Najvise volim cut misljenje ljudi koji imaju neki uredjaj godinu dvije jer vec mogu imati nekih zamjerki sto nisu vidjeli kad su tek kupili.
Ja imam ovaj model https://pennyshop.ba/shop/proizvod/elec ... 8gg/217010 kupljen prije nešto jače od dvije godine. Na prvu odusevljenje a sad imam i nekih zamjerki koje bih da moj naredni usisivac nema.
Npr usisna snaga na ovom usisivacu je fantasticna. Tek nov filter stavljen u njeg npr nisam mogla ni da povucem papucicu gore dole po itisonu toliko snazno je vukao... Svaki dan haman usisavam, imam kucne ljubimce i nakon dva tri mjeseca izgubi sigurno nekih 20% snage i tako drzi.
Filteri se moraju održavati ako mislis usisati kako treba pa sigurno na svakih 4-5 usisavanja moras ih bar rucno ocistiti. Preporučeno je od proizvodjača mjenjanje na svakih 1 godinu. I onda tek belaj jer je nov 50 marki i imas ga kupiti na jednom mjestu u gradu.
Tako da narucujem iz vana jer je vani 10-15 KM
Ima dvije jacine, jedna koja nije ni zasta i traje 45 min i druga ta snazna i normalna koja traje 13 min i moze pokriti stan recimo od 55 kv svakodnevnog ciscenja al generalno ciscenje moze se zaboraviti jer nestane baterije u po frke.
Pozitivno je u vezi ovog usisivaca, cijena, baterija koja nije jos pocela slabiti,kvalitetna plastika i materijali (padao je do sad ne zna mu se broj).