Nece biti nikakve razlikeizvrsni direktor wrote: ↑09/10/2024 18:35Pa jel bolje da orgijaju, piju, dudlaju šiše, kasne, i gube?_BataZiv_0809 wrote: ↑09/10/2024 18:27Najbolji rezultati i jesu bili kad su oni orgijali po Bosni i Bazenimaizvrsni direktor wrote: ↑09/10/2024 06:32
Forumasi sa ovog podforuma su za izucavanja godinama se svi ljute zbpg nedpstatka discioline, citira se lulić, za svaki poraz u top 3 krivaca se stavljaju cevapi i baklave,...i kad konacno dodje neko ko to zeli koliko-toliko promijeniti i uvest disciplinu, eh taj odma ne valja i svi se odma slazu da disciplinu ne treba uvoditi![]()
Fenomen!![]()
A znas zasto?
Zato sto je ta ekipa imala talenta i znanja.
Ova sad nema i nece ga imati zadugo.
To sto ti naredjujes da nema kasnjenja je fino.
Ali nece rijesiti nas problem.
Ili bar da se uvodi neki red pa se nadamo da ce u dobrom msjeru ici
Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#451 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#452 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Pa ako imas prosjecnu ekipicu, mozda disciplina nece puno promijeniti. Ali, imamo mi dobrih pojedinaca. Zbog njih i svih buducih koji ce doci, bolje da dodju u ekipu gdje se zna za red nego da odmah nauce da je ovdje Lako cemo i Kako god hocemo
- Point.
#453 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Svi reprezentativci igraju vani gdje je disciplina pod moranje, zašto isto ne tražiti i u reprezentaciji? Već su naviknuti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#454 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ma mos ti trazit sta hoces
Mi od Luxemburga gubimo
Mi od Luxemburga gubimo
- Edin H.
#455 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Šta kažu?
Jesu li otišli na kolače?
Jesu li otišli na kolače?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#456 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ja i dalje biram da vjerujem da su vece sanse da ce rad i disciplina donijeti vise nego nerad i raspašoj_BataZiv_0809 wrote: ↑09/10/2024 18:37Nece biti nikakve razlikeizvrsni direktor wrote: ↑09/10/2024 18:35Pa jel bolje da orgijaju, piju, dudlaju šiše, kasne, i gube?_BataZiv_0809 wrote: ↑09/10/2024 18:27
Najbolji rezultati i jesu bili kad su oni orgijali po Bosni i Bazenima
A znas zasto?
Zato sto je ta ekipa imala talenta i znanja.
Ova sad nema i nece ga imati zadugo.
To sto ti naredjujes da nema kasnjenja je fino.
Ali nece rijesiti nas problem.
Ili bar da se uvodi neki red pa se nadamo da ce u dobrom msjeru ici
- Edin H.
#457 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
@izvrsni direktor Slot ukinuo Kloppov karantin kada su išli u hotel pred domaće utakmice, znači prevaziđen koncept.
Kaže najbolje se naspavaju u svom krevetu.
Kaže najbolje se naspavaju u svom krevetu.
-
mehohem
#458 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ja pokusavam shvatit sta je razlika ustvari.
Imali smo selektore koje su svi razapinjali zbog losih rezultata.I otjerali ih ko zna koliko.
A sad.....bezbroj puta sam slusao razne izgovore raznih ljudi kako brane sadasnjeg selektora zbog losih rezultata.
Cemu dvostruki arsini.
Imali smo selektore koje su svi razapinjali zbog losih rezultata.I otjerali ih ko zna koliko.
A sad.....bezbroj puta sam slusao razne izgovore raznih ljudi kako brane sadasnjeg selektora zbog losih rezultata.
Cemu dvostruki arsini.
- tramvajtrojka
#459 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
zato sto je jedno izgubiti od fucking Luksemburga a drugo od engleske i holandijemehohem wrote: ↑09/10/2024 21:13 Ja pokusavam shvatit sta je razlika ustvari.
Cemu dvostruki arsini.
- Edin H.
#460 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Sadašnji još uvijek nije igrao sa reprezentacijama našeg ranga osim Mađarske.
-
mehohem
#461 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Sto ne zmaci da cemo dobijat ostale.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#462 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Treba ga tjerati poslije 3 utakmice, a pogotov porazi od engleske i holandije su neoprostivi...ako izgubi od njemacke onda automatski mu otkaz datimehohem wrote: ↑09/10/2024 21:13 Ja pokusavam shvatit sta je razlika ustvari.
Cemu dvostruki arsini.
- SmokingMan
#463 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Vico je taj koji određuje kada će neko dobiti otkaz.
-
mehohem
#464 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ja mislim da grijesis kao i vecina.
Zasto postoji opcija samo tjerat selektora ?
Cemu tjeranje ?
Nemamo igrace a tjeramo selektore.
Dovedi klopa 5 utakmica,daj boze da sta dobro se desi sa ovakvim igracima.
Zasto postoji opcija samo tjerat selektora ?
Cemu tjeranje ?
Nemamo igrace a tjeramo selektore.
Dovedi klopa 5 utakmica,daj boze da sta dobro se desi sa ovakvim igracima.
- SmokingMan
#465 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
On je tu iz dva razloga: ispoštovati ugovor sa generalnim sponzorom, i da bi što bilo manje problema sa javnošću, među masom popuarnih bivših igrača kojeg (VEĆINSKI NAROD) gotivi pronađeš jednog pomalo karizmatičnog i postaviš ga za selektora. Nije baš pametarn izbor dovesti nekoga koji i ne radi u korist reprezentacije. Postoje mnogi kreativni procesi propadanja, nije ni Vico lud i naivan, želi da je što duže moguće uljuljan u već odavno oprobani recept.
- luckylaka
#466 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Pratim fudbal jos od kamenog doba i ne sjecam se(mozda grijesim)da je ikada ijedna reprezentacija dovela na celo selektora koji nema ni sekunde radnog staza na klupi ne samo reprezentacije nego ni kluba.Trazili smo i dobili selekora po mjeri saveza.Nije vico budala
- SmokingMan
#467 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
A ono što nam obećava izgradnju stadiona. Od čega? Čeka da mu UEFA izađe u usret nekom donacijom.
To se neće desiti, baš kao što je njegovo obećanje još više neiskreno, pa sve i da savez ima novca za to.
Stvar je politike, i još samo da vam Dodik to potvrdi.
To se neće desiti, baš kao što je njegovo obećanje još više neiskreno, pa sve i da savez ima novca za to.
Stvar je politike, i još samo da vam Dodik to potvrdi.
-
Crvena Tifoza
#468 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Prvo ime što mi padne na pamet je Klinsmann.luckylaka wrote: ↑09/10/2024 22:17 Pratim fudbal jos od kamenog doba i ne sjecam se(mozda grijesim)da je ikada ijedna reprezentacija dovela na celo selektora koji nema ni sekunde radnog staza na klupi ne samo reprezentacije nego ni kluba.Trazili smo i dobili selekora po mjeri saveza.Nije vico budala
-
Dead Man Walking
- luckylaka
#470 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Crvena Tifoza wrote: ↑10/10/2024 00:28Prvo ime što mi padne na pamet je Klinsmann.luckylaka wrote: ↑09/10/2024 22:17 Pratim fudbal jos od kamenog doba i ne sjecam se(mozda grijesim)da je ikada ijedna reprezentacija dovela na celo selektora koji nema ni sekunde radnog staza na klupi ne samo reprezentacije nego ni kluba.Trazili smo i dobili selekora po mjeri saveza.Nije vico budala
-
Crvena Tifoza
#471 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ima ih jošluckylaka wrote: ↑10/10/2024 00:43Crvena Tifoza wrote: ↑10/10/2024 00:28Prvo ime što mi padne na pamet je Klinsmann.luckylaka wrote: ↑09/10/2024 22:17 Pratim fudbal jos od kamenog doba i ne sjecam se(mozda grijesim)da je ikada ijedna reprezentacija dovela na celo selektora koji nema ni sekunde radnog staza na klupi ne samo reprezentacije nego ni kluba.Trazili smo i dobili selekora po mjeri saveza.Nije vico budalasvaki 20 godina jedan se pojavi.Mozda ih ima jos
- Tito_i_Partija
#472 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Imaš kamaru primjera gdje su neki bez trenerskog iskustva dobili prilično dobre angažmane, čisto po jačini njihove igračke karijere:
Steven Gerrard
Gary Neville
Gennaro Gattuso
Graeme Souness
Giovanni van Bronckhorst
Frank de Boer
Roy Keane
Itd. Itd.
Ja ne znam ko je vama u ovom momentu bolja opcija. I Petev je izvađen iz naftalina pa ste prvo protestovali, pa onda plakali kad je otiš'o. Možda da se opet vratimo na Baždarević - Prosinečki - Hadžibegić rotaciju?
Steven Gerrard
Gary Neville
Gennaro Gattuso
Graeme Souness
Giovanni van Bronckhorst
Frank de Boer
Roy Keane
Itd. Itd.
Ja ne znam ko je vama u ovom momentu bolja opcija. I Petev je izvađen iz naftalina pa ste prvo protestovali, pa onda plakali kad je otiš'o. Možda da se opet vratimo na Baždarević - Prosinečki - Hadžibegić rotaciju?
- Logovan
#473 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Jesu li se nabrojani poslije igračke karijere počeli baviti trenerskom karijerom ili su napravili pauzu od 10-15 godina pa tek onda postali treneri?Tito_i_Partija wrote: ↑10/10/2024 01:52 Imaš kamaru primjera gdje su neki bez trenerskog iskustva dobili prilično dobre angažmane, čisto po jačini njihove igračke karijere:
Steven Gerrard
Gary Neville
Gennaro Gattuso
Graeme Souness
Giovanni van Bronckhorst
Frank de Boer
Roy Keane
Itd. Itd.
Ja ne znam ko je vama u ovom momentu bolja opcija. I Petev je izvađen iz naftalina pa ste prvo protestovali, pa onda plakali kad je otiš'o. Možda da se opet vratimo na Baždarević - Prosinečki - Hadžibegić rotaciju?![]()
Da li su nabrojani poslije igračke karijere učili o trenerskom poslu, nadograđivali sebe, prikupljali znanje?
Jesu li nabrojani odbijali da budu pomoćnici?
Jesu li nabrojani odbijali da vode omladinske ekipe?
- luckylaka
#474 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Vecina nabrojanih je vodila mladje selekcije,nas Barba je 15-20 godina je bio totalno iskljucen iz fudbala i licno meni bolja opcija je bio Ibisevic koji je bar sjedio na klupi kao pomocni trener ali Vedo nije pristao ni na kakav dogovor sa vicom Barba ipak jeste.Ipak sretno mu valjda je nesto naucioTito_i_Partija wrote: ↑10/10/2024 01:52 Imaš kamaru primjera gdje su neki bez trenerskog iskustva dobili prilično dobre angažmane, čisto po jačini njihove igračke karijere:
Steven Gerrard
Gary Neville
Gennaro Gattuso
Graeme Souness
Giovanni van Bronckhorst
Frank de Boer
Roy Keane
Itd. Itd.
Ja ne znam ko je vama u ovom momentu bolja opcija. I Petev je izvađen iz naftalina pa ste prvo protestovali, pa onda plakali kad je otiš'o. Možda da se opet vratimo na Baždarević - Prosinečki - Hadžibegić rotaciju?![]()
-
RtrnOfSalisbury
#475 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
... mescini da je to najmogucnija opcija, u krug pa dze izadzemo. i sajketa treba ukljucit u rotaciju. jebote jos malo pa necemo imat koga metnut za selektora, jedino u krug ili nekog forumasaTito_i_Partija wrote: ↑10/10/2024 01:52 Imaš kamaru primjera gdje su neki bez trenerskog iskustva dobili prilično dobre angažmane, čisto po jačini njihove igračke karijere:
Steven Gerrard
Gary Neville
Gennaro Gattuso
Graeme Souness
Giovanni van Bronckhorst
Frank de Boer
Roy Keane
Itd. Itd.