+1FnatiC wrote:Najbolji je Rijad na Dobrinji jes oca mi
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#451 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
- Nisrin
#452 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by Nisrin on 08/12/2016 15:09, edited 1 time in total.
-
Ticker
#453 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Možete li mi preporučiti gdje da radim skidanje bolje i farbanje? Trenutno sam crna... a želim neku lijepu smeđu boju... I odprilike kakve cijene bih mogla očekivati?
- Zelena Carapa
#454 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
lacici ti je expert tu, sacekaj njuTicker wrote:Možete li mi preporučiti gdje da radim skidanje bolje i farbanje? Trenutno sam crna... a želim neku lijepu smeđu boju... I odprilike kakve cijene bih mogla očekivati?
-
LaCici
#455 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Jel' me neko trazio?
Ja sam prije godinu dana izasla iz crne. Boja mi je skidana nekom kremom za skidanje boje, nije klasicni blans, mada iskreno i to mi je unistilo kosu, tek sad vidim posljedice.
Dva puta mi je to radjeno i negdje mislim oko 100 KM da me je kostalo za jedan put. Sve je super, nisam vise crna, medjutim sada imam uzasnih problema da dobijem finu smedju boju. Kako god da me ofarba frizer nakon nekoliko pranja kosa mi dobije narandzastu boju. Nikako da se rijesim tog odsjaja odvratnog. A i kosa mi je katastrofa unistena. Prvih nekoliko mjeseci je bila ok, ali sada sve gora i gora, i u potrazi sam za novim frizerom koji ce mi popraviti ovaj uzas. Tako da ti ja svoju frizersku necu preporuciti. Moj ti je savjet ako ikako mozes da se strpis da pustis prirodnu da izraste i da rezes kosu dok ti ne izadje crna. Bar bih ja tako uradila da mi je sad ova pamet. Strpila bih se sa izrastkom. Eto moje iskustvo, pa ti odluci.
Ja sam prije godinu dana izasla iz crne. Boja mi je skidana nekom kremom za skidanje boje, nije klasicni blans, mada iskreno i to mi je unistilo kosu, tek sad vidim posljedice.
- Michun
#456 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
to skidanje boje je sa blanshom...sad je to moderno pa ti ne razmuti direktno blansh na kosu nego imaju kreme (vec sve zamuceno) koje nanesu na kosu.Zelena Carapa wrote:lacici ti je expert tu, sacekaj njuTicker wrote:Možete li mi preporučiti gdje da radim skidanje bolje i farbanje? Trenutno sam crna... a želim neku lijepu smeđu boju... I odprilike kakve cijene bih mogla očekivati?
ja sam bila tamno smedja, zeznula se
-
LaCici
#457 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moze i tako. Uglavnom, sve ti je bolje od skidanja boje blansom, jer je izgleda narandzasta neizbjezna kada se koristi blans.
- Michun
#458 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
miSim da si u pravu...moja drugarica je u salonu ispala crna a htjela u svijetlo smedju (ne bira bas salone nego uleti u prvi) i onda ih je odmah nakon te crne tjerala da je pretvore u nesto drugo i to blanshom - bila je ko narandjasti highlighterLaCici wrote:Moze i tako. Uglavnom, sve ti je bolje od skidanja boje blansom, jer je izgleda narandzasta neizbjezna kada se koristi blans.
- Zelena Carapa
#459 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Michune, jos nam reci ko ti je frizerka. Imam i ja slican problem, skoro sam crna - greskom. Lagano se boja ispire i ide na smedju ali je daleko od svijetlo smedje koju sam htjela postici.
- Michun
#460 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja sve necu da reklamiram al' evo - Amra, salon Talisman u malom Bosmalu, 061170801Zelena Carapa wrote:Michune, jos nam reci ko ti je frizerka. Imam i ja slican problem, skoro sam crna - greskom. Lagano se boja ispire i ide na smedju ali je daleko od svijetlo smedje koju sam htjela postici.
- Zelena Carapa
#461 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
zapisala, hvala.Michun wrote:Ja sve necu da reklamiram al' evo - Amra, salon Talisman u malom Bosmalu, 061170801Zelena Carapa wrote:Michune, jos nam reci ko ti je frizerka. Imam i ja slican problem, skoro sam crna - greskom. Lagano se boja ispire i ide na smedju ali je daleko od svijetlo smedje koju sam htjela postici.
-
shin
#462 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja danas idem na zunzu 
-
melihaf
#463 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
U alti na 2 spratu, ima frizerski salon i odlično rade! Koriste fantastične prirodne preparate za kosu, posvete ti pažnju maksimalno, baš se osjećaš kao kraljica taj dan. Oni skidaju boju sa nekim preparatom do tvoje prirodne boje kose, pa te onda svojim farbama farbaju u boju koju želiš, s tim da garantuju indentičnu boju kose kao u katalogu. Toplo ih preporučujem iz vlastitog iskustva !!!Ticker wrote:Možete li mi preporučiti gdje da radim skidanje bolje i farbanje? Trenutno sam crna... a želim neku lijepu smeđu boju... I odprilike kakve cijene bih mogla očekivati?
-
LaCici
#464 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
A cijena? Jesu li poskupi?
-
edena
#465 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Je li neko posjetio frizerski salon "Hair Lux" u Vogosci?
Cula sam da rade prekrasne pramenove, pa me zanima da li je neko isao i kakva su iskustva...
Cula sam da rade prekrasne pramenove, pa me zanima da li je neko isao i kakva su iskustva...
-
zamzija
#466 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
shin wrote:Ja danas idem na zunzu
Jel to pred utakmicu da ti mašinicom napravi BiH na potiljku
haj ubaci sliku ak' ti nije mrsko
-
Ticker
#467 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Djevojke, hvala mnogo na odgovorima! Vidim da me stvarno razumijete
Ovo me je zainteresovalo... molim te za više informacija, ime salona, cijene, i sve detalje koje smtraš bitnim? Hvala.melihaf wrote:U alti na 2 spratu, ima frizerski salon i odlično rade! Koriste fantastične prirodne preparate za kosu, posvete ti pažnju maksimalno, baš se osjećaš kao kraljica taj dan. Oni skidaju boju sa nekim preparatom do tvoje prirodne boje kose, pa te onda svojim farbama farbaju u boju koju želiš, s tim da garantuju indentičnu boju kose kao u katalogu. Toplo ih preporučujem iz vlastitog iskustva !!!
-
shin
#468 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
zamzija wrote:shin wrote:Ja danas idem na zunzu
Jel to pred utakmicu da ti mašinicom napravi BiH na potiljku![]()
haj ubaci sliku ak' ti nije mrsko
Nisam ni gledao utakmicu
Evo friza
http://www.douchearchives.com/douche/11 ... 323243.jpg
-
zamzija
#469 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
mogao si barem upariti tu boju pramenova s bojom očiju 
-
LaCici
#470 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hocemo li ikad dobiti info o ovom frizerskom u Alti?
Gdje su oni sto su pisali da je dobar? Dajte nam malo vise podataka
-
Ticker
#471 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pridružujem se, dajte nam informacije, molim vas?LaCici wrote:Hocemo li ikad dobiti info o ovom frizerskom u Alti?![]()
-
wendy
#472 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pa kud ce vam vise informacija osim da je u Alti
Touch se zove, 2.-i sprat. Ima profil na fb i web site:
https://www.facebook.com/#!/touch.frize ... cki.centar
http://www.touch.ba/o-nama/frizerski-centar
Ne znam je li ovdje mozete pronaci brosuru sa uslugama i cijenama. Ako ne, prosetajte malo, ispred salona su informativni leci koje mozete bez obaveze uzeti
https://www.facebook.com/#!/touch.frize ... cki.centar
http://www.touch.ba/o-nama/frizerski-centar
Ne znam je li ovdje mozete pronaci brosuru sa uslugama i cijenama. Ako ne, prosetajte malo, ispred salona su informativni leci koje mozete bez obaveze uzeti
-
Ticker
#473 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hvala mnogo na odgovoru.
Mene zanimaju iskustva djevojaka koje su posjetile frizerski salon Touch, kakva je usluga i cijene kakve su... pisite bilo sta
Mene zanimaju iskustva djevojaka koje su posjetile frizerski salon Touch, kakva je usluga i cijene kakve su... pisite bilo sta
-
LaCici
#474 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Svratila sam ja danas do Touch-a i koliko sam vidjela bilo je krcato i osoblje je vrlo ljubazno. Posto planiram ici tek krajem mjeseca ne mogu ti jos nista reci, ali sam dobila letak sa cijenama, i po onome sto sam vidjela nisu pretjerano skupi. Npr. sisanje duge kose je 15 KM, kao i feniranje, farbanje je oko 55-65 KM, i jos mi se svidjelo sto imaju i boje bez amonijaka, sto meni kao trudnici vise odgovara. Koriste Joico proizvode. Eto idem tek za 2 sedmice kod njih pa prenesem iskustvo. Ako te zanima nesto konkretno oko cijene mogu ti procitati iz letka, pa pitaj. 
-
Ticker
#475 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
To LaCici !
Prije svega, da ti pozelim lahku trudnocu i da uzivas u tim mjesecima
Molim te možeš li pogledati u letku odprilike koliko bi bilo skidanje boje+ farbanje? Ako je važno i da naglasim, kosa je do ramena.
I ja cu sigurno u Touch-a , ovo sto sam vidjela na predhodnim linkovima svidja mi se, a i drago mi je da su ljubazni, kao sto kazes... Planirma nekad sljedeci mjesec otici.
Prije svega, da ti pozelim lahku trudnocu i da uzivas u tim mjesecima
Molim te možeš li pogledati u letku odprilike koliko bi bilo skidanje boje+ farbanje? Ako je važno i da naglasim, kosa je do ramena.
I ja cu sigurno u Touch-a , ovo sto sam vidjela na predhodnim linkovima svidja mi se, a i drago mi je da su ljubazni, kao sto kazes... Planirma nekad sljedeci mjesec otici.