Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luxferre wrote: ↑27/11/2020 20:48
Zakacim ja da se prepakuje kad treba deklarilati posiljku, al nisam siguran da to sajt zapamti jer kad udjem u posiljku prepakiranje nije zakaceno?
obrises, dodas ponovo
uradio sam isto ali kad odem u posiljke koje se ocekuju ne vidim da je zakaceno prepakiranje?
wolfie wrote: ↑29/11/2020 08:57
Zasto bestbuy.com stornira narudzbe napravljene Raiffeisen karticom, da li je iko dokucio? Btw, Raiffeisen je odobrio ino placanje.
I ja kad sam uzimao tri Amazon fire TV stika prvobitno mi je Best Buy vratio pare, dabi isti dan nazvao Raifaisen banku i onda mi je prošla transakcija
Zasto bestbuy.com stornira narudzbe napravljene Raiffeisen karticom, da li je iko dokucio? Btw, Raiffeisen je odobrio ino placanje.
I ja kad sam uzimao tri Amazon fire TV stika prvobitno mi je Best Buy vratio pare, dabi isti dan nazvao Raifaisen banku i onda mi je prošla transakcija
Jesi li koristio stick? Sta se moze gledati u 4K rezoluciji? Mogu li se utakmice gledati na ESPN? Radi li sve sto je navedeno ili steka kod nas?
Jesi li koristio stick? Sta se moze gledati u 4K rezoluciji? Mogu li se utakmice gledati na ESPN? Radi li sve sto je navedeno ili steka kod nas?
Youtube ukucas 4k fire tv stick i imaš video i audio prezentaciju stika u boji Bgm
Pa je li šta brža dostava ovim pesotom nego kad recimo direktno naručuješ od Amazona? Mislim prvenstveno zbog ove trenutne korona
krize i generalno otežane dostave paketa.
dale cooper wrote: ↑29/11/2020 18:14
Pa je li šta brža dostava ovim pesotom nego kad recimo direktno naručuješ od Amazona? Mislim prvenstveno zbog ove trenutne korona
Brža je dosta, pesoto traje 3 do 4 sedmice.
A direktno neke stvari sa amazona nece nikad stici, jer ne šalju za BIH
dale cooper wrote: ↑29/11/2020 18:14
Brža je dosta, pesoto traje 3 do 4 sedmice.
A direktno neke stvari sa amazona nece nikad stici, jer ne šalju za BIH
To znam, naručujem od Amazona godinama, uglavnom muziku.
student90 wrote: ↑29/11/2020 19:10
posto mi niko ne odgovori na pitanje, s obzirom da je bio let kada bi se odprilike moglo preuzeti u skladistu u Sarajevu licno? tokom ove sedmice ili?
posto mi niko ne odgovori na pitanje, s obzirom da je bio let kada bi se odprilike moglo preuzeti u skladistu u Sarajevu licno? tokom ove sedmice ili?
Poslje nove godine tek. Krajem januara
hajde sad ozbiljno
De prelistaj malo unazad, naci ces svaki odgovor na željeno pitanje
Youtube ukucas 4k fire tv stick i imaš video i audio prezentaciju stika u boji Bgm
Gledao sam, ali to je kod njih. Kakva je situacija kod nas, treba li vpn? Zato i.pitam da li je neko kod nas koristio. Vidim po piku cijene od 70 do 80KM. Ispade da se.moze i ovdje kupiti za iste pare..
Poslje nove godine tek. Krajem januara
Kad poleti avion, nekad stigne za 7-8dana, a nekad za 15. Odnosno ti dodje na mail obavijest da je stiglo u Sarajevo i da mozes doci i podici.
student90 wrote: ↑29/11/2020 19:18
hajde sad ozbiljno
De prelistaj malo unazad, naci ces svaki odgovor na željeno pitanje
da imalo pratis vidio bi da sam aktivan od 12te stranice odprilike ovdje i stalno komuniciram... ako ti je vec toliko mrsko odgovoriti ne znam onda sta ces na forumu uopste jer sam samo pitao za prosjecno cekanje...
Ne citaš onda dobro ako si aktivan od 12 te stranice
Doduše student si pa ti ne zamjerim, tek ucis
Gledao sam, ali to je kod njih. Kakva je situacija kod nas, treba li vpn? Zato i.pitam da li je neko kod nas koristio. Vidim po piku cijene od 70 do 80KM. Ispade da se.moze i ovdje kupiti za iste pare..
Gdje ima za 70-80 KM na Piku
Nemoze ESPN, Hulu itd... kod nas se gledati a za VPN neznam nisam probao
A bilo bi dobro da moze