Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mRNA wrote: ↑01/03/2021 17:35
Dođe mart nikakvih vijesti o novim opcijama, uslugama i kanalima.
joj tebe, ti prespav'o zadnja 2mjeseca
A da me zaobidjes sa komentarima*
Ne znam sta ti smeta u mom komentaru pa forum je, a ni ti bas ne stedis druge sa svojim komentarima, ha ja
sto se tice noviteta na t-machu, bilo ih je i previse u zadnja 2mjeseca, za ubuduce, ako ih ne bude do kraja aprila tad ih sigurno nece biti do druge polovine decembra. Dugo koristim t-mach i nista me ne mre iznenaditi.
Banana66 wrote: ↑01/03/2021 17:58
Da li je neko imao slican problem kao sto ja imam , znaci dolazi do nekakvih sitnih prekida interneta koji traju otprilike 10-15 sekundi. Kad dode do tog prekida lampice na ruteru sve uredno rade. Wifi na mobitelu ne diskonektuje sa mreze znaci i dalje je povezan i prikazuje kao da je signal uredan.
Ali u tih 15ak sekundi ne mogu otvorit ni jednu stranicu niti bilo sta drugo sto trazi internet mrezu.
Zvao sam podrsku korisnicima i poslali su tehnicara , zamjenio je ruter ima vec nekih mjesec , ali problem je i dalje tu.
Pa ako je neko imao neki slican problem , kako je rijesio ?
Zdravo @Banana66,
Zahvaljujemo se na javljanju i saradnji na ovaj način.
Ukoliko je potrebno, rado ćemo Vaš upit proslijediti kolegama iz Tima za tehničku podršku kako bi izvršili dodatne provjere.
Molimo Vas da nam podatke dostavite u inbox.
Stojimo na raspolaganju.
diablobih wrote: ↑28/02/2021 19:13
Ako mi nestane jos jednom signal na Chelseajevom mecu kao veceras sto je nestalo 4 puta, trazit cu 2 ova eon boxa da ih stavite ovdje, jedan na coax, jedan ott. @Telemach nemojte mi ovo raditi kada mi je Chelsea.
Zdravo @diablobih,
Za sve provjere servisa stojimo Vam na raspolaganju.
Hvala Vam što koristite naše usluge.
Result ID 11016333138
PING ms
8
DOWNLOAD Mbps
41.66
UPLOAD Mbps
11.76
Connections
Multi
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Change Server
Telemach
77.78.214.172
RATE YOUR PROVIDER
Telemach
jel vas sramota , da na EON ful umjesto 200 Mbps imam 41.66 Mbps ?
navigator61 wrote: ↑01/03/2021 21:54
Velika hvala Benq , nakon restarta modema brzina 200.07 na kablu , nisam mjerio na wi fi ali mora da je sada sve kako treba .