cula sam... mada cisto sumLJammelb26sa wrote:A je li ko cuo da se Mango otvara u Ferhadiji? Lokacija tamo gdje su bile "sve po bar 400 KM stvari" - Lav tj. bivsi Rumors.
ja ovih dana nista ne kupujem
Moderator: anex
cula sam... mada cisto sumLJammelb26sa wrote:A je li ko cuo da se Mango otvara u Ferhadiji? Lokacija tamo gdje su bile "sve po bar 400 KM stvari" - Lav tj. bivsi Rumors.
Ne znas trazitiLaCici wrote:100 puta usla i nikad ni najobicniju majicu nisam nasla, bez veze prodavnica.
Ne znas trazitiLaCici wrote:100 puta usla i nikad ni najobicniju majicu nisam nasla, bez veze prodavnica.
znam ja da ima zarinih stvari, al to nije zara.Mariella wrote:Hmm pa ima pravih zarinih stvari, samo sto su od prosle sezone... Znam ja od mame kolegica kupe nesto zarino vani za ihihi para, ona to isto ovdje kupi za duplo manje
Mislim da je to ista fora kao sa Tiffanijem koji prodaju H&M, od prošlih sezonaalica.k wrote: znam ja da ima zarinih stvari, al to nije zara.
je, i niko ne kaze da je to H&Mzamzija wrote:Mislim da je to ista fora kao sa Tiffanijem koji prodaju H&M, od prošlih sezonaalica.k wrote: znam ja da ima zarinih stvari, al to nije zara.