Kad bi se ja to udala za nekog ko je NIZI od mene? A citava im je nacija u prosjeku metar i plivadonpitt wrote:Cuj hocu li? A kad to nisamIvy wrote:U New Yorkupitt wrote:gdje li si to zalapila da mi je znati:D
gdje si ti bolan? hosh sta para poslat?
:D
Tu sam ba bona.....samo ti zaboravila na mene:D Jesi se to udala za zabara matere ti?
:D
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- Ivy
-
digger
WOW!!!
Kontrolom racuna putem Interneta nadjoh prvih Ca$50.00 kao depozit! Ne znam od koga su jer cu samo kroz mjesecne pismene izvjestaje dobiti i ostale detalje, ali za sada, ovaj mi je detalj najvazniji. Juzna Amerika: evo stizem!
Danasnji zvanicni kurs je 1.42 KM za 1 kanadski dolar, ili nakon bancine konverzije oko 1.38 KM. Ne znam kolika ce biti provizija za konverziju US$ u Kanadske ali je dosta mala: mozda 2-3 centa.
Molim da mi se javite na PP kada posaljete uplatu, kako bih imao grubu evidenciju. Neka mi se posljaoc ovoga takodjer javi.
Kontrolom racuna putem Interneta nadjoh prvih Ca$50.00 kao depozit! Ne znam od koga su jer cu samo kroz mjesecne pismene izvjestaje dobiti i ostale detalje, ali za sada, ovaj mi je detalj najvazniji. Juzna Amerika: evo stizem!
Danasnji zvanicni kurs je 1.42 KM za 1 kanadski dolar, ili nakon bancine konverzije oko 1.38 KM. Ne znam kolika ce biti provizija za konverziju US$ u Kanadske ali je dosta mala: mozda 2-3 centa.
Molim da mi se javite na PP kada posaljete uplatu, kako bih imao grubu evidenciju. Neka mi se posljaoc ovoga takodjer javi.
- daduli_sa
MALO OZBILJNNOSTI, samo na trenutak
Molio bi da se na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529 definise na koji ziroracun se mogu vrsiti uplate iz BiH i Sarajeva. Ima ljudi koji dodju na forum ili otvore gore navedenu stranicu i sta vide - pomalo neozbiljnost
"Sarajevo:
-dogovoricemo se ko ce skupiti pare ", ovo ko ono po mjesnim zajednicama
Hajmo se napokon sloziti oko jednog ziroracuna i za lokalne uplate i da ne komplikujemo vise!
sad ste opet slobodni za zachatavanje
Molio bi da se na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529 definise na koji ziroracun se mogu vrsiti uplate iz BiH i Sarajeva. Ima ljudi koji dodju na forum ili otvore gore navedenu stranicu i sta vide - pomalo neozbiljnost
"Sarajevo:
-dogovoricemo se ko ce skupiti pare ", ovo ko ono po mjesnim zajednicama
Hajmo se napokon sloziti oko jednog ziroracuna i za lokalne uplate i da ne komplikujemo vise!
sad ste opet slobodni za zachatavanje
- daduli_sa
Jeste. Hvaladigger wrote:Hej daduli_sa: jel' ovo tvoj banner gore? Bravo.daduli_sa wrote:sad ste opet slobodni za zachatavanje
-
vryzas
E imam vazan info...u Mjedenici imaju oko 70-ak djece.Dob je od 7-18 god.,najvise je onih od 10-14 god.Najpotrebnije stvari su:papuce,carape,donji ves,odjeca za djevojcice,imaju nekoliko epilepticara pa bi trebalo pogledati i za lijekove
...ovo su neke informacije iz prve ruke.
Kao sto spomenu Mircerka,donacije u vidu paketica su ceste i vecina tih stvari i nisu bas za djecu sa posebnim potrebama.Mislim da bi bilo dobro
otici na lokaciju(nakon sto skontamo koliko smo skupili love) i vidjeti sa strucnim osobljem sta je djeci najpotrebnije...ova informacija sa pocetka je od osobe koja je zaposlena u Mjedenici
Kao sto spomenu Mircerka,donacije u vidu paketica su ceste i vecina tih stvari i nisu bas za djecu sa posebnim potrebama.Mislim da bi bilo dobro
otici na lokaciju(nakon sto skontamo koliko smo skupili love) i vidjeti sa strucnim osobljem sta je djeci najpotrebnije...ova informacija sa pocetka je od osobe koja je zaposlena u Mjedenici
-
papak_eliminator
daduli_sa, ima nesto sto se yove PP...na jednoj od 20 strana posvecenih temi napisah par puta CIM SE DOGOVRITE saljite PP...
al ne pije vode...
ja vazda ko smecar moram roviti i traziti...ccccc
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... fb0f3bc0cd
al ne pije vode...
- daduli_sa
Ma vjerujem, samo i ja sam trazio da vidim sta je finalno, upravo da bi se "iskopalo" ako je ta informacija ostala negdje... i dobio sam odgovor da ce to sve biti definisano u subotu. ISKRENO SE nadam da ce i biti tako!papak_eliminator wrote:daduli_sa, ima nesto sto se yove PP...na jednoj od 20 strana posvecenih temi napisah par puta CIM SE DOGOVRITE saljite PP...
al ne pije vode...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
samo da znate da sam opet pojela go*no zbog maila....
pobrisala sam sve iz adresara, ostavila sam samo one koji zele ucestvovati u akciji, pa vi ostali koji zelite primati obavijesti MAILOM javite se na [email protected]
Hvala
pobrisala sam sve iz adresara, ostavila sam samo one koji zele ucestvovati u akciji, pa vi ostali koji zelite primati obavijesti MAILOM javite se na [email protected]
Hvala
-
edu
suvisno!papak_eliminator wrote:daduli_sa, ima nesto sto se yove PP...na jednoj od 20 strana posvecenih temi napisah par puta CIM SE DOGOVRITE saljite PP...
al ne pije vode...
-
mIRCerka
suti meni se ne dolazi...edu wrote:lakapo..uplasit ces me..pa necu smjeti doci..mIRCerka wrote:edu, bas si kriticar...sutra ces fasovat...:D:D
![]()
imala sam nocnu moru...
java ide ovako: jedan forumash mi je javio da nece moci doci, ali ce poslati donaciju po nekom Alenu...
nocna mora ide ovako: stojim ja na trgu AI i cekam alena, zove on na mob i kaze E MIRCI EVO MENE ja se okrenem kad ono SKORO...bljak...
i kao ja zbog akcije, pruzim ruku onom gmazu...
uh....
-
mIRCerka
gavrilo wrote:... a zamisli tek da ja dodjem
al necemo o tome na ovoj temi....
pripremite novcanike, sada odmah sada....