Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#451 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Najbolje na jarcima je sto drugi ispadaju puno bolji naspram njih nego sami.
- nuovavita
#452 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramzess Veliki wrote:Jesi li slobodna da te ženim ili treba da te ukradem mužu? Meni svaka kombinacija odgovara.nuovavita wrote:O Ramzese Veliki koji sve znaš...da čujem...škorpija sa lavom u podznaku![]()
Nije da slijepo vjerujem u određenje horoskopskim znakom, ali ima tu nešto...![]()
Strast i snaga ... voliš li da dominiraš i vodiš u krevetu? Da znam da se ne opirem.
Ženi me namah....
- kockica_kockica
#453 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramzess Veliki wrote:Da znam da te ne barim.kockica_kockica wrote:Ramzess Veliki wrote:Ima li neka Vaga ovdje?
naravno da ima![]()
![]()
Ma ne znas ti s nama...Kad skontas kako onda je sve lako
- drag_gost
#454 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ja sam najbolje veze i imao sa vagama. Ne pratim nesto horoskop, ali eto tako je. Vage vole bikove. 
- WildRedRose
#455 Re: Nadjite se - sexy horoskop
odlicna kombinacija .drag_gost wrote:Ja sam najbolje veze i imao sa vagama. Ne pratim nesto horoskop, ali eto tako je. Vage vole bikove.
- ho oponopono
#456 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...teško nama sa nama, a još gore sa drugima! 
- Ramzess Veliki
#457 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Riba - Vaga ... voda i zrak se ne miješaju lako. Imao sam jednu Vagu ... bilo je tu vatre, strasti ... ali smo se na kraju razišli iako smo se voljeli. Nije išlo. Ali i sada se volimo, samo što ne možemo da se trpimo u vezi. Šteta.kockica_kockica wrote:Ramzess Veliki wrote:Da znam da te ne barim.kockica_kockica wrote:
naravno da ima![]()
![]()
Ma ne znas ti s nama...Kad skontas kako onda je sve lako![]()
- drag_gost
#458 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Uvjerio sam se... kako ono ide.. Vage vole sigurnost i osjecaj jakog muskarca sto im Bik pruza, a Bikovi vole i uzivaju s zenom koja je - zenstvena.WildRedRose wrote:odlicna kombinacija .drag_gost wrote:Ja sam najbolje veze i imao sa vagama. Ne pratim nesto horoskop, ali eto tako je. Vage vole bikove.
- kockica_kockica
#459 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ribe su tragicneRamzess Veliki wrote:Riba - Vaga ... voda i zrak se ne miješaju lako. Imao sam jednu Vagu ... bilo je tu vatre, strasti ... ali smo se na kraju razišli iako smo se voljeli. Nije išlo. Ali i sada se volimo, samo što ne možemo da se trpimo u vezi. Šteta.kockica_kockica wrote:Ramzess Veliki wrote:
Da znam da te ne barim.![]()
![]()
Ma ne znas ti s nama...Kad skontas kako onda je sve lako![]()
- MedenoSrce
#460 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ma vaga se najbolje sa vagom slaze c 
- madner
#461 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Vodolije se slazu sa svima, samo je pitanje koji zemski znak ima najbolje sise?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#462 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Joj Ramiz isto riba, tačno sada znam da ću da budem Hju Hefner k'o i on 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#463 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ne spominji sise dok je medena blizu, omnipotentni. opet ću te morati branitimadner wrote:Vodolije se slazu sa svima, samo je pitanje koji zemski znak ima najbolje sise?
- MedenoSrce
#464 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ono sto ja znam vodolija ganjaju intelekt 
-
sha_ba
#465 Re: Nadjite se - sexy horoskop
nije samo to medenaMedenoSrce wrote:ono sto ja znam vodolija ganjaju intelekt
- MedenoSrce
#466 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sha_ba wrote:nije samo to medenaMedenoSrce wrote:ono sto ja znam vodolija ganjaju intelekt
ma htjedoh dodati bona da svak ganja ono sto mu fali al' gdje cu sada kad ti rece da si vodolija
pokvari mi scam
- Ramzess Veliki
#467 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Nije bilo tako. Bio sam često odsutan nagažmanom u nekim službama tako da je previše ostajala sama ... a Vega je društvena ... ja sam bio taj koji je bio na zemlji. Rekoh - previše strasti ali i nevjere. Poslije je bilo plača, kajanja ... izjava da je imala namjeru da se uda za mene ... ali nisam mogao nazad.kockica_kockica wrote:Ribe su tragicneRamzess Veliki wrote:Riba - Vaga ... voda i zrak se ne miješaju lako. Imao sam jednu Vagu ... bilo je tu vatre, strasti ... ali smo se na kraju razišli iako smo se voljeli. Nije išlo. Ali i sada se volimo, samo što ne možemo da se trpimo u vezi. Šteta.
To je i inače osobina veze Riba - Vaga - uzajamna privlačnost do bola, ali loša završnica. Nažalost ... u toj kombinaciji je ljubav do bola koju traže oba znaka ali na kraju ostaje samo ... bolno sjećanje na nešto što je moglo biti savršeno ...
Imaš dvije vrste Riba pa nemoj generalizirati znakove. Osnovna podjela je na dva tipa - Ribe tragičare i Ribe intelektualci. Malo istražuj.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#468 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramize kak'i smo sa vodolijama? I sa škorpijama?
- kockica_kockica
#469 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Zar tebi nije bila tragicna ta veza.. volite se a ne mozete zajedno? tragedija... Romeo i JulijaRamzess Veliki wrote:Nije bilo tako. Bio sam često odsutan nagažmanom u nekim službama tako da je previše ostajala sama ... a Vega je društvena ... ja sam bio taj koji je bio na zemlji. Rekoh - previše strasti ali i nevjere. Poslije je bilo plača, kajanja ... izjava da je imala namjeru da se uda za mene ... ali nisam mogao nazad.kockica_kockica wrote: Ribe su tragicne
To je i inače osobina veze Riba - Vaga - uzajamna privlačnost do bola, ali loša završnica. Nažalost ... u toj kombinaciji je ljubav do bola koju traže oba znaka ali na kraju ostaje samo ... bolno sjećanje na nešto što je moglo biti savršeno ...
Imaš dvije vrste Riba pa nemoj generalizirati znakove. Osnovna podjela je na dva tipa - Ribe tragičare i Ribe intelektualci. Malo istražuj.
Imam ja dosta ribica u okolini... moze biti intelektualac ili intelektualka ali je dozivotno tragicna/tragican
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#470 Re: Nadjite se - sexy horoskop
osh jedan tragičan bankockica_kockica wrote:Imam ja dosta ribica u okolini... moze biti intelektualac ili intelektualka ali je dozivotno tragicna/tragican
- ho oponopono
#471 Re: Nadjite se - sexy horoskop
...to neke karmičke veze!? 

-
hhaarree
#472 Re: Nadjite se - sexy horoskop
eki mi tragicni
bgm nismo

-
sha_ba
#473 Re: Nadjite se - sexy horoskop
jasta nego drama...
- kockica_kockica
#474 Re: Nadjite se - sexy horoskop
mleetavi wrote:osh jedan tragičan bankockica_kockica wrote:Imam ja dosta ribica u okolini... moze biti intelektualac ili intelektualka ali je dozivotno tragicna/tragican![]()
![]()
zasto moje rijeci dozivljavas tragicno?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#475 Re: Nadjite se - sexy horoskop
a materem znao sam da si ti riba, čim si vakihhaarree wrote:eki mi tragicnibgm nismo
![]()
kockica_kockica wrote:mleetavi wrote:osh jedan tragičan bankockica_kockica wrote:Imam ja dosta ribica u okolini... moze biti intelektualac ili intelektualka ali je dozivotno tragicna/tragican![]()
![]()
zasto moje rijeci dozivljavas tragicno?![]()
![]()
![]()
![]()
ahahah, bjež' tamo