Ko je od vas imao partnera druge vjere....
- GandalfSivi
Meni nikad nije bio problem sto je djevojka druge vjere, nisam se ni zamarao onim pitanjima tipa "sta ako dobijemo dijete, sta ce ono biti". Sa druge strane puno veci problem mi je bio ako ona navija za male plave. Nikad ne bih mogao zamisliti moga sina u plavom dresu, fuj. Posto sam bio toliki peh da mi je vecina djevojaka navijala za taj nesretni klub (uglavnom curice i navijaju za njega), na kraju sam morao naci amerikanku (mos' misliti cak i druge vjere) koju sam odmah odgojio da je FKSA jedini pravi klub. Tako da sad vise nemam problema.
- Tesssa
Joj to su takve gluposti.Ali, na zalost te gluposti su nas i doveli do ove tacke na kojoj smo sada...
Naravno da mi nije bitno koje je bilo ko vjere.Nikada, niti cu ikada to gledati, niti mi je to bilo bitno. Ipak, treba razluciti neke stvari. Bitno je da je osoba psihicki normalna. Naravno niko ne moze reci "nije mi vjera bitna", pa onda poceti hodati sa nekim ko je vjerski i politicki fanatik.
Opet, ja sam ateista, pa valjda neke stvari gledam drugacije.A i roditelji i citava familija su takodje ateisti, pa ni sa te strane nikada nije bilo problema. Ali znam mnogo ljudi kojima te stvari jesu bitne, ali ja to ne mogu razumjeti.
Naravno da mi nije bitno koje je bilo ko vjere.Nikada, niti cu ikada to gledati, niti mi je to bilo bitno. Ipak, treba razluciti neke stvari. Bitno je da je osoba psihicki normalna. Naravno niko ne moze reci "nije mi vjera bitna", pa onda poceti hodati sa nekim ko je vjerski i politicki fanatik.
Opet, ja sam ateista, pa valjda neke stvari gledam drugacije.A i roditelji i citava familija su takodje ateisti, pa ni sa te strane nikada nije bilo problema. Ali znam mnogo ljudi kojima te stvari jesu bitne, ali ja to ne mogu razumjeti.
- Salko sto je u vodu skako
#456 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
imo sam partnera druge vjere i mogu ti reci nista posebno...sve ti je to isto....kriticarka_nikova wrote:I...kako bi reagovali vasi roditelji da imate momka/djevojku druge vjere?A kako bi vi reagovali da vam sutra dijete ima partnera druge vjere?
- SaraLe
#458 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
SALKO ---- PARTNERA ili PARTNERICUSalko sto je u vodu skako wrote:imo sam partnera druge vjere i mogu ti reci nista posebno...sve ti je to isto....kriticarka_nikova wrote:I...kako bi reagovali vasi roditelji da imate momka/djevojku druge vjere?A kako bi vi reagovali da vam sutra dijete ima partnera druge vjere?
-
King Kikapu
#459 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
ne znam, al su meni dalmatinke najbolje.Salko sto je u vodu skako wrote:imo sam partnera druge vjere i mogu ti reci nista posebno...sve ti je to isto....kriticarka_nikova wrote:I...kako bi reagovali vasi roditelji da imate momka/djevojku druge vjere?A kako bi vi reagovali da vam sutra dijete ima partnera druge vjere?
- SaraLe
#460 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
Hocu srecozoom66 wrote:saro, ako si druge vjere, hosh mi bidnuti partnerka?....SaraLe wrote:SALKO ---- PARTNERA ili PARTNERICUSalko sto je u vodu skako wrote: imo sam partnera druge vjere i mogu ti reci nista posebno...sve ti je to isto....![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
- danas
#461 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
zoom66 wrote:ne mijenjam spol i pichiim dalje...SaraLe wrote:Hocu srecozoom66 wrote: saro, ako si druge vjere, hosh mi bidnuti partnerka?....:D:D
kad promijenis SPOL, nije mi bitno koje si nacije
![]()
-
modesti
Mozda je do mene, mozda do vakta iz kojeg sam, ali kad se ovakva pitanja postavljaju, meni se automatski javi pitanje "Jeste li ikad bili sa nekim smedjih ociju i sta bi vam roditelji rekli na to da se vase rodi sa tim smedjim ocima..."
Glupost teska! Kao da nekom na celu pise koje je vjere... i kao da prema tome biras prijatelje ili partnere...
i kao da to ista znaci (naravno, pod pretpostavkom da niste vjerski fanatici).
Sta me briga koje mi je vjere muz i da li i kako prakticira tu svoju vjeru?
koji shit!

Glupost teska! Kao da nekom na celu pise koje je vjere... i kao da prema tome biras prijatelje ili partnere...
i kao da to ista znaci (naravno, pod pretpostavkom da niste vjerski fanatici).
Sta me briga koje mi je vjere muz i da li i kako prakticira tu svoju vjeru?
koji shit!
- ahmed&nedzad
Jel' se računa ako sam ja bio nekome partner druge vjere?!

#464 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
partnera zenskog...jel to ja sve moram crtati???SaraLe wrote:SALKO ---- PARTNERA ili PARTNERICUSalko sto je u vodu skako wrote:imo sam partnera druge vjere i mogu ti reci nista posebno...sve ti je to isto....kriticarka_nikova wrote:I...kako bi reagovali vasi roditelji da imate momka/djevojku druge vjere?A kako bi vi reagovali da vam sutra dijete ima partnera druge vjere?![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
#465 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
dok je meni moje i tvoje anaiszoom66 wrote: shta se keserish?......hem si cafirka ko i ja, hem za cafira ozenjena...
...hem si pittova dajdzinca...
...e ne dolazish u obzir za partnerku...::D:D:lol:
- danas
#466 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
sreca je pa smo iste vjerezoom66 wrote:ni ja...danas wrote:dok je meni moje i tvoje anaiszoom66 wrote: shta se keserish?......hem si cafirka ko i ja, hem za cafira ozenjena...
...hem si pittova dajdzinca...
...e ne dolazish u obzir za partnerku...::D:D:lol:
ja se ne sekiram
![]()
- SaraLe
#467 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
Sto bjeziszoom66 wrote:ne mijenjam spol i pichiim dalje...SaraLe wrote:Hocu srecozoom66 wrote: saro, ako si druge vjere, hosh mi bidnuti partnerka?....:D:D
kad promijenis SPOL, nije mi bitno koje si nacije
![]()
- SaraLe
#468 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
Sumnjiv siSalko sto je u vodu skako wrote:partnera zenskog...jel to ja sve moram crtati???SaraLe wrote:SALKO ---- PARTNERA ili PARTNERICUSalko sto je u vodu skako wrote: imo sam partnera druge vjere i mogu ti reci nista posebno...sve ti je to isto....![]()
![]()
![]()
![]()
#469 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
nisam sumnjiv...mogu sve da objasnimSaraLe wrote:Sumnjiv siSalko sto je u vodu skako wrote:partnera zenskog...jel to ja sve moram crtati???SaraLe wrote: SALKO ---- PARTNERA ili PARTNERICU![]()
![]()
![]()
![]()
- SaraLe
#470 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
Imao si PARTNERASalko sto je u vodu skako wrote:nisam sumnjiv...mogu sve da objasnimSaraLe wrote:Sumnjiv siSalko sto je u vodu skako wrote: partnera zenskog...jel to ja sve moram crtati???
Ne moze te 100 voda sada oprati kod mene
- SaraLe
#471 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
Onda da te "prihvatim" takvog kakav jesizoom66 wrote:nikad nisam voolio skaka...SaraLe wrote:Sto bjeziszoom66 wrote:ne mijenjam spol i pichiim dalje...![]()
medicina danas cini cuda, brzo i bezbolno
...a kamoli super skaka...
#473 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
tacno, imao sam partnera...objasnicu...ako mi das vremena...SaraLe wrote:Imao si PARTNERASalko sto je u vodu skako wrote:nisam sumnjiv...mogu sve da objasnimSaraLe wrote: Sumnjiv si![]()
![]()
Ne moze te 100 voda sada oprati kod mene
- SaraLe
#475 Re: Ko je od vas imao partnera druge vjere....
Ubice me ANAISzoom66 wrote:zdogovoreno...SaraLe wrote:Onda da te "prihvatim" takvog kakav jesizoom66 wrote: nikad nisam voolio skaka......a kamoli super skaka...
:D:D....sijam od ushita...
:D:D