freak_with_a_laptop wrote:Ja tebi da odgovorim? Na sta? Pa u zivotu mome nisam gluplje pitanje cula, nego ... da li Njemci krse ljudska prava prema Turcima?Svemirski_Jebach wrote:mani mi se citata. Citati sluze da se prikrije vlastita nemogucnost da sefreak_with_a_laptop wrote:Svemir, fakat neznam sta bi ti odgovorila. Odavno, a mozda i nikad do sad, nisam se susrela sa "mozgom" kao sto si ti![]()
Upamti:
Blessed is the man who, having nothing to say, abstains from giving us worthy evidence of the fact.
smisli nesto daj nesto iz svoje glave, think...
nego, ne odgovori mi ti na ono o krsenju ljudskih prava...u sloveniji, njemackoj, francuskoj itd. itd.
Halo bolan? Sta je stobom?![]()
![]()
Razgovarao sam prije nekoliko godina sa jednim Turcinom,koji radi na jedmom od najboljih Americkih Univrziteta.Radi kao profesor,PhD...U neobaveznom razgovoru,kako je stigao u USA i odakle je dosao odgovor je bio.Iz Belgije,Njemacke je dosao.Na pitanje ,Zasto?,odgovor je bio ,nije iimao sansi raditi svoj posao,a na njega su gledali kao na zivotinju.Pitao sam ga kako se sada osjeca u USA,radi svoj posao itd.odgovorio je da se to ne moze porediti,jer ovdje radi svoj posao i smatraju ga u najmanju ruku egzoticnom zivotinjom ...