Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- slavkoimamodilera
#451 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Šta ti znaš... primitivac jedan...
- Bluemore
#452 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
znaci najpozeljniji su muskarci sa punim gacama, 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#453 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
odron♥ Julianna ♥ wrote:komi wrote:neću biti ćelav ali
primijetio sam da mi ionako velik nos i dalje raste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ništa ti se to ne pika ako stopala nisu velika
-
hocunecu
#454 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
tako nekako,sa alatom i zanatom
mora znat alat upotrijebiti
- respo
#455 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
da te ja priupitam nestoopusteno wrote:komi wrote:čuo sam da ne jebu momci nego novci
pa mislim da većina koka u sarajevu i šire ( ne među forumašicama) ganja lovatore u smislu da imaju dobar poso auto i stan![]()
![]()
Ja ganjam prije svega normalne likove ( kakvih je u Sa izgleda samo u tragovima ili su već privatizovani) i bitno mi je da nije neki ljendohan. Ako radi, ima stan i auto.. super, ali za njega- meni lično to ništa ne znači, jer to sve imam i sama..a opet, to je i dokaz da je stabilan, samostalan, ima neki cilj u životu, kakav i treba biti jedan muškarac. Meni se lično nikad nisu sviđali likovi, koji su uslovno rečeno lovatori..al pod ovim ne mislim na normalne momke, koji rade.. završavaju fax, šta već- već oni što se šepure. Djeluju mi narcisoidno, plitko..bahato.. i radije ću provoditi vrijeme sa nekim ko ima 1 marku u džepu i poderane starke, nego sa takvim glavonjama
. Nema tih para, ni tog auta, a ni tog stana koji se može mjeriti sa osjećajem kad si opušten s nekim i kad možeš pričat o svemu i roktat od smijeha..makar sjedili i na klupi i dijelili 1 kutiju cigara. Bolje to, nego da te raja vidi da izlaziš iz nekog bijesnog auta..a pored tebe bolid sa punim novčanikom. Hehe.. nisam u trendu definitivno, zato i nemam frajera
.
jesi ti ovih dana slobodna za kafe
- respo
#456 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
evo me tu sam samo se udaj za tebehocunecu wrote:tako nekako,sa alatom i zanatom![]()
imam set borera bor masinu bosch udarna za beton moze i armirani tucati
set torx kljuceva okaste viljuskaste pneumatsku busilicu sa ventilirajucim hladjenjem
i sa svim alataom sam majstor
- statix
#457 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
evo me tu sam samo se udaj za tebe
imam set borera bor masinu bosch udarna za beton moze i armirani tucati
set torx kljuceva okaste viljuskaste pneumatsku busilicu sa ventilirajucim hladjenjem
i sa svim alataom sam majstor
-
hocunecu
#458 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
s obzirom da sam herka nista manje od toga ni ne dolazi u obzir 
-
Gospoda Ministarka
#459 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
burek_in_space wrote:Ma sve super, samo za "leptirice" a bogam' i orgazam nije potreban pun shlajpek, nego puno srce i josh punije gace.Gospoda Ministarka wrote:
Super je dijeliti jedinu kutiju cigareta na klupi ali kad dodu neke ozbiljnije stvari i problemi u zivotu onda skontas da je za srecu IPAK pored nekog s kim mozes pricati jako bitno biti i materijalno obezbijeden, htijeli priznat ili ne zivot je puno laksi kad se ima nego kad se nema.
Tesko da "leptirici" mogu poletiti na prazan zeludac a zenama materijalna sigurnost olaksava put do orgazma.
Zato, netrazim bele lade ali nek se ima solidno za pristojnog zivota.
-
Gospoda Ministarka
#460 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Nisam ja to izmislila, to je rekao neko pametniji od mene.
Scientists have found that the pleasure women get from making love is directly linked to the size of their partner’s bank balance.
They found that the wealthier a man is, the more frequently his partner has orgasms.
“Women’s orgasm frequency increases with the income of their partner,” said Dr Thomas Pollet, the Newcastle University psychologist behind the research.
He believes the phenomenon is an “evolutionary adaptation” that is hard-wired into women, driving them to select men on the basis of their perceived quality.
* Why women have better sex with rich men
The study is certain to prove controversial, suggesting that women are inherently programmed to be gold-diggers.
However, it fits into a wider body of research known as evolutionary psychology which suggests that both men and women are genetically predisposed to ruthlessly exploit each other to achieve the best chances of survival for their genes.
The female orgasm is the focus of much research because it appears to have no reproductive purpose. Women can become pregnant whatever their pleasure levels.
Pollet, and Professor Daniel Nettle, his co-author, believed, however, that the female orgasm is an evolutionary adaptation that drives women to choose and retain high-quality partners.
He and Nettle tested that idea using data gathered in one of the world’s biggest lifestyle studies. The Chinese Health and Family Life Survey targeted 5,000 people across China for in-depth interviews about their personal lives, including questions about their sex lives, income and other factors. Among these were 1,534 women with male partners whose data was the basis for the study.
They found that 121 of these women always had orgasms during sex, while 408 more had them “often”. Another 762 “sometimes” orgasmed while 243 had them rarely or never. Such figures are similar to those for western countries.
There were of course, several factors involved in such differences but, said Pollet, money was one of the main ones.
He said: “Increasing partner income had a highly positive effect on women’s self-reported frequency of orgasm. More desirable mates cause women to experience more orgasms.”
This is not an effect limited to Chinese women. Previous research in Germany and America has looked at attributes such as body symmetry and attractiveness, finding that these are also linked with orgasm frequency. Money, however, seems even more important.
David Buss, professor of psychology at the University of Texas, Austin, who raised this question in his book The Evolution of Desire believes female orgasms have several possible purposes.
“They could promote emotional bonding with a high-quality male or they could serve as a signal that women are highly sexually satisfied, and hence unlikely to seek sex with other men,” he said. “What those orgasms are saying is ‘I'm extremely loyal, so you should invest in me and my children’."
- Karabaja
#461 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ne zna se koja je gora, ova što priznaje da se žene lože na debele novčanike ili ova što nas ubjeđuje da nije tako 
-
zelenashica
#462 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
A kako da lete životati kad se nakrka pečenjaGospoda Ministarka wrote:burek_in_space wrote:Ma sve super, samo za "leptirice" a bogam' i orgazam nije potreban pun shlajpek, nego puno srce i josh punije gace.Gospoda Ministarka wrote:
Super je dijeliti jedinu kutiju cigareta na klupi ali kad dodu neke ozbiljnije stvari i problemi u zivotu onda skontas da je za srecu IPAK pored nekog s kim mozes pricati jako bitno biti i materijalno obezbijeden, htijeli priznat ili ne zivot je puno laksi kad se ima nego kad se nema.
Tesko da "leptirici" mogu poletiti na prazan zeludac a zenama materijalna sigurnost olaksava put do orgazma.
Last edited by zelenashica on 24/06/2010 16:06, edited 1 time in total.
- respo
#463 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
ne traze nijedna belu ladu traze crnog audijaGospoda Ministarka wrote:burek_in_space wrote:Ma sve super, samo za "leptirice" a bogam' i orgazam nije potreban pun shlajpek, nego puno srce i josh punije gace.Gospoda Ministarka wrote:
-
zelenashica
#464 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Meni vala auto nije bitno...ja ću ga ionako slupati kakav sam vozačinarespo wrote:ne traze nijedna belu ladu traze crnog audijaGospoda Ministarka wrote:burek_in_space wrote:
Ma sve super, samo za "leptirice" a bogam' i orgazam nije potreban pun shlajpek, nego puno srce i josh punije gace.
- respo
#465 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
nakon ovog teksta zamisljam situaciju mujo gu*i zenu lagano radio upaljen i gusla li gusla
a na radiju javljaju glavni dobitnik lutrije od 2 miliona maraka je mujo
zamisli fate sta bi tek onda radila
a na radiju javljaju glavni dobitnik lutrije od 2 miliona maraka je mujo
zamisli fate sta bi tek onda radila
- respo
#466 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
budi dama nek te vozaju a ne da ti vozaszelenashica wrote: Meni vala auto nije bitno...ja ću ga ionako slupati kakav sam vozačina![]()
-
zelenashica
#467 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Mene ne voza moje rođeno dijete a da me voza tamo nekirespo wrote:budi dama nek te vozaju a ne da ti vozaszelenashica wrote: Meni vala auto nije bitno...ja ću ga ionako slupati kakav sam vozačina![]()
-
Strpljiva
#468 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Čuj ovih hemancipovanih žena. Šta će mi njegovo, imam svoje.
Ima on većih briga
Ima on većih briga
-
opusteno
#469 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Gospoda Ministarka wrote:opusteno wrote:Nema tih para, ni tog auta, a ni tog stana koji se može mjeriti sa osjećajem kad si opušten s nekim i kad možeš pričat o svemu i roktat od smijeha..makar sjedili i na klupi i dijelili 1 kutiju cigara. Bolje to, nego da te raja vidi da izlaziš iz nekog bijesnog auta..a pored tebe bolid sa punim novčanikom. Hehe.. nisam u trendu definitivno, zato i nemam frajera.
Iz tebe govori neiskustvo.
Mozda, al ja opet radije biram pametnog kokuza, nego bogatog bolida
- respo
#470 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
rekoh ti ja sam dr mr al nemam marke hoces li me?
-
opusteno
#471 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Gospoda Ministarka wrote: Super je dijeliti jedinu kutiju cigareta na klupi ali kad dodu neke ozbiljnije stvari i problemi u zivotu onda skontas da je za srecu IPAK pored nekog s kim mozes pricati jako bitno biti i materijalno obezbijeden, htijeli priznat ili ne zivot je puno laksi kad se ima nego kad se nema.
Ovdje nije ni bila riječ o ozbiljnijim stvarima i problemima u životu ( kako sam ja shvatila ). Samo sam podvukla s kakvim se muškarcem lično mogu zamisliti, a sa kakvim ne ni po koju cijenu. Naravno da se ne vidim i da sa 50 godina sjedim na klupi i da se živi od have, ljubavi, priče..ali stvarno ne vidim ni sreću u tome da se budim pored nekoga, ko me ne čini iznutra sretnom i zadovoljnom bez obzira na to koliko "dobrostojeći" bio. A život je još lakši, ako se oboje trude da se ima, nego da se nema. Nisam za to da se samo muškarcu natovari ta obaveza, da brine i zarađuje.
-
opusteno
#472 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
respo wrote:da te ja priupitam nestoopusteno wrote:komi wrote:čuo sam da ne jebu momci nego novci
pa mislim da većina koka u sarajevu i šire ( ne među forumašicama) ganja lovatore u smislu da imaju dobar poso auto i stan![]()
![]()
Ja ganjam prije svega normalne likove ( kakvih je u Sa izgleda samo u tragovima ili su već privatizovani) i bitno mi je da nije neki ljendohan. Ako radi, ima stan i auto.. super, ali za njega- meni lično to ništa ne znači, jer to sve imam i sama..a opet, to je i dokaz da je stabilan, samostalan, ima neki cilj u životu, kakav i treba biti jedan muškarac. Meni se lično nikad nisu sviđali likovi, koji su uslovno rečeno lovatori..al pod ovim ne mislim na normalne momke, koji rade.. završavaju fax, šta već- već oni što se šepure. Djeluju mi narcisoidno, plitko..bahato.. i radije ću provoditi vrijeme sa nekim ko ima 1 marku u džepu i poderane starke, nego sa takvim glavonjama
. Nema tih para, ni tog auta, a ni tog stana koji se može mjeriti sa osjećajem kad si opušten s nekim i kad možeš pričat o svemu i roktat od smijeha..makar sjedili i na klupi i dijelili 1 kutiju cigara. Bolje to, nego da te raja vidi da izlaziš iz nekog bijesnog auta..a pored tebe bolid sa punim novčanikom. Hehe.. nisam u trendu definitivno, zato i nemam frajera
.
Hehe.. može što da ne. Hoćeš je ti platiti???
- burek_in_space
#473 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Oooooo ko dosh'o ko dosh'o?!slavkoimamodilera wrote:Šta ti znaš... primitivac jedan...
Imash problema sa vidom?!Bluemore wrote:znaci najpozeljniji su muskarci sa punim gacama,
- burek_in_space
#474 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
Sad bih ja mogao ovdje potegnuti prichu u fazonu " a shta je to solidan i pristojan zhivot", ali necu...jer mi je mrsko krive Drine ispravljati.Gospoda Ministarka wrote:
- respo
#475 Re: Najpozeljniji muskarci u Sarajevu su ...
e cekaj malo dok naprosimopusteno wrote:respo wrote: da te ja priupitam nesto
Hehe.. može što da ne. Hoćeš je ti platiti???![]()
al sad idemo na privatne poruke