Jebo te, ali sve i jedan sa identinom pricom dodje na forum.Adi_187 wrote:Koristim f1 zbog toga sto jednostavno nisam imao uravnotezenu isranu. Radim od 8 do 3 h i od toga pauza ili bude ili ne bude i to mozda oko 12 ili 1 gdje je meni dorucak propadao i tako vremenom sam ostao bez navike za doruckom a da ne pricam o kvaliteti onoga sto sam jeo. Radio sam tako sto kada je pauza ili kada se vratim kuci poslije posla od gladi sam gutao hranu mahom razne hamburgere, pizze, cevape, pite i ostalo. Desilo se to da sam imao 10 kg viska i stalan umor, depresiju, boli glava, pospanost itd...
ovdje podvlacim crtu mog zivota prije 8 dana
----------
sada imam uravnotezenu isranu...znate kako,reci cu vam lako:))
f1 koji ima sve sto je jednom normalnom organizmu potrebno (vitamini.minerali,vlakna,proteini http://www.herbalife.com/files/HL//Medi ... -45-08.pdf)
jedem ujutro i spremam ga za minuta. Prije nisam imao vremena za dorucak a sada u 7 i 30 popijem moj shake. Poslije toga 4 sata sam sit. Jednostavno sam unjeo u organiza,m sve sto mu je potrebno i on radi bez da zove za glad. (prije od cevapa,pita,pizza,sendvica koje sadrze samo masti i kalorije sam imao konstantnu glad i depresiju jer u organizam nisam unosio dovoljno vitamina, proteina i vlakana.) Sada kada unesem f1 sam sit 4 sata jer zeludac je pametna masina i sve dok ne nahrani sve celije organizma on je nezadovoljan i hoce jos a rezultat je to salo i pivski stomak. Redovno idem u wc sto mi strasno dosta znaci jer kao sto kinezi kazu koji su najzdravija nacija da zdravlje je u crijevima.
Elem kada iza 12 sati osjetim glad pojedem nesto lagano ali uz obavezno integralni hljeb koji sadrzi vlakna. Rezultat je sto za rucak i veceru ne moram da se prejedam da bi se zasitio nego sasvim normalno. Naravno nezaobilazna je voda koju pijem 3 litra. Ujutro dvije case, 15 minuta poslije rucka 2 i poslije vecere dvije ali i nju ne gutam kao stoka nego u gutljajima kao sto teniseri rade jer voda na ex pravi havariju u stomaku i slezeni.
Ono sto je vazno je da ustajem jako raspolozen i nije mi potrebna kafa za razbudjivanje. Naravno idem 2 puta sedmicno u teretanu i jednom puta aerobne vjezbe kao sto su trcanje hodanje ili basket. To je sve dovelo da sam sretan i svakom cu preporuciti moju formulu jer zdravlje je na prvom mjestu.
Pa sarajte malo majku mu, providno je.
Sve to sto si postigao je do toga sto te HL vjestacki zasiti, pa mozes izgurati dan.
Ili te izjeda iznutra.
Ja bih se zabrinuo.