Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
triconja

#451 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by triconja »

beni-bu-man wrote:jesam li ja los muz ako peglam, cistim, natrpam masinu da se ves opere, operem sudje, skuham da se jede..... tj. pomognem zeni u domacinstvu koja isto radi od 9-17
Sta ima los muz, tako ni evnuh ne radi :lol: :lol: :lol:
bossnjak

#452 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by bossnjak »

triconja wrote:
bossnjak wrote:Danasnje društvo nema problem sa feministkinjama ili zenama opcenito , već sa ovakvim muškarcima koji su postali ravnodušni što im je svejedno da zaradjuu manje od žene, da kuhaju da peglaju da spremaju i da rade ženske poslove .
Dakle ovo nije borba muškaraca i žena nego muškaraca i muškaraca koji se ulizuje ženama, i kasnije bivaju zgazeni od istih, pa svoje frustracije iskaljivaju na onim muškarcima koji imaju svoj stav, koji se ne boje reci ja ti neću kuhati, ja ti necu peglat ,dakle oni su njima zavidni, pa mogu se izvlacit da su ovi zatucani
Cuj da kuhaju peglaju i to zenski poslovi. Eee, ne bih da mi zensko nesto sprema a ja u snazi nikad. Cuj da dam da pegla, nema zena pojma kako ja volim da se ispegla.

Jaro ako kad odes pisat i srat nekad ti ne naumpadne ocistit plocice okolo i solju onda jebiga, nesto je do tebe. Ako kad odes da se kupas nemas obicaj dlacurine iza sebe ocistit i nekad dezinficirat kadu/kabinu onda jebiga.

Ako bi ti da ti neko usisava dje i ti prznis jer eto to je zensko a da to dzaba radi, e jebiga.

Haman da ti ne trazis zenu vec novu mamu, koju bi nekad i natego jer eto ne mores mamu :lol: :lol: :lol:

To sve sto ti smatraš cudim i kao grozis se i kazes ja tražim mamu jest posao mame ali tvoje zene mame tj punice koja nju obuci da zna napraviti pitu itd.
Stas ti dodjes sa posla tena ti iznese zitarice sa mlijekom pa udrobi ljudino
moonca

#453 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by moonca »

bossnjak wrote:
moonca wrote:
bossnjak wrote:Danasnje društvo nema problem sa feministkinjama ili zenama opcenito , već sa ovakvim muškarcima koji su postali ravnodušni što im je svejedno da zaradjuu manje od žene, da kuhaju da peglaju da spremaju i da rade ženske poslove .
Dakle ovo nije borba muškaraca i žena nego muškaraca i muškaraca koji se ulizuje ženama, i kasnije bivaju zgazeni od istih, pa svoje frustracije iskaljivaju na onim muškarcima koji imaju svoj stav, koji se ne boje reci ja ti neću kuhati, ja ti necu peglat ,dakle oni su njima zavidni, pa mogu se izvlacit da su ovi zatucani
..polako ti .... nista nema lose u tome. U zdravim odnosima izmedju dvoje odraslih, nema problema ko koliko zaradjuje i koji posao obavlja u firmi ili u kuci.
Ima ba pocne to sa kuhanjem I peglanjem kasnije Boga pitaj gdje zavrsi
Ima spas.zabiberis jelo par puta vise i oduzeti ce ti pregacu. Najdrazu bluzu naparvi ventilaciju na ledjima, oduzeti ce ti peglu ... :wink: spasen si .

Idi sada lovi. :lol:
duminjo

#454 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by duminjo »

Moj beni. Nemamo mi pojma sta je muz i muskarcina :mrgreen:
moonca

#455 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by moonca »

triconja wrote:
beni-bu-man wrote:jesam li ja los muz ako peglam, cistim, natrpam masinu da se ves opere, operem sudje, skuham da se jede..... tj. pomognem zeni u domacinstvu koja isto radi od 9-17
Sta ima los muz, tako ni evnuh ne radi :lol: :lol: :lol:
bgm, ovaj beni za pozeliti.... :-D
triconja

#456 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by triconja »

bossnjak wrote:
To sve sto ti smatraš cudim i kao grozis se i kazes ja tražim mamu jest posao mame ali tvoje zene mame tj punice koja nju obuci da zna napraviti pitu itd.
Zato ti sebi spremis stas jest a nek ona jede sta ce, ako more zitarice stalno, neka je. To ti je to bolan, ne treba se dovodit u poziciju da ovisis o tome sta ce ti zena spremit :lol:
Xavier1

#457 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by Xavier1 »

Sta ce mi zena koja nece cistiti, peglati i kuhati?
Fudo387

#458 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by Fudo387 »

bossnjak wrote:

Odmah je zitarciom po glavi, dje to ima da se tako muz doceka kad se vrati iz kafane.
Zucne li sta, klanfom je u ledja.
Nema labavo.
bossnjak

#459 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by bossnjak »

Sam, a slabo imam odjece za peglanje, ali kadimas zenu ponizenje po bosanskim obicaj a je da to radis, jel se zelis odreci svog identiteta i posta ti Amerikanac
jesam li ja los muz ako peglam, cistim, natrpam masinu da se ves opere, operem sudje, skuham da se jede..... tj. pomognem zeni u domacinstvu koja isto radi od 9-17[/quote]

Prva greska je sto ti zena uopće radi, a da bi zena radila mora ti plata biti nedovoljna, dakle strani utjecaj na drzave kako bi i zene radile
Daleko u boljem položaju bi bio da i je zena domaćica i tvoja djeca takodjer u boljem položaju a ne da ih odgajajuekakve tete iz vrtića
bossnjak

#460 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by bossnjak »

:o
Fudo387 wrote:
bossnjak wrote:

Odmah je zitarciom po glavi, dje to ima da se tako muz doceka kad se vrati iz kafane.
Nema labavo.
Ne kafane posla, kad dodjes iz kafane trebas dobiti tavi u glavu ili da ona kaze problem svekru i djeveru jer kaljas obraz porodice
Last edited by bossnjak on 01/10/2018 16:50, edited 1 time in total.
duminjo

#461 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by duminjo »

Znaci tako. Svezi joj lanac i jebi u zdrav mozak. Pozeljno Bar hefticno samarcinu razvalit.
Jednom godišnje je odvedi roditeljima i bog te veselio.

Hajde bosnjak idi u kurac
beni-bu-man

#462 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by beni-bu-man »

Xavier1 wrote:Sta ce mi zena koja nece cistiti, peglati i kuhati?
nadji sebi muskarca, evo ima nas na forumu koji to rade :kiss:
triconja

#463 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by triconja »

Eto ga, vracamo se na stare korijene, znaci fundamentalizam sve u šesnes.

Jebo te kralj, znaci tako u 2018 razmisljat, ljudi prave robotske udove za invalide a on bi zenu zakovo u kucu :-)
beni-bu-man

#465 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by beni-bu-man »

bossnjak wrote:
Prva greska je sto ti zena uopće radi, a da bi zena radila mora ti plata biti nedovoljna, dakle strani utjecaj na drzave kako bi i zene radile
Daleko u boljem položaju bi bio da i je zena domaćica i tvoja djeca takodjer u boljem položaju a ne da ih odgajajuekakve tete iz vrtića
buraz, fakat nisi bardo, jel bolje imat primanja 4500 ili 1500

ti si tipican primjer onog mog posta od jutros
Xavier1

#466 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by Xavier1 »

beni-bu-man wrote:
Xavier1 wrote:Sta ce mi zena koja nece cistiti, peglati i kuhati?
nadji sebi muskarca, evo ima nas na forumu koji to rade :kiss:
Nisam peder jos uvijek postao.
Ozbiljno pitam sta ce mi zensko koje to ne radi? I kao da je to neki pretezak posao. Znam sve i sam da obavim. Samo ne bih trpio neku lijenu pored sebe kojoj je problem da obavlja svoje bracne duznosti.
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#467 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by lmo »

duminjo wrote:Znaci tako. Svezi joj lanac i jebi u zdrav mozak. Pozeljno Bar hefticno samarcinu razvalit.
Jednom godišnje je odvedi roditeljima i bog te veselio.

Hajde bosnjak idi u kurac
Ma pusti ga ba, trola, a kad ikad sam dala jedinicu iz pismenih radova i rekla da rečenica, pored pravopisa i gramatike, mora imati smisao. Eto bossnjak, ne daj mi lagati..i još nisi ispoštovao savjet..bjež' ba ..sekiraš pošten svijet.
triconja

#468 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by triconja »

beni-bu-man wrote:
bossnjak wrote:

Haman bolje imat i 5 joja ali zato odes kuci zeni samarcinu sa vrata zveknes uz obavezu da joj il boga il mater opsujes a kad jedes da je dobro isprebijas. Prevencija, ha ja :lol: :lol: :lol:
Fudo387

#469 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by Fudo387 »

bossnjak wrote::o
Fudo387 wrote:
bossnjak wrote:

Nema labavo.
Ne kafane posla, kad dodjes iz kafane trebas dobiti tavi u glavu ili da ona kaze problem svekru i sjeveru jer kaljas obraz porodice
Aj bizi :lol:
Naces neku stuhu, ima da joj pusis i lizes zitarice. :D
Mo’s na forumu bit’ zajeban. :lol:
beni-bu-man

#470 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by beni-bu-man »

triconja wrote:Eto ga, vracamo se na stare korijene, znaci fundamentalizam sve u šesnes.

Jebo te kralj, znaci tako u 2018 razmisljat, ljudi prave robotske udove za invalide a on bi zenu zakovo u kucu :-)
Pa od ove godine u Saudijska Arabiji zene imaju pravo na polaganje vozackog ispita ali ne smiju voziti auto :-) :-) :-)

Sad ce nam kolega bossnjak reci da i kod nas ne bi trebale jer je islam ovdje dosao prije 500g

jebo te tito kolko moras biti zatucana osoba :lol: :lol: :lol:
Dope_Man

#471 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by Dope_Man »

beni-bu-man wrote:[
jesam li ja los muz ako peglam, cistim, natrpam masinu da se ves opere, operem sudje, skuham da se jede..... tj. pomognem zeni u domacinstvu koja isto radi od 9-17
Eh Beni, Beni.. nikad od tebe dlakavog, debelog bosnje koji prdi po kuci i zeni hebe mater jer usisava pa ti smeta zvuk, ustvari sve ti smeta jer gleda u listic i cupas zadnje dlake sa glave :lol:
beni-bu-man

#472 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by beni-bu-man »

triconja wrote:
beni-bu-man wrote:
bossnjak wrote:

Haman bolje imat i 5 joja ali zato odes kuci zeni samarcinu sa vrata zveknes uz obavezu da joj il boga il mater opsujes a kad jedes da je dobro isprebijas. Prevencija, ha ja :lol: :lol: :lol:
rekoh ja jutros :mrgreen:

"Postotak zatucanog bosanskog muskarca je veoma visok"
moonca

#473 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by moonca »

Xavier1 wrote: Ozbiljno pitam sta ce mi zensko koje to ne radi? I kao da je to neki pretezak posao. Znam sve i sam da obavim. Samo ne bih trpio neku lijenu pored sebe kojoj je problem da obavlja svoje bracne duznosti.
Radi to uglavnom svako zensko. No, ako hoces da uzivas u zeni na duzi period i da ostane u dobroj kondiciji, moras se i ti malo potruditi. Pogotovo ako je i dijete ukljuceno.
triconja

#474 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by triconja »

E cure i zene, bil vam smetalo da vam momak ili muz trazi od vas da vam nekad opsuje mater, ono da se osjeca ko da ima ko nakav autoritet? :lol: :lol: :lol:
beni-bu-man

#475 Re: Da li bi vam smetalo da vasa cura/supruga zaradjuje vise?

Post by beni-bu-man »

Dope_Man wrote:
beni-bu-man wrote:[
jesam li ja los muz ako peglam, cistim, natrpam masinu da se ves opere, operem sudje, skuham da se jede..... tj. pomognem zeni u domacinstvu koja isto radi od 9-17
Eh Beni, Beni.. nikad od tebe dlakavog, debelog bosnje koji prdi po kuci i zeni hebe mater jer usisava pa ti smeta zvuk, ustvari sve ti smeta jer gleda u listic i cupas zadnje dlake sa glave :lol:
:kiss: :kiss: :kiss: :bih:
Post Reply