EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post Reply
madner

#451 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by madner »

Dangubic wrote: 13/08/2020 15:35
madner wrote: 13/08/2020 14:36
Dangubic wrote: 12/08/2020 14:14

Hajde navedi argumente po kojima bi trebao biti protiv.
Pokret koji smatra da je spol stvar izbora i negira nauku je u srzi protiv svega sto je zapadni sistem ucinilo superiornim. Logika, racio, naucni metod. Podrzati takvu ideologiju, a nije nista drugo nego ideologija znaci pristati na nametanje najgorih vrijednostu u zadnjih 10 000 godina, slicno mracnom dobu katolicke crkve kada je posten svijet stavljala na lomacu jer su govorili da je zemlja okrugla.
Kakvu nauku, sa youtube kanala kao i teoretičari zavjera. Kakva stvar izbora, ljudima se gadi drugi spol nikakve to veze nema sa izborom, znam ih lično hrpu. Hoćeš da kažeš da muškarci homseksualci vole žene ali imaju seks sa drugim muškarcima iz neke ideologije, furaju neki fazon ili šta?

Pa ti kasnis dvije decenije. Odavno se to vise ne propagira niti se diskutuje o tome.

Drago mi je da ih znas i da se druzis. :D
exliberal-ex

#452 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by exliberal-ex »

vaučer wrote: 13/08/2020 15:40
exliberal-ex wrote: 13/08/2020 15:33 ja procitah prvi clanak iz the star i znam da od ovog nema nista, kao prvo clanak je star ( 2013) i u njemu se spominje jedan strucnjak koji je trazio da se pedofilija uvrsti kao seksualna orijentacija...ne da nisu prihvatili nego su cak pojacali zakone za zastitu djece....
Da, ali netko je nekad i negdje zatražio da se pedofilija definira kao seksualna orijentacija - što automatski znači da se isto primjenjuje kao zakon za sve, zauvijek i svugdje. To također znači da su i druge seksualne orijentacije isto što i pedofilija, mislim, osim heteroseksualne orijentacije koja nije orijentacija nego božja volja i prirodno stanje stvari - mislim, osim u prirodi, gdje ima i drugih seksualnih orijentacija. Ali dobro - osim sveg tog - pedofilija je bar je svima jasno već legalizirana uz dječji doplatak sponzoriran od Soroša ako se prakticira homoseksualna verzija. Sve jasno?
nekontam....jel ovo sarkasticno ili ozbiljno... :?
vaučer

#453 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by vaučer »

Ovo prvo.
Vrlo.
exliberal-ex

#454 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by exliberal-ex »

vaučer wrote: 13/08/2020 15:53 Ovo prvo.
Vrlo.
ah ok :thumbup: ...ja rekoh naletih na jednog od ispravnih... :mrgreen:
Dangubic

#455 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Dangubic »

madner wrote: 13/08/2020 15:42
madner wrote: 13/08/2020 14:36

Pokret koji smatra da je spol stvar izbora i negira nauku je u srzi protiv svega sto je zapadni sistem ucinilo superiornim. Logika, racio, naucni metod. Podrzati takvu ideologiju, a nije nista drugo nego ideologija znaci pristati na nametanje najgorih vrijednostu u zadnjih 10 000 godina, slicno mracnom dobu katolicke crkve kada je posten svijet stavljala na lomacu jer su govorili da je zemlja okrugla.
Kakvu nauku, sa youtube kanala kao i teoretičari zavjera. Kakva stvar izbora, ljudima se gadi drugi spol nikakve to veze nema sa izborom, znam ih lično hrpu. Hoćeš da kažeš da muškarci homseksualci vole žene ali imaju seks sa drugim muškarcima iz neke ideologije, furaju neki fazon ili šta?

Pa ti kasnis dvije decenije. Odavno se to vise ne propagira niti se diskutuje o tome.

Kako objašnjavaš homoseksualnost kod životinja? Češća je daleko više nego kod ljudi. Družim se i znam šta i kako, pričali bezbroj puta o tome. Dobar drug mi je sa 16 godina bio sa ženom ali ništa posebno i nije ni znao bolje dok nije kasnije imao seks sa muškarcem i skonto da je deset puta bolji nego da ženom za njega. Družim se i sa grupom lezbejki koju zovemo lezbo mafija i sa njima pričao bezbroj puta o homoseksualnosti. Ima i prijatelja kojem se gadi i pomisao da bude sa ženom. Zato i znam o čemu pričam. Na osnovu čega se tvoje znanje svodi.
The 51st State

#456 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

Jeli pedofilicarska organizacija progurala lgbt prije 50 i kusur godiina, jeste.
Strpite se, sad su oni na redu, malo kroz skolske programe, malo kroz pomjeranjje age of consent i eto ga. Bestijaija je vec legalna upojedinim evropskim zemljama. Progres je nezaustavljiv u odbacivanju zastarjelih normi, ljudska prava se moraju postovati, ne moze se birati seksualna orjjentacija, to je urodjeno.

https://www.nationthailand.com/your_say/30328687
Last edited by The 51st State on 13/08/2020 16:11, edited 2 times in total.
zposao

#457 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by zposao »

Ode ovo...
exliberal-ex

#458 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by exliberal-ex »

The 51st State wrote: 13/08/2020 16:08 Jeli pedofilicarska organizacija gbt prije 50 i kusur godiina, jeste.
Strpite se, sad su oni na redu, malo kroz skolske programe, malo kroz pomjeranjje age of consent i eto ga. Bestijaija je vec legalna upojedinim evropskim zemljama. Progres je nezaustavljiv u odbacivanju zastarjelih normi, ljudska prava se moraju postovati, ne moze se birati seksualna orjjentacija, to je urodjeno.
sve ovo sto ti nabraja vec existira u nekim istocnjackim zemljama...zasto se onda bunis kad postaje na zapadu?
The 51st State

#459 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

exliberal-ex wrote: 13/08/2020 16:11
The 51st State wrote: 13/08/2020 16:08 Jeli pedofilicarska organizacija gbt prije 50 i kusur godiina, jeste.
sve ovo sto ti nabraja vec existira u nekim istocnjackim zemljama...zasto se onda bunis kad postaje na zapadu?
Samo ti pomjeraj goal posts i citaj sa nerazumjevanjem... ne bunim se sto postoji na zapadu nego sto nama zele da prodaju to pod normalno.

Zna se odakle pare dolaze za ove gluposti, sa istoka siguno ne. Lgbt talibani imaju agendu i agresivno je provode
Last edited by The 51st State on 13/08/2020 16:23, edited 1 time in total.
exliberal-ex

#460 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by exliberal-ex »

The 51st State wrote: 13/08/2020 16:20
Samo ti pomjeraj goal posts... ne bunim se sto postoji na zapadu nego sto nama zele da prodaju to pod normalno.

Zna se odakl epara dolaze za ove gluposti, sa istoka siguno ne.
Odakle znas da nedolazi?....ako ko ima para imaju seici ...a oni kao sto se zna vole djecake...i droge, i kockat se...i zene kupovat ko auta
The 51st State

#461 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

exliberal-ex wrote: 13/08/2020 16:23

Samo ti pomjeraj goal posts... ne bunim se sto postoji na zapadu nego sto nama zele da prodaju to pod normalno.

Odakle znas da nedolazi?....ako ko ima para imaju seici ...a oni kao sto se zna vole djecake...i droge, i kockat se...i zene kupovat ko auta
glup ti je spin, razlika izmedju perverzija pojedinca i uvodjenja tih perverzija u zakon, zasta na zapadu imaju regularni pokreti je drasticna.
AleksoMKD

#462 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by AleksoMKD »

The 51st State wrote: 13/08/2020 16:08 Jeli pedofilicarska organizacija progurala lgbt prije 50 i kusur godiina, jeste.

Image

Image

Mic po mic, samo polako.
The 51st State

#463 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

Jos tucu ako me slusaju...
madner

#464 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by madner »

Dangubic wrote: 13/08/2020 16:01
madner wrote: 13/08/2020 15:42

Kako objašnjavaš homoseksualnost kod životinja? Češća je daleko više nego kod ljudi. Družim se i znam šta i kako, pričali bezbroj puta o tome. Dobar drug mi je sa 16 godina bio sa ženom ali ništa posebno i nije ni znao bolje dok nije kasnije imao seks sa muškarcem i skonto da je deset puta bolji nego da ženom za njega. Družim se i sa grupom lezbejki koju zovemo lezbo mafija i sa njima pričao bezbroj puta o homoseksualnosti. Ima i prijatelja kojem se gadi i pomisao da bude sa ženom. Zato i znam o čemu pričam. Na osnovu čega se tvoje znanje svodi.
Vidim da ne znas citati. Kazem ti da nikog taj dio ne zanima. Imaju pravo izbora i neka puse kome hoce. Ja ti govorim da je ta ideologija odavno presla na druga polja, pa sada kaze da dijete koje jos pojma nema o zivota treba da bira svoj spol, kao i da to nije bioloska kategorija. Nikakve to veze nema sa tolerancijom, to je nametanje ideologije.
exliberal-ex

#465 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by exliberal-ex »

The 51st State wrote: 13/08/2020 16:24

glup ti je spin, razlika izmedju perverzija pojedinca i uvodjenja tih perverzija u zakon, zasta na zapadu imaju regularni pokreti je drasticna.
standarno suplja to su pojedinci...nego da te pitam gdje bi ti radijie na zapad ili istok
svi serete po zapadu a jedva cekate da se docekate istog....uostalom odakle toliki pederi po istoku...gdje je jaka praksa da se djecaci koriste kao seksualno roblje, obace kao djevojcice pa iskoristavaju...gdje se zene prodaju kao namjestaj...daj ba mani suplje.
ja radim na poslu sa 5 homosekusalaca, jednom sam i sef.
Nikad niko nije imao problema sa njima, fini, rade, najstariji je ozenjen ima partnera.
ovi mladji , jedan je kanadjanin, drugi iz belgije, treci filipini, cetvrti meksikanac...
radio sam i sa lezbejkama, nikakvih problema sa njima...vise su mi glavobolje donijeli "normalni muskarci i zene" nego ovi "nenoromalni"...
SmokingMan

#466 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by SmokingMan »

AleksoMKD wrote: 13/08/2020 16:32
The 51st State wrote: 13/08/2020 16:08 Jeli pedofilicarska organizacija progurala lgbt prije 50 i kusur godiina, jeste.

Image

Image

Mic po mic, samo polako.
Nedavno vidjeh video gdje su roditelj doveli mališane do uzrasta od 8 do10 godina da gledaju dva gay stripera kako u tagama plešu ispred njih. Što je najtragičnije djeca su gurnuta u prvi red da bi im gledala u stražnjice. Roditelji su onako hladno klicali, pljeskali rukama, dok su djeca pokušavala da skrenu pogled sa polugolih muškaraca. Tragedija. Sve je počelu u vidu neke kao predstave za djecu, da bi se na kraju završilo sa golotinjom.
The 51st State

#467 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

exliberal-ex wrote: 13/08/2020 16:38
The 51st State wrote: 13/08/2020 16:24

standarno suplja to su pojedinci...nego da te pitam gdje bi ti radijie na zapad ili istok
svi serete po zapadu a jedva cekate da se docekate istog....uostalom odakle toliki pederi po istoku...gdje je jaka praksa da se djecaci koriste kao seksualno roblje, obace kao djevojcice pa iskoristavaju...gdje se zene prodaju kao namjestaj...daj ba mani suplje.
ja radim na poslu sa 5 homosekusalaca, jednom sam i sef.
Nikad niko nije imao problema sa njima, fini, rade, najstariji je ozenjen ima partnera.
ovi mladji , jedan je kanadjanin, drugi iz belgije, treci filipini, cetvrti meksikanac...
radio sam i sa lezbejkama, nikakvih problema sa njima...vise su mi glavobolje donijeli "normalni muskarci i zene" nego ovi "nenoromalni"...
Ma jebe mi se za tvoja licna iskustva, to nikakav pokazatelj nije, mozda se trpas sa njima, otkud ja znam pa imas pozitivno iskustvo.

Nisi sposoban pojmiti osnovnu ideju o negativnosti lgbt ideologije na drustvo pa spamas sa nevezanim stvarima. Kad se ukaze sta je sljedeci korak kuku lele nije tako bla bla, vidi one tamo i slicne idiotarije.
exliberal-ex

#468 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by exliberal-ex »

The 51st State wrote: 13/08/2020 16:42

Ma jebe mi se za tvoja licna iskustva, to nikakav pokazatelj nije, mozda se trpas sa njima, otkud ja znam pa imas pozitivno iskustvo.

Nisi sposoban pojmiti osnovnu ideju o negativnosti lgbt ideologije na drustvo pa spamas sa nevezanim stvarima. Kad se ukaze sta je sljedeci korak kuku lele nije tako bla bla, vidi one tamo i slicne idiotarije.
...nisam sposoban ideju o negativnosti a kad ti ukazem na te iste "negotivnosti" cak i gore onda to nema veze...samo zato sto dolaze iz drugih krajeva to je ok...i na kraju kaze mozda se trpam sa njima...e fakat si glup
The 51st State

#469 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

exliberal-ex wrote: 13/08/2020 16:55

...nisam sposoban ideju o negativnosti a kad ti ukazem na te iste "negotivnosti" cak i gore onda to nema veze...samo zato sto dolaze iz drugih krajeva to je ok...i na kraju kaze mozda se trpam sa njima...e fakat si glup
:thumbup: ! Eto nemoj trositi vrijeme onda.
AleksoMKD

#470 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by AleksoMKD »

Trafalgar Law wrote: 13/08/2020 16:39 Nedavno vidjeh video gdje su roditelj doveli mališane do uzrasta od 8 do10 godina da gledaju dva gay stripera kako u tagama plešu ispred njih. Što je najtragičnije djeca su gurnuta u prvi red da bi im gledala u stražnjice. Roditelji su onako hladno klicali, pljeskali rukama, dok su djeca pokušavala da skrenu pogled sa polugolih muškaraca. Tragedija. Sve je počelu u vidu neke kao predstave za djecu, da bi se na kraju završilo sa golotinjom.
Zele da pokazu koliko su woke.
kio01

#471 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by kio01 »

Ovi sto se boje "zapadnjackih morala" i cega vec, imate fino Saudijsku Arabiju, Rusiju i druge pa tamo pricajte o strasnim homoseksualcima i kamenujte ih ukoliko otkriju svoju orijentaciju. Koliko god smo propala drzava, i dalje smo u Evropi, na granici sa EU. Pripadamo zapadu, i tako nek ostane.

Imate ogroman broj drzava u kojima je LGBT zajednica zakonski ravnopravna, i redovno imaju svoje parade itd. Ja u tim drzavama ne vidim veci stepen ili vecu normalizaciju pedofilije. Tako da, neki na ovom forumu fakat ili su vrsni trollovi ili su pobjegli iz vrtica( da ne spominjem neku uvrjedljiviju instituciju).
detroit-mercy

#472 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by detroit-mercy »

exliberal-ex wrote: 13/08/2020 16:55

Meni ovo pomjeranje granica nikako nije jasno, kod nas sasvim normalno bilo da lola od 35 ozeni malu od 14-15 godina :mrgreen:, o ovim zemljama gdje udaju djecu za starce jer je to duboko ukorijenjeno u tradiciji ne bih ovom prilikom da ne kvarim idilu.
Ako nista, barem ovdje gdje zivim su jako osjetljivi po tom pitanju, ako ti je 18 godina a handris neku malu od 17, karakterisu kao statutory rape, da ne pricamo o vecoj razlici u godinama.
Kod nas i u proslom sistemu a i ranije djeca nisu bila zasticena od pedofila a kakva nam je politika danas vidimo da nismo uznapredovali ni mrvu :skoljka: .
The 51st State

#473 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

Jos jedan ignorant koji bi nametnuo pod normalno i privatljivo ovo sto je aleksa ilustrativno postao.

Srecom i na zapadu ima normalnih ljudi kao ovi u poljskoj
Last edited by The 51st State on 13/08/2020 17:10, edited 2 times in total.
kio01

#474 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by kio01 »

AleksoMKD wrote: 13/08/2020 17:03
Trafalgar Law wrote: 13/08/2020 16:39 Nedavno vidjeh video gdje su roditelj doveli mališane do uzrasta od 8 do10 godina da gledaju dva gay stripera kako u tagama plešu ispred njih. Što je najtragičnije djeca su gurnuta u prvi red da bi im gledala u stražnjice. Roditelji su onako hladno klicali, pljeskali rukama, dok su djeca pokušavala da skrenu pogled sa polugolih muškaraca. Tragedija. Sve je počelu u vidu neke kao predstave za djecu, da bi se na kraju završilo sa golotinjom.
Ma to ti kazem, das im pravo da egzistiraju van svojih domova, odjednom vrse brainwashing mlade djece. Ne znam ako znas, ali imas bezbroj primjera straight roditelja koji rade slicno sa svojom djecom u "normalnim" strip klubovima i slicnim establishmentima, pogotovo u hispanic kulturi. Ti krivis gej ljude za lose roditele?
detroit-mercy

#475 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by detroit-mercy »

AleksoMKD wrote: 13/08/2020 17:03
Sve to mozes vidjeti kod nas pod satrama na kojekavim koridama i vasarima :mrgreen:
Post Reply