nisi glup. već više jedna vrsta daltoniste
moram ovo zavrtiti opet
kad se pogledi iz ezela sretnu i duša dušu ugleda = KOSMIČKI SUDAR!!SenQ wrote:on topic..
Onako koliko mislite da ste vezani za neku osobu sudbonosno ili kako vec ? Mislim na zivotnu/og izabranicu/ka.
Kako gledate na to, mislim ono sudbina je tu po nasoj vjeri tj. vjerovanje u kader/sudbinu al opet dali se ta sudbina odnosi na zivotnoga saputnika ili kako ti ga vec ?
kad se pogledi iz ezela sretnu i duša dušu ugleda = KOSMIČKI SUDAR!!
bijela wrote:kad se pogledi iz ezela sretnu i duša dušu ugleda = KOSMIČKI SUDAR!!SenQ wrote:on topic..
Onako koliko mislite da ste vezani za neku osobu sudbonosno ili kako vec ? Mislim na zivotnu/og izabranicu/ka.
Kako gledate na to, mislim ono sudbina je tu po nasoj vjeri tj. vjerovanje u kader/sudbinu al opet dali se ta sudbina odnosi na zivotnoga saputnika ili kako ti ga vec ?
nije ti se još dogodio, ne brini se, nisi je propustioSenQ wrote:
Lajkam mnogo nego opet ono ima sudara i sudara al mislim ono kak prepoznat KOSMICKI ?
Čuj, brate...@bijela je romantična duša pa neće sve da kaže..naime, vidjet ćeš to tek NAKON sudara, kada malo odmakne...širinu kratera, jel šta ostalo, nije li...kakav je reljef, imal šanse za opstanak, za zraka udahnut il' uguši, i to...SenQ wrote:bijela wrote:kad se pogledi iz ezela sretnu i duša dušu ugleda = KOSMIČKI SUDAR!!SenQ wrote:on topic..
Lajkam mnogo nego opet ono ima sudara i sudara al mislim ono kak prepoznat KOSMICKI ?

arzuhal wrote:
bijela wrote:kad se pogledi iz ezela sretnu i duša dušu ugleda = KOSMIČKI SUDAR!!SenQ wrote:on topic..
lilla wrote:Pročitah nešto i zastadoh nad tim riječima:
Čovjek istinski voli tek onda kada nema potrebu da kaže išta o tome.
I još ne mogu da se pomaknem