Fetiš
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dusa_raskopuša
#451 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
meni su mocnija kolica od nje sve saS NAJLONkama 
- SultanSuljke
#452 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
eluna wrote:spreca wrote:Uhhhhhhhh ovo je opasno za srcedječak sa šibicama wrote:![]()
![]()
![]()
ove su praaaaaaaaaavo moćne - ima li se gdje zbaviti
hoces link da ti posaljem za takve carapice ?
- eluna
#453 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
ama raskopušo
ne gledam ni kolica ni nju ni haljinicu - nego gledam štramplice i zamišljam se u njima - već sam skontala i kompletnu kombinaciju

- SultanSuljke
#454 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
eluna wrote:ama raskopušone gledam ni kolica ni nju ni haljinicu - nego gledam štramplice i zamišljam se u njima - već sam skontala i kompletnu kombinaciju
![]()
![]()
![]()
imash u pp stramplice
-
sorted
#455 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Jebate led sto ti je ovo trebalo...Haris033 wrote:Fešn guru bi bio iznenađen ovom odjevnom kombinacijom
- SultanSuljke
#456 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
nije ovo dobro gledati cim oci otvoris...jok jok

- SultanSuljke
- SultanSuljke
- Zatamnjena stakla
#459 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Džaba, moš samo gledat 
- SultanSuljke
#460 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
mora se nekad i gledatiSorel wrote:Džaba, moš samo gledat
-
finchi84
#461 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Svaka pohvala na ovoj temi Iskreno da su sve žene i djevojke pametne barem 2 puta bi sedmicno se napucale a ne samo praznicima poput Bajrama i Novih godina bilo bi dobro da to malo cesce rade bilo samo za sebe ili za svoje voljene jer kako se one osjecaju napucanije i zgodnije dok su takve , privlacnijim , zgodnijim tako i mi muskarci osjecamo privlacnost prema njima , Vecina vas žena je zapazila da vaš muž ili dečko gleda druge ženske a jestel se zapitali zašto ?pa naravno one koje su sexy privlacno obucene pa same oci lete a sto vi nesto slicno nebi isprobale barem malo privlacnije nego inace promjena vaseg stila oblacenja donosi i novine isto ko kad u kuci promjenite namjestaj okrecite u drugu boju sobu jednostavno velika promjena za vase oci,eh sad da vašoj voljenoj osobi toga u oćima nebih falilo udovoljite im kako njima tako i sebi vjerujem da i vama nije mrsko kad muski bacaju oko na vas , jer mi muski se palimo na takve stvari mnogo ste privlacnije ljepse , sexibilnije a ova tema se veze i za dobar sex jer najbolji afrodizijag muskarca je vidjeti djevojku sexy odjevenu kako na cesti tako i u nocnom izdanju tipa sexa spavacica sa tangicama stramplicama itd.. to je ono malo mašte da bi bilo prvenstveno vama kao i nama muskim dobro. al eto mnoge djevojke i zene misle da je to otrcano da izgledaju jeftino itd... sto uopste nije tako zene ste i pokazite svoju ljepotu u pravom izdanju vec kad je bog stvorio razlike ...
poredzenje:
djevojka koja je standarno obucena za svaki dan

a ovo bi bila osoba koja bi bila recimo drugacije obucena kako bi svaki musarac volio vidjeti dosta privlacnija

pa Žene ili djevojek sad same procjenite sta je privlacnije toliko od mog texta za ovu temu poz svima...
poredzenje:
djevojka koja je standarno obucena za svaki dan

a ovo bi bila osoba koja bi bila recimo drugacije obucena kako bi svaki musarac volio vidjeti dosta privlacnija

pa Žene ili djevojek sad same procjenite sta je privlacnije toliko od mog texta za ovu temu poz svima...
- Kovrčava Sue
#462 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Ne valja ti poređenje, naime meni je Megan vrh vrhova = beton, šta god obuče, odnosno ne obuče
Nije ni loša ova ispod nje, ali Megan brate mili
Jedino mi para oči, kako čizme uz majicu kratkih rukava?
I u redu je napucavanje, al sve ima svoje mjesto i vrijeme...i odgovarajuću temperaturu vani, kao npr. jučer, k'o da je rana jesen
Nije ni loša ova ispod nje, ali Megan brate mili
I u redu je napucavanje, al sve ima svoje mjesto i vrijeme...i odgovarajuću temperaturu vani, kao npr. jučer, k'o da je rana jesen
- Michun
#463 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
sjoooo likova sa savjetima...napucaj se, sexibilno, uporedjuje zenu sa namjestajem i krecenjem.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#464 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Onaj, ja samo da kazem da je meni Megan puno bolja i izazovnija u ovim farmerkama od ove ispod.
Te price kako zensko moze izgledat dobro samo u kratkom i dekoltiranom...zar jos uvijek postoje.
Te price kako zensko moze izgledat dobro samo u kratkom i dekoltiranom...zar jos uvijek postoje.
- LightRain
#465 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Slažem se, i meni je na prvoj slici izazovnija. Na drugoj mi je kič živi.ladyblue18 wrote:Onaj, ja samo da kazem da je meni Megan puno bolja i izazovnija u ovim farmerkama od ove ispod.![]()
Druga stavr svak traži sebi ravnog što se ukusa tiče.
Ja npr. ne bih lika ozbiljno shvatila kad bi mi prišao onda kad bih se napucala kao ova na drugoj slici...Mislim smiješno i površno
- Platformas
#466 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Ova na prvoj slici je 17485 puta bolja od ove džore ispod, ova ispod je džora prvenstveno zbog oblačenja koje je u turbo folk maniru.
za prvu - one love
za prvu - one love
- kokuz_sa
#467 Re: Minjaci i štrample, kao seksi odjeća?
ev maksuz za tebebez_ideje wrote:Meni su ove s blago ocrtanom cizom neprevazidjene
Rijetko nosim samostojece,mada su mi super za vidjet.......ne volim kad je debeo onaj dio sto drzi i kad je cipkani...mah...ters,pa rijetko vidim nesto da mi se svidja
p.s ja se zimi u najlonu ne smrzavala....lijepo vunene hulahopke ili pamucne helanke
jedna fotka

- SultanSuljke
#468 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
mislim da je ženstvenost najprivlačnija.......bar je meni 
- Haris033
#469 Re: Minjaci i štrample, kao seksi odjeća?
Ne volim na djevojci vidjeti ove providne najlonke, bilo sa uzorkom, mrežaste ili čipkane, nekako mi je to "babski" i više za starije gospođe...kokuz_sa wrote:ev maksuz za tebebez_ideje wrote:Meni su ove s blago ocrtanom cizom neprevazidjene
Rijetko nosim samostojece,mada su mi super za vidjet.......ne volim kad je debeo onaj dio sto drzi i kad je cipkani...mah...ters,pa rijetko vidim nesto da mi se svidja
p.s ja se zimi u najlonu ne smrzavala....lijepo vunene hulahopke ili pamucne helanke
jedna fotka![]()
Djevojke u kombinaciji haljina/suknja/neprovidne štrample u raznim bojama su mi
Ovako odjevene djevojke su mi otmjene, elegantne, cool, i naravno, sexy

[/img]

Anne Hathaway bi izdvojio od ostalih...

- mO k3
#470 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
@harise druze otmeno,elegantno OK ,ali nikako sexy pogledaj skeletore
- Haris033
#471 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Džaba, volim mršavice...Ženski Dr.Med wrote:@harise druze otmeno,elegantno OK ,ali nikako sexy pogledaj skeletore
- mO k3
#472 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
e to je druga stvar ....Haris033 wrote:Džaba, volim mršavice...Ženski Dr.Med wrote:@harise druze otmeno,elegantno OK ,ali nikako sexy pogledaj skeletore

- Michun
#473 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
sta je kome sexy pitanje je sad?!
meni su ABC strample za curice do 9 god (za one koji ne znaju ABC su prve najlonke u boji)
carape volim zimi da su guste i sjajne - mogu biti sjajne sa lameom ili sjajne water shine. prelazna doba su super za carape s mustrama, s linijama.

osim toga, zena mora biti svjesna kakve noge ima i kakava sara odgovara. ne kazem da treba da ima kompleks ali obratiti paznju na to da li su noge prave ili ne, debele ili tanke...
meni su ABC strample za curice do 9 god (za one koji ne znaju ABC su prve najlonke u boji)
carape volim zimi da su guste i sjajne - mogu biti sjajne sa lameom ili sjajne water shine. prelazna doba su super za carape s mustrama, s linijama.

osim toga, zena mora biti svjesna kakve noge ima i kakava sara odgovara. ne kazem da treba da ima kompleks ali obratiti paznju na to da li su noge prave ili ne, debele ili tanke...
- zambaklija
#474 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
- Haris033
#475 Re: Štrample, minjaci, kao fetiš i kao seksi odjeća?
Michun wrote:sta je kome sexy pitanje je sad?!
...tako obučenu djevojku ne bi ni primjetio. Ne volim vidjeti djevojku u providnim (crnim) čarapama sa tim linijama. ili kako već zovete te čarape sa uzorkom. Nekako mi tu fali elegancije, i djevojke mi izgledaju jeftino (bez uvrede)... Al', jbg, ukusi se razlikuju....
Još (bar meni) malo primjera spoja elegancije, ljepote i sexipila...:

Nije bilo manjih slika