Biden je one večeri bio kao na kokainu, za razliku od njegovih uspavanih pojava. Bila je to malo pristojnija konvencija, ali i dalje cirkus. Malo je bilo i neumjesno korištenj tog "folks" tokom govora, ali hajde...

SmokingMan wrote: ↑21/08/2024 06:42 Nekada hvaljena AOC nije odoljela novom poimanju "antisemitizma".
Biden je one večeri bio kao na kokainu, za razliku od njegovih uspavanih pojava. Bila je to malo pristojnija konvencija, ali i dalje cirkus. Malo je bilo i neumjesno korištenj tog "folks" tokom govora, ali hajde...![]()
Bas kontrast naspram Trumpovih nebuloza. Ali pola Amerike zeli da cuje ono sto Trump trabunja.jeza u ledja wrote: ↑21/08/2024 07:08 Pogledah veceras Obame, ne znam do cega je ali ne mogu biti samo do speech writers.
Fanatasticni govori![]()
Kao sto isti komad odjece ne moze nositi svako.jeza u ledja wrote: ↑21/08/2024 07:08 Pogledah veceras Obame, ne znam do cega je ali ne mogu biti samo do speech writers.
Fanatasticni govori![]()
Drago mi je da njima bilo dobro, ali je meni ovo teski cringe.
Ma ponesu to iz svoje crnacke crkve. Takve su im propovijedi, kad dodje onaj pastor pa pocne sa pricom.Chmoljo wrote: ↑21/08/2024 12:29Kao sto isti komad odjece ne moze nositi svako.jeza u ledja wrote: ↑21/08/2024 07:08 Pogledah veceras Obame, ne znam do cega je ali ne mogu biti samo do speech writers.
Fanatasticni govori![]()
Treba znati i iznijeti govor, da se ubijedi slusalac da je to artikulisano misljenje govornika.
Trumpova mrmljanja podsjecaju na gundjanja starog amidze o svemu sto ga nervira uz kamin i viski nakon velikog porodicnog rucka, dok ostali sute iz pristojnosti prema njegovim godinama.
Nije panika uopstejeza u ledja wrote: ↑21/08/2024 07:08 Pogledah veceras Obame, ne znam do cega je ali ne mogu biti samo do speech writers.
Fanatasticni govori![]()
E to to. Meni su kul njihove crkvene pjesme. Ne znam je l sve to baptisticka crkav ili ima i drugih varijanti, ali ima mnogo sarma u tome.jeza u ledja wrote: ↑21/08/2024 15:43Ma ponesu to iz svoje crnacke crkve. Takve su im propovijedi, kad dodje onaj pastor pa pocne sa pricom.Chmoljo wrote: ↑21/08/2024 12:29Kao sto isti komad odjece ne moze nositi svako.jeza u ledja wrote: ↑21/08/2024 07:08 Pogledah veceras Obame, ne znam do cega je ali ne mogu biti samo do speech writers.
Fanatasticni govori![]()
Treba znati i iznijeti govor, da se ubijedi slusalac da je to artikulisano misljenje govornika.
Trumpova mrmljanja podsjecaju na gundjanja starog amidze o svemu sto ga nervira uz kamin i viski nakon velikog porodicnog rucka, dok ostali sute iz pristojnosti prema njegovim godinama.Bas gledam ovog senatora Warnocka juce, koji je inace pastor, isto slican govor.
Pazi sada. Vjerovatno se slazemo da dok je bilo Biden vs. Trump vecina RFK-ovih glasaca su ga podrzavali ili sto su htjeli da disrupt the system, ili sto su trazili treceg kandidata. I uleti Kamala kao “treci kandidat” i dobar dio njih predje kod nje. Do sada sve okay?jeza u ledja wrote: ↑22/08/2024 00:25 Pa RFK je bio pola pola dok je bio Biden u igri. Kad je usla Harris, pola tih je preslo u njen tabor.
Sad sta znaci ovo danas, pa sigurno ce odredjeni broj preci da podrzi Trumpa. Dio jednostavno nece glasati.
Ne vidim sta Trump moze izgubiti s ovim. Naprotiv.
Pa i ti antivaxeri vec glasaju za Trumpa. Cemu traziti kopiju pored originala? A za Kamalu ti kazem, mnogi iz tvrdoglavosti, inercije, ljenosti, ne bi promijenili glas i glasali za Kamalu. Da ne banaliziramo “promjenu glasa”, to znaci pogledali, saslusali, porazgovarali, informisali se (a sve to nisu radili jer su vec bili napravili odluku).jeza u ledja wrote: ↑22/08/2024 01:13 Hmm, pa dobro, stoji i ta.
Ali mnogi ga podrzavaju i jer je antivaxer, jer se bunio protiv covid mjera i tako. Kome ce otici ti?
Ja pretpostavljam da je vecina tih koji su trazili nesto novo vec otisla na njenu stranu.
Dovoljno. Sa Bidenom je islo i do 11% (ograniceni izvori), kasnije je palo, sto zbog Bidena sto zbog corporate VP-a…