ona iz navike i rutine... ono kad se zabavljaju po 8 godina, razvlace ko macija crijeva, ni tamo ni vamo... i na kraju raskinu i oboje se ozene sa nekim trecim poslije 6 mjeseci... :roll: :roll: :roll:

but this is me :)
da idem obrnutim redom....ovo je opstepoznato....duge veze vrlo vrlo cesto zavrse tako sto se doticni nenormalno brzo nakon raskida vjencaju s nekim drugim :roll: to mi je uvijek bilo :?

slazem se....poslije godina ljubavi ljudi ne raskidaju olako :roll: iako povrijedjena strana to u trenutku bola ne vidi, ipak joj je ona druga strana pokazala postovanje i neku vrstu ljubavi tim raskidom....umjesto da se ceka da se veza totalno skrsi, da se medjusobno zamrzite, da dodje do prevare....*ebeno je biti i onaj koji raskida, posebno kad si nekog dugo volio, ali kad se odljubis, barem iz zenske perspektive, nema povratka (nije mi se nikad desilo da sam se odljubila pa poslije predomislila, ili zazalila zbog raskida :-?)

a sto se svadja tice zavisi i kakve su svadje....ako su strasne i vatrene i cesto zavrse sexom, znaci plamen je jos tu, ali postoji problem koji treba rijesiti....ali nekad se svadja i zato sto je jedna strana isfrustrirana jer druga ne konta da ljubavi vise nema :roll: to su one sto se vrte oko malih gluposti i naocigled nepostojecih problema :oops: uh gjozno :(
nekooo

Post by nekooo »

ztluhcs wrote:Image

Ok - znači sistem je da je krave vazda bolje loviti sa kobile nego pjehoke? :D Ili ja miss nešto u ovoj priči? :D
ovo sto se lovi nije krava,vec bik...nisi valjda nastran :D
nekooo

Post by nekooo »

i jos zvanicna obavijest,raskinuli smo,cini se na duge staze...mada,nikad se ne zna.a mozda gajim neku laznu nadu,ko ce ti ga znat...
jeb ga,bolje zavrsit na vrijeme nego se jos koji mjesec zavlaciti.sad mi ostaje "SAMO" da je prebolim
anais_nin

Post by anais_nin »

nekooo wrote:i jos zvanicna obavijest,raskinuli smo,cini se na duge staze...mada,nikad se ne zna.a mozda gajim neku laznu nadu,ko ce ti ga znat...
jeb ga,bolje zavrsit na vrijeme nego se jos koji mjesec zavlaciti.sad mi ostaje "SAMO" da je prebolim
teta danas i ja ti necemo reci "rekle smo ti" :oops: :D

nego cemo se fino ovde okupiti da ti budemo tim navijacica za podrsku :D

ozbiljno, fakat mi je zao :roll: ali pregurao je mujo i gore :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

nekooo wrote:
ztluhcs wrote:Image

Ok - znaèi sistem je da je krave vazda bolje loviti sa kobile nego pjehoke? :D Ili ja miss ne¹to u ovoj prièi? :D
ovo sto se lovi nije krava,vec bik...nisi valjda nastran :D
bitna je poruka :P
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
nekooo wrote:i jos zvanicna obavijest,raskinuli smo,cini se na duge staze...mada,nikad se ne zna.a mozda gajim neku laznu nadu,ko ce ti ga znat...
teta danas i ja ti necemo reci "rekle smo ti" :oops: :D

nego cemo se fino ovde okupiti da ti budemo tim navijacica za podrsku :D

ozbiljno, fakat mi je zao :roll: ali pregurao je mujo i gore :D
ne daj se mujo :D

a da ne zachatavate temu :roll: please...
Last edited by Bea_Trix on 30/07/2007 19:39, edited 1 time in total.
Post Reply