Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- chuchumbamayumbe
Intervju: Rizzo Ruža
Odbio sam grupni seks sa četiri djevojke iz noćnog kluba
Nema kompleks ćelavosti * Novi album platio 20 000 eura * Djevojke sve više zainteresovane za njega * Nije poročan
Djevojke traže keš
A jeste li našli "pravu" djevojku?
- Pa, djevojke su sve više zainteresovane za Rizzu Ružu, ne znam zašto?! Možda sam se u posljednje vrijeme proljepšao, podmladio. Ipak, još nisam našao onu "pravu".
Je li Vam teško razlikovati djevojke koje sa Vama žele biti samo zbog imena od onih koje bi to željele zbog Vas samih?
- Da. Čim sam medijski prisutniji, raste interesovanje djevojaka za mene. Često me zovu na mobitel, jer mi je bilo mrsko promijeniti broj, šalju poruke... Nikada nisam nekulturan i na svaki poziv odgovorim. Ipak, nikada ne bih mogao biti sa djevojkom koja želi biti sa mnom samo zato što sam popularan.
Šta Vam takve djevojke najčešće traže?
- Traže keš! Ipak, ja sam pjevač u izgradnji, tako za njih mogu odvojiti tek 10 do 20 maraka, platiti im sladoled ili čokoladu. Nemam kaseta ni CD-ova, rasprodani su (smijeh).
Da li biste ikada platiti djevojci da provede noć sa Vama?
- Ne. Jednom sam odbio čak četiri djevojke iz noćnog kluba u koji su me odveli moji poslovni prijatelji. Htjeli su mi platiti da pola sata provedem sa njima. Međutim, čim su došle do mene i htjele da mi sjednu u krilo, rekao sam im da ne želim takvu vrstu zabave. Protivnik sam iskorištavanja žena na takav način.
Nema kompleks ćelavosti * Novi album platio 20 000 eura * Djevojke sve više zainteresovane za njega * Nije poročan
Djevojke traže keš
- Pa, djevojke su sve više zainteresovane za Rizzu Ružu, ne znam zašto?! Možda sam se u posljednje vrijeme proljepšao, podmladio. Ipak, još nisam našao onu "pravu".
Je li Vam teško razlikovati djevojke koje sa Vama žele biti samo zbog imena od onih koje bi to željele zbog Vas samih?
- Da. Čim sam medijski prisutniji, raste interesovanje djevojaka za mene. Često me zovu na mobitel, jer mi je bilo mrsko promijeniti broj, šalju poruke... Nikada nisam nekulturan i na svaki poziv odgovorim. Ipak, nikada ne bih mogao biti sa djevojkom koja želi biti sa mnom samo zato što sam popularan.
- Traže keš! Ipak, ja sam pjevač u izgradnji, tako za njih mogu odvojiti tek 10 do 20 maraka, platiti im sladoled ili čokoladu. Nemam kaseta ni CD-ova, rasprodani su (smijeh).
- Ne. Jednom sam odbio čak četiri djevojke iz noćnog kluba u koji su me odveli moji poslovni prijatelji. Htjeli su mi platiti da pola sata provedem sa njima. Međutim, čim su došle do mene i htjele da mi sjednu u krilo, rekao sam im da ne želim takvu vrstu zabave. Protivnik sam iskorištavanja žena na takav način.
-
Pretposljednji Mohikanac
chuchumbamayumbe wrote:Intervju: Rizzo Ruža
Djevojke traže keš

- chuchumbamayumbe
Nedovoljno, u svakom slucaju! Kontas? 
-
palestinka
- chuchumbamayumbe
#460 Re: RIZZO RUZA
Svaka cast, dabogda ti se vratio Jaser Arafat i skrshio chifute!!!palestinka wrote:Rizzo mora opstati ne do 21., nego barem do 101. stranice. Ne sumnjam u uspjeh, jer on je neiscrpno vrelo inspiracije, ZAKOVAN U KULOARE.
Mene je inspirasao za jednu pjesmicu![]()
RIZZO NEKAD TONAC BIO,
A DA JE PJEVAČ BITI HTIO
VAZDA I OD SEBE I OD RAJE KRIO.
JEDNOG DANA REČE SEBI
RIZZO NE BUDALI
PJEVAT' ZNAŠ
I ROĐENA TE MATI HVALI.
ODE RIZZO U PJEVAČE
PO GAJBAMA SKAČE
SAM SEBI KAŽE
JEBO TELEVIZIJSKE PLAĆE
JA SAM SADA FACA
ZNA ME CIJELA PIJACA
ZAKOV'O SAM KULOARE
JA UZIMAM PARE
JA SAM SADA ZVIJEZDA
JA SAM SADA BETON
UMJESTO TUĐIH DVORIŠTA
CEMENTIRAM SVOJ STATUS
JEDNOG DANA
PROKLETOGA
RIZZO KUPI KOMPJUTER SEBI.
KONTA, TAKO TREBA,
POHVALIĆU SE TREBI.
I SVE DOBRO BI
DOK GA ŠEJTAN NE NAGOVORI
DA NA SARAJEVO-x MALO PRIVIRI
OTAD RIZZE NIGDJE NEMA
19 DANA JEO NIJE
I OD SEBE I OD RAJE TUGU KRIJE.
-
Pretposljednji Mohikanac
imal te rico
dodji malo u nase jadne zivote i obasjaj ih svjetloscu gurabija 
- chuchumbamayumbe
Uranila, uranila...Tandzika wrote:Zumic, uvijek originalan ako nista..zoom66 wrote:palestinko, necu reci: "sjedi, jedan!" nego "lezi, nula!!!"...:D:D
![]()
Nije prolazio mahalom skoro Rizo, vidim nisam drhtala skoro, ..???
Je li ovo 22. strana??? (Il' sam uranila..)
- chuchumbamayumbe
Ja misslim da je jos uvijek rano...Tandzika wrote:A sadEN???????????????![]()
![]()
- BSn
Ako je suditi prema prosloj stranici, onda treba 25 postova da bi se preslo na novu!Tandzika wrote:Ebat ga...javi mi onda kada se prelista ..chuchumbamayumbe wrote:Ja misslim da je jos uvijek rano...Tandzika wrote:A sadEN???????????????![]()
![]()
![]()
Pa ti sad broj!
- chuchumbamayumbe
Tandzika wrote:Ebat ga...javi mi onda kada se prelista ..chuchumbamayumbe wrote:Ja misslim da je jos uvijek rano...Tandzika wrote:A sadEN???????????????![]()
![]()
![]()
OK, ne brini, uskoro ce!