Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fiore
#451 we
Informacija iz prve ruke..bice belaja na utakmici Lazio-Parma.. citava utakmica posvecena je poginulom navijacu Lazia,Gabrijelu-Gabi..ono sto je sigurno bjes jos traje.,traje.. i svaka im cast na organizaciji..jebi drotovkse picke ACAB!
- Neelix
#455 Re: we
ja nidje ne procitah o nekakvom "belaju" zvao se on A ili B ili ŽNJFiore wrote:Bilo i odradjeno..nije prosao plan A .,al jeste B...nisam upoznat do kraja vec samo sa detaljima.. vidjeces sta su laziali polako..
- van Basten
koji smor od tekme večeras... doduše uvijek je tako na njihovim utakmicama, ali ja sam se pomalo i romantičarski nadao da će godina izbivanja Juventusa povećati draž za pobjedom nad protivnikom u "derbiju", prvih 15ak minuta je čak i obećavalo nešto slično, ali poslije... partija šaha i to dugopoteznog. Kulturno sam zaspao oko 50. minute, probudio se oko 70. i bi mi krivo što ne produžih do kraja tekme.
- abondanzieri
Zlatan Muslimovic igra protiv Fiorentine u prvom sastavu i postigao je do sada jedini gol za svoju ekipu.Trenutni rezultat je 1-2 
- abondanzieri
Muslimovic zabio jos jedan gol u 90-oj minuti i tako donio bod svojoj ekipi
Izgleda da je napokon debilski trener Atalante shvatio kakvog napadaca drzi na klupi i tribinama
Izgleda da je napokon debilski trener Atalante shvatio kakvog napadaca drzi na klupi i tribinama
- alphonse kauders
- Neelix
- limun_
engleska i talijanska liga se ne mogu poredit.
cesto se svadjam sa zabarima iz raje...ovo veceras sto je inter pruzio je antipropagadna fudbala. trebalo bi ih dekretom izbacit..vezni red bez ijednog kreativca u prvih 11, klasicni bekovi prekomandovani na krila, stoperi na beka ..stasno:-) a mogli su pobjedit i s 10 igraca, samo da su igrali hrabrije...
to su dvije razlicte filozofije. pa u engleskoj npr . Sunderland igra na pobjedu na Old Traffordu
, niko ne dolazi u goste da bi igrao bunker, ili da se cim zabije gol, odmah sabije u odbranu (izuzev liverpoola, kome je prije par sezona e.heskey igro stopera, cim povedu
)
najbolji igrac talijanske lige dodje u englesku, i sta bude? propane k'o kauc!
veli meni drug "pa sto igraci iz engleske ne idu u italiji, ne zasluzuju kvalitetom"..te spominje robbiea keana kako se nije snaso (nidje veze, tad je bio dijete)..a ja mu kazem...sto bi nek'o iso iz najjace lige na svijetu u neku slabiju
...s konja na magarca 
cesto se svadjam sa zabarima iz raje...ovo veceras sto je inter pruzio je antipropagadna fudbala. trebalo bi ih dekretom izbacit..vezni red bez ijednog kreativca u prvih 11, klasicni bekovi prekomandovani na krila, stoperi na beka ..stasno:-) a mogli su pobjedit i s 10 igraca, samo da su igrali hrabrije...
to su dvije razlicte filozofije. pa u engleskoj npr . Sunderland igra na pobjedu na Old Traffordu
najbolji igrac talijanske lige dodje u englesku, i sta bude? propane k'o kauc!
veli meni drug "pa sto igraci iz engleske ne idu u italiji, ne zasluzuju kvalitetom"..te spominje robbiea keana kako se nije snaso (nidje veze, tad je bio dijete)..a ja mu kazem...sto bi nek'o iso iz najjace lige na svijetu u neku slabiju
-
elSaik
@limun_ - znaš kako se kaže "Cilj opravdava sredstvo". Inter nije igrao užasno sinoć, Inter je igrao onako kako su i htjeli da igraju. I to veoma uspješno do pred sam kraj utakmice. Još se jednom pokazalo da je lakše igrati protiv italijanskog kluba kada ima 11 igrača nego kada ima 10 igrača.