Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
semso poplava

Post by semso poplava »

pasha bice bolje no sikiriki :thumbup:

Image
strong69

Post by strong69 »

Santos wrote:Cestitam Velezu na bodu a Starovlahu preporucujem jos da dovede Mihajlovica i popunio bi spisak.Pitarima titula Siroki drugi Zeljo mozda ako nastele ostanu u ligi.
Tesko... Kakva je situacija u klubu ovo sto smo dosad napravili je pravo cudo... Igraci ne primaju redovno plate, vecini se duguje novac a Uprava dozvoljava takva ponizenja kao sto su zakljucane kapije Koseva za trening pred tekmu sa Rapidom...
Zeljo u nista boljoj situaciji mada se to vjesto krije kao sto je to bio slucaj i u proteklim godinama... Uprave inertne, igraci bezvoljni, publika nezadovoljna a kad nema publike nema ni sponzora i love... Pa neka vide dokle ce tako... Nek´ se ovuda k... tamo neka Listica, Orasje, Zrinjski i sl...
edokralj

Post by edokralj »

ljudi mozete vi govoriti svakakve gluposti ali shvatite OVA SEZONA JE BORDO 8)
hool

Post by hool »

Image

Image
pudlica

Post by pudlica »

sarajevo sampion i kup velez 2 ili 3 zeljo kao i prosle sezone siroki za opstanak svinjski mozda bude medju prvih 10 i borac
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

i nije tako lose,od mogucih 9 bodova uzeli ste 2..nije ni to za podcjenit 8)
zzzzz

Post by zzzzz »

Ni Liqui Moly ih nece oprat :D

Dzaba silna prijateljstva i gostovanja kod Partizana i Vojvodina, nema kome guzice nisu dali al' ne pomaze
cpt.picard

Post by cpt.picard »

pudlica wrote:sarajevo sampion i kup velez 2 ili 3 zeljo kao i prosle sezone siroki za opstanak svinjski mozda bude medju prvih 10 i borac
Kao i svake godine, nafurate se a na kraju nista.
zzzzz

Post by zzzzz »

cpt.picard wrote:
pudlica wrote:sarajevo sampion i kup velez 2 ili 3 zeljo kao i prosle sezone siroki za opstanak svinjski mozda bude medju prvih 10 i borac
Kao i svake godine, nafurate se a na kraju nista.
Mi smo u Evropi :D dok vi podmladjujete ekipu evo trecu godinu zaredom :D ne znam ko se nafurava 8-)
pudlica

Post by pudlica »

stvarno daj ba eto vas isto kao kadeti u prvoj ligi samo neke igrace od 20 godina dovodite pa nije ni cudo sto se medju zadnjima
mala-i

Post by mala-i »

danas je bilo divno biti Mostarka u Sarajevu
chinese_water

Post by chinese_water »

Danas je navijanje bilo ocajno...malo je reci...na baterije...prvo poluvrijeme (dok je Željo vodio) Manijaci grmili, Rodjene nisam uspio cuti bas najbolje iako sam bio jako blizu njima na sjeveru, drugo poluvrijeme (Velež izjednacio u nadoknadi prvog poluvremena) Manijake nisam cuo(oglasili su se samo 3 puta), a Rodjeni su malo popravili utisak iz prvog poluvremena.
Sve u svemu...Manijaci me i nisu toliko iznenadili losim navijanjem u drugom poluvremenu...zadnjih godina smo kriza velika, nazalost...neka prica ko sta hoce.To svakako ima veze i sa kvalitetom fudbala u ligi...kakva liga...takvi navijaci...jedino su Rodeni izrod...to su pokazali dok su bili u drugoj ligi gdje su ispratili svoj Velež na svim utakmicama...kod njih je ona "ako nas ne slomi,ojacat ce nas".A sto se tice nas Manijaka...bacite pogled na vodju...u biti i nije los momak...ali nije za vodu...pogledajte sta je voda....
http://rapidshare.de/files/30043857/alen.asf
A igru je suvisno komentarisati...bilo koju u nasoj ligi...mada je danasnja tekma u prvom poluvremenu bila nesto jace kvalitete nego obicno... :zzzz:
lindjo

Post by lindjo »

Zeljo je post'o deponija smeca...za raznorazna ofucana pojacanja iz bg pashaluka

neka...najradje bi da ispadnemo..

pa ti ljudi nemaju grama talenta :(

sta ocekivati kad nam je predsjednik kluba nepismeni sluzebnik FTV...gdje jos ima da je predsjednik nekog kluba koji nema privatni biznis,kapital... :? ...

respect za posjetu iz Mo(oko 1200-1500)...grbavica ne pamti vecu gostujucu(ne racunam komsijske zvrkove :oops: )..inache sve je proteklo u prijateljskoj atmosferi,aplauzi Velezu na kraju,razmjena salova medju navijachima,pjesma i td.

da su bilo hrabriji mozda su mogli i do 3 boda....na momente su znali razmjeniti CAK 5-6 pasova :shock: (bez sjeckanja :D )...sto je za nase uslove- podvig. :-D ..ukratko nadigrani smo(volio bih vidit posjed lopte,mislim 60-40 za goste)

fino nam ga i vladavic metnu.. :zzzz: .neki,nesto strpljiviji su cekali da mu i cestitaju na izdanju :D ...otiso je uz pratnju telohranitelja... 8) kazu da je i Starovlah lepo docekan & ispracen :D

nama treba totalna rekonstrukcja kluba...od uprave do igrackog kadra

poslije svega...landzo ce nam preko svojih novinarcica opet reci da je sve u dure,na pravom smo kolosjeku,blagostanje...aha... JEBEM TI SVE ZIVO(ne brisite ovo,ne vrijedjam forumase)

kad mu budu prazne tribine dozvat ce se on...ali dotle ce hinjara vec tusnut vladavica nekom...i namkanut lovu za osiguranje egzistencije..a VI /MI ga pusite

koje razocarenje :sad:
chinese_water

Post by chinese_water »

:lol: imas pravo slican nick predsjedniku hebote hehehehe
mostarac

Post by mostarac »

Ako bi Zeljo kojim nesretnim slucajem dosao u situaciju da se bori za opstanak, sto se nadam se nece desiti, Velez i Sarajevo imaju zadatak da Zelju kako znaju i umiju ostave u ligi. Liga sa Zeljom i bez njega nije ista, i neka se nikad ni Zelji ni Sarajevu ne desi da idu tamo gdje smo mi isli i igrali. BiH ima tri velika kluba, koja svi ostali gledaju da povale i loze se na njih, a ako se ne budemo drzali zajedno povalit ce nas krkani sve zajedno.
Na kraju krajeva nije isto ni sa navijackog aspekta doci i gledati Zelju ili doci gledati Siroki ili Radnik. Zeljo je brand i u ovoj zemlji ce uvijek tako biti.
Zeljo igra jako lose ili je Velez nenormalno dobar (sto mi je jos uvijek tesko vjerovati) i sa ovakvom igrom mu predstoji borba za opstanak iz koje mora izaci kao pobjednik.

NAPRIJE ZELJO I CUVAJ NAM SE. SPORT OVE ZEMLJE TREBA ZELJU U PREMIJER LIGI.

P.S. Hvala na jucerasnjem doceku. Navikli smo da nas docekuju kamenicama, pepeljarama, kalasnjikovima, a vi ste juche vratili nadu u sport u ovoj zemlji. Svaka cast momci i djevojke
manijak1

Post by manijak1 »

:D Šta da kažem ? :D
Volim te Željo :D Forza Rođeni do titule :D :D a pitari .......će po običaju s neba bez padobrana :D :D tresnuti vrlo skoro na zemlju :oops: :D
Linđo i Chinese Water .......fakat ste doibro oslikali ......naše već dvogodišnje stanje .......

Slijedeće kolo idemo u Modriču :D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

manijak1 wrote::D Šta da kažem ? :D
Volim te Željo :D Forza Rođeni do titule :D :D a pitari .......će po običaju s neba bez padobrana :D :D tresnuti vrlo skoro na zemlju :oops: :D
Linđo i Chinese Water .......fakat ste doibro oslikali ......naše već dvogodišnje stanje .......

Slijedeće kolo idemo u Modriču :D
Vrlo vjerovatno + 10 posle iduceg kola, a ti i dalje gledaj kako karavani prolaze i adekvatno proprati te karavane.
Santos

Post by Santos »

Moj Mostarac svaka ti dala za ovo.Nadamo se da nece doci do toga ali ti garantujem da ce ovi nacionalni klubovi vise gledat da nas sjebu nego sto mi sebi mozemo pomoc.
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

mostarac wrote:Ako bi Zeljo kojim nesretnim slucajem dosao u situaciju da se bori za opstanak, sto se nadam se nece desiti, Velez i Sarajevo imaju zadatak da Zelju kako znaju i umiju ostave u ligi. Liga sa Zeljom i bez njega nije ista, i neka se nikad ni Zelji ni Sarajevu ne desi da idu tamo gdje smo mi isli i igrali. BiH ima tri velika kluba, koja svi ostali gledaju da povale i loze se na njih, a ako se ne budemo drzali zajedno povalit ce nas krkani sve zajedno.
Na kraju krajeva nije isto ni sa navijackog aspekta doci i gledati Zelju ili doci gledati Siroki ili Radnik. Zeljo je brand i u ovoj zemlji ce uvijek tako biti.
Zeljo igra jako lose ili je Velez nenormalno dobar (sto mi je jos uvijek tesko vjerovati) i sa ovakvom igrom mu predstoji borba za opstanak iz koje mora izaci kao pobjednik.

P.S. Hvala na jucerasnjem doceku. Navikli smo da nas docekuju kamenicama, pepeljarama, kalasnjikovima, a vi ste juche vratili nadu u sport u ovoj zemlji. Svaka cast momci i djevojke
imam ja još bolju ideju!

Napraviti ligu sa tri kluba: Željo, Sarajevo, i naravno VELEŽ.

tako da će na kraju sezone jedan klub ići u LP, drugi u Kup Uefa, a treći u Intertoto klub.
Ja mislim da je to najbolja ideja. :? :? :?
Santos

Post by Santos »

Da jos porucim ovim Zenicanima sto su juce razbili stakla na autobusima navijaca Sarajeva da se dobro nadudlaju tim istim.
mala-i

Post by mala-i »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
mostarac wrote:Ako bi Zeljo kojim nesretnim slucajem dosao u situaciju da se bori za opstanak, sto se nadam se nece desiti, Velez i Sarajevo imaju zadatak da Zelju kako znaju i umiju ostave u ligi. Liga sa Zeljom i bez njega nije ista, i neka se nikad ni Zelji ni Sarajevu ne desi da idu tamo gdje smo mi isli i igrali. BiH ima tri velika kluba, koja svi ostali gledaju da povale i loze se na njih, a ako se ne budemo drzali zajedno povalit ce nas krkani sve zajedno.

imam ja još bolju ideju!

Napraviti ligu sa tri kluba: Željo, Sarajevo, i naravno VELEŽ.

tako da će na kraju sezone jedan klub ići u LP, drugi u Kup Uefa, a treći u Intertoto klub.
Ja mislim da je to najbolja ideja. :? :? :?
Sve je dobro dok ne naidje Dudelange...
Intertoto klub?
:D
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Santos wrote:Da jos porucim ovim Zenicanima sto su juce razbili stakla na autobusima navijaca Sarajeva da se dobro nadudlaju tim istim.
Sta ce primitivci,drugo i ne znaju nego kamen u ruke i cekaj da sarajlije prodju njihovom petljom...
Treba ih malo pod auspuh da dodju sebi.
manijak1

Post by manijak1 »

imam ja još bolju ideju!

Napraviti ligu sa tri kluba: Željo, Sarajevo, i naravno VELE
Nije loša ideja ali .....treba pridodati Zrinjski , Posušje a može i Široki ove godine ...... :D da imamo koga :D :D slat' po ćevape a može i zvrkove :D :D vrućeg bureka :D :D .
Mislio je na Intertoto ligu utjehe :D ......hapoel ili tako nekako ......neki jak .....tim iz Haife :D :D je zamijenio Dudelange :D .
Ero ......dobro ti smjesti ova mala :D :D uglavnom Matko .......je vaš :D :D pitari oprez :D :D k'o da gledam da je već na bordo listi Matija :D :D travar :D :D

Slijedeće kolo :oops: :D prošlo nisam prognozir'o a da jesam na Želju bi stavio 1 :D na pitare teška srca 2 :D i na Borca kečinu :D ovo ostalo bi promašio :D zajedno sa Željom jedinim :D .

Radnik Bn NK Čelik :oops: 1 - valjda će i robijaše tamo ako odu ...... spucat' nešto tvrdo :D

FK Sarajevo Sloboda :oops: X :oops: ko nekad Unioninvestova , a danas stambena jedinica OHR-a :D

Jedinstvo Velež :oops: 2

Leotar Borac BL X :oops: štela :D :D

Zrinjski Žepče 1 :oops:

Modriča Zeljeznicar :oops: 2 svaki drugi rezultat je iznenađenje :D :D

Slavija Posušje 1 :oops:

Široki Brijeg Orašje :oops: kako nije Kup utakmica :D :D onda 1 :D
hool

Post by hool »

Krigla_Sa wrote:
Santos wrote:Da jos porucim ovim Zenicanima sto su juce razbili stakla na autobusima navijaca Sarajeva da se dobro nadudlaju tim istim.
Sta ce primitivci,drugo i ne znaju nego kamen u ruke i cekaj da sarajlije prodju njihovom petljom...
To vi Zenicane ne kamenjate, kad god imate priliku?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hool wrote:
Krigla_Sa wrote:
To vi Zenicane ne kamenjate, kad god imate priliku?
Ne,mi obicno Zenicane na drugi nacin ,pozdravljamo,kao recimo na piroti,na stanici.....shvatas poentu? :D :D :D
Post Reply